• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MART 2017 de tüp bebek / aşılama yaptıracaklar burayaaa!!

kızlar benim merak ettiğim şu, histeroskopide neler anlaşılıyor? bende yaptırdım ama neden niçin yapıldı, neleri gördüler bilmiyorum
Eğer histeroskopi sadece görüntüleme amaçlı ise, tüplerin açık olup olmadığı kontrol ediliyor. Ultrasonlar görülmeyen bazı şekil bozukluğu, perde vs varsa onlar saptanıyor.

Bir de ameliyat histeroskopi var, o daha başka. İkisini de yaptırdım ben. Kalp şeklinde olan rahmimi, tutunmaya engel olabilir düşüncesiyle düzeltti dr.

Eğer histeroskopi sadece görüntüleme amaçlı ise, tüplerin açık olup olmadığı kontrol ediliyor. Ultrasonlar görülmeyen bazı şekil bozukluğu, perde vs varsa onlar saptanıyor.

Bir de ameliyat histeroskopi var, o daha başka. İkisini de yaptırdım ben. Kalp şeklinde olan rahmimi, tutunmaya engel olabilir düşüncesiyle düzeltti dr.
yani histeroskopide tüplere mi bakıyorlar? ameliyat histeroskopi ne canım?

Hiçbişey olmaz merak etme, bende de olmuştu, sonra 25 tane toplamışlardı :) ilaçlardandır.
Maşallah ne güzel yumurtanız çıkmış :nazar: Sonuç ne oldu peki olumlu oldu mu? Bu arada benim p.tesi günki kontrolde 5 yumurtam görülmüştü o kadar yükseleceğini hiç sanmıorum 5i büyütebilirsem iyi :)

Maşallah ne güzel yumurtanız çıkmış :nazar: Sonuç ne oldu peki olumlu oldu mu? Bu arada benim p.tesi günki kontrolde 5 yumurtam görülmüştü o kadar yükseleceğini hiç sanmıorum 5i büyütebilirsem iyi :)
Merhabalar , bazı doktorlar çok fazla yumurta oluşmasını istemiyorlarmış, onun için az yumurta oluşturacak şekilde ilaç tedavisi yapıyorlarmış. Az yumurta olsun , kaliteli olsun mantığındalarmış. Çok yumurta olup kalitelerini düşürmeyelim amaçlarıymış. Yumurta sayın az diye sakına üzülme o yüzden

Merhabalar , bazı doktorlar çok fazla yumurta oluşmasını istemiyorlarmış, onun için az yumurta oluşturacak şekilde ilaç tedavisi yapıyorlarmış. Az yumurta olsun , kaliteli olsun mantığındalarmış. Çok yumurta olup kalitelerini düşürmeyelim amaçlarıymış. Yumurta sayın az diye sakına üzülme o yüzden
Yok canım üzülmüyorum hatta sevindim bile diyebilirim benim yumurta rezervim düşük önceki tedavimde 3 tane yumurta çıkmıştı.. Az olsun bizim olsun napalım :)

yok zaten 25 olması iyi bişey değil :) kaliteli olma şansı çok azalıyor böyle olunca. o yumurtalarla 2 negatif sonuçlu transferim oldu. başka da embriyo kalmadı zaten. çok elendiler yani. bu tedavi baştan başladı lucrinle uzun protokol. yükselmesin az olsun, güzel olsun, kaliteli olsun :)

Yok canım üzülmüyorum hatta sevindim bile diyebilirim benim yumurta rezervim düşük önceki tedavimde 3 tane yumurta çıkmıştı.. Az olsun bizim olsun napalım :)
bende de oldu o akıntı. bu akıntı çatlayıp çatlamadığının bir göstergesi değil bence ama bu akşam mm olarka ne kadar söyleyecekler o önemli. benim önen giden 2 tanesi çatladı çünkü inşallah senin önden giden yoktur ve çatlamaz canım.

Selam kızlar simdi doktorun yanından çıktım toplam 9 olmuş yumurtalar ama 5 tanesi olgun su an 15 mm üzeri de diğerleri 4 tanesi 12,9,9,8 mm seklinde en az 5 toplarız dedi p.tesi sabah 7.45 de opu var..yarin akşam catlatma iğnesi yapıcaz

Kızlar transferin 6.günü bugün 1 nisan test Bekliyoruz Rabbim kucagimiza sağlıklı almayi nasip etsin bu ay hepimiz sevinelim

Adet belirtileri yasiyorum kaşık kramplari oluyordu bugün rahatım sanki belirtiler azaliyor
Hayirli olsun cnm insallah sıkıca tutunur bebisin.. belirtilere çok takılma ben de test gününe kadar adet belirtisi yaşamıştım hamile oldugumu ogrenmistim..insallah senin de öyle olur :KK33:

Selam kızlar simdi doktorun yanından çıktım toplam 9 olmuş yumurtalar ama 5 tanesi olgun su an 15 mm üzeri de diğerleri 4 tanesi 12,9,9,8 mm seklinde en az 5 toplarız dedi p.tesi sabah 7.45 de opu var..yarin akşam catlatma iğnesi yapıcaz
Selam canım çok sevindim inşallah opunda çok güzel geçer canım benimde bu sabah kontrolüm vardı muayne ettiler rahim iyi durumda dedi çarşamba günü saat 1 de sulu ultrason çekilcek ilk defa duydum bunuda hemşire bayanla görüştüm 2.5 ayı bulur sizin transfer olmanız dedi bakalım hayırlısı hakkımızda

Selam canım çok sevindim inşallah opunda çok güzel geçer canım benimde bu sabah kontrolüm vardı muayne ettiler rahim iyi durumda dedi çarşamba günü saat 1 de sulu ultrason çekilcek ilk defa duydum bunuda hemşire bayanla görüştüm 2.5 ayı bulur sizin transfer olmanız dedi bakalım hayırlısı hakkımızda
Inşallah cnm çok teşekkür ederim.. ben duymuştum sulu ultrasonu ilaç verildiği için içeriye herşey daha ner görünüyo bu senin için bence çok iyi canim polip durumu da netlesir.. geç olsun güç olmasın denirya aynen öyle hiç canını sıkma.. rahim nr kadar iyi durumda olursa bebekler o kadar iyi tutunur.. hakkımızda hayırlısı aynen dediğin gibi

Selam kizlar ben 16 martta asilamami oldum dr bana 20 martta chorimon 5000 die bi igne verdi bunun yarisini gobekten vurulcan 20 martta dedi vuruldum bugunde test yaptm iki cizgi cikti biti silikti acaba o igneden dolayimi boyle cikti :( yinemi hüsran:(

Selam kizlar ben 16 martta asilamami oldum dr bana 20 martta chorimon 5000 die bi igne verdi bunun yarisini gobekten vurulcan 20 martta dedi vuruldum bugunde test yaptm iki cizgi cikti biti silikti acaba o igneden dolayimi boyle cikti :KK43: yinemi hüsran:KK43:
kan testini bekle bence, hayırlısı olsun inşallah

Back