• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MART 2017 de tüp bebek / aşılama yaptıracaklar burayaaa!!

Canım ya bende gelişmelere bakmak içim girdim yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. Kısmet değilmiş demekki. Allah hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip Etsin inşallah. Vücudun bu tempoya alışmışkrm ve yumurtalar uyarılmışken 2 aydan fazla ara verme şakın. Bu arada benim bebişler 2 ymiş :) dün Recai hoca kalp atışı için gittiğimizde burda bir arkadaş daha var dedi şok olduk :)). Biliyorsun ikiz olsun dedim ama tek kese var dediler oysa kaç tane doktora gittim ilk centrumda keseyi gördükten sonra ama üstünden 3 hafta geçmesine rağmen diğer doktorlarda göremedi. Öyle işte canım. Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip eylesin inşallah
Evt canım kısmet böyleymiş yapılıcak bişey yok :) Ayy inanılmaz sevindim ikiz olmasınaa bak ben sana ne demiştim belli olmaz benimki de 8. haftada ortaya çıkmıştı :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :KK33::KK33::KK200::KK200::KK200::KK200:

Evt canım kısmet böyleymiş yapılıcak bişey yok :) Ayy inanılmaz sevindim ikiz olmasınaa bak ben sana ne demiştim belli olmaz benimki de 8. haftada ortaya çıkmıştı :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :KK33::KK33::KK200::KK200::KK200::KK200:
sağol canım darısı başına inşallah. valla ben de hem çok mutlu oldum hem çok şaşırdım hem de biraz tedirginim miyomlarım toplamda 10 cm olmuş aslında 3 üze hamileyim yani :skandal:başlamadan tüp bebek doktorları alalım miyomları dediler ama ben aldırmadım çünkü diğer inşallah şimidide sağlıklı bir şekilde sonuna kadar geliriz.

Çok sevindim, ne kadar güzel olmuş, Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin. :)
Canım ya bende gelişmelere bakmak içim girdim yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. Kısmet değilmiş demekki. Allah hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip Etsin inşallah. Vücudun bu tempoya alışmışkrm ve yumurtalar uyarılmışken 2 aydan fazla ara verme şakın. Bu arada benim bebişler 2 ymiş :) dün Recai hoca kalp atışı için gittiğimizde burda bir arkadaş daha var dedi şok olduk :)). Biliyorsun ikiz olsun dedim ama tek kese var dediler oysa kaç tane doktora gittim ilk centrumda keseyi gördükten sonra ama üstünden 3 hafta geçmesine rağmen diğer doktorlarda göremedi. Öyle işte canım. Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip eylesin inşallah

benim de opu'm cuma günü olarak belirlendi kızlar, dualarınızı bekliyorum. :) bu kez ohss'siz atlatmak ümidiyle :)
Hadi hayırlısı canım insallah herşey iyi gider ohss ne oluyo canım benim 2 denemem olucak ama ohss nedir bilmiyorum

Hadi hayırlısı canım insallah herşey iyi gider ohss ne oluyo canım benim 2 denemem olucak ama ohss nedir bilmiyorum
Yumurtalıkların çok uyarılmasıyla oluşan rahimde su toplama durumu canım.. Genelde PKO olanlarda veya fazla yumurtası olanlarda olan bi sendrom.

Yumurtalıkların çok uyarılmasıyla oluşan rahimde su toplama durumu canım.. Genelde PKO olanlarda veya fazla yumurtası olanlarda olan bi sendrom.
Anladım canım benimde hitereskopi yarın saat 2 deydi ama bugün aradılar doktor bey saat 12 ye aldı dedi bakalım hayırlısı

teşekkür ederim canım. Allah en kısa zamanda sana da hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Ne yapmayı düşünüyorsun şimdi? kafan çok karışıktır de mi?

teşekkür ederim canım. Allah en kısa zamanda sana da hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Ne yapmayı düşünüyorsun şimdi? kafan çok karışıktır de mi?
Amin canım hepimize nasip etsin inşallahh :KK33::KK33: Valla öncelikle regl olmayı bekliyorum.. Şu anda içimden pek bişey yapmak gelmiyo açıkçası ama daha çok yakın yaşadım ondan diye düşünüyorum.. Pek fazla düşünmek de istemiyorum kendimle ilgili bu konuları.. Yaptığım planlar pek tutmuyo plan da yapasım yok açıkçası o yüzden :) içimden gelirse bigün tekrar tedavi.. içimden geldiği gibi bi karar veririm heralde.. Şu an Allah'a havale ettim kendimi :D

Amin canım hepimize nasip etsin inşallahh :KK33::KK33: Valla öncelikle regl olmayı bekliyorum.. Şu anda içimden pek bişey yapmak gelmiyo açıkçası ama daha çok yakın yaşadım ondan diye düşünüyorum.. Pek fazla düşünmek de istemiyorum kendimle ilgili bu konuları.. Yaptığım planlar pek tutmuyo plan da yapasım yok açıkçası o yüzden :) içimden gelirse bigün tekrar tedavi.. içimden geldiği gibi bi karar veririm heralde.. Şu an Allah'a havale ettim kendimi :KK70:
valla ben de ilk 2 tedaviden sonra aynen bu psikolojideydim. hatta tedavi ile ilgili tüm süreci kafamdan sildim. neyin nasıl olduğunu hatırlamıyordum ve hatırlamak da istemiyordum. ama doktor ve tedavi gören diğer arkadaşlarım sıkı sıkı tembih etti. sakın 2 aydan fazla ara verme hazır yumurtalar uyarılmışken tekrar dene dediler. bende onların sözünü dinledim. ayrıca ara verince soğuyorsun. sende de rezerv azlığı var onun için çok ara verme max 3 ay tamam mı?

ne durumdasın? histeroskopini oldun mu canım? görüştün mü doktorla? nasıl geçmiş?
Oldum canım saat 2.20 de içeri girdim 2.40 ta çıkmışım uyandıgımda ağrım vardı baya canım sonra 2 tane ağrı kesici yaptılar geçti doktorum gayet iyi geçti dedi parça almışlar patolojiye yolladık bide çizik atmışlar tutunması daha kolay oluyomuş die bakalım hayırlısı hala ara ara başım dönüyo bide kanamam var canım CD sini verdiler eve gelince izledik ayy resmen matkapla delmişler valla

Oldum canım saat 2.20 de içeri girdim 2.40 ta çıkmışım uyandıgımda ağrım vardı baya canım sonra 2 tane ağrı kesici yaptılar geçti doktorum gayet iyi geçti dedi parça almışlar patolojiye yolladık bide çizik atmışlar tutunması daha kolay oluyomuş die bakalım hayırlısı hala ara ara başım dönüyo bide kanamam var canım CD sini verdiler eve gelince izledik ayy resmen matkapla delmişler valla
Geçmiş olsun canım bunu da atlatmışsın :KK50:

Back