- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
- Konu Sahibi gibigibiyim
İnşallah hakkında hayırlısı olsun herşey çok güzel olsunkızlar yarın yumurta toplancak mı karar verilcek. Cok endişeliyim dua edin lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hakkında hayırlısı olsun herşey çok güzel olsunkızlar yarın yumurta toplancak mı karar verilcek. Cok endişeliyim dua edin lütfen
Evet canım çok şükür 1 hafta sonra kontrole çağirdıGeçmiş olsun canım bunu da atlatmışsın
canım inşallah opun iyi geçmiştir. biraz geç yazıyorum ama opudfan sonra ilk gün antibiyotik verirler, bir de progestan. folik asit de zaten kullanıyorsundur, ona devam edersinPazar günü yumurtlar toplanacak. Sadece 4 yumurta var 18-19mm boyutunda.
İlk tüp bebbek denemem gerçekten zormuş. Size sormak istediğim toplamadan sonra ilaç yada iğne kullanıyor muyuz? Ben sormayı unuttumda
Canım yarım opu olcak 12de. İnşallah güzel geçer korkuyorum biraz dacanım inşallah opun iyi geçmiştir. biraz geç yazıyorum ama opudfan sonra ilk gün antibiyotik verirler, bir de progestan. folik asit de zaten kullanıyorsundur, ona devam edersin
Korkma uyuyacaksın zaten sonra da hagif ağrın olur o kadar.Canım yarım opu olcak 12de. İnşallah güzel geçer korkuyorum biraz da
amin canım, inşallah hayırlısıyla transferin gerçekleşir... benim de inşallah bir engel çıkmazsa salı transferim, seninle birlikte bekleyeceğiz desene:)Kızlar benim de cuma yumurtalar toplanmıştı, opu dan sonra günde 4 litre su içerek ve tabii doktorumun da titiz takibiyle ohss yi çok hafif atlattım çok şükür. Bugün kontrolüm vardı, karnında çok az su var ama transfere engel değil dedi. Çarşamba günü nasipse transfer olacak. Hepimize hayırlı haberler, güç kuvvet versin Allahım.
olsun canım, bak aynı durumdayız, benimki 3. güne dayandı, birazdan ararlar bakalım bugün nasıl... ben kendimi üzdüm başta, ama sonradan dedim ki niye üzülüyorum ki hiçbir kontrolüm yok bunun üzerinde... sen de böyle düşün canımKızlar 5 yumurtadan sadece 1 tanesi döllenmiş
Olsun 1 tane de olsa yeter Allah isterse, hiç üzülmeKızlar 5 yumurtadan sadece 1 tanesi döllenmiş
Ayy inşallah canım, senin nezman tranfer?olsun canım, bak aynı durumdayız, benimki 3. güne dayandı, birazdan ararlar bakalım bugün nasıl... ben kendimi üzdüm başta, ama sonradan dedim ki niye üzülüyorum ki hiçbir kontrolüm yok bunun üzerinde... sen de böyle düşün canım
Birazdan canım bu sefer çok heyecanlıyım:))Ayy inşallah canım, senin nezman tranfer?
Çok şükür canım opun güzelce olmuş hayırlısıyla tranferinde güzel geçer bize güzel haberler verirsinKızlar benim de cuma yumurtalar toplanmıştı, opu dan sonra günde 4 litre su içerek ve tabii doktorumun da titiz takibiyle ohss yi çok hafif atlattım çok şükür. Bugün kontrolüm vardı, karnında çok az su var ama transfere engel değil dedi. Çarşamba günü nasipse transfer olacak. Hepimize hayırlı haberler, güç kuvvet versin Allahım.
hayatguzel2015 senden iyi haberler bekliyorum inşallah, yatıyorsun dimi kalkma pek fazla, yarın benimde transfer İnşAllah aynı anda gelir bebişlerimizBirazdan canım bu sefer çok heyecanlıyım:))
sağol canım inşallah vcanım hamilelik topiklerinde yazarız. Transferden sonra hemen kaldırdı tuvalete götürdüler sınra yattım bir de eşim eve getirdi o zaöman kalktım bir de tuvalete kalkıyorum öyle işte, bakalım ilk dega 5. Günn embriyo transfer edildi daha önce 2. Gün ve 4. Gün edilmişti. İnşallah tutunur canım. Yarın semin de haberlerini bekliyorumhayatguzel2015 senden iyi haberler bekliyorum inşallah, yatıyorsun dimi kalkma pek fazla, yarın benimde transfer İnşAllah aynı anda gelir bebişlerimiz
Canım transferden sonra tuvalete gitmek sakıncalı değil mi ki ?sağol canım inşallah vcanım hamilelik topiklerinde yazarız. Transferden sonra hemen kaldırdı tuvalete götürdüler sınra yattım bir de eşim eve getirdi o zaöman kalktım bir de tuvalete kalkıyorum öyle işte, bakalım ilk dega 5. Günn embriyo transfer edildi daha önce 2. Gün ve 4. Gün edilmişti. İnşallah tutunur canım. Yarın semin de haberlerini bekliyorum
Valla benim doktor ilaçlarına dikkat et saatinde al onun dışında birşey olmaz dedi Her seferinde de farklı farklı oldu bu tuvalet işi. İlkinde beklettiler yarım saat sonra yaptım, 2.dinde sürgüye transferden hemfn sonra yaptım. Bu sefer de hemen kendim yaptım. Maşallah senin 3. Gün fıstığına o zamanCanım transferden sonra tuvalete gitmek sakıncalı değil mi ki ?
Benim klinikte 15dk yatırıyor sadece. Benim ufaklık 3.gün embriyosu olcak inşallah