Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar herkese merhaba,
Dünden beri giremedim bi türlü.... Bu sabah bi kalktım, bilgisayarım çökmüş. Format atmam gerekti... Sabah kahvaltıyla birlikte başladım ancak birkça saat önce bitti... Eee, bebişle birlikte format bizim neyimize... Bir de akşam misafirimiz vardı, onlar gidince ben de geçmişi okuyup, bir selam vereyim dedim. Doğuranlar gözünüz aydın, nişanı gelen, açılması olan, yarın sezeryana girecek olanlar, Allah hepinizin yardımcısı olsun. Bir avazda kurtulun inşallah. İyi haberlerinizi bekliyorum. Dilek; canım sen de dayan, az kaldı, hayırlısıyla bebişini kucağına alacaksın. Son günler çok zor, bir anda bitecek ve süper bir rüya başlayacak senin için... Hepiniz için... :))
Biz de yarın sabah doktor kontrolüne gidiyoruz, bakalım sarılığımız ne alemde...
Bir de yarın babam geliyor Ankara'dan... Bilenler bilir, konuşmuyorduk biz babamla... 4 yıldan sonra ilk defa konuşacağız. İlk defa evime gelecek. Karışık duygular içindeyim. 50 cm lik kızçem nelere kadir, bakar mısınız... :)))
Sonra yine yazmaya çalışırım. Hepinizi öpüyorum. İyi geceler.
Vallahı yarın ben tahlıllerı yaptırcam cumartesı zıpam kucagımda ayyyyy sıra bana geldı[/QUOTE
ohh ne güzel
Vallahı yarın ben tahlıllerı yaptırcam cumartesı zıpam kucagımda ayyyyy sıra bana geldı[/QUOTE
ohh ne güzel
HEYCAN BASTI BENIIIIIII OYYYYYYYYYYY
HEYCAN BASTI BENIIIIIII OYYYYYYYYYYY
offf ya kıskanıyom artık doğuranları gelsin şu bebiş artıkkkk
heyecan normal canım yaaa..
bugün çok kötüyüm durup durup ağlıyorum psikolojim alt üst salı günü gelsede bütün bunlar bitse.
Yaaaaaaaaaaaaaaa beni de ekleyin ben de yarın sabah doğurucam işallah
hakket mi füsunum anaaaaaaa doğurcan mı sennn ?????:lepi:kafamçokkarıştı