- 2 Ağustos 2008
- 2.931
- 2
Sanırım :)))))))))))))):asigim:
şimdiden hayırlı olsun canım ne güzel çok mutluyum senin adınakaydirigubbakcemile2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım :)))))))))))))):asigim:
Selam kızlar şimdi doktordan geldim
kızım iyi çok şükür ama suyu bitmek üzereymiş ve kireçlenmem artmış o yuzden acil sezeryana alcaklar beni 5 de sezeryan olucam duaalrınızı eksık etmeyın cumartesı evde olurum denizin ve zelalın tlf var ebnde bi şekilde haber veririm şimdi hazırlanmam lazım hepiniz allaha emant olun kızlar ben korkuyorum ama yaa senağlama
kızım iyi çok şükür ama suyu bitmek üzereymiş ve kireçlenmem artmış o yuzden acil sezeryana alcaklar beni 5 de sezeryan olucam duaalrınızı eksık etmeyın cumartesı evde olurum denizin ve zelalın tlf var ebnde bi şekilde haber veririm şimdi hazırlanmam lazım hepiniz allaha emant olun kızlar ben korkuyorum ama yaa senağlama
Özgecim ve Damlacım teşekkür ederim. Umarım herşey yolunda gider... Gelmesine hemen hemen 1 saat var, heyecan bastı beni...canım babanın geleceğine çok sevindim yaa..hatta gözlerim doldu...inşallah herşey çok güzel olur canım benimŞeniz
Dualarımız onunla... Sağ salim gelsin bebişi inşallah. Haber verenden de Allah razı olsun. Doğum haberi de tez ulaşır inşallah...TEBESSUM / ZEYNEP TEN HABER VAR
saat 11.00 itibariyle islemleri tamamlanmis, sezaryen ile ilgili tum hazirliklar bitmis.
15 dakika icinde alacaklar demis.
dua bekliyor. selami var.
hadi kzılar allahama emanet olun ben şimdi hazırlandım kuaforre dgıyorum kızım benı guzel gorsun dıyeee en kısa surede haber etcem sıze hepinizi çok seviyorum iyi kotu hep beraber cıktık bu yola gerıde kalanların allah yardımcısı olsun güzel haberlel donerım ınsalalh mucksssssssssssss
Füsuncum, sana da hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden... Saat kaçta gireceksin doğuma?
hadi kzılar allahama emanet olun ben şimdi hazırlandım kuaforre dgıyorum kızım benı guzel gorsun dıyeee en kısa surede haber etcem sıze hepinizi çok seviyorum iyi kotu hep beraber cıktık bu yola gerıde kalanların allah yardımcısı olsun güzel haberlel donerım ınsalalh mucksssssssssssss
Sağol Elifcim... Valla ben kim var kim yok ona bile bakmayı akıl edemiyom... Bugün eşime bişey sordum hastaneye giderken, bana sen nasıl istersen, tarzında bişi dedi... Ben de bağırdım, bana evet ya da hayır de, ağzında geveleme, uykum var, ne demek istediğini anlamıyom diye... kaydirigubbakcemile3füsun cikmis denizcim.
10 da girecek allah nasip ederse.
Denız masallah kızına dİlek heycan var mı
Sağol Elifcim... Valla ben kim var kim yok ona bile bakmayı akıl edemiyom... Bugün eşime bişey sordum hastaneye giderken, bana sen nasıl istersen, tarzında bişi dedi... Ben de bağırdım, bana evet ya da hayır de, ağzında geveleme, uykum var, ne demek istediğini anlamıyom diye... kaydirigubbakcemile3
canlarım tebessüm doğurdu çok hareketliymiş kızı maaşallah meme aranıp duruyormuş cadı:)) anne de bebek de çok iyi selamları varr
FLAŞ