E
EU1
Ziyaretçi
enelcim bikac kisiden duymustum elektrik supurgesini yada sac kurutma makinasini acarak uyutuyorlarmis bebeklerini anne karnindaki sesle ayniymis. bide yatagin abirakmayi deneyin aglasabile 1 bucuk dakika yanina gitmeyin diye duymustum genelde susup uyuyolarmis bi dene istersen, icinde bulundugun durum cok zor tahmin edebiliyorum Allah yardimcin olsun stres olma ama sarkilar soyle ona o aglasa bile sen soyle, biliyosun stres sana gaz yapar o gazda dolayisiyle aylize gecer. umarim duzelir.
offf üzüldüm enelim ya ne olduki acaba nazar falan mı degdi bol bol ayetel kursuyu okusaydın yaa inş bişeyi yoktur sen oku canım babasıda okusuniyi gelir canım allah sabır versin ne diyim sen moralini bozma belki senin stresin sütünden geçmiştir aylize olabilirmi bilmiyorum -tatlicadiarzu-
valla canım gülsen mi? ağlasan mı? bilemiyorum yaa allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
ay çok hoş yaaaa sen şimdiden git kayıt yaptır bi ara gelir bebişim dersin hayırlısıyla gelir inşallah tezx vakitte
naz yapıodur annesi size inşallah bi rahatsızlığı yoktur gerçi arada olurmuş böle zamnlar tecrübeli arkadaşlarım öle anlatıolar ama inşallah gece rahat bi uyku çeker
maşallah kızımıza bi de zayıf diye haksızlık ediyon kuzumaa. maşallah maşallah 40 haftayı geçmeye niyetin var yane.
:uhm: noldu ki acep kucağamı alıştı kii. bu arada saç kurutma ve elektrik süpürgesi işini bende duydum denemeye değer.
kaydirigubbakcemile3:roflol:
yerim senin dilbilgini :roflol::roflol:
kızlar hepinize çok teşekkür ederim.tebessüm sanada canım.akşam yatana kadarda durmadı kızım.annem geldi oda birşey yapamadı.kucağımda,yatağında,anneannesinde,babasında kimsede durmadı.okumaktan bir hal olduk.gece biraz uyudu sadece.sabahta aynısını yaptı hiç ağrısı falanda yok.doktora götürdük birşeyi yok.zaten çarşamba günü karından ultrasonu var acaba içeride birşeymi var bakalım devam ederse.saat 12 de yattı hala uyuyor.şimdilik iyi.
sizi de şu repliklee korkutan denyo arkadaşlarınız var mı??
"içime erkek doğcakmış gibi geliyo Aslı"
vallaha benim çok böyle denyo arkadaşım vardı bende inatla bu bebek kız diyordum sinir oluyordum.