Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zakkumu çıkardım hekatı ekledim wışşş tirledimm haaaa
FLASH FLASH FLASH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Saat 12:30 sularında daha fazla dayanamayıp Özgeye mesaj atmıştım saat 15:18 itibariyle gelen cevap:
Güzelim 12.45 te dünyaya geldi zeynep.3100 gr 52 cm bembeyaz kömür gözlü obur bişey mememden düşmüyor resmen darısı sizlere çok güzel bir duygu normal oldu ayrıca....
Ayy hadi bakalım yaa Özge de doğurdu hayırlısıyla maşallah Allah kurtardı..darısı bize...........:teytey::teytey::teytey::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Maşallah Zeynep bebeğe ve annesine....
AYŞİNDEN HABER VAR,
ACİLMASİ 6 CM Yİ BULMUS, SANCI CEKMEYE DEVAM EDİYOR
AKSAMA DOGAR DEMİSLER.
ALLAH YARDIMCISI OLSUN :Saruboceq:
ayshınce ayşinden haber var;
coksukur kurtulmus bitmis dogum
ikimiz de iyiyiz ayrıntıları sonra yazarim haberiniz olsun
demis.
Bilginize.
FLASH FLASH FLASH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Saat 12:30 sularında daha fazla dayanamayıp Özgeye mesaj atmıştım saat 15:18 itibariyle gelen cevap:
Güzelim 12.45 te dünyaya geldi zeynep.3100 gr 52 cm bembeyaz kömür gözlü obur bişey mememden düşmüyor resmen darısı sizlere çok güzel bir duygu normal oldu ayrıca....
Ayy hadi bakalım yaa Özge de doğurdu hayırlısıyla maşallah Allah kurtardı..darısı bize...........:teytey::teytey::teytey::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
SELAM KIZLAR
bu hafta evdeyım vaktımı gordugum herseyı yıkayarak gecıyorum ,
aralarda uyuyırum :)
bugun dr.gıttık bebegım 3500 kg.olmus masallah deyın he
catı kontrolu yaptı bıraz agrı oldu ama sımdı ıyıyım,dogum yolların acık dedı.
catımı begendı ,,
heran bekleyın artık dedı ,,
yenı dogum yapan annelerı tebrık edıyorum ,allah saglık sıhhat versın,
allah hepımıze kolaylık versın ,,
ayın ılk haftası bıtıyor,mart annelerı
sıra bıze gelıyorrrrrr,,,delikafadulden
Kızlar zakkum doğurmuş ki kimse haberi farketmemiş sanırım.
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...6644-arkadasimiz-dogum-yapti.html#post5601051
ayshınce ayşinden haber var;
demis.
Bilginize.
Drdan geldim 3200 olmuş kuzumsancım 40 civarı vajinamda cok agrım var yürüyemiyorum bile agrıdan sanki çocuk çıkıverecek gibi geliyo bakalım 17 marta dayanabilecezmi
Drdan geldim 3200 olmuş kuzumsancım 40 civarı vajinamda cok agrım var yürüyemiyorum bile agrıdan sanki çocuk çıkıverecek gibi geliyo bakalım 17 marta dayanabilecezmi
ee nihayet mutlu sonnnn. gözünaydın hatta gözümüz aydınn. sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum bebişimizeeeFLASH FLASH FLASH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
öncelikle bebeişe maşallaaah. bende ne bulursam yıkıyom evde olmak yaramadı bize hehe.SELAM KIZLAR
bu hafta evdeyım vaktımı gordugum herseyı yıkayarak gecıyorum ,
aralarda uyuyırum :)
bugun dr.gıttık bebegım 3500 kg.olmus masallah deyın he
catı kontrolu yaptı bıraz agrı oldu ama sımdı ıyıyım,dogum yolların acık dedı.
catımı begendı ,,heran bekleyın artık dedı ,,
yenı dogum yapan annelerı tebrık edıyorum ,allah saglık sıhhat versın,
allah hepımıze kolaylık versın ,,
ayın ılk haftası bıtıyor,mart annelerı
sıra bıze gelıyorrrrrr,,,delikafadulden
koç olsun koç bende koç burcuyum yani gerçekten hoş bir burç tavsiye ederim hehe:roflol:21 MARTTAN sonra dogacaklar koc burcu oluyorr
oncesı balık
ben koc olsun ıstıyorum babasıda koc .gercı ınatcı oluyor koclar ama lıder burc
balık nasıl cok bılmyıorum hayalperest duygusal dıye bılıyorum
sessizz ve derinden halletti işi ayşinim. allah bağışlasın gözümüz aydın olsun. sağlıkla ve analı babalı büyüsün inşallah.Kızlar zakkum doğurmuş ki kimse haberi farketmemiş sanırım.
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...6644-arkadasimiz-dogum-yapti.html#post5601051
oh be yaaa ne güzel bir haber daha. allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. bebelerimize hoşgeldiniz diyoruz darısı başımızaa.ayshınce ayşinden haber var;
demis.
Bilginize.
aboww tez başı kesileee.:roflol:o lıstedekı suheyla zıllısı dogurdu ama haber vermıyo uçurun kellesını
masallah canım bebısıne ama cok takma agrıları ınan ben alıstım agrılarla yasamayaDrdan geldim 3200 olmuş kuzumsancım 40 civarı vajinamda cok agrım var yürüyemiyorum bile agrıdan sanki çocuk çıkıverecek gibi geliyo bakalım 17 marta dayanabilecezmi
eywallah rebeca cım ben 61. sırada olmayı isterdim ama kapasitemiz kısıtlı hahahahahahaha