- 19 Eylül 2007
- 2.343
- 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet yaaa hiç açılman yok dedi..pazartesi şehir dışına çıkıyorum inşallah ozamana kadar doğumun olur dedi...sancıyla uyandım...gaz sancısı gibi geldi..çok şiddetlisi olurya...sonra bir baktım devamı geliyor ve kasıklarımda...sonra dk tutmaya başladım..15 dk da bir geliyordu..
şuan 8dk ya düştü 10 sn falan sürüyor...
Allahım yaa çok garip hissediyorum kendimi..insan sancı çektiğine bu kadar sevinirmi...
ama içimde de bir burukluk var yaa...o kadar gelsin diye bekle bekle,şimdide ayrılma düşüncesi kötü yaptı beni bir anda..gelmeye gelmeye hamilelikle bütünleşmişim anlaşılan-tatlicadiarzu-
ay ara ara yaz merak ettim....ayaktayim daha
canım sana kolay gelsın Allahım sag salım kucagına almayı nasıp etsın ınsaallah yarın güzel haberlerını alırız ben cıkıyorum hayırlı geceler dicem uyuyamıyacaksın hersey hemen olsun bıtsın dıyorum :asigim:
iyi geceler canım nerde uyku...faltaşı gibi gözlerim zaten busancıyla uymuak mümkün değil..inşallah hepimiz kolaycacık pırt diye doğururuz....
:Saruboceq:
güzelcim ben de cikiyorum..baktim bir degisiklik var mi acaba diye ama sanirim ayni sekilde devam ediyor..gerci cikmissin, yoksa hastanenin yolunu mu tuttun kizkaydirigubbakcemile3 neyse bakalim insallah tahmininden de kolay gecer hersey...Allah yardimcin olsun canim...dua edecegim sana..lütfen dogum esnasinda sen de geride kalanlara dua et canim,ok?
Hadi Allaha emanetsin...
byesssa.s.
zeynepcim etmemmi...hepinizi tek tek sayacağım inşallah....
şuan berbat durumdayım çünkü sancı anındayım...5 dk ya düştü sancılar ama kısa kısa oluyor sabah millet uyansın gideriz..şimdi ortalığı velveleye vermek istemiyorum
nolur bana dua edin kızlar..ben işim bitince size haber gönderirim inşallah..
bu arada aklıma gelmişken hemen söyleyeyim sancı girer girmez deriiiin derin nefes alın burnunuzdan yavaşca ağzınızdan verin..bende çok işe yarıyor..sancıyı daha az hissediyorsunuz....
kızlaaaaaar ben saat 2 den beri sancılanıyorum yaklaşık 10 dk da bir geliyor..şimdilik evin içinde volta atıyorum..anneler uyuyor..eşim heyecandan uyuyamıyor....sabaha kadar duracağım bakalım...sancının beni bu kadar sevindireceği aklıma gelmezdi.delikafadulden
:
evet dostlar,okudugum kadariyla herkes iyi masallah...sabirsizlik hat safhada:) Allah yardimcimiz olsun insallah..ama ben sezaryan mevzusunu duyduktan sonra bekledigim tarihten önce kavusacagimi duyunca kizima kendimi bi garip hissetim delikafadulden hala soku atabilmis degilim ya hayirlisi...ya size oldu mu bilmem ama ben resmen gün yaklastikca kendimi daha bir garip hissediyorum, sorumluluk duygusu beni rahat birakmiyor..bugün oturdum agladim ya kaydirigubbakcemile3 deli miyim neyimkaydirigubbakcemile3 neyse cok sürmeden gecti ama hala soku atabilmis degilim..bu arada bugün sezaryan tarihimiz belli oldu kizlar: 11 Mart:1shok: eger kizim o gün gittigimde bana baska bir ali cengiz oyunu oynamazsa o gün sezaryan olacak bakalim...ALlahtan hayirlisi ya...takmayacagim bana ne bana neeeeee:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
neyse ben kacayim gayri..yarin yine girmeye calisirim insallah size haber vermek icin...kendinize cok ama cok iyi bakiyorsnuz...öpüldünüz:1hug:a.s.
şuan berbat durumdayım çünkü sancı anındayım...5 dk ya düştü sancılar ama kısa kısa oluyor sabah millet uyansın gideriz..şimdi ortalığı velveleye vermek istemiyorum
bu arada aklıma gelmişken hemen söyleyeyim sancı girer girmez deriiiin derin nefes alın burnunuzdan yavaşca ağzınızdan verin..bende çok işe yarıyor..sancıyı daha az hissediyorsunuz....
a.s.kaydirigubbakcemile3good night honey .:roflol: saka yaptiiimm iyi geceler tatlim yarin gorusuruzzz
:sm_cool:delikafaduldenhihoyyyt:teytey::dance::lepi::hoorayh nihayetttttkızlaaaaaar ben saat 2 den beri sancılanıyorum yaklaşık 10 dk da bir geliyor..şimdilik evin içinde volta atıyorum..anneler uyuyor..eşim heyecandan uyuyamıyor....sabaha kadar duracağım bakalım...sancının beni bu kadar sevindireceği aklıma gelmezdi.delikafadulden
kızlaaaaaar ben saat 2 den beri sancılanıyorum yaklaşık 10 dk da bir geliyor..şimdilik evin içinde volta atıyorum..anneler uyuyor..eşim heyecandan uyuyamıyor....sabaha kadar duracağım bakalım...sancının beni bu kadar sevindireceği aklıma gelmezdi.delikafadulden
:roflol::roflol::roflol:hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt allahım çok mutlu oldum sanki kendi sancım tutmuş gibi oldum dün gece çıkarken inşallah birimiz doğurur demiştim duam kabul olduhihoyyyt
ayaklı ultrasonlar
günaydın damlacım a.s.
günaydın receba a.s.
valla merkala özgede nhaber bekliyorum yaa
hadi bakalım rebeca hanım yorumlarınız kadar başarılı olacakmısınız dileklerinizde:smiley-cool::roflol::roflol: