Mari Winsor Pilates Buns & Thigh (basen ve kalçasını eritmek isteyenlere önerilir)

6/60 yapıldı. Benim hem incelmem hemde sıkılaşmam lazım. Diyetle beraber yapmaya çalışıyorum. Kızlar ölçülerinizi alın başlarken. Sonrasında motive edici olur

4/60 inşallah sonuna kadar yapabilrim, ben basen ölçümü aldım sadece, 30 gün sonunda bir karşılaştırma yapıcam bakalım, bir de 60 gün sonra yaparım

Selam kızlar bende bugün 4.yü yaptım.normalde gün aşırı 5 km yürüyüş yapıyorum .
daha önce slim in 6 ,callanetic ve ebru şallıyla plateste yaptım.ama bir süre sonra sıkılıp bıraktım.
bu hareketleri görünce çok basitmiş ben bunları havada karada yaparım dedim.ama BASİT kısmında yanılmışım.hareketleri yapması basit ama çok etkili hala daha popomun ağrısından zor oturup kalkıyorum.aslında düzenli yürüyüş ve arada callanetic yaptığım için ağrım olmaz diye düşünmüştüm,bu da hareketlerin nekadar etkili olduğunu gösteriyor.
18 dk nın nasıl geçtiğini anlamıyorum. artık hiç bir bahane bulmadan her gün yapacağım.

Aynen bende o 18 dakikanın çabucak geçmesini seviyorum önce yürüyüşümü yapıyorum açık havada sonra bu hareketleri yapıp yatıyorum, bide diyetle desteklemeye çalışıyorum hepimiz fit girelim yazaaaa

bugün diyetimin 2. günüydü çok zorlandım başım döndü amaa Mariden tabiki vazgeçmedim çünkü basenlerimden çoktaaan vazgeçtim
yanii 6/60

canım senin ölçülerin ne beraber başladık seninle galiba

ölçülerimi hiç yazasım yok ama :18: basen ölçtük sadece o da 100 ama 100 olmayabilir çnk sağlıklı bir ölçüm değildi hadi 99 olsun,

canım benim bir pantolonum var 2 ay önce içine rahatlıkla girdiğim hatta girip içinde dönebildiğim onun içine girip deli divane gibi dönebilene kadar spora da diyete de devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…