Mari Winsor Pilates Buns & Thigh (basen ve kalçasını eritmek isteyenlere önerilir)

kimse oturduğu yerden sağlıklı bir şekilde kilo veremez hanımlar, bu egzersizler hiç yorucu değil ve sıkıcı da değil. basen bacak popo bölgesinden şikayetçi olanlar varsa günde 18 dakikanızı ayırıp bu egzerrsizleri yapabilirsiniz. basenden fln sızlanmayı bırakın ve harekete geçin hadi bakalım :) bu arada videoyu paylaşan arkadaşa teşekkürü bir borç bilirim :KK9:
1/60 hadibakalımmm :))

4/60 ta yapıldı. Bence bu videoyu günlük rituel haline getirip devamlı yapmalı

2/60 :)) yorulmuyorum ama kaslarımın çalıştığını fazlasıyla hissediyorum, bu hareketler hayatımın bir parçası olacak farkındayım :))

18 dakikalık videoyu diyorsunuz dimi kızlar

saol canım denemiştim daha önce ama devamını getirmedim :KK43:

bu hareketleri yaparken yorulmadığım için bırakacağımı hiç düşünmüyorum ben, yoksa bahanelerim hazır olurdu yapmamak için, yoruluyorum, sınavım var uğraşamam vs vs :KK70: bu videoda öyle bir sorun yaşamıyorum umarım bende devamını getirebilirim, misafirlikte bile olsam kapanırım b odaya yaparım yani bu hareketleri o derece azimli ve ümitliyim

bu hareketleri yaparken yorulmadığım için bırakacağımı hiç düşünmüyorum ben, yoksa bahanelerim hazır olurdu yapmamak için, yoruluyorum, sınavım var uğraşamam vs vs :KK70: bu videoda öyle bir sorun yaşamıyorum umarım bende devamını getirebilirim, misafirlikte bile olsam kapanırım b odaya yaparım yani bu hareketleri o derece azimli ve ümitliyim

nefes nefese bırakmıyor ama nasıl yakıyor beni cayır cayır
sen de o yanma olmuyor mu kalçaların yanları falan

nefes nefese bırakmıyor ama nasıl yakıyor beni cayır cayır
sen de o yanma olmuyor mu kalçaların yanları falan

olmaz mı :KK70: yorulmadan o cayır cayır yanmayı hissetmek ayrı bir haz veriyor. yorulmadığım için sıkılmıyorum ve hareketleri bırakmaya niyetim yok. Az önce yürüyüş yaptım geldim, biraz dinleneyim hemen yapıcam o hareketleri ve 3 olcak :KK16:

olmaz mı :KK70: yorulmadan o cayır cayır yanmayı hissetmek ayrı bir haz veriyor. yorulmadığım için sıkılmıyorum ve hareketleri bırakmaya niyetim yok. Az önce yürüyüş yaptım geldim, biraz dinleneyim hemen yapıcam o hareketleri ve 3 olcak :KK16:

ben de şimdi yapacağım bugün ikinci yapışım olacak bağımlılık yapıyor gibi :)

evet bağımlılık yapıyor :) bacaklarım biraz incelsin son 20 günde de squat eklicem programıma, yaz yaklaşıyo keşke daha önce görseydim bu videoyu :KK43:

Bende 5/60 ı yaptım bugun. Videodan sonra ek bacak hareketleri yapıp biraz daha uzatıyorum videoyu. Yaparken cok zorlanmadığım için sanki çok değişim olmycak gibime geliyo. Görücez bakalım

Bende 5/60 ı yaptım bugun. Videodan sonra ek bacak hareketleri yapıp biraz daha uzatıyorum videoyu. Yaparken cok zorlanmadığım için sanki çok değişim olmycak gibime geliyo. Görücez bakalım

o yanmayı hissediyorsan muhakkak etkisi olacaktır, ben diyette yapıyorum yani diyet demeyelimde işte yediklerime dikkat ediyorum diyelim. 60 gün sonunda göreceğiz bakalım etkisini. :KK53: ama ben umutluyuuum :KK49:

canım squat üst ön bacağı kalınlaştırıyor şişiriyor tavsiye etmem

onu bildiğim için biraz inceleyim sonra 1er gün arayla yapmayı düşünüyorum ama önce 40 gün boyunca sadece bu egzersizleri yapıcam sonra squat eklenicek. o zmana kadar incelmezsem squatı hiç yapmam zaten

X