Ay tabi canım benim çocuklarım illa bi balkon istiyorlar. Sabahları balkon kapısına tırmanıp miyav miyav kapıyı açtırıyorlarO zaman sende çocuk mocuk hak getire dersin..
Ev yoksa çocuk da yok..
2+1 olsa hadi neyse..
1+1 de ne çocuğu..
Ev hayvanı bile sahiplenilse fenalık basar..
Ben onun yaşını bile başkasından öğrendim hatırlarsanız. Ben bunu söylememişim çok mu bence değil. Ben kendisinin bu konuda tutucu biri olduğu için değil. Benden başbaşa kalmayı istemesin evlilik öncesi diys böyle bir şey söyledim. Çünkü evlilik öncesini bırakın evlilikte bile cinsellik benim için zor. Kendimi kirli hissettiriyor. Cinsellik olmasa bile oynaşma şu bu istemesin diye yaptım. Katı kurallarım var fln dedim. Çünkü bunları yapabilecek durumda değildim. Kaldıramıyorum.Ooof ceylan offf. Cok yanlis yapıyorsun. Bi kere regl halinde ilişkiye girmek hijyen acısından olumlu birşey değil.
Düğün gecesi adam beraberlik isterse ne yapacaksin? Regline kadar ne deyip oyalayacaksin?
Ayrica eşin olacak insanin bunu bilmeye hakki var diye düşünüyorum.
Kendimi riske atamam cumlesindeki "risk" nedir? Bunun cevabini bana vermesen bile kendin iyice bir düşün
Canım regl gününe 7 Ağustostan itibaren ne kadar var???Bilmiyor ama ben düğün gecesi beraber olmayı düşünmüyorum. Beraber olmak zorunda kalırsam bir şekilde adetimin ilk veya son gününe getireceğim. O konuda elimden geleni yapıcam riske atamam kendimi. Kızmayın yani yapmak zorundayım bunu. Sonuçta ameliyat bile oluyorlar insanlar bunun için.
Ilk iliskinde ne kadar kan geldi bilemem ama ben vajinal muayene olmama ragmen, yani spekulum takılmasına ragmen zarim esnek oldugu icin hic kanama olmadi. 8 yillik evli, sezeryanla dunyaya bebek getirmis bir anneyim ama hala bakireyim. "Zarim" sapasaglam yerinde. Istersen nişanlına esnek zardan da bahset, sonra sorun cikmasin.Ben onun yaşını bile başkasından öğrendim hatırlarsanız. Ben bunu söylememişim çok mu bence değil. Ben kendisinin bu konuda tutucu biri olduğu için değil. Benden başbaşa kalmayı istemesin evlilik öncesi diys böyle bir şey söyledim. Çünkü evlilik öncesini bırakın evlilikte bile cinsellik benim için zor. Kendimi kirli hissettiriyor. Cinsellik olmasa bile oynaşma şu bu istemesin diye yaptım. Katı kurallarım var fln dedim. Çünkü bunları yapabilecek durumda değildim. Kaldıramıyorum.
Şimdi ben bu noktadan sonra ki o tutucu biri bile değilken söylememişsem daha ağır olmazmı söylesem? Diyecek numara yaptı sırf beraber olmamak için . Bu çok daha kötü hani bakire isteyen erkeğe yalan söylemekten kötü bence .
Zaten bir iki damla kan lazım sadece reglin son günü veya ilk günü yeterli olur. Artık prezervatifle fln bir şekilde ikna edicem oralarını düşündüm bakalım tutar inşallah .
Kıyamam onlara..Ay tabi canım benim çocuklarım illa bi balkon istiyorlar. Sabahları balkon kapısına tırmanıp miyav miyav kapıyı açtırıyorlaronların orda psikolojisi bozulur evlatlarımın. Annemde kalacaklar .
Anlamaz ya o anlaşılabilen bişi değil. Erkekler anlıyoruz falan diyor da emin ol külliyen yalanCanım regl gününe 7 Ağustostan itibaren ne kadar var???
Bu iş yaş..
Olmaz, adam çok istekli olursa 2 3 hafta ne diyeceksin?
Diyelim oyaladın peki bu kandırmak olmaz mı?
Etik olarak iyi değil. Bana göre adam bilmeliydi.
Peki gene de bakire olmadığını anlarsa ne olacak?
Ya bunu sindiremezse, yediremezse?
Adam doğulu, her doğulu böyle değil ama çoğu bekarete önem verir.
Gerçi adam yıllarca sevgilisiyle yaşamış.
Adam sana bir şey yapmasın mazallah..
Bunları düşündün mü?
Senin için üzüntüme panik durumu da eklendi..
Hehhehe evet esnek zar var da şimdi onu anlat daha zor zaten cahilIlk iliskinde ne kadar kan geldi bilemem ama ben vajinal muayene olmama ragmen, yani spekulum takılmasına ragmen zarim esnek oldugu icin hic kanama olmadi. 8 yillik evli, sezeryanla dunyaya bebek getirmis bir anneyim ama hala bakireyim. "Zarim" sapasaglam yerinde. Istersen nişanlına esnek zardan da bahset, sonra sorun cikmasin.
Ay bende mi bi Sorun var? Nisanliyken yeni evimizde o tadilatin boyanın icinde bile 5 dk oynasmaya can atardimadami banyoda falan sıkıştırırdım
Nisanliyken bile yakinlasamadigin, bundan kacmak icin turlu yalanlar soyledigin bir adamla omrunun sonuna kadar nasil ayni yatağı paylasacaksin
Yanlisi yanlisla kapatmaya çalışıyorsun. Gercek yaşi konusunda sana yalan soylemesi berbat bir durum. Ama bu sana bekaret konusunda yalan soyleme hakki vermezsu-i misal emsal olmaz derler
Anladım canım..Anlamaz ya o anlaşılabilen bişi değil. Erkekler anlıyoruz falan diyor da emin ol külliyen yalanöyle haldır huldur kan da gelmez zaten iki üç damla bişi. Azıcık kanı görsün zaten anlamaz yani ben eminim .
Nikahta keramet vardir sozunun gerçekleşmesini butun kalbimle diliyorum. Umarim ayni eve girince hersey bambaska olur, ikiniz de duygusal, finansal, cinsel uyumu yakalayabilirsiniz.Hehhehe evet esnek zar var da şimdi onu anlat daha zor zaten cahilondansa regl dönemi daha stressiz geldi bana.
Ya ben genel artık cinsellik fobi oldum. Kimseye öyle olamıyorum. Yani karşıma kıvanc tatlıtug fln çıkarsalar yine odadan kaçarım. O derece yani. Umrumda değil .
Anladım canım..
Ne kadar var regl döngüne???
Peki nasıl oyalayacaksın?
Aklımda deli sorular..
Valla şuan oldum işte de bu ay reglimde tuhaflık var stresten galiba. Kaç gündür ağrım var anca bugün zayıf açık renk bi kan geldi. Hala öyle geliyor. Bir türlü tam çözülemedi. Bakalım inş yarına gelir artık tamamen rahatlarım. Artık oyalıcaz var aklımda bişiler oldu oldu olmadı kaçarım napimAnladım canım..
Ne kadar var regl döngüne???
Peki nasıl oyalayacaksın?
Aklımda deli sorular..
Nereden baksan dugunden sonra en az 10 gun bence. O da en azı. 1+1 evde nereye kacicanValla şuan oldum işte de bu ay reglimde tuhaflık var stresten galiba. Kaç gündür ağrım var anca bugün zayıf açık renk bi kan geldi. Hala öyle geliyor. Bir türlü tam çözülemedi. Bakalım inş yarına gelir artık tamamen rahatlarım. Artık oyalıcaz var aklımda bişiler oldu oldu olmadı kaçarım napim
Ben Artık yatim canım ii geceler
Annemin evineNereden baksan dugunden sonra en az 10 gun bence. O da en azı. 1+1 evde nereye kacican
Annen azıcık rahatsızlanmış ve sana ihtiyacı var olsunAnnemin evine
Ceylan nefes alıyorum diye bile bahane bulabilirF filmgibi
Karikatür çok iyi yaa...
Ben evli değilim ama erkek arkadaşım var.
Evlenme hayalimiz var ve haliyle balayı hayalimiz de var..
Ve orada bol cinsellik dolu günler olur diye espriler şimdiden havada uçuşuyor..
Yani bir erkek seni arzuluyorsa öyle 2 3 hafta zor sabreder gibime geliyor..
Kirpik dipleri işe yaramaz bence..
Tabi ceylan bu gidişle kirpikten başlar ayak serçe parmağına kadar bahaneyle gider..
Nereye kaçacaksın kızzz...Valla şuan oldum işte de bu ay reglimde tuhaflık var stresten galiba. Kaç gündür ağrım var anca bugün zayıf açık renk bi kan geldi. Hala öyle geliyor. Bir türlü tam çözülemedi. Bakalım inş yarına gelir artık tamamen rahatlarım. Artık oyalıcaz var aklımda bişiler oldu oldu olmadı kaçarım napim
Ben Artık yatim canım ii geceler
Bulur bu gidişle..Ceylan nefes alıyorum diye bile bahane bulabilir
İyi geceler canım..Ben Artık yatim canım ii geceler
İyi de güzelim bu konuyu psikologla çözmek varken neden istemediğin bir evliliğe sürükleniyorsun. Lütfen biraz daha düşün. Serinkanlı ol insanın atlatmayacağı şey yokÇok fazla açmak istemiyorum. Biraz uzun çünkü ama merakta da bırakıp sizi rahatsız etmek istemiyorum. Psikolojik olarak namus temizleme diyeyim kısaca. Ama bildiğimiz namus temizleme değil yani benim psikolojimi bozan bir şey sadece. Adamla bir şey de yaşamadım zaten herkes biliyor. Bu durumun bende yarattığı sıkıntı ciddi boyuta ulaştı çünkü günlük sorumluluklarımı yapamaz , çalışamaz falan oldum. İki sene öncesine kadar çalışan üreten bir kadındım. Ama bu iş hallolunca yine hayata dönecek gibiyim.