Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım o kadın hastalığı yaşadığınız dönemde bekar olmanız siz de travma yarattı. Çünkü kadın doğum muayenelerinde ilk soru evli misiniz bekar mısınız olur? Toplumsal baskıdan dolayı kimse aktif cinsel hayatınız var mı diye soramaz, soran dr başına gelebilecekleri az çok bilir bekar olarak bu hastalıkları yaşamak belki o imalar vs yıpratmış sizi, belki çok korkutucu şeyler yaşadınız zor bir hastalıktı bilemiyorum. Ama bunun çözümü yanlış bir evlilik yapmak değil, psikolojik destek almak. Ama sizi anlıyorum bir yandan. Umarım adam anlattığınız kadar kötü değildir siz şu an soğuduğunuz, evlilikten korktuğunuz için hep kötülere odaklanmış en kötüsünü görüyorsunuzdur. Daha önce de yazmıştım en kötü boşanılır, kendinizi strese sokup hasta olmayın su akar yolunu bulur bol şans

Yalanlar dolanlar üzerine kurulacak, hesaplı kitaplı bir evlilik. Sonu zaten yok orası belli de. O zaman neden bu ısrar. Sevip sevilebilecegin biriyle mutlu olma şıkkı varken. Hayatımı nasıl mahvederimin özeti bu. Yazık ediyorsun kendine

Aynen iyi ki olmamış. Yüksek ihtimalle şuan ben yoktum zaten. Psikopat birisiydi . Ama o zaman da az kalsın ölüyordum yani kıl payı kurtuldum denebilir
O zaman DA az kalsın ölüyordum derken? şimdi de ölüm tehlikesi altındasın?
Ceylan gerçek ismin mi? Of Ceylan yapma bak bunca kötü haber alıyoruz, eğer haberlerde bir Ceylan görürsem toparlanamam. Derdini anlat lütfen...

Yok tabiki gerçek isim değil o zaman da derken hani o zamanı anlatmak istedim . Şimdiye benziyor demek istemedim.

Bu isteksizlikle korkarım ki yırtılma yaşama ihtimalin çok yüksek. Hem ne münasebet kan istiyorsa kurban kessin kartpapaz!

Bu isteksizlikle korkarım ki yırtılma yaşama ihtimalin çok yüksek. Hem ne münasebet kan istiyorsa kurban kessin kartpapaz!
Dimi ama pis kartpapaz çok sevdim bunu . Yok o istiyor diye değil zaten aslında bekarete asla takıntılı birisi değil. Fakat ben bir kere öyle dedim. Ben düşünüyorum yani o kan görsünü. Tabiki esnek vs de diyebilirim de şimdi onla kim uğraşacak. Bu daha kolayıma geldi

He bir de bakire olmayanlarda bile vajinismus görülmesi olabiliyormuş travmaya bağlı olarak. Bende gerçekten gelişmiş bile olabilir. Yani aslında yalan değil de gerçekten ilişkiye de giremeyebilirim diye düşünüyorum.

Bu senin deneyimlerinin sana kötü anılar bırakmış olması yüzünden. Sanırım Kötü günlerini hatırlatıyor. Umarım terapi alırsın.

Sizin arkadaşınızdı galiba nikah masasından kalkan . O olay nasıl oldu ? Sonrası vs biraz açabilirmisiniz acaba ?

Yazdım aslında ilk zamanlar terapi aldım da çözüm bulamadım. Bu derdimi çözmüyordu. Fayda vermedi bana açıkçası.

Seni baska konuda kaçmak için taktik alırken gördüm..
Ceylancim bu kadar cinsellik istemiyorsan haftada bir bile olsa nasıl olacak..
Bak o konuda ilişkileri nasıl kötü..
Adam ota çiçeğe bağırıyormuş huzur kalmamış.
Odalarda konu sahibinden kaçıyor.

Senin öyle olmanı istemem kuzum.

Ceyl_an Bizden kaçamazsın heryerde takipteyiz:))

Cinsellik olmadan bi evliliğin tam olması mümkün değil zaten. Bana göre de bu cinsellik konusu çok büyütülüyor ama malesef genel olarak böyle

Ceyl_an Bizden kaçamazsın heryerde takipteyiz:))

Cinsellik olmadan bi evliliğin tam olması mümkün değil zaten. Bana göre de bu cinsellik konusu çok büyütülüyor ama malesef genel olarak böyle
Ohhh sonunda beni anlayan bir gardaşım getir alnını öpiciiiimmm
He ya amma büyütüyorlar bu cinselliği yüce rabbim nerden dert etmiş bunu başımıza yav ne var yani olmayı verse hayat arkadaşı oluruz birbirimize yani olmaz mı ? İnsanın bu dünyada sırtını dayayacağı bir ağacının olması da önemli .

Ben de başlarım bağırınmaya da o erkek. İşte erkek olarak daha kolay bak kadın bir şey yapamıyor adama. Ama aynısını kadın yapmayı düşünce mesela sizler bile ihtimal veremiyorsunuz nasıl kaçacaksın ki diyorunuz . Ama bir erkek bal gibi senelerdir yapıyor ve kadın el pençe bu duruma hiç bir şey yapamıyor.

Partnerlerin ikisi de böyle dusunuyorsa, ne âlâ. Ama biri çok istekliyse?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…