Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki cok ozel degil ise nedir bu sebebin?
Çok fazla açmak istemiyorum. Biraz uzun çünkü ama merakta da bırakıp sizi rahatsız etmek istemiyorum. Psikolojik olarak namus temizleme diyeyim kısaca. Ama bildiğimiz namus temizleme değil yani benim psikolojimi bozan bir şey sadece. Adamla bir şey de yaşamadım zaten herkes biliyor. Bu durumun bende yarattığı sıkıntı ciddi boyuta ulaştı çünkü günlük sorumluluklarımı yapamaz , çalışamaz falan oldum. İki sene öncesine kadar çalışan üreten bir kadındım. Ama bu iş hallolunca yine hayata dönecek gibiyim.

Bu arada Allah korusun aman şuan bu adamla evli olsam bile şuan için hamile olmak istemem Kaldıramam bu kadar şeyden sonra .
En az 2 yıl çocuğu ertele bence.
Once evliliğinden emin ol..
Olan sonra çocuklara oluyor.

Bak burada ne konular okuyoruz biliyorsun..

Aynen aman aman en korktuğum zaten. Çocuksuz herşey daha kolay. Çocuk şuan için hiç istemediğim bir şey.
En emin olduğun evlilikte bile en az 1 yıl beklenmeli. Sen bir de evlilikten emin değilsin.
Nişanlından emin değilsin. O yüzden kafadan iki yıl deneme süresi ver bence.
O sırada her durumu bire bir gözlemlersin. Zaten 1+1 evde çocuk olmaz..

O sırada ev durumu halledilir..

İnşallah halledilir ya o cimriyle bir de o bölmeli yer çocuk odası olsun dermiş
Hala 20 bin kazandığını iddia ediyor. Dün öyle bir konu geçti de kazançla alakalı ben dedim bu net elinde kalan mı tüm şirketin kazancı mı diye. Tüm şirketin olabilir diye düşünmüştüm ya . Yok dedi net elime kalan . Delirdim yaa dedim o zaman neden en ucuz kirayla uğraşıyoruz. 5 binlik evde oturabilirim ama neden oturayım dedi. Kazandığımın 4 te birini kiraya vermek benim ticari mantığıma ters neden kiraya vereyim , 5 bin kira vermek için 50 bin net kazancım olması lazım dedi Ya dedim ayda 6 7 bin eline geçen insanlar 3 binlik evde otıruyorlar biz 1300 liralık evde

Eeee ne yapıyor o kadar parayı???
Sordun mu???
Yatırım mı yapmış, ev mi almış, arsa mı almış, araba mı almış..???

Aklıma yorumu yazarken bu abla geldi..

Onların ben ticari mantığına... Onların dedim çünkü benim eski eş de ticari mantığına ters diye ev almıyordu kirada oturuyorduk boşanma aşamasındayken kendine ev aldı Hala eş görünüyorum diye kredisi için gidip bankaya imza atmıştım

Belki de beni layık görmüyordur

Eeee ne yapıyor o kadar parayı???
Sordun mu???
Yatırım mı yapmış, ev mi almış, arsa mı almış, araba mı almış..???

Aklıma yorumu yazarken bu abla geldi..
Ya ahahahhaah çok fenasın ya sen milyar milyor bu parayı sen ne yaptınnnn
Onları sordum. O şuanki kazancıymış. Bir ara batmış 700 bin para batırmış. Bi ara aylaklık etmiş 3 sene çalışmamış siyasetle uğraşmış. Şuan onu kazanıyormuş. Dolayısıyla ev mev hak getire

Bununla alakalı terapiste başvursan aslında daha iyi değil mi?
Güçlü bir psikolojik durum olduğunu tahmin etmiştim yazdıklarından.
Evleneceksen de yine sağlam bir psikoloji ile evlenirsin.

Bununla alakalı terapiste başvursan aslında daha iyi değil mi?
Güçlü bir psikolojik durum olduğunu tahmin etmiştim yazdıklarından.
Evleneceksen de yine sağlam bir psikoloji ile evlenirsin.
Sorunu kökünden çözmek istedim aslında. Terapiste gitmiştim başlangıcında sorunun ama işe yaramadı. Ben de dedim sorunu kökünden çözmek lazım .

Ozur dilerim ama sormadan geçemeyeceğim.
Daha once baskasiyla cinsel iliskin oldugunu soyledin. Bunu nisanlin biliyor mu? Dugun gecesi, neden bakire degilsin diye ariza cikarmasin?
Bilmiyor ama ben düğün gecesi beraber olmayı düşünmüyorum. Beraber olmak zorunda kalırsam bir şekilde adetimin ilk veya son gününe getireceğim. O konuda elimden geleni yapıcam riske atamam kendimi. Kızmayın yani yapmak zorundayım bunu. Sonuçta ameliyat bile oluyorlar insanlar bunun için.

O zaman sende çocuk mocuk hak getire dersin..
Ev yoksa çocuk da yok..
2+1 olsa hadi neyse..
1+1 de ne çocuğu..

Ev hayvanı bile sahiplenilse fenalık basar..

Ooof ceylan offf. Cok yanlis yapıyorsun. Bi kere regl halinde ilişkiye girmek hijyen acısından olumlu birşey değil.
Düğün gecesi adam beraberlik isterse ne yapacaksin? Regline kadar ne deyip oyalayacaksin?
Ayrica eşin olacak insanin bunu bilmeye hakki var diye düşünüyorum.
Kendimi riske atamam cumlesindeki "risk" nedir? Bunun cevabini bana vermesen bile kendin iyice bir düşün

Öncelikle bu anlattıklarından yol çıkarak şunu diyebilirim. Adam aylık gelirini ya sallıyor kendini lüks gösteriyor yada gerçekten aşırı cimri. 1+1 gelin evi olmaz istanbul gibi biryerde güzel evler 1500 den baslar. Küçük evleri saymazsak. Adam ilgi pek göstermiyor sende çok aşık değilsin. Adamın yaşı 40 artık evleneyim 1 tane çocuğum olsun diyor bence. Sende nişanlandigina pişman ve ne yapacağını bilemez bir durumdasın. Istemedigin bir evde oturma ve cimri adamla evlenme derim sana. Ayrıca bu adamı seçerken mantık yönüyle bakman tuhaf geldi. Benim mantığıma hic uymadı açıkçası. Herşey maddi değildir. Ama 20 30 bin geliri varsa Güzel şeyler yapmalıydı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…