Sanırım o kadın hastalığı yaşadığınız dönemde bekar olmanız siz de travma yarattı. Çünkü kadın doğum muayenelerinde ilk soru evli misiniz bekar mısınız olur? Toplumsal baskıdan dolayı kimse aktif cinsel hayatınız var mı diye soramaz, soran dr başına gelebilecekleri az çok bilir bekar olarak bu hastalıkları yaşamak belki o imalar vs yıpratmış sizi, belki çok korkutucu şeyler yaşadınız zor bir hastalıktı bilemiyorum. Ama bunun çözümü yanlış bir evlilik yapmak değil, psikolojik destek almak. Ama sizi anlıyorum bir yandan. Umarım adam anlattığınız kadar kötü değildir siz şu an soğuduğunuz, evlilikten korktuğunuz için hep kötülere odaklanmış en kötüsünü görüyorsunuzdur. Daha önce de yazmıştım en kötü boşanılır, kendinizi strese sokup hasta olmayın su akar yolunu bulur bol şansÇok fazla açmak istemiyorum. Biraz uzun çünkü ama merakta da bırakıp sizi rahatsız etmek istemiyorum. Psikolojik olarak namus temizleme diyeyim kısaca. Ama bildiğimiz namus temizleme değil yani benim psikolojimi bozan bir şey sadece. Adamla bir şey de yaşamadım zaten herkes biliyor. Bu durumun bende yarattığı sıkıntı ciddi boyuta ulaştı çünkü günlük sorumluluklarımı yapamaz , çalışamaz falan oldum. İki sene öncesine kadar çalışan üreten bir kadındım. Ama bu iş hallolunca yine hayata dönecek gibiyim.