Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok fazla açmak istemiyorum. Biraz uzun çünkü ama merakta da bırakıp sizi rahatsız etmek istemiyorum. Psikolojik olarak namus temizleme diyeyim kısaca. Ama bildiğimiz namus temizleme değil yani benim psikolojimi bozan bir şey sadece. Adamla bir şey de yaşamadım zaten herkes biliyor. Bu durumun bende yarattığı sıkıntı ciddi boyuta ulaştı çünkü günlük sorumluluklarımı yapamaz , çalışamaz falan oldum. İki sene öncesine kadar çalışan üreten bir kadındım. Ama bu iş hallolunca yine hayata dönecek gibiyim.
Sanırım o kadın hastalığı yaşadığınız dönemde bekar olmanız siz de travma yarattı. Çünkü kadın doğum muayenelerinde ilk soru evli misiniz bekar mısınız olur? Toplumsal baskıdan dolayı kimse aktif cinsel hayatınız var mı diye soramaz, soran dr başına gelebilecekleri az çok bilir😐 bekar olarak bu hastalıkları yaşamak belki o imalar vs yıpratmış sizi, belki çok korkutucu şeyler yaşadınız zor bir hastalıktı bilemiyorum. Ama bunun çözümü yanlış bir evlilik yapmak değil, psikolojik destek almak. Ama sizi anlıyorum bir yandan. Umarım adam anlattığınız kadar kötü değildir siz şu an soğuduğunuz, evlilikten korktuğunuz için hep kötülere odaklanmış en kötüsünü görüyorsunuzdur. Daha önce de yazmıştım en kötü boşanılır, kendinizi strese sokup hasta olmayın su akar yolunu bulur bol şans🙏

Ben onun yaşını bile başkasından öğrendim hatırlarsanız. Ben bunu söylememişim çok mu bence değil. Ben kendisinin bu konuda tutucu biri olduğu için değil. Benden başbaşa kalmayı istemesin evlilik öncesi diys böyle bir şey söyledim. Çünkü evlilik öncesini bırakın evlilikte bile cinsellik benim için zor. Kendimi kirli hissettiriyor. Cinsellik olmasa bile oynaşma şu bu istemesin diye yaptım. Katı kurallarım var fln dedim. Çünkü bunları yapabilecek durumda değildim. Kaldıramıyorum.
Şimdi ben bu noktadan sonra ki o tutucu biri bile değilken söylememişsem daha ağır olmazmı söylesem? Diyecek numara yaptı sırf beraber olmamak için . Bu çok daha kötü hani bakire isteyen erkeğe yalan söylemekten kötü bence .
Zaten bir iki damla kan lazım sadece reglin son günü veya ilk günü yeterli olur. Artık prezervatifle fln bir şekilde ikna edicem oralarını düşündüm bakalım tutar inşallah .
Yalanlar dolanlar üzerine kurulacak, hesaplı kitaplı bir evlilik. Sonu zaten yok orası belli de. O zaman neden bu ısrar. Sevip sevilebilecegin biriyle mutlu olma şıkkı varken. Hayatımı nasıl mahvederimin özeti bu. Yazık ediyorsun kendine

Aynen iyi ki olmamış. Yüksek ihtimalle şuan ben yoktum zaten. Psikopat birisiydi . Ama o zaman da az kalsın ölüyordum yani kıl payı kurtuldum denebilir 🤦🏻‍♀️
O zaman DA az kalsın ölüyordum derken? şimdi de ölüm tehlikesi altındasın?
Ceylan gerçek ismin mi? Of Ceylan yapma bak bunca kötü haber alıyoruz, eğer haberlerde bir Ceylan görürsem toparlanamam. Derdini anlat lütfen...

O zaman DA az kalsın ölüyordum derken? şimdi de ölüm tehlikesi altındasın?
Ceylan gerçek ismin mi? Of Ceylan yapma bak bunca kötü haber alıyoruz, eğer haberlerde bir Ceylan görürsem toparlanamam. Derdini anlat lütfen...
Yok tabiki gerçek isim değil 😃 o zaman da derken hani o zamanı anlatmak istedim . Şimdiye benziyor demek istemedim.

Bilmiyor ama ben düğün gecesi beraber olmayı düşünmüyorum. Beraber olmak zorunda kalırsam bir şekilde adetimin ilk veya son gününe getireceğim. O konuda elimden geleni yapıcam riske atamam kendimi. Kızmayın yani yapmak zorundayım bunu. Sonuçta ameliyat bile oluyorlar insanlar bunun için.
Bu isteksizlikle korkarım ki yırtılma yaşama ihtimalin çok yüksek. Hem ne münasebet kan istiyorsa kurban kessin kartpapaz!

Bu isteksizlikle korkarım ki yırtılma yaşama ihtimalin çok yüksek. Hem ne münasebet kan istiyorsa kurban kessin kartpapaz!
Dimi ama 😍 pis kartpapaz 😂 çok sevdim bunu . Yok o istiyor diye değil zaten aslında bekarete asla takıntılı birisi değil. Fakat ben bir kere öyle dedim. Ben düşünüyorum yani o kan görsünü. Tabiki esnek vs de diyebilirim de şimdi onla kim uğraşacak. Bu daha kolayıma geldi 😂

He bir de bakire olmayanlarda bile vajinismus görülmesi olabiliyormuş travmaya bağlı olarak. Bende gerçekten gelişmiş bile olabilir. Yani aslında yalan değil de gerçekten ilişkiye de giremeyebilirim diye düşünüyorum.

Hehhehe evet esnek zar var da şimdi onu anlat daha zor zaten cahil 😂 ondansa regl dönemi daha stressiz geldi bana.
Ya ben genel artık cinsellik fobi oldum. Kimseye öyle olamıyorum. Yani karşıma kıvanc tatlıtug fln çıkarsalar yine odadan kaçarım. O derece yani. Umrumda değil .
Bu senin deneyimlerinin sana kötü anılar bırakmış olması yüzünden. Sanırım Kötü günlerini hatırlatıyor. Umarım terapi alırsın.

Yalanlar dolanlar üzerine kurulacak, hesaplı kitaplı bir evlilik. Sonu zaten yok orası belli de. O zaman neden bu ısrar. Sevip sevilebilecegin biriyle mutlu olma şıkkı varken. Hayatımı nasıl mahvederimin özeti bu. Yazık ediyorsun kendine
Sizin arkadaşınızdı galiba nikah masasından kalkan . O olay nasıl oldu ? Sonrası vs biraz açabilirmisiniz acaba ?

İyi de güzelim bu konuyu psikologla çözmek varken neden istemediğin bir evliliğe sürükleniyorsun. Lütfen biraz daha düşün. Serinkanlı ol insanın atlatmayacağı şey yok
Başlarda seni yargıladım ama kusura bakma konuyu tam anlatmamıştın.
Yazdım aslında ilk zamanlar terapi aldım da çözüm bulamadım. Bu derdimi çözmüyordu. Fayda vermedi bana açıkçası.

Dimi ama 😍 pis kartpapaz 😂 çok sevdim bunu . Yok o istiyor diye değil zaten aslında bekarete asla takıntılı birisi değil. Fakat ben bir kere öyle dedim. Ben düşünüyorum yani o kan görsünü. Tabiki esnek vs de diyebilirim de şimdi onla kim uğraşacak. Bu daha kolayıma geldi 😂
Seni baska konuda kaçmak için taktik alırken gördüm.. :KK70:
Ceylancim bu kadar cinsellik istemiyorsan haftada bir bile olsa nasıl olacak..
Bak o konuda ilişkileri nasıl kötü..
Adam ota çiçeğe bağırıyormuş huzur kalmamış.
Odalarda konu sahibinden kaçıyor.

Senin öyle olmanı istemem kuzum.:stop:

Ceyl_an Ceyl_an Bizden kaçamazsın heryerde takipteyiz:))

Cinsellik olmadan bi evliliğin tam olması mümkün değil zaten. Bana göre de bu cinsellik konusu çok büyütülüyor ama malesef genel olarak böyle🤷🏻‍♀️

Ceyl_an Ceyl_an Bizden kaçamazsın heryerde takipteyiz:))

Cinsellik olmadan bi evliliğin tam olması mümkün değil zaten. Bana göre de bu cinsellik konusu çok büyütülüyor ama malesef genel olarak böyle🤷🏻‍♀️
Ohhh sonunda beni anlayan bir gardaşım getir alnını öpiciiiimmm 💋
He ya amma büyütüyorlar bu cinselliği yüce rabbim nerden dert etmiş bunu başımıza yav 😂 ne var yani olmayı verse hayat arkadaşı oluruz birbirimize yani olmaz mı ? İnsanın bu dünyada sırtını dayayacağı bir ağacının olması da önemli .

Ben de başlarım bağırınmaya da o erkek.😂 İşte erkek olarak daha kolay bak kadın bir şey yapamıyor adama. Ama aynısını kadın yapmayı düşünce mesela sizler bile ihtimal veremiyorsunuz nasıl kaçacaksın ki diyorunuz . Ama bir erkek bal gibi senelerdir yapıyor ve kadın el pençe bu duruma hiç bir şey yapamıyor.

Ohhh sonunda beni anlayan bir gardaşım getir alnını öpiciiiimmm 💋
He ya amma büyütüyorlar bu cinselliği yüce rabbim nerden dert etmiş bunu başımıza yav 😂 ne var yani olmayı verse hayat arkadaşı oluruz birbirimize yani olmaz mı ? İnsanın bu dünyada sırtını dayayacağı bir ağacının olması da önemli .
Partnerlerin ikisi de böyle dusunuyorsa, ne âlâ. Ama biri çok istekliyse?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X