Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ceylannn her gece bi uğruyorum konuna son durum ne diye ve her akşam içimden geçen şu kızla karşılıklı oturup 2 tek atsak ne güzel olur
Bende her gün konuya uğruyorum..
Onu bu evlilikten vazgeçirmek istiyorum ama işte süper kadın değilim.
Süper güçlerim yok..

Bende aynı durumdayım. Uzun zamandır takipteyim. Bence sevmiyorsun...sevmedigin biriyle evlenme derim. Yoksa maddiyat, yüzüğün ayarı bunlara takilmadim. 'Döverim' tarzı konuşması cook korkunc. Sevsen bile bırak derdim.
Ve ben seni daha büyük sanmistim daha 30'muşsun. Bende 31 olmak üzereyim nişanlım 32 yasinda. Bu yıl iki arkadasim daha evlendi biri kendi 32 eşi 34ünde. Oteki arkadasim da 31 yasinda, eşi 25 yasinda
. Kendinden küçük biriyle evleniyor. Sen de daha 30 yasinda sanki son sansinmis gibi davranıyorsun.

Bende her gün konuya uğruyorum..
Onu bu evlilikten vazgeçirmek istiyorum ama işte süper kadın değilim.
Süper güçlerim yok..
Ceylan o adamla evlenecek bence malesef
O bize söylemediği söyleyemediği sebep her neyse inşallah ortadan kalkar diye dua edebiliriz sadece çünkü bilmediğimiz bi durum var çözüm de üretemiyoruz

O bize söylemediği söyleyemediği sebep her neyse inşallah ortadan kalkar diye dua edebiliriz sadece çünkü bilmediğimiz bi durum var çözüm de üretemiyoruz

Yoksa Ceylan hamile mi diye aklima geldi, sonra zaten onunla cinsellik yasamadigini hatirladim.
Ama öyle olsa bile, forumda anlatilmayacak birsey degil zaten.

Yoksa Ceylan hamile mi diye aklima geldi, sonra zaten onunla yasamadigini hatirladim.
Aynen o durum mümkün değil ve Ceylan gerçekten istemeden mümkün olmaz umarım

Yoksa Ceylan hamile mi diye aklima geldi, sonra zaten onunla yasamadigini hatirladim.

Ceylanin bize anlatmadigi nedenleri var. Her seyi anlatma zorunlulugu yok buna saygi da duyuyorum ama benim gordugum bu adam evlenilecek son kisi. Cok pisman olacak ona uzuluyorum sadece.

Sırf maddi durumu iyi diye değil. Defalarca açıkladım zaten. Konuda var . Maddi durumu da öyle iyi değil zaten.
Bir arkadaşım nikaha 3 gün kala ayrıldı, başka bir arkadaşım da nikah masasından kalktı. Sonrasında başkalarıyla evlenip mutlu oldular. Daha yol yakınken ayrıl derim. Mahalle baskısı, millet ne der falan umrunda olmasın. Hayat senin hayatın, hayat senin hayatın.

Tanışmıyoruz bilmiyoruz birbirimizi ama ben senin çok tatlı ve neşeli biri olduğunu düşünüyorum hissediyorum:) Kalbin, hayatın çiçek açsın Ceylan bunu yürekten diliyorum canım
Ayyy çok teşekkür ederim Gerçekten ne kadar mutlu oluyorum ya böyle yorumlarınızı okudukça . Dünya küçük belki bir gün yüzyüze tanışırız bir yerde burada konuştuğumuzu da bilmeyiz
O durum da inşallah ortadan kalkar bir an önce

Bence de evlenecek..
Hiç cinsellik yaşamak istemediği bir adamla evlenince, nasıl sürecek evlilik bilemiyorum.
Umarım ya vazgeçer ya da adama ısınır.

Yoksa zul bir evlilik olacak..
Buraya evlilikten sonra yazarsa okuruz..
Bende beyin fırtınası tükendi..

Yoksa Ceylan hamile mi diye aklima geldi, sonra zaten onunla cinsellik yasamadigini hatirladim.
He yok zaten anlatılmayacak bişi değil aslında . Hatta size anlatsam ay bu muydu diyebileceğiniz bişi. Tabi tek sebebim bu değil de can alıcı sebebim bu. Çoğu diğer sebebim konuda var aslında. Ama onlar bence o kadar önemli değil.
Benim psikolojimi bozmuş bir durum. Anca evlilikle düzeleceğini düşündüm. Bir yola girdim işte ne bilim.

Her mesajı tek tek okuyorum. Ben seni çok iyi anlıyorum aslında . Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorsun. Mutlu olabileceğin küçücük ihtimale inanmak istiyorsun. Yasayıp görmek istiyorsun vs .. nedense içinde bi rahatlık var sanki herşey güzel olacak yani öyle dua ediyorum öyle istiyorum

Bu arada Allah korusun aman şuan bu adamla evli olsam bile şuan için hamile olmak istemem Kaldıramam bu kadar şeyden sonra .

Peki cok ozel degil ise nedir bu sebebin?

Çok teşekkür ederim. Rahatlık değil de kadere teslim olmuşluk var birazcık. Kabullendim yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…