Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İki taraf için de cinsellik eşit derecede önemli veya önemsiz ise olur tabii. Ama eski cevaplarınızdan birinde yazmıştınız sanıyorum. Sadece nikah kıyılacaktı korona sebebiyle. Ve adam size nikahtan sonra birlikte olacağınızı ima etmişti. Demek ki onun için önemli bu konu.

Cinselliği geçtim. Adamla ilgili bize verdiğiniz diğer bilgiler de bize bu adamdan "sırt dayamalık ağaç fonksiyonlu hayat arkadaşı" olmayacağını gösteriyor. Ama evleneceksiniz siz, bu çok belli artık. Umarım mutlu olursunuz.

Partnerlerin ikisi de böyle dusunuyorsa, ne âlâ. Ama biri çok istekliyse?
Yani o da var adam istiyor işte . Off ama yapamam ben bir çözümü olmalı

Ceyl_an Bizden kaçamazsın heryerde takipteyiz:))

Cinsellik olmadan bi evliliğin tam olması mümkün değil zaten. Bana göre de bu cinsellik konusu çok büyütülüyor ama malesef genel olarak böyle
O konuda ilk sayfayı okurken bir de kimi göreyim bizim ceylan kadından taktik istiyor..

Ben cinsellik yaşamayacağımı düşündüğüm veya zorla istemeyerek cinsellik yaşayacağım bir durumda evlenmezdim.

Çünkü karşındaki senin onu istemediğini " er ya da geç " anlayacak. Anlar. Bunu bizim toplumda bir erkek kolay kolay sindiremez.
O yüzden şu an ceylanın yapacağı evlilik inanılmaz riskli.. Allah yardımcısı olsun..

Ahhahahah valla yakalandım Ağız tadıyla taktik de isteyemiyorum yav hoş zaten o da cevaplamadı banlanmış bi de artık başka bahara
Bu forumda biri yazdı nikahta vazgeçen arkadaşını da şuan da ondan cevap bekliyorum

O konu sahibi hakkında tek diyeceğim eşi normal değil. Bir sorunu var adamın.. Adamın destek alması lazım..

Sen kaçamazsın çünkü müstakbel eşin o adam gibi olmayacak canım. Senin nişanlın nikah olursa düğün olmasa da o iş olur diyen biri..öyle seni aylarca tek bırakmaz. Baski yapar ister. Tartışma çıkarır.. o kadıncağız gibi edilgen kalmaz bence..

Bende o konu sahibinin eşi gibi yaparım taktik alayım cinselliği unuttururum diye umut etmeyi bırak bence..

Bir bahane boşansam ? Ne bilim yaaaa hiç cinsel beraberlik yaşamadan boşananlar oluyor sonuçta

Neden banlanmis ki.. sasirdim..
Hadi bakalım.

Nikahtan vazgeçiren içsel motivasyonu mu öğrenmek istiyorsun..

Biri bana özet geçebilir mi ? yaz dizisi gibi oldu ama ben son bıraktığımda ayrılmıştı konu sahibi karşı taraf bitemez falan diyordu.
7 Ağustosta evlenecek konu sahibi. .
Evlenme diye yazıyoruz ama kimse ikna edemedi.
Evlenecek galiba..

Ama cinsellik istemiyor. Adamı istemiyor.

Garip bir durum oluştu..

7 Ağustosta evlenecek konu sahibi. .
Evlenme diye yazıyoruz ama kimse ikna edemedi.
Evlenecek galiba..

Ama cinsellik istemiyor. Adamı istemiyor.

Garip bir durum oluştu..
Allah yardımcısı olsun ne diyelim, elden bişey gelmiyor. Nasıl barıştılar tekrar kararlı gibiydi ? o arada ben 10 gün banlandım sonra ev taşıdım, değişen bişey yok aynı noktaya gelmiş.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…