Ohhh sonunda beni anlayan bir gardaşım getir alnını öpiciiiimmm
He ya amma büyütüyorlar bu cinselliği yüce rabbim nerden dert etmiş bunu başımıza yavne var yani olmayı verse hayat arkadaşı oluruz birbirimize yani olmaz mı ? İnsanın bu dünyada sırtını dayayacağı bir ağacının olması da önemli .
Partnerlerin ikisi de böyle dusunuyorsa, ne âlâ. Ama biri çok istekliyse?
Yani o da var adam istiyor işte . Off ama yapamam ben bir çözümü olmalıİki taraf için de cinsellik eşit derecede önemli veya önemsiz ise olur tabii. Ama eski cevaplarınızdan birinde yazmıştınız sanıyorum. Sadece nikah kıyılacaktı korona sebebiyle. Ve adam size nikahtan sonra birlikte olacağınızı ima etmişti. Demek ki onun için önemli bu konu.
Cinselliği geçtim. Adamla ilgili bize verdiğiniz diğer bilgiler de bize bu adamdan "sırt dayamalık ağaç fonksiyonlu hayat arkadaşı" olmayacağını gösteriyor. Ama evleneceksiniz siz, bu çok belli artık. Umarım mutlu olursunuz.
Evet beklenen çözümü söylüyorum canım..Yani o da var adam istiyor işte . Off ama yapamam ben bir çözümü olmalı
O konuda ilk sayfayı okurken bir de kimi göreyim bizim ceylan kadından taktik istiyor..Ceyl_an Bizden kaçamazsın heryerde takipteyiz:))
Cinsellik olmadan bi evliliğin tam olması mümkün değil zaten. Bana göre de bu cinsellik konusu çok büyütülüyor ama malesef genel olarak böyle
Ahhahahah valla yakalandım
O konuda ilk sayfayı okurken bir de kimi göreyim bizim ceylan kadından taktik istiyor..
Ben cinsellik yaşamayacağımı düşündüğüm veya zorla istemeyerek cinsellik yaşayacağım bir durumda evlenmezdim.
Çünkü karşındaki senin onu istemediğini " er ya da geç " anlayacak. Anlar. Bunu bizim toplumda bir erkek kolay kolay sindiremez.
O yüzden şu an ceylanın yapacağı evlilik inanılmaz riskli.. Allah yardımcısı olsun..
Mikemmeeeeel
Evet beklenen çözümü söylüyorum canım..
- Evlenmemek..
Nasıl beğendin mi çözümümü..
O konu sahibi hakkında tek diyeceğim eşi normal değil. Bir sorunu var adamın.. Adamın destek alması lazım..Ben de başlarım bağırınmaya da o erkek.İşte erkek olarak daha kolay bak kadın bir şey yapamıyor adama. Ama aynısını kadın yapmayı düşünce mesela sizler bile ihtimal veremiyorsunuz nasıl kaçacaksın ki diyorunuz . Ama bir erkek bal gibi senelerdir yapıyor ve kadın el pençe bu duruma hiç bir şey yapamıyor.
Şuan yok canım Yaaa bir de yeni biri külfet geliyor bana.Daha çok sevebileceğin birini bulamaz mısın? İçinin daha çok ısınacağı falan..
Bir bahane boşansam ? Ne bilim yaaaa hiç cinsel beraberlik yaşamadan boşananlar oluyor sonuçta
O konu sahibi hakkında tek diyeceğim eşi normal değil. Bir sorunu var adamın.. Adamın destek alması lazım..
Sen kaçamazsın çünkü müstakbel eşin o adam gibi olmayacak canım. Senin nişanlın nikah olursa düğün olmasa da o iş olur diyen biri..öyle seni aylarca tek bırakmaz. Baski yapar ister. Tartışma çıkarır.. o kadıncağız gibi edilgen kalmaz bence..
Bende o konu sahibinin eşi gibi yaparım taktik alayım cinselliği unuttururum diye umut etmeyi bırak bence..
Yok ya ne yaz dizisi yaprak dökümü ferhundenin yoluBiri bana özet geçebilir mi ? yaz dizisi gibi oldu amaben son bıraktığımda ayrılmıştı konu sahibi karşı taraf bitemez falan diyordu.
Neden banlanmis ki.. sasirdim..Ahhahahah valla yakalandımAğız tadıyla taktik de isteyemiyorum yav hoş zaten o da cevaplamadı banlanmış bi de artık başka bahara
Bu forumda biri yazdı nikahta vazgeçen arkadaşını da şuan da ondan cevap bekliyorum
Hem onu hem de o cesaretini
Neden banlanmis ki.. sasirdim..
Hadi bakalım.
Nikahtan vazgeçiren içsel motivasyonu mu öğrenmek istiyorsun..
7 Ağustosta evlenecek konu sahibi. .Biri bana özet geçebilir mi ? yaz dizisi gibi oldu amaben son bıraktığımda ayrılmıştı konu sahibi karşı taraf bitemez falan diyordu.
Ceylancim adamı bu kadar istemiyorsan ayrılabilirsin.Bir bahane boşansam ? Ne bilim yaaaa hiç cinsel beraberlik yaşamadan boşananlar oluyor sonuçta
Allah yardımcısı olsun ne diyelim, elden bişey gelmiyor. Nasıl barıştılar tekrar kararlı gibiydi ? o arada ben 10 gün banlandım7 Ağustosta evlenecek konu sahibi. .
Evlenme diye yazıyoruz ama kimse ikna edemedi.
Evlenecek galiba..
Ama cinsellik istemiyor. Adamı istemiyor.
Garip bir durum oluştu..
bunu yazıyorsanız ne diye evleniyorsunuz acabaBir bahane boşansam ? Ne bilim yaaaa hiç cinsel beraberlik yaşamadan boşananlar oluyor sonuçta
Ferhunde kötüydü sevmezdim ama şevketle cinsel hayatları gayet iyiydi canım..Yok ya ne yaz dizisi yaprak dökümü ferhundenin yolu
Öğren umarım işine yarar..Hem onu hem de o cesaretini