Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah ah ama o ferhundeyi çok kötü bir biçimde ortada bırakmamış mıydı ?
Hakettı ferusum ama.
Aslının babasından para alıp gıttı istanbuldan terk etti leventi.
Levent onun neler yaptıgını bile bile yırmı bin dolar degerinde tektasla evlenme teklif etmisti.
Kıymetini bilemedi o yunan heykelinin.
Suc ferusta. Ki severım kendısını.

Hakettı ferusum ama.
Aslının babasından para alıp gıttı istanbuldan terk etti leventi.
Levent onun neler yaptıgını bile bile yırmı bin dolar degerinde tektasla evlenme teklif etmisti.
Kıymetini bilemedi o yunan heykelinin.
Suc ferusta. Ki severım kendısını.
Ama feruşun ilk kocası da faildi. Aslında feruşun tüm kocaları faildi 😂

Ya evden çıkamam o şekilde . Çalışmak çalışmamak da çok dert değil. Bir biçimde yaşar para kazanırım ben . Rızıkdan yana endişe etmem .
Annemin de kardeşimin de benden başka kimsesi yok. Kardeşim de engelli. Yani ben bırakamam
Peki evlendiginde annene ve kardesine ne faydan olabilecek ki...
Calisirsan en azindan yanina alirsin onlari da ileride olmaz mi

Peki evlendiginde annene ve kardesine ne faydan olabilecek ki...
Calisirsan en azindan yanina alirsin onlari da ileride olmaz mi
Onların bir sorunu yok ki . Geçim vs konusunda. Manevi desteğime ihtiyacları var daha çok maddiyattan ziyade . Evleri fln var çok şükür .

Ama feruşun ilk kocası da faildi. Aslında feruşun tüm kocaları faildi 😂
Ferus sevgiye aç, ac kopek gibiydi.
Alırıza kendı ahlaksız kızlarına bakmadan ferusu hep yargıladı.
Azcık sevseydi onu, babalık yapsaydı simdi Ferus iki cocuklu mutlu bir kadındı ezik sefketle.
Ailesıne hep ezdırdı ferusu. Sahip cıkmadı ezık sefket.
Yanlıs secimler yaptı hep ferusta napsın.

Ama sonunda alırıza felc olunca bir tek o yardım etti, ahlaksız kızları huzureevıne yaptırırken alırızayı.
Dizinin sonunda tek mutlu olan ferustu.

Ferus sevgiye aç, ac kopek gibiydi.
Alırıza kendı ahlaksız kızlarına bakmadan ferusu hep yargıladı.
Azcık sevseydi onu, babalık yapsaydı simdi Ferus iki cocuklu mutlu bir kadındı ezik sefketle.
Ailesıne hep ezdırdı ferusu. Sahip cıkmadı ezık sefket.
Yanlıs secimle yaptı hep ferusta napsın.

Ama sonunda alırıza felc olunca bir tek o yardım etti, ahlaksız kızları huzueevıne yaptırırken alırızayı.
Dizinin sonunda tek mutlu olan ferustu.
Ya işte birazcık bende öyleyim. Sevgiye aç köpek gibiyim. Azıcık alamayınca hırçınlaşıyorum falan . Eski sevgililerime saldırmışlığım olmuştıur 😂

Ya işte birazcık bende öyleyim. Sevgiye aç köpek gibiyim. Azıcık alamayınca hırçınlaşıyorum falan . Eski sevgililerime saldırmışlığım olmuştıur 😂
Ins hikayenin sonunda sende mutlu sona kavusursun
Hıcbır hemcinsim uzulsun istemem.
Bır erkek tarafından Kucuk dusurulsun kırılsın istemem.
Ama senin ki de fail kabul et ceylan,😂
Sen cok tatlı akıllı baslı kızsın.
Ne biliyim.
Daha iyilerine layıksın ya

Ins hikayenin sonunda sende mutlu sona kavusursun
Hıcbır hemcinsim uzulsun istemem.
Bır erkek tarafından Kucuk dusurulsun kırılsın istemem.
Ama senin ki de fail kabul et ceylan,😂
Sen cok tatlı akıllı baslı kızsın.
Ne biliyim.
Daha iyilerine layıksın ya
Teşekkür ederim 😊 konumdaki hemen herkes bundan iyisine layık olduğumu söylüyor ya beni tanımadan görmeden ne diyim mutlu ettiniz beni sevildiğimi hissettim ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💖💖💖💞💞💞💞💞💞

Bence 6 bile değil konunun en başından beri net olarak söylüyorum. Kendine bağlamak adına 30 bin aylık gelirim diye atmış.
Evet bence de değil.
8 ayar yüzükten sonra bende öyle düşünüyorum.
Bir de uyanık geçiniyor. Ceylana bak en güzel yüzüğü seçtim demiş.
8 Ayar altın bile değildir. Bari insan 14 ayar yüzük alaydı, kararır o yüzük..

Dikkatli kullanması lazım:KK43:

Teşekkür ederim 😊 konumdaki hemen herkes bundan iyisine layık olduğumu söylüyor ya beni tanımadan görmeden ne diyim mutlu ettiniz beni sevildiğimi hissettim ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💖💖💖💞💞💞💞💞💞
Gunlerdır yazıyorsun goruyoruz hepimiz.
Bazen insan yıllarca gordugunu tanımıyor bazen iki cumle yazanı tanıyor.
Ne bıleyım git levent Tuncer bul isterim.
Cok mutlu ol isterim.
Hakkında hayırlısı olsun

Evet bence de değil.
8 ayar yüzükten sonra bende öyle düşünüyorum.
Bir de uyanık geçiniyor. Ceylana bak en güzel yüzüğü seçtim demiş.
8 Ayar altın bile değildir. Bari insan 14 ayar yüzük alaydı, kararır o yüzük..

Dikkatli kullanması lazım:KK43:
Heheheh bir de ne demişti. Önemsemediğim biri olsan verin en ucuzunu işte nasılsa sembolik derdim . Ama bunu seçtim özellikle beğenebileceğin bişi olsun istedim. Ya pırlantaların en ucuzuymuş zaten 😂😂😂 hep pazarlama

E tamam o zaman sen neden evden gidemiyorsun evlensen de gideceksin zaten.calisarak git.
Ben çalışmadım değil ki hiç çoook çalıştım. Sebebim yokken gidersem yarı yolda ortada bırakmış gibi hissediyorum. Kendimi suçlu görüyorum. Olmaz manen bana ihtiyaçları var.

Heheheh bir de ne demişti. Önemsemediğim biri olsan verin en ucuzunu işte nasılsa sembolik derdim . Ama bunu seçtim özellikle beğenebileceğin bişi olsun istedim. Ya pırlantaların en ucuzuymuş zaten 😂😂😂 hep pazarlama
Evet.. bir kadının pırlantalardan anlamayacağını sanacak kadar da dünyadan kopuk.
Seni kandıracak güya..
Yahu sen kadınsın, sanki 8 ayarı, pırlantayı ilk defa duydun..

Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor..:sinirli:

Evet.. bir kadının pırlantalardan anlamayacağını sanacak kadar da dünyadan kopuk.
Seni kandıracak güya..
Yahu sen kadınsın, sanki 8 ayarı, pırlantayı ilk defa duydun..

Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor..:sinirli:
Bir kadınla aynı evde yaşadığını da iddia ediuor ama sanki birahaneden başka hiç bir yerde takılmamışcasına odun

Ben çalışmadım değil ki hiç çoook çalıştım. Sebebim yokken gidersem yarı yolda ortada bırakmış gibi hissediyorum. Kendimi suçlu görüyorum. Olmaz manen bana ihtiyaçları var.
Ceylan kendi evinde seni rahatsiz eden bi durum var ise evden gitmen zorunluluk ise yari yolda birakmis olmazsin.sebebin vardir.bu sebebi kimse bilmese de olur zorunluysan gitmen gerekir ve gitme yolun evlilik olmak zorunda degil.yine cok calisabilirsin...calis,kendine kendin bak...bi adami cekmekten daha az yorucu inan ki.
Bana anlattiklarin mantikli gelmiyor ticaretle ugrasan bir adam yerini yurdunu tasiyorsa garip gelir bana mesela.arastirdi mi ailen bu adami,sorup sorusturdunuz mu?istemeye bile gelmedi diyorsun ailesiyle cevresiyle ailen tanisti mi?sabikasi vs var mi baktirdin mi?
Yanlis evlilik yapip evden gitmenden calisip gitmen daha mantikli degil mi?

Bir kadınla aynı evde yaşadığını da iddia ediuor ama sanki birahaneden başka hiç bir yerde takılmamışcasına odun
Hödük kısaca..
Bak forumda bir konu var ''söz attık.'' diye..
İçimden geçti, kadın üye doğru yolu bulmuş. Keşke ceylan da öyle bir konu açsa dedim..

Şöyle 8 ayar yüzüğü de eline tutuşturdun mu tadından yenmez..:KK8:

Adamla yine evlen tamam ama biraz tani da oyle evlen.belki adam melek biz senin anlattiklarindan bu kadar panikledik o da olabilir.tani bi adami.
Enerjisinden hoşlanmıyorum. Ya benim için ya devam ya tamamm. Onda benim sevmediğim benim ruhumun hoş görmediiği bişeyler var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X