- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 39
Ceylan cok ozur dileyerek yaziyorum kusuruma bakma lakin mantikli dusunmuyorsun.ruhumun sevmedigi bisi var falan gec onlariEnerjisinden hoşlanmıyorum. Ya benim için ya devam ya tamamm. Onda benim sevmediğim benim ruhumun hoş görmediiği bişeyler var
Kutu kola kapagindan yuzuk getirse daha mi iyiydiHeheheh bir de ne demişti. Önemsemediğim biri olsan verin en ucuzunu işte nasılsa sembolik derdim . Ama bunu seçtim özellikle beğenebileceğin bişi olsun istedim. Ya pırlantaların en ucuzuymuş zatenhep pazarlama
Ya zaten gördüm nufus cuzdanında yazan yaşı orda 43 okey doğru. Ama kendisi 38 diye tanıttı. Doğuda da yanlış vuruyolar ya köyde ben de üzerine varmadım. Bana öyle anlattı. Dedim olur normal. Ama sonra hiç olmadık şekilde çıktı. Annesi tam gününü bilmiyor şeklinde anlattı bana. Şimdi diyor yılı belli değil. Yalan adam kaç senesinde çalışmaya başladığını söyleyince çakozladım. Yani böyle bir muhabbet olmasa . Belirsiz senesi diye gezelerdi.
Boyle sacmalik olur mu? Mesajlari farkli farkli. Ölen abisinin kimligini kullandığını anlatmış diye söylemişti daha önceki mesajindaSiz deli misiniz? Yaş konusunda yalan söylemiş, direkt ayrılık sebebi, evli olsa insan bu sebepten boşanır. Kaç kez yazıldı mantık evliliği de değil bu, adamın parası yok, nasıl bu kadar kolay kandırılabiliyorsunuz? Nasıl inanabiliyorsunuz adama? Sizin derdiniz evden ayrılmak sanırım, sırf evlenmek için evlenmek ama şunu da diyeyim bu adam size büyük ihtimal şiddet uygulayacak.
Boyle sacmalik olur mu? Mesajlari farkli farkli. Ölen abisinin kimligini kullandığını anlatmış diye söylemişti daha önceki mesajinda
Ben kimseye kızmıyorum kiMesajıma beğeni gelince açtım bir daha okudum, yazış tarzım sert olmuş. SizeCeyl_an kızdığımı düşünmeyin, ben adama sinirlendim, kaçın kurtarın kendinizi.
Ya sırf para değil inanın , ben zaten sevmiştim . İyi biri olsun bana sahip çıksın , değer versin, özel hissettirsin, iyi anlaşalım , konuşabilelim, vs istemiştim. Başta öyle gibiydi sonra uçtu yok olduBu adam senin için sadece parası için çekilirdi. En azından rahat bir hayatın olurdu diye düşünüyordun bi baktın ana para da yoke haklısın sevmediğin birinin parası da yoksa zaten evlenme sebebin kalmaz
Buna rağmen evlenmek mantıklı mıYa sırf para değil inanın , ben zaten sevmiştim . İyi biri olsun bana sahip çıksın , değer versin, özel hissettirsin, iyi anlaşalım , konuşabilelim, vs istemiştim. Başta öyle gibiydi sonra uçtu yok oldu
Hayır değil.Buna rağmen evlenmek mantıklı mı
Balayı yok zaten. Yurtdışı tatili yapacaktık göya onun da üstüne yattı pandemi diye tatil olmaz dedi. Site bahçesinde yürüyüş doğru diyorsunuzhayal kırklığı yaşanması muhtemel bir alan da balayı. Örneğin Avrupa turu vaad edilip Avrupa yakasında deniz kıyısı yürüyüşüne çıkılacaktır, yahut sitenin bahçesinde yürüyüş?
Sonradan gidersiniz.Balayı yok zaten. Yurtdışı tatili yapacaktık göya onun da üstüne yattı pandemi diye tatil olmaz dedi. Site bahçesinde yürüyüş doğru diyorsunuz
Bence sen gelinlikle kaçacaksın
Filmlerdeki gibi.
Kaç lütfen.
Nikah memuru sana sorduğunda bir dur kalbinin sesini dinle ve koşmaya başla.
Bunu tüm kalbimle istiyorum.
Ya ama bu film değil orda beni vurma ihtimalleri varBence sen gelinlikle kaçacaksın
Filmlerdeki gibi.
Kaç lütfen.
Nikah memuru sana sorduğunda bir dur kalbinin sesini dinle ve koşmaya başla.
Bunu tüm kalbimle istiyorum.