Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Enerjisinden hoşlanmıyorum. Ya benim için ya devam ya tamamm. Onda benim sevmediğim benim ruhumun hoş görmediiği bişeyler var
Ceylan cok ozur dileyerek yaziyorum kusuruma bakma lakin mantikli dusunmuyorsun.ruhumun sevmedigi bisi var falan gec onlari
Evleneceksen arastir.ruhum secmedi ayriliyorum dersen elbette sana insanlar garip bakar.senin ruhunun sevmemesinden daha somut sebeplerin var bunlari soyle insanlara.senin yaptigin bi sey yok,yalan soylememissin.niye hakliyken haksiz duruma dusuruyosun kendini sacma sapan konusup
Neyse ceylan ben hakikaten kiziyorum artik bananeyse abi sanki ben evlencem
Diliyorum guzel kizim adam cok iyi bir es cikar cok mutlu olursunuz.hayatinin kalbin kadar guzel olmasini tum kalbimle dilerim.artik bu konuyu okumayacagim hatta bi uye engelle beni diyodu ya valla beni de engelle
Musmutlu ol ceylancim insallah sevgiler..

Siz deli misiniz? Yaş konusunda yalan söylemiş, direkt ayrılık sebebi, evli olsa insan bu sebepten boşanır. Kaç kez yazıldı mantık evliliği de değil bu, adamın parası yok, nasıl bu kadar kolay kandırılabiliyorsunuz? Nasıl inanabiliyorsunuz adama? Sizin derdiniz evden ayrılmak sanırım, sırf evlenmek için evlenmek ama şunu da diyeyim bu adam size büyük ihtimal şiddet uygulayacak.

Boyle sacmalik olur mu? Mesajlari farkli farkli. Ölen abisinin kimligini kullandığını anlatmış diye söylemişti daha önceki mesajinda

Boyle sacmalik olur mu? Mesajlari farkli farkli. Ölen abisinin kimligini kullandığını anlatmış diye söylemişti daha önceki mesajinda

Ortada yanlış anlama yok bariz yalan var, konu sahibine abimin kimliği bana verilmiş diyor, sonra ortaya çıkınca ben sana söylemiştim gerçek yaşımı diyor. Resmen konu sahibini salak yerine koyuyor, zekasına hakaret ediyor. Adam hiç takmıyor, konu sahibindeki tutukluğu farketti, ayrılmayız evleniriz diyor. Bence evlenince yatak muhabbeti ile alakalı konu sahibinin söylediklerini sallamadı, bir şekil yine ikna ederim kafasında takılıyor.

Arkadaşımın abisi 2 kere nişan attı. Baska bir sehirde yaşıyor ben hic tanımıyorum. Sonra bizim yasadigimiz şehirden bir kızla nişanlandı. Az çok ayni ortamda bulundugum bir kızdı. Arkadaşıma belki uygun olmayabileceklerini söyledim, uygun bir dille. O da, abisinin de cok problemleri olduğunu ama 3.kere nisandan ayrilmak istemedigini söyledi.
Evlenir evlenmez "yanlışlıkla" hamile kaldı. O zaman basladi problemler, bebek dogdu hala cok fena durumlari

Mesajıma beğeni gelince açtım bir daha okudum, yazış tarzım sert olmuş. Size Ceyl_an kızdığımı düşünmeyin, ben adama sinirlendim, kaçın kurtarın kendinizi.
Ben kimseye kızmıyorum ki sonuçta görüşlerinizi almak için yazdım. Hakaret boyutuna varan bir kaç mesaj harici kim ne derse desin beğendim sonuçta benim için vaktinizi ayırıp yorum yazıp yardımcı olmak istemişsiniz. Ki bir çoğunuz da haklısınız bunun farkındayım . Teşekkür ederim

Bu adam senin için sadece parası için çekilirdi. En azından rahat bir hayatın olurdu diye düşünüyordun bi baktın ana para da yok e haklısın sevmediğin birinin parası da yoksa zaten evlenme sebebin kalmaz
Ya sırf para değil inanın , ben zaten sevmiştim . İyi biri olsun bana sahip çıksın , değer versin, özel hissettirsin, iyi anlaşalım , konuşabilelim, vs istemiştim. Başta öyle gibiydi sonra uçtu yok oldu

Ceyl_an şu asıl evlenmek isteme nedenini bir açıklasan ya..
Çok merak ediyorum..
Istersen sansürlü anlat.

Bi anlatsana..
Bana özel mesaj da atabilirsin.
Yemin ederim istersen kimseye demem.

Adamın her türlü falsosu cıktı gene de evleneceksin..
Neden ki neden meraklarda kaldım..

Balayı yok zaten. Yurtdışı tatili yapacaktık göya onun da üstüne yattı pandemi diye tatil olmaz dedi. Site bahçesinde yürüyüş doğru diyorsunuz

Balayı yok zaten. Yurtdışı tatili yapacaktık göya onun da üstüne yattı pandemi diye tatil olmaz dedi. Site bahçesinde yürüyüş doğru diyorsunuz
Sonradan gidersiniz.
Balayını es geçirme..
Madem evleneceksin balayı da olsun..
Mutlaka Antalya; Ölüdeniz gibi bir yere koronadan sonra gidin.. deniz güneş kum iyidir..

Balayı her kadının hakkıdır..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…