Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama ben genelde resmiyim. Erkeklere karşı neredeyse bütün ilişkilerimde mesafeliyim. Yatak olayı yaşasam dahi mesefeliyim. Fazla soru sormam aramam sormam . Ne bilim yapım bu yani elimde değil.
Sen öyle olabilirsin normal ama her kadın ilgi ister ne istediğinizi önce bilin, ne kazandığı belli olmayan ketum ilgisiz biriyle mutlu olabilecek misin

Ya ben çok kötü davranmaya başladım ona yatmak istemediğimi fln da yavaş yavaş işlemeye başladım ama ciddiye almıyor galiba . Kendisi vazgeçsin istiyorum aslında.
Bence siz çok fazla magazin programı yeşil çam filmi ve yaz dizisi izlemişsiniz. Yazdıklarınızdan akla yatkın hiçbir şey yok zira. Ne izliyor okuyor yiyip içiyorsanız acilen bırakın bence. Hiç normal davranmıyorsunuz çünkü. Adam sizi elbette ciddiye almaz dalga geçiyorsunuz sanır. O ne öyle Hülya Koçyiğit filmi gibi
Nen var kuzum
Senlen evlenicim lakin sevişmicim Ekrem

1.5 ay olacak konu hala popüler ilk açıldığında amağğn dedim tam okumadan pek ilgimi çekmedi çıktım. Ama hemen hemen her hün yazıldı. Neyse bugün okudum. Peki dedim yorumum yok. Şimdi son durum ne diye sormak istiyorum ey Romalılar. Burda neler oluyor? 75 sayfayı okuyamam şimdi biri özet geçsin piliiiis.

73 sayfa boyunca, bu adamla neden evleniyorsun diye sorduk. Ve bizi tatmin edecek bir cevap alamadik. Hep bir ağızdan evlenme dedik. Ama ikna edemedik
Düğün sonrası sorunlar yükleniyor...
Bir de sanırım biz konuyu Ceylan'dan daha fazla ciddiye aldık

Bir de sanırım biz konuyu Ceylan'dan daha fazla ciddiye aldık
Evet tam olarak özetle bu oldu .Arkadaş karikatür paylaşacak kadar rahat,biz daha çok gerildik,hayırlısı, vardır bir bildiği konu sahibinin bu kadar istediğine göre,ben evlenmesi taraftarıyım .Birseyleri yasamadan bilemiyor bazen insan.

Ağlasam elime ne geçecek ? Gülmeye çalışıyorum ben de napim

Bu kadar değersiz mi hayatınız?Bu kadar kaderci olmayın ve bırakın kendinizi acindirmayi,herşeyi bilinçli yapiyorsunuz bence, herşey sizin elinizde ama kendinize inancınız yok.Allah yardımcınız olsun.
Teşekkür ederim ama neden acındırayım bana faydası ne olacak ki bunun

Bu
Teşekkür ederim ama neden acındırayım bana faydası ne olacak ki bunun
Çünkü kendinizden vazgeçmişsiniz.Ne olursa olsun modundasınız ve suçluyu dışarıda arıyorsunuz ve aslında sorun karşı tarafın anlayissizligi değil en büyük sorun bütün bu olanlari kendinize reva görmeniz ve devam etmeniz.Gerçi ben bilemem 3.kişi olarak belki de tam olarak istediğiniz bu. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Aynen yavrum. İki gündür kaale alıyorum bu konuyu. Ceylan başta 30 bin aylık geliri olan 36 mı 38 mi yaşında tam hatırlayamadığım bir beyle mantık evliliği yapmak istemiş, sırf rahat yaşayayım diye. Beyfendi pinti çıkmış lakin. Şimdi ceylanımız bu pinti, burnu kıllı, kısa boylu beyle aşık bile olmadığı halde evlenecek, neden bilmiyor kimse inan ki. Adam 1+1 ev tutmuş, 8 ayar altını olan pırlanta yüzük almış. ek olarak, adam gram ilgi göstermiyor ceylana.

Yok ya zaten canım sıkkın iyi geliyor yazıp rahatlıyorum işte müsaitim şuan bir ara yoğundum cevap veremiyordum. Şimdi boşum
Ceylancım, evlenince bari bu konuyu kapattır yoksa ben ve bazı üyeler yazmaya devam ederiz..
Konuya giren bir daha çıkamıyor.Bak evlenmeye karar verdin hala yazıyoruz..

Adamın boşaldığı prezervatiften meniyi şırıngaya alıp rahmine sıkarak hamile kalan kadınlar var. Bir kadın kendi isteğiyle partneri istemeden bile kolaylıkla hamile kalabilir.
Bazı hemcinslerim niye bu kadar salak ki? Şu yapılana daha ağır laflarım var ama ban da var.

Tüm sayfaları okumadım cevabı varsa kusura bakmayın. Siz bu adamla hiç temas halinde olmadınız mı? Elele tutuşma öpüşme falan hiçbir şey yaşanmadı mı? Şimdiden dış görüntüsünden tiksiniyorsunuz. Evlenince hiç zevk almaz hatta daha da çok tiksinirseniz ne olacak? Madem cinsel deneyiminiz olmuş bari ten uyumunuz olacak mı diye biraz yakınlaşsaydınız da geleceğinizi ona göre çizseydiniz. Bir de adamı çok merak ettim özelden resim atsanız keşke. Cidden Mithat'a mı benziyor?

Ceyl_an hayııır bunu yapma şimdiden bdvdesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…