Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki canıms, sen o vakit ailesi bildiğin insanların da ailesi olduğuna emin misin?
Ya zaten gördüm nufus cuzdanında yazan yaşı orda 43 okey doğru. Ama kendisi 38 diye tanıttı. Doğuda da yanlış vuruyolar ya köyde ben de üzerine varmadım. Bana öyle anlattı. Dedim olur normal. Ama sonra hiç olmadık şekilde çıktı. Annesi tam gününü bilmiyor şeklinde anlattı bana. Şimdi diyor yılı belli değil. Yalan adam kaç senesinde çalışmaya başladığını söyleyince çakozladım. Yani böyle bir muhabbet olmasa . Belirsiz senesi diye gezelerdi.

Ya zaten gördüm nufus cuzdanında yazan yaşı orda 43 okey doğru. Ama kendisi 38 diye tanıttı. Doğuda da yanlış vuruyolar ya köyde ben de üzerine varmadım. Bana öyle anlattı. Dedim olur normal. Ama sonra hiç olmadık şekilde çıktı. Annesi tam gününü bilmiyor şeklinde anlattı bana. Şimdi diyor yılı belli değil. Yalan adam kaç senesinde çalışmaya başladığını söyleyince çakozladım. Yani böyle bir muhabbet olmasa . Belirsiz senesi diye gezelerdi.
Doguda varsa gec yazdirma vardir. Erken nasil yazdiracaklar? Bizim 5 sene sonra bi oglumuz olacak simdiden kimligini cikaralim mi demişler

Arkadaşlar bazılarınız gerçekten o kadar iyisiniz ki❤ ne kadar dil dökmüşsünüz ya gerçekten kendi ailesi bu kadar uğraşmaz insanla..
Göz göre göre yakıyor kendini :olamaz: Ben ki çok yorum yazmam, konu sahibinden sonra en çok yazan 3. kişiyim. 35. Mesajım galiba bu, bu konuya 🤦🏼‍♀️

Ya değil değil. anlatamam ki bütün nedenlerimi de burada . Ama zaten herşeyi anlatsam da işte gene mantıksız bulunma ihtimali yüksek. Zaten aynı durumun içine düşmeseydim dışardan mantıksızdı evet. Ki hala bana göre de mantıksız ve kararsızım. Keşke bir mucize olsa ...
Anlat ceylancım, burada sana fikir veren üyeler olur. Tanınmak istemiyorsan da spesifik bir durum varsa biraz revize edip anlatırsın..
Ben olsam anlatırdım. 7 Ağustos'tan geri dönüş zor.
Daha vaktin var..

Buradan ciddi beyin fırtınası alabilirsin..

Ben 38 biliyordum zaten çok sansasyonel bir biçimde 43 olduğunu öğrendim. Ama kendisi çamura yattı sana daha öncede söyledim dedi. Halbuki söylememişti . 43 olduğunu 4 gün önce öğrendim . Mobilyacı tanıdığından 🤦🏻‍♀️
Ya sen delirdin mi yasini bile dogru soylemeyen adamla evlenilir mi arkadas?! Ya valla dalga gectigini dusunmeye basladim ceylan ben senin bu kadar olmaz cunku sen eger alay ediyosan tamam ama etmeyip gercekyen bu adamla evleneceksen vallahi kizim olsan ben seni doverim ya

Ya sen delirdin mi yasini bile dogru soylemeyen adamla evlenilir mi arkadas?! Ya valla dalga gectigini dusunmeye basladim ceylan ben senin bu kadar olmaz cunku sen eger alay ediyosan tamam ama etmeyip gercekyen bu adamla evleneceksen vallahi kizim olsan ben seni doverim ya
Yok gerçek ya özelden davetiye de göndereyim dicem de çekiniyorum 🤦🏻‍♀️
Bu kadar şeyi uydurabilsem film yazarı ya da kitap yazarı olurdum herhalde yav 😂

Ben böyle arkası yarın tarzındaki konuları seviyorum 😁 Bir ara Müge vardı, onun konularını da severdim. Şikayet ettiler banlandı falan. Ne gerek var halbuki fakese fake napalım 😁
Fake değil ya tarihiyle falan aynı kişiyle alakalı konularım, ayrıca 2020 gelinlerine şubat ayından beri yazdıklarım, ki o konuda ne kadar üzülmüştüm mayıstaki düğünüm iptal oldu diye herşey iyiydi çünkü o zamanlar burada da anlattığım gibi vs vs herşey var kk da . Hepsi duruyor .

Korkarım, tecavüz bile gerçekleşebilir o evlilikte. ☹
Allah korusun..Nişanlısı çok sabırlı gibi değil bence de..
Kişi yakışıklı olmayabilir ama sana çok çekici gelir.
Bir değil iki değil, kaç kere isteksiz beraber olabilirsin ki..

Bu ruhu öldürür..:olamaz:

Fake değil ya tarihiyle falan aynı kişiyle alakalı konularım, ayrıca 2020 gelinlerine şubat ayından beri yazdıklarım, ki o konuda ne kadar üzülmüştüm mayıstaki düğünüm iptal oldu diye herşey iyiydi çünkü o zamanlar burada da anlattığım gibi vs vs herşey var kk da . Hepsi duruyor .
Yok canım senin konuların için demedim fake. Müge diyr bir üye vardı. Onun konularına fake deyip şikayet etmişlerdi. Onun için dedim. 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X