Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sokaga çıkıp sorsan herkes acunu seviyor. Kendi kızından küçük kızlarla ilişki yaşaması nedense kimseyi rahatsiz etmiyor. Bileklerimi kesicem

Keşke geçmiş mesajları okusaydınız ne nafakası. Ben ki boşanırsam ve oldu ki evlilikte ev alırsa ben o sırada çalışmıyorsam o malın dahi payını istemeyen biriyim. Boşanma halinde takıları verir düğün için yaptığı masrafı çıkarırım diyorum. Siz konuyu çok yanlış anlamışsınız. Derdim boşanıp soyup soğana çevireyim asla değil.

Ama sırf maddi durumu iyi diye biriyle evlenmek iş değil ki anlattığınız kadarıyla adam öyle üstünüze titreyen aşık biri değil. Para harcamayı sevmiyor. Peki derdiniz para değil Cidden neden evleniyorsunuz anlayamaddım

Adamla yatmayinca hayalleri yikilmayacak mi? Günahına girmeyecek misin
Sorma o zaman da öyle. Hak yemekten çok korkuyorum. Ama iki ucu noklu değnek afedersin. Her iki türlü de sıkıntı gibi duruyor. Çok üzülüyorum olaylar bu raddeye geldi diye. İşin içinden çıkamadım diye. Herşey ev tutulduktan sonra başladı. Keşke hiç takmasaydım o yüzüğü parmağıma

Adamın boşaldığı prezervatiften meniyi şırıngaya alıp rahmine sıkarak hamile kalan kadınlar var. Bir kadın kendi isteğiyle partneri istemeden bile kolaylıkla hamile kalabilir.
Öğğğ ne garip insanlar varmış yav Ama ben sperm havayla temas edince ölüuor diye biliyorum o biraz imkansıza yakınmış becerene helal olsun

Sırf maddi durumu iyi diye değil. Defalarca açıkladım zaten. Konuda var . Maddi durumu da öyle iyi değil zaten.

Öğğğ ne garip insanlar varmış yav Ama ben sperm havayla temas edince ölüuor diye biliyorum o biraz imkansıza yakınmış becerene helal olsun
Hareketleri yavaşlıyor sadece. Ki prezervatiften de havayla temas ettirmeden alabilirler. Vajina içine yerleştirince zaten hareketliliğin azalması da çok önemli değil zaten. Farklı farklı yöntemler var kısacası adam farkında olmadan hamile kalabilir bir kadın . Bazı hemcinslerimiz evlenmek için böyle şeyler yapabiliyor.

Bu mantık evliliği değilde, siz sanki evlenimde kurtulim gibisinden

oda evlenimde Bi çoçuk olsun kimle olduğu nerede olduğu önemli değil gibisinden

Valla bilmiyorum aşk doktorları aşıkken evlenmeyin diyor ama

Bence sizde çok resmi geldiniz

Açıkçası evlenince evde 2 yabancı gibi olmanız ürkütücü

Acilen evlenmeden önce ilişki psikoloğuna danışın zira mantık şart ama sevgi ilgide çok önemli

Şimdiden ilgisizlikten yakınıyorsanız adamın karakteri buysa arkanıza bakmadan kaçarsınız

Derhal evlenmeden psikoloğa tatlım

İlla evlenecem diyorsanız evlenince çift psikoloğu a gitmeniz lazım. Uzman şart

Kız ben kör cahilmişim ya cinsel ilişkim de oldu yani ama demekki çok bilgim yokmuş
Vay be ama evlenmek için de o risk alınmaz . Çocuk sonuçta domates değil çürürse atasın .

Ama ben genelde resmiyim. Erkeklere karşı neredeyse bütün ilişkilerimde mesafeliyim. Yatak olayı yaşasam dahi mesefeliyim. Fazla soru sormam aramam sormam . Ne bilim yapım bu yani elimde değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…