Sokaga çıkıp sorsan herkes acunu seviyor. Kendi kızından küçük kızlarla ilişki yaşaması nedense kimseyi rahatsiz etmiyor. Bileklerimi kesicemAh şu şeyma subaşı lar yüzünden böyle oluyor. Genç kızlar zengin bulurum sevmesem de evlenirim olmazsa boşanırım. Nafaka alırım o bana yeter derdine düşüyorlar. Hazır gelecek para ne tatlı geliyor. Ama acun 1 tane kızlar çok üzgünüm
Keşke geçmiş mesajları okusaydınız ne nafakası. Ben ki boşanırsam ve oldu ki evlilikte ev alırsa ben o sırada çalışmıyorsam o malın dahi payını istemeyen biriyim. Boşanma halinde takıları verir düğün için yaptığı masrafı çıkarırım diyorum. Siz konuyu çok yanlış anlamışsınız. Derdim boşanıp soyup soğana çevireyim asla değil.Ah şu şeyma subaşı lar yüzünden böyle oluyor. Genç kızlar zengin bulurum sevmesem de evlenirim olmazsa boşanırım. Nafaka alırım o bana yeter derdine düşüyorlar. Hazır gelecek para ne tatlı geliyor. Ama acun 1 tane kızlar çok üzgünüm
Adam istemediği halde kız hamile mi kalmış, hmm çok enteresan
Küserim evlenme
Çok sevimlisiniz yaaaKız ceylan kk ailesi olarak vermiyoruz seni
Ama sırf maddi durumu iyi diye biriyle evlenmek iş değil ki anlattığınız kadarıyla adam öyle üstünüze titreyen aşık biri değil. Para harcamayı sevmiyor. Peki derdiniz para değil Cidden neden evleniyorsunuz anlayamaddımKeşke geçmiş mesajları okusaydınız ne nafakası. Ben ki boşanırsam ve oldu ki evlilikte ev alırsa ben o sırada çalışmıyorsam o malın dahi payını istemeyen biriyim. Boşanma halinde takıları verir düğün için yaptığı masrafı çıkarırım diyorum. Siz konuyu çok yanlış anlamışsınız. Derdim boşanıp soyup soğana çevireyim asla değil.
Sorma o zaman da öyle. Hak yemekten çok korkuyorum. Ama iki ucu noklu değnek afedersin.Adamla yatmayinca hayalleri yikilmayacak mi? Günahına girmeyecek misin
Öğğğ ne garip insanlar varmış yavAdamın boşaldığı prezervatiften meniyi şırıngaya alıp rahmine sıkarak hamile kalan kadınlar var. Bir kadın kendi isteğiyle partneri istemeden bile kolaylıkla hamile kalabilir.
Sırf maddi durumu iyi diye değil. Defalarca açıkladım zaten. Konuda var . Maddi durumu da öyle iyi değil zaten.Ama sırf maddi durumu iyi diye biriyle evlenmek iş değil ki anlattığınız kadarıyla adam öyle üstünüze titreyen aşık biri değil. Para harcamayı sevmiyor. Peki derdiniz para değil Cidden neden evleniyorsunuz anlayamaddım
mesajlarımı 4000e tamamlamak İçin konu geziyordum bunu görmek hoş olmadıAdamın boşaldığı prezervatiften meniyi şırıngaya alıp rahmine sıkarak hamile kalan kadınlar var. Bir kadın kendi isteğiyle partneri istemeden bile kolaylıkla hamile kalabilir.
Yanlis bilgiÖğğğ ne garip insanlar varmış yavAma ben sperm havayla temas edince ölüuor diye biliyorum o biraz imkansıza yakınmış becerene helal olsun
Ceylan sen ne cinsellik ne biyoloji biliyorsun bu konuda. Adama acımaya başladım iyi miÖğğğ ne garip insanlar varmış yavAma ben sperm havayla temas edince ölüuor diye biliyorum o biraz imkansıza yakınmış becerene helal olsun
Neden tamamlıycaksın ki. Yaz buraya sıkıntı yokmesajlarımı 4000e tamamlamak İçin konu geziyordum bunu görmek hoş olmadı
Yok ya zaten canım sıkkın iyi geliyor yazıp rahatlıyorum işte müsaitim şuan bir ara yoğundum cevap veremiyordum. Şimdi boşumKız Ceylan sayfalar boyu millete cevap vermekten usanmadın mı
Hareketleri yavaşlıyor sadece. Ki prezervatiften de havayla temas ettirmeden alabilirler. Vajina içine yerleştirince zaten hareketliliğin azalması da çok önemli değil zaten. Farklı farklı yöntemler var kısacası adam farkında olmadan hamile kalabilir bir kadınÖğğğ ne garip insanlar varmış yavAma ben sperm havayla temas edince ölüuor diye biliyorum o biraz imkansıza yakınmış becerene helal olsun
Kız ben kör cahilmişim yaHareketleri yavaşlıyor sadece. Ki prezervatiften de havayla temas ettirmeden alabilirler. Vajina içine yerleştirince zaten hareketliliğin azalması da çok önemli değil zaten. Farklı farklı yöntemler var kısacası adam farkında olmadan hamile kalabilir bir kadın. Bazı hemcinslerimiz evlenmek için böyle şeyler yapabiliyor.
İki kalmış yamesajlarımı 4000e tamamlamak İçin konu geziyordum bunu görmek hoş olmadı
Ama ben genelde resmiyim. Erkeklere karşı neredeyse bütün ilişkilerimde mesafeliyim. Yatak olayı yaşasam dahi mesefeliyim. Fazla soru sormam aramam sormam . Ne bilim yapım bu yani elimde değil.Bu mantık evliliği değilde, siz sanki evlenimde kurtulim gibisinden
oda evlenimde Bi çoçuk olsun kimle olduğu nerede olduğu önemli değil gibisinden
Valla bilmiyorum aşk doktorları aşıkken evlenmeyin diyor ama
Bence sizde çok resmi geldiniz
Açıkçası evlenince evde 2 yabancı gibi olmanız ürkütücü
Acilen evlenmeden önce ilişki psikoloğuna danışın zira mantık şart ama sevgi ilgide çok önemli
Şimdiden ilgisizlikten yakınıyorsanız adamın karakteri buysa arkanıza bakmadan kaçarsınız
Derhal evlenmeden psikoloğa tatlım
İlla evlenecem diyorsanız evlenince çift psikoloğu a gitmeniz lazım. Uzman şart