Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E mecburen taşınacak işte . Ya beni kaybedecek ya taşınacak
Evet zaten nişanlınız da sizi kaybetmeyi hiç göze alamaz dimi.
Size çok beğendiğim bir sözü söylemek istiyorum; Evleneceğiniz insan hayatınızı cennete de çevirir cehenneme de, biraz kulak verin bu söze ve enine boyuna düşünün ilişkinizi.

Şu an yaptıramadığınız hiçbir şeyi evlenince asla yaptıramazsınız bunu kafanıza yerleştirin. Şu an tutmadığı büyük evi sonrada tutmayacak. Sen baştan bunları kabul ettin artık. Sigara vs ben inanmıyorum belki o içecek evde ve sen geri adım atacaksın. Sende bu potansiyeli gördü O zaten.
Anlaşamazsak boşanırız çok büyük bir laf. Nasıl üzerinde durmadan, geçip gittiniz yuttunuz bu sözü hiç anlamadım. Evlenmek üzere olan çiftlerin ağzından en son çıkacak laftır sanırım. Bu lafın üzerine anlaşamama ihtimalimiz bu kadar açık ve netken neyi zorluyoruz diye sorgulamak lazım.
Çok ilginç enteresan bir ilişki ama ortada ilişki yok ki. iletişim yok sevgi yok tutku yok mantık yok hayaller yok... hiçbir şey yok... Bu evliliği neyin üzerine kuruyorsunuz tam olarak???

O evde ben huzursuz olmayacağım ki o olacak . Sigara içemeyecek olan o ben değilim ki 🤷‍♀️ Açık açık ev sınırlarında sigara içilmesi halinde evi terk edeceğimi söyledim. Kabul etti. Ama blöf yapıyorum sanıyor olabilir. Ciddiyetimi görünce o şekilde ne kadar dayanacakki

Yalnız bir evlilikte bir taraf huzursuz olunca diğeri güllük gülistanlık olmuyor Olurum sanıyorsun ama olmuyor o işler öyle

kendine yazık ediyosun sevmediğin o kadar belli ki. daha yaşın 30 ya varsın bir nişan daha at ne olacak.
sevmediğin yemeği bir ömur yiyebilir misin?
evliliğinize 1 yıl ömur biçmem bu gidişle.
adam yanlızlığa alışkın ama artık görev gibi evlenmek istiyor, sen daha çok geleceğime bakayım geleceğimi tasasız geçireyim kafasında olduğun için maddi durumu görece iyi olduğu için evleniyosun, duğun gununde mutluluk heyecan istemiyo musun ya? ona ait olma, bir ömur geçirecek olmanın mutluluğu.
şimdiye kadarki nişanlılarında da hissetmemişsin ayrılmışsın, ne olacak bunda da ayrıl, loto mu oynıcaksın hayatınla ya tutarsa diye?

E mecburen taşınacak işte . Ya beni kaybedecek ya taşınacak
Okuyorum okuyorum ve başınıza ne gelse size müstehak diyorum...

Kişinin kendine yaptığı kötülüğü bir ordu toplansa yapamazmış vallahi doğru

Millet kendini parçalamış laf anlatacağım diye.

Neyse bazıları yaşayarak öğrenir de çocuk yapmayın bari...

Bu konu 93 sayfa olmuş; büyük ihtimal 193 sayfayı da geçebilir..

Sizin yaptığınız mantık evliliği değil, bile bile lades diyorsunuz. Adam da sizin onun maddiyatı için mantık evliliği yaptığını hissetmiş ki; o da ona göre davranmaya başlamış.. Zaten anlattığınıza göre maddiyat için evlenilecek bir adam da değil, bir haltlar var O’nda. Evlendiğinizde de farklı bi durum olmayacak.

Adam size evliliğinizin spoilerını vermiş, inadına filmin sonuna kadar izleyeceğim diyorsunuz. Hakkınızda hayırlısı!

Bu ne biçim nişanlılık ve sonu evlilik demek geldi içimden, iletişim bile kurmuyoruz diyorsun, maddi durumu ne yalan mi atıyor der gibi sormuşsun bence hatta sen bu adamı tanımıyorsun bile!
Güzel kardeşim, çok zengin biriyle mantık evliliği yapacak 3 yıl sevgililik aşamasından yani onu çok iyi tanıyan ben vazgeçtim, seni anlıyorum ama sen daha adamı bile tanımıyorsun bence.
Sana tek bir soru soracağım, yarın öbür gün olurda işleri kötüye gider ve asgari ücretli konumuna düşerse ne yapacaksın söyler misin? Bavulunu toplayıp gideceksin, çocukta olursa ne yapacaksın söyler misin. Ben bu riski göze aldım diyorsan o zaman bari iyi tanı
Kılıfına uyduruyorlar bacım....yok mal gibi kadın isteyemezmiş (ne gerek var yüzüğe, çikolataya, çiçeğe demeye getiriyor)

Nasılsa 1 seneye yeni ev alacakmış. ( ayda 20 bin lira kazanan adam kira için 1 senede ekstra 10.000 lira harcamayı mı dert eder? )

Yüzüğü, peluş ayısı minnacık hesaplar yapan insan, inanıyor musun o ev için sana yardımcı tutturacağına, ya da harcamak için rahat bir bütçe ayıracağına?

Düğünden kısmamışsa elalem içindir muhtemelen. Fena cimri...Hesaplı...işin kötüsü, senin söz hakkın yok hiç, onun her zaman "haklı" bir nedeni var
bence adam evli. ailesi arayıp sormuyo. istemeye gelmiyo. başka açıklaması yok

kendine yazık ediyosun sevmediğin o kadar belli ki. daha yaşın 30 ya varsın bir nişan daha at ne olacak.
sevmediğin yemeği bir ömur yiyebilir misin?
evliliğinize 1 yıl ömur biçmem bu gidişle.
adam yanlızlığa alışkın ama artık görev gibi evlenmek istiyor, sen daha çok geleceğime bakayım geleceğimi tasasız geçireyim kafasında olduğun için maddi durumu görece iyi olduğu için evleniyosun, duğun gununde mutluluk heyecan istemiyo musun ya? ona ait olma, bir ömur geçirecek olmanın mutluluğu.
şimdiye kadarki nişanlılarında da hissetmemişsin ayrılmışsın, ne olacak bunda da ayrıl, loto mu oynıcaksın hayatınla ya tutarsa diye?
Diğerlerinde aşıktım. Biri şiddetten bitti diğeri farklı bir sebepten . Hissediyordum hepsinde heyecan . Bunda da hissediyordum. Kah nikah günü alırken kah Diğer şeylerde ... Son zamanlarda oldu ne olduysa 3 buçuk aydır birbirimizi de göremiyoruz zaten.

O evde ben huzursuz olmayacağım ki o olacak . Sigara içemeyecek olan o ben değilim ki 🤷‍♀️ Açık açık ev sınırlarında sigara içilmesi halinde evi terk edeceğimi söyledim. Kabul etti. Ama blöf yapıyorum sanıyor olabilir. Ciddiyetimi görünce o şekilde ne kadar dayanacakki
Öfff her konuyu gördüğümde yazmayacağım diyorun ama engel olamıyorum.
Ceylanım canım güzelim sigarayı evde içersen evi terk ederim diyeceğine. En azından 2+1 ev istiyorum 1 balkonu olsun istiyorum diye diretsene. Neden böyle yapıyorsun? Adamın parası için mi? Parası olan adam hayatta böyle bir ev tutmaz bekar olsa bile. Bak düğün arefesinde borç gırtlakta gayet düzgün bir ev tuttuk kendi çapımızda. Bir daha söylüyorum bu adamın öyle fazla fazla parası yokkkkkkk olsa vallaha 1+1 ev tutmaz.

Şu an yaptıramadığınız hiçbir şeyi evlenince asla yaptıramazsınız bunu kafanıza yerleştirin. Şu an tutmadığı büyük evi sonrada tutmayacak. Sen baştan bunları kabul ettin artık. Sigara vs ben inanmıyorum belki o içecek evde ve sen geri adım atacaksın. Sende bu potansiyeli gördü O zaten.
Anlaşamazsak boşanırız çok büyük bir laf. Nasıl üzerinde durmadan, geçip gittiniz yuttunuz bu sözü hiç anlamadım. Evlenmek üzere olan çiftlerin ağzından en son çıkacak laftır sanırım. Bu lafın üzerine anlaşamama ihtimalimiz bu kadar açık ve netken neyi zorluyoruz diye sorgulamak lazım.
Çok ilginç enteresan bir ilişki ama ortada ilişki yok ki. iletişim yok sevgi yok tutku yok mantık yok hayaller yok... hiçbir şey yok... Bu evliliği neyin üzerine kuruyorsunuz tam olarak???
Neden büyük bir laf olsun ki ? Bana çok medeni geldi. Çok büyük bir aşkla evlenip o evlilikte çok mutsuz olup, şiddet görüp , boşanamayabilirim. Adam boşamam seni diye tutturup hayatımı cehenneme çevirebilir. Ki ilk nişanımda ne kadar aşıktım , ne kadar zor kurtuldum evli bile olmama rağmen ...
ah ben keşke o garantiyi bana verdiğine inansam zaten çok daha rahat olurdum. Ama o garantiyi vereceğine inanamıyorum. Öyle daha özgür hissederim çünkü. Tamam imzayı attın diye hayatın gaspedilmedi hala özgürsün diyebilirim kendime. Ama o imza atmak yok mu 🤦🏻‍♀️ Sanki hapse sokacaklar beni bilmiyorum o sorumluluk ağır geliyor bana belki de ...

E beni tanımıyorsunuz ki ben gerçekten terk ederim. Ama o tanıyor. Yaşadı daha önce .

hayir kendinizi kandiriyorsunuz sadece su an. insanlar yuz saydadir size anlatmaya calisiyor. o oyle yaparsa ona surat asarim sorumluluk onda bunun lafini yaparim soyle yaparim boyle yaparim derken adam neyi nasil isterse size oyle yaptiriyor. siz de adam birakmasin diye herseye evet diyorsunuz.

bi de olmazsa bosaniriz diyen bi adam ya bu. bunu mideniz nasil aliyor ya? adam herseyi kendi bekar kafasina gore yapiyor, siz siginti gibi adam nerde nasil isterse ona mecbur ediliyorsunuz bir de adam hic ici acimadan yurumezse bosaniriz diyor. yani tabiki insanlar yurumezse bosanir da bunu daha evlenmeden tak diye konusmak cok gorunen koy degil mi? adam nett bir sekilde cocuk dogursun/toplumda adim evli olsun/yasim geldi vs gibi sebeplerden sizinle evleniyor, cunku biliyor ki siz ona hayatta baska sansiniz yokmuscasina yapismissiniz ve adam neyi nasil isterse oyle yapmakta ozgur, ona is cikarmiyorsunuz iste oyle duruyorsunuz orda. haa bi gun cikintilik yaparsaniz da bosanirsiniz biter iste.

gercekten hayatinizi buna suruklemeye bu kadar mi kararlisiniz ya?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X