- 13 Şubat 2020
- 1.049
- 2.348
E beni tanımıyorsunuz ki ben gerçekten terk ederim. Ama o tanıyor. Yaşadı daha önce .
Madem öyle ben 1+1 eve gelmem,olmaz neden diyemezsiniz. Otur o evde tek başına ben yokum diye neden rest çekenediniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E beni tanımıyorsunuz ki ben gerçekten terk ederim. Ama o tanıyor. Yaşadı daha önce .
Çünkü onun o zararı görmesi lazım harekete geçmesi için görmezse yapmıyor adamMadem öyle ben 1+1 eve gelmem,olmaz neden diyemezsiniz. Otur o evde tek başına ben yokum diye neden rest çekenediniz.
Genelde ben ağzına tıkıyorum gibi oluyor cinsellik konuşmak istediği zaman . Aslında beraberliğimizin başından beri hiç cinsellik içerikli sohbetine vs rastlamadım. Kırk yılın başı en fazla sana sarılmak dokunmak istiyorum gibisinden konuşuyor ben geçiştiriyorum. Bunun ötesi hiç bir konuşma olmadı aramızda. Benim ona yansıttığım enerjiden dolayı konuşmayı cesaretine almamış olabilir.bu adam size zırnık harcamaz. cimri en olmadı sizi o da sevmeyip el görecek kadar da parasını harcamayacak kadar da tutumlu. Ve 40 yaşında adam nasıl cinsellik konuşmaz
Mantık işte ev araba aşk için olsa istemem diyor galiba anlam veremedim.Mantık evliliği yapıyorum diyorsun beklentin ne?
Bende anlam veremedim konu mantıksız bir kereMantık işte ev araba aşk için olsa istemem diyor galiba anlam veremedim.
Ceylancim sen nişanlınla konuşmuyorsun.Konuştuk beni aradı şimdi. İstanbula gittiğimde psikologa gidelim beraber diyor. Benim gelgitlerimden korkuyormuş. 2 nişan atmışım nişan atmak bende alışkanlık haline gelmiş olabileceğinden korkuyormuş Ay dedim saçmalama benim hobim zaten nişanlanmak sevdiğim bir aktivite sanki sıradaki nişanlarımı düşünüyorum şuan ne bilim dedi sanki böyle korkular geldi şu bu diyerek nişan atmaya yol yapıyorsun gibi geldi dedi. Halbuki burda kaç gündür kıvranıyorum, bu adama dair korkum çekincem var ama nişanı atamam zamk diye fevri hareket etmemem lazım diyorum adam ne diyor ya
İşte o bile nişan atmış kaç kere beni de harcar modunda bakıyor. Benim gibi birisinin nikah günü almadan önce uzzuuuun bir zaman sevgili olması gerekirdi. Üstümdeki baskıyı hissedebiliyormusunuz
Çok güzel bir haberim vaaaarrr ev alıyoruuuzzzz
Ceylancim sen nişanlınla konuşmuyorsun.
Şu an ondan kaçıyorsun. O da hüsnü kuruntu yapıyor. Senin suskunluğunu fırtına öncesi sessizliğe bağlıyor.
Onunla konuşman lazım. Içinde çok fazla şey tutuyorsun. Yeni bir hayata başlayacaksın. Ama sende mutluluktan ziyade kaygı, emin olamama ve umutsuzluk var.
Ağustosta kesin nikah olacak mi?
Hadi hayırlı olsun..Çok güzel bir haberim vaaaarrr ev alıyoruuuzzzz
Dün konuştuk ben hiç ev mevzularından bahsetmedim iki gündür öyle hava su konuşuyorduk. Kendisi ev işini düşündüğünü ve benim mutsuz olacağım bir şey yaptığını , beni mutsuz edemeyeceğini benim memnun olacağım bir evde olmamızın herşeyden önemli olduğunu söyledi. Bir kaç gündür ev satın almak için araştırma yapıyormuş. Kiptaşın güzel bir projesinden bahsetti , araştırdım bende neyse oraya başvurmuş bir nevi süpriz oldu bana da . Gittiğimde beni de götürecek çok mutlu oldum yaaa
Evet konuyu çok sevdim..Kopamıyorum..Konuya 2 günde bir güncelleme geliyor ne güzel. Rosalinda vardı ona benziyor günlük pembe dizi.
Yok yok değil baya 3+1 balkonlu falan
Hadi hayırlı olsun..
Ev umarım 1+1 değil insallah..
Yooo tapuyu ödemeler tamamlanınca alabiliyorsunuz. Biz bir ay sonra evleniyoruz. Ödemesi bir süre sürecek. Dolayısıyla evlilik sonrası edinilmiş mal oluyor.Mantıklı, evlilik öncesi ev alması sonrasında bir ayrılık durumunda evi sizinle paylaşmaktan kurtarır nişanlınızı...
Ne mutlu o zaman...Yooo tapuyu ödemeler tamamlanınca alabiliyorsunuz. Biz bir ay sonra evleniyoruz. Ödemesi bir süre sürecek. Dolayısıyla evlilik sonrası edinilmiş mal oluyor.
Sevindim..Yok yok değil baya 3+1 balkonlu falan