Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1+1 eve herkes niye bu kadar takıldı anlamadım. Çocuksuz evli bir çiftin yatak odası ve salondan başka hangi odaya ihtiyacı olur?

Valla panpa 1+1 bence tek kisiye yetiyor. Ben studyo dairede yasiyorum, 1+1e geliyor esyalarim hicbir yere sigmiyor. Dolabim tiklim tikis, spor esyalarimi koyacak yer dert, ayakkabi koyacak yer dert, bavul koyacak yer dert ... ev tiklim tikis oluyor. 1+1de cift olmaz diyorum, zor olur yani.

Adam karun kadar zengin niye balkonsuz evde oturasınız ??

Bakın ben doktorada yurtta kaldım, 30m2 aparttı ama balkonu yoktu tek penceresi vardı. Asla ev gibi hissettirmiyor, diyorsun ki bu bir oda. O kadar. Siz şimdi evli çift neden öşrencilerin maddi gücünün yettiği evde yaşayasınız??? Adam ayrıca sigara içiyor diyorsun nerde içecek?

Benim evim stüdyo, 45m2 balkonu var tek kişiye gayet oluyor ama zor oluyor eşya koyacak yer yok. Ama 2 kişi 1+1 e zor yani. Giysilerin bir yere sığmıyor, spor malzemen varsa sığmaz dolabın sıkış tıkış olur.

Sen bu evi gördün mü hiç ? Görsen zaten istemezsin. Balkonsuz penceresiz kutu bu ev

Ille de evlenicem dersen, nezih bir yerde 2+1 tutalim ya da genis balkonlu ferah bir 1+1 6 ay sonra da ev alalim kiraya para ziyan etmeyiz de. Acikcasi ben bu adamin ev falan alacagini da dusunmuyorum, bu adamda kesinlikle bir numaralar var.

Zaten bu iş hiçbir yerden içine sinmiyor Ceylan . bak sana 100 kere yazdım sen evlenme sakın
Yok kız ne karun kadar zengini 😄 nereden çıkardın onu ? Yani olsun isterdim hiç fena olmazdı hehehehe ama değil ki. Normal kendi halinde normal bir geçim durumu olan bir adam .

Adamin sigara icmesi ayrica igrenc bence, zaten sevmiyorsun hem kocamis bu adam hem sigara kokacak ayni yataga girmeyi miden nasil alacak?
Heheheh çok hoşuma gitti kocamış bu adam 😄 ee yani bana göre kocamış . Ama normal oluyor ya 30 yaşa 40 yaş bana normal geliyor.

Ceylancim adam aylik 20.000-30.000 kazaniyor diyorsun, Turkiye standartlarinda kimde var bu para?
Yani bana dediği o da belki de total şirketin aylık kazancını söylüyor. Masraflar çıkınca eline daha az kalıyor yüksek ihtimalle. Gerçi onu da sordum masraflar çıkınca 20 dedi ama en yüksek kısmından vermiş olabilir . Tabi 20 30 bini gerçekten de kazansaydı karun kadar zengin diyemezdik. Bugün bir mc donalds menüsü 30 lira olmuş 🤦🏻‍♀️ Standart iyi bir yaşam diyebiliriz. Karun kadar zengin olsa ev kiralamazdı zaten evleri olurdu 😢

Yani ben daha önce de bu korkuları yaşadım . Evlilik teklifi falan kısımlarında bir sorun yok ne zamanki ev tutuluyor dünyam kararıyor. Nikah için belediyeden gün alıyorsun da o evraklara da imza atıyorsun ya ona imza atarken bile elim öyle titredi ki büyüteçle bakılsa anca görülecek kadar küçücük bir imza atmışım 😄 Önceki nişanlarım farklı sebeplerle benim elimde olmadan bitti. Bilemiyorum belki onlar da hayırlı değildi. Belki bu da benim dışımda bir sebepten bitecek ve doğru kişi olduğunda ben bu korkuları yaşamadan evlenebileceğim🤷‍♀️
Canim yanlış anlama figüran gibi senin dışında bir sebepten bitsin diye mi bekleyeceksin?
Çok klişe ama sen hayatının başrolundesin.
Nasıl fikirlerin uyuşmadığı bir adamla olacaksın?
Onu geçtim sana çekici geliyor mu bu adam?
Mesela uç bir örnek ama yanakları terli diyelim gene de öpmek ister misin bu adamı?

Igrenme sana gelir mi?

Ben aslında oda sayısına takılmadım. Onu da söyledim zaten de balkona takıldım. Sigara içiyor çünkü . Nerede içecek? Ben evde sigara kokusuna dayanamıyorum
Aynı ben..:KK76:
Nefret ediyorum sigaradan..
Seni çok iyi anlıyorum.
Mesela ben bir yerde oturuyorum. Sigara kokusu gelince bile tiksinirim. O derece yani..
Keşke sigara içmeseydi nişanlın..

Bari dikkat etsin kokmasın.

Bir şey daha diyeceğim. Sevgili Ceyl_an Ceyl_an resmen 100. Sayfalara doğru gidiyoruz.. hala seni ikna edemedik.. Bende bu konuya her foruma girdiğimde bakıyorum.
Ayrıca kendimi günde gibi hissediyorum.
Bak bu konu için türk kahvesi yaptim. Hem içip hem yorumları okuyorum..:kahve:
Dadandım konuna..:oops:

Bir şey daha diyeceğim. Sevgili Ceyl_an Ceyl_an resmen 100. Sayfalara doğru gidiyoruz.. hala seni ikna edemedik.. Bende bu konuya her foruma girdiğimde bakıyorum.
Ayrıca kendimi günde gibi hissediyorum.
Bak bu konu için türk kahvesi yaptim. Hem içip hem yorumları okuyorum..:kahve:
Dadandım konuna..:oops:
Heheheheh iç canım afiyet olsun 🍫çikolatası da benden 🙈
Sigara olayında dedim ya hiç kendisinden koku almadım bir günden bir güne ne üst başından ne öperken falan zaten öyle olsa ben direk tiksinirdim. Çok insan sigara içiyor içmeyeni bulmak çölde vaha gibi neredeyse içenlerinde temiz olanına şans veriyorum tabiki sigara nedeniyle iyi bir insanı elemek istemem. Kendisi kokmadığı , temiz olduğu ve bana dumanını solutmadığı sürece sorun yok. Evde içmeyeceğim diyor ısrarla. Bir de geçen gün konuştuk o benim gelgitlerimi gerginliğimi iyice gördü. Bana dedi ki neden geriliyorsun bu kadar dünyanın sonu gibi davranıyorsun anlaşamazsak boşanırız. Çok büyütme dedi. Bugün yine konuşmak istediğini yazmış gece ama ben uyuyordum birazdan uyanır arar herhalde bakalım ne dicek ?

Heheheheh iç canım afiyet olsun 🍫çikolatası da benden 🙈
Sigara olayında dedim ya hiç kendisinden koku almadım bir günden bir güne ne üst başından ne öperken falan zaten öyle olsa ben direk tiksinirdim. Çok insan sigara içiyor içmeyeni bulmak çölde vaha gibi neredeyse içenlerinde temiz olanına şans veriyorum tabiki sigara nedeniyle iyi bir insanı elemek istemem. Kendisi kokmadığı , temiz olduğu ve bana dumanını solutmadığı sürece sorun yok. Evde içmeyeceğim diyor ısrarla. Bir de geçen gün konuştuk o benim gelgitlerimi gerginliğimi iyice gördü. Bana dedi ki neden geriliyorsun bu kadar dünyanın sonu gibi davranıyorsun anlaşamazsak boşanırız. Çok büyütme dedi. Bugün yine konuşmak istediğini yazmış gece ama ben uyuyordum birazdan uyanır arar herhalde bakalım ne dicek ?
Sağ ol ceylancim..
Çikolata da yedim. Hiç kaçmaz.. ondan nickim cikolataveturkkahvesi.. :KK52:

Anlaşamazsak boşanırız mi dedi??:KK57:
Böyle dan diye?
Ayy şok oldum.Rahat düşünceli bir tip bu..

Sen ne dedin peki?

Evet belki de eline o kadar kalıyor . Ben de zaten öyle düşündüğümü söylemiştim. Ama kendisine sordum tekrardan hayır bana istersem 10 bin liralık da ev tutabileceğini ama buna gerek olmadığını söylüyor. Neden şurda burda oturuyoruz demek için o parayı verecekmişiz. İstiyorsan tutalım diyor. Ama bunu öyle bir söylüyor ki sırf sen istediğin için boşa gereksiz yere o parayı vericez gibi. Gönülsüz . Yani burada bana sorumluluk bırakıyor gibi bir şey. O öyle yapınca ben de tamam tutabiliyorsak 10 binlik evi tutalım diyemiyorum. Çünkü o zaman sorumluluk olacak omuzlarımda sanki. Ben istemiş olacağım. Top bana atılınca alamıyorum o topu . Ben söylüyorum isteğimi ama sorumluluğu bana bırakıp çekilince yapamıyorum. Ben zaten imza atmaktan korkuyorum. Yani son bir kaç günde iyice düşündüm ve kişiden bağımsız olarak evlilik fobim olduğuna kanaat getirdim. Yapamıyorum imza atamıyorum ben . Sorumluluk altına girmeyi sevmiyorum. Zangır zangır titriyorum o imzayı düşündükçe. Adet düzenim falan bozuldu. Uyku uyuyamıyorum günlerdir. Haftaya terapiye başlıcam artık. Nişanı atmak ayrı korkutuyor imzayı atmak ayrı. Devrelerim yandı yani anlıcağın 😢

Bir şey soracağım alt tarafı o evi istemiyorum, başka bir eve 2+1 olana geçelim diyeceksiniz. Arada 1000 lira oynuyor diyelim adamın bütçesine göre neden bu kadar korkuyorsunuz? Sanki evlat edineceksiniz gibi "Ayy bu sorumluluğu alamam" demeniz garip. Sizin psikolojinizi bozmuş ya da zaten bozuktu bilemiyorum. Adama muhtaç olduğunuz izlenimi alıyorum bütün konudan. Bir şey derim de beni terk eder diye ödünüz kopuyor. 3. de gitti derler çünkü arkanızdan, kendi kendinize yetecek maddi güç de yok. Evliliği yönetecek maddi manevi güç hiç yok sizde. Yerinizde olsam döner kendimi sorgulardım adamdan önce. Sorumluluktan korkmanız, kendinizi özgürlüğü kısıtlanacak biri gibi görmeniz de normal. Yine aynı sebep; Sizin evliliği yönetecek, kocanızla ortak karar alacak yetiniz yok. Eğer olsaydı evliliği de böyle görmezdiniz.

1+1 eve herkes niye bu kadar takıldı anlamadım. Çocuksuz evli bir çiftin yatak odası ve salondan başka hangi odaya ihtiyacı olur?
Ben de 1+1 olsun ev küçük olsun diye düşünüyordum ama ciddi ciddi ev bakmaya başlayınca planlama yapınca artık 2+1 daha mantıklı geliyor. Tek başıma olsam yatak odasında bir yatak bir dolap salonda bir koltuk bi de çalışma masamı atardım salonun köşesine yaşayıp giderdim. 2 kişi olunca mobilya eşya ve genel olarak yer gereksinimi 1.5 katına çıkıyor bence. 1 yatak odası, salon ve küçük odayı da çalışma odası olarak düşünüyoruz şu an o şekilde bakıyoruz.

Evet belki de eline o kadar kalıyor . Ben de zaten öyle düşündüğümü söylemiştim. Ama kendisine sordum tekrardan hayır bana istersem 10 bin liralık da ev tutabileceğini ama buna gerek olmadığını söylüyor. Neden şurda burda oturuyoruz demek için o parayı verecekmişiz. İstiyorsan tutalım diyor. Ama bunu öyle bir söylüyor ki sırf sen istediğin için boşa gereksiz yere o parayı vericez gibi. Gönülsüz . Yani burada bana sorumluluk bırakıyor gibi bir şey. O öyle yapınca ben de tamam tutabiliyorsak 10 binlik evi tutalım diyemiyorum. Çünkü o zaman sorumluluk olacak omuzlarımda sanki. Ben istemiş olacağım. Top bana atılınca alamıyorum o topu . Ben söylüyorum isteğimi ama sorumluluğu bana bırakıp çekilince yapamıyorum. Ben zaten imza atmaktan korkuyorum. Yani son bir kaç günde iyice düşündüm ve kişiden bağımsız olarak evlilik fobim olduğuna kanaat getirdim. Yapamıyorum imza atamıyorum ben . Sorumluluk altına girmeyi sevmiyorum. Zangır zangır titriyorum o imzayı düşündükçe. Adet düzenim falan bozuldu. Uyku uyuyamıyorum günlerdir. Haftaya terapiye başlıcam artık. Nişanı atmak ayrı korkutuyor imzayı atmak ayrı. Devrelerim yandı yani anlıcağın 😢
İstanbulda kiralık 2 tane ev varmış gibi geçiyor hep konuşmalarınız. Biri en lüks yerde 3+1 10 bin lira diğeri de en uzak yerde 1+1 bin lira gibi. Bence aranızda büyük bir iletişim sorunu var karar vermeden önce bunu çözmeniz gerekiyor. Evlenince en yakınınız eşiniz olacak o kişi. O yakınlığı kurabildikten sonra evlenme kararı verilmeli diye düşünüyorum. İlla aşk gerekmez bence evlenmek için ama iletişim anlaşmak çok çok önemli şeyler. Eş konusunu geçtim ev arkadaşlığı için bile çok önemli bu. Ben her sıkıntıyı içime atacaksam konuşup çözemeyeceksem kendime ev arkadaşı değil sinir stres paketi almış olurum. Stres de her hastalığın başı. Sağlığınızı düşünün diyeyim bari.

Sağ ol ceylancim..
Çikolata da yedim. Hiç kaçmaz.. ondan nickim cikolataveturkkahvesi.. :KK52:

Anlaşamazsak boşanırız mi dedi??:KK57:
Böyle dan diye?
Ayy şok oldum.Rahat düşünceli bir tip bu..

Sen ne dedin peki?
Konuştuk beni aradı şimdi. İstanbula gittiğimde psikologa gidelim beraber diyor. Benim gelgitlerimden korkuyormuş. 2 nişan atmışım nişan atmak bende alışkanlık haline gelmiş olabileceğinden korkuyormuş 🤷‍♀️ Ay dedim saçmalama benim hobim zaten nişanlanmak sevdiğim bir aktivite sanki sıradaki nişanlarımı düşünüyorum şuan 😂 ne bilim dedi sanki böyle korkular geldi şu bu diyerek nişan atmaya yol yapıyorsun gibi geldi dedi. Halbuki burda kaç gündür kıvranıyorum, bu adama dair korkum çekincem var ama nişanı atamam zamk diye fevri hareket etmemem lazım diyorum adam ne diyor ya🤦🏻‍♀️
İşte o bile nişan atmış kaç kere beni de harcar modunda bakıyor. Benim gibi birisinin nikah günü almadan önce uzzuuuun bir zaman sevgili olması gerekirdi. Üstümdeki baskıyı hissedebiliyormusunuz 😢

Konuştuk beni aradı şimdi. İstanbula gittiğimde psikologa gidelim beraber diyor. Benim gelgitlerimden korkuyormuş. 2 nişan atmışım nişan atmak bende alışkanlık haline gelmiş olabileceğinden korkuyormuş 🤷‍♀️ Ay dedim saçmalama benim hobim zaten nişanlanmak sevdiğim bir aktivite sanki sıradaki nişanlarımı düşünüyorum şuan 😂 ne bilim dedi sanki böyle korkular geldi şu bu diyerek nişan atmaya yol yapıyorsun gibi geldi dedi. Halbuki burda kaç gündür kıvranıyorum, bu adama dair korkum çekincem var ama nişanı atamam zamk diye fevri hareket etmemem lazım diyorum adam ne diyor ya🤦🏻‍♀️
İşte o bile nişan atmış kaç kere beni de harcar modunda bakıyor. Benim gibi birisinin nikah günü almadan önce uzzuuuun bir zaman sevgili olması gerekirdi. Üstümdeki baskıyı hissedebiliyormusunuz 😢

İstanbul a ne zaman gideceksin nikah günün yaklaşıyor:emir_bebek:
Evlenmeden önce psikologa birlikte gitmek aşırı mantıklı bence

10 binlik tutmayin 3000 lik normal bi ev tutun ceylam hep uclardasiniz adam seni nasil manipule edip parmaginda oynatiyor ya hayret..ava giderken av bile olmamissin kendine gel artik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X