Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sevindim..:KK51:
Umarım bu sefer fikrini alır.
Fikrini almazsa da soyle.
Bu evi beğendim veya beğenmedim diye.

Lütfen gene sessiz kalma..
Çok geçici olarak gördüğü için kiralık evi üstüne düşmemiş . Zaten orda kullandığımız eşyaları da kendi evimizde kullanmıyacağız. Baştan da öyle konuşmuştuk. Kendisi öyle demişti. İki kere eşya almış olacak bir yerde ama kendi bileceği iş benim için sorun yok daha iyi. Sigarayı kendi evimize geçene kadar dışarıda içecek ama ev ortamında asla dayanamam

Tamam herşey istediğim yönde gelişmeye başladı. Kendisi ilgileniyor benimle . Evi ben okey dersem yanına gittiğimde alacak falan. Güzel gelişmeler var lakin ben hala çok aşırı gerginim. İnanın istisnasız her gece düğünümü görüyorum rüyamda. Her seferinde farklı bir şekilde ama her gece muhakkak görüyorum. Bu kadar bilinçaltıma işlemiş olması hoşuma gitmiyor. Terapi şart oldu galiba

Genelde ben ağzına tıkıyorum gibi oluyor cinsellik konuşmak istediği zaman . Aslında beraberliğimizin başından beri hiç cinsellik içerikli sohbetine vs rastlamadım. Kırk yılın başı en fazla sana sarılmak dokunmak istiyorum gibisinden konuşuyor ben geçiştiriyorum. Bunun ötesi hiç bir konuşma olmadı aramızda. Benim ona yansıttığım enerjiden dolayı konuşmayı cesaretine almamış olabilir.
Sadece bir kere yan yana iken cinselliğe düşkün olduğundan bahsetmişti. Zaten boğa burcu 🤦🏻‍♀️

gercekten hic onyargisiz ve kotu niyetsiz soruyorum, 30 yasinda bir kadin ve 40 yasinda bir adamin evlilik karari alip hadi cinsellik yasamayi gectim ama konusmamasi nedir ya? yani bunu saglikli buluyor musunuz cidden? daha adamin cinsellik konusmasina bile tahamulunuz yok size dokununca nolucak acaba.

ev hayirli olsun bu arada sasirdim valla ev almasina neyse en azindan sevmediginiz adamla burun buruna olmazsiniz butun gun balkona falan cikarsiniz

Merhaba sevgili kk ailesi,
Konu nişanlımla alakalı evet. Şimdi bana sürekli bu adamla alakalı konu açıyorsun , her gün bir şeyini buluyorsun , bu ne zaten bu kadar aklına takılıyorsa sen galiba bu adamı istemiyorsun diyenleriniz olacak olabilir. O nedenle baştan söyleyeyim ben mantık ağırlıklı bir evlilik yapıyorum, sevdim de sonradan ama çok sevmiyorum daha çok mantık ağır basıyor. Neden öyle demeyin bazı nedenlerim var. Zaten önemli olan kısmı burası değil. Aklıma takılan bazı sorular var ve bu adamı çözemedim ben.Bana aşık zannediyorum ama ne sevgisini ne gerçek maddi durumunu tam olarak algılayamıyorum bu nedenle sinir olmaya başladım artık danışmak istiyorum sizlere.

Şimdi geçenlerde açtığım konuyu belki hatırlayanınız olur oyuncak almış diye. Bu şahıs maddi durumunu iyi tanıtıyor bana. Aslında yaşam şeklide öyle gibi gösteriyor. Kendi işini yapıyor ve Aylık gelirini ortalama 20 -30 bin bandında olduğunu söyledi. Gelirinin gerçek olduğunu düşünüyorum. Yaptığı işi vs bildiğimden benim hesaplarımla daha bile fazla. Düğünle ilgili ev vs tüm harcamaları da kendisi yapacak.

Önceki konumda Bana pek hediye vs almadığını aldığı hediyenin minik peluş oyuncak çıktığını söylemiştim.
Gene bana evlenme teklifi ettiği yüzük baget pırlanta ama o markada olan en ucuz baget pırlantaydı. Sertifikasını bana verince özelliklerini gördüm ve Hani yüzük kısmı varya o kısmının altını bile 8 ayar. İlkten orda bir moralim bozuldu. Ne bileyim evlenme teklifi edeceği yüzüğü insan biraz daha özel bir şey seçmez mi? En azından 8 ayar olmasaydı bari ? Beni istemeye gelmedi . Birisini mal gibi isteyemezmiş öyle dedi. Ben daha önce nişanlanıp ayrıldığım için o kısma pek takılmadım. isteme olmadan nikah tarihi alındı düğün salonu tutuldu. Yani bana söz nişan bir şey takmadı ailesi. Yine düğünde takılacak takı konusu konuşulmadı. Konuşmuyor , açmıyor.

En son ev tutma meselesinde iyice doldum taştım. En ucuz ev nerdeyse orayı tutmaya çalışıyor. İstanbul gibi bir yerde 1000 lira civarında ev bakıyor desem yeridir . Yüzükte olduğu gibi evde de en ucuzu yani . Ben çoğunu beğenmiyorum. O da bana cevaben istersek 10 bin lira kirada da otururuz ama neden geri kalan parayla kendimizi sınırlandıralım . Ev alıcaz hem ev borcuna gir hem kira öde zor olur daha pahalı ev olursa diyor. Ve bu yaşına kadar ev de almamış.Efendim benden önce evlenme düşüncesi yokmuş hayat görüşü mal edinme üzerine değilmiş falan filan. Yaşı da neredeyse 40. Hadi o sorun değil olmasın , kiralayalım ama Ev kiralarken En ucuza en fazla menfaat diyor. En fazla menfaat dediği de 1+1 evler 😰... Deliricem. Bugün yine bir ev bakmış tutucam beğenirsen diyor. Güzel yeni yapılmış şık bir Residance dairesi ama 1+1 ... iyi dedim tut . Ama 1+1 gelin evi canımı sıkıyor.

Beni manen de pek sevdiğini hissettiremiyor. Yaşının 40 a yakın olması ve Aramızda cinsel anlamda bir şey yaşanmadığından olabilir mi diye düşünüyorum. Fakat tam emin değilim. Onu da sormak istedim o nedenle.Kendisi beni doğru düzgün aramaz. O aramadıkça yazmadıkça bende pek arayıp yazmıyorum. Gerçekten yoğun çalışıyor biliuorum ama çalışmadığı günler de aynı. Bazen sabahları sadece günaydınlı kalpli mesaj atar bende cevap veririm kesilir orada. Gece geç vakitlerde de bir kez arar biraz konuşuruz o kadar . Onun dışında arama sorma olmaz. Ki 3 aydır görüşmüyoruz pandemiden dolayı farklı şehirlerdeydik .Çoğu zaman o günaydın mesajının olmadığı da olur. Yani anlayacağınız öyle benimle pek ilgilenmiyor. Ne bileyim insan erkeğin aramasını yazmasını bekliyor ama o çok donuk 🤦🏻‍♀️

Ben çalışmıyorum, mesleğim var ama çalışmıyorum çalışmayı da düşünmediğimi biliyor. Benden maddi bir menfaati yok yani. Çok üstüme de düşmüyor. Öyle aşık adam davranışı yok gibi . Salt aramalarına bile bakılarak bence düşünülebilir bu yani değil mi ?
Çok uzun oldu ama doldum yani hakkınızı helal edin. Buraya kadar vaktini ayıran okuyan , okuyamayan herkese teşekkür ederim 🙏
Yani bu adamın gerçekten ne iş yaptığını biliyormusunuz. Ne bilim iş yerine gittiniz mi. Evli olmadığına emin misiniz. Anlattiklariniz normal gelmedi

gercekten hic onyargisiz ve kotu niyetsiz soruyorum, 30 yasinda bir kadin ve 40 yasinda bir adamin evlilik karari alip hadi cinsellik yasamayi gectim ama konusmamasi nedir ya? yani bunu saglikli buluyor musunuz cidden? daha adamin cinsellik konusmasina bile tahamulunuz yok size dokununca nolucak acaba.

ev hayirli olsun bu arada sasirdim valla ev almasina neyse en azindan sevmediginiz adamla burun buruna olmazsiniz butun gun balkona falan cikarsiniz
Keşke iktidarsız falan çıksa da dokunmasa bana ama nerde bende o şans 🤦🏻‍♀️ Ben ne kadar cinselliği sevmiyorsam bana gelenler o kadar düşkün oluyor. Tersi çeker olayı herhalde.
Cinsellik bana biraz yorucu geliyor. Bir erkeğin sahip çıkmasını sevmesini fln seviyorum da cinsellik ne bilim ya

Keşke iktidarsız falan çıksa da dokunmasa bana ama nerde bende o şans 🤦🏻‍♀️ Ben ne kadar cinselliği sevmiyorsam bana gelenler o kadar düşkün oluyor. Tersi çeker olayı herhalde.
Cinsellik bana biraz yorucu geliyor. Bir erkeğin sahip çıkmasını sevmesini fln seviyorum da cinsellik ne bilim ya

alsksnsnsks ya saka gibisin valla neyse ins diyelim 40 yas sigara falan cok darlamaz gibi ya da tam tersi bu kadar bekledik evi aldik simdi benim olacaksinnn hahahahha falan diye yesilcam kotu adami gibi gelebilir alsjsjsns

ama saka bi yana umarim kendini bu anlamda kotu hissettirmez sana

Neden büyük bir laf olsun ki ? Bana çok medeni geldi. Çok büyük bir aşkla evlenip o evlilikte çok mutsuz olup, şiddet görüp , boşanamayabilirim. Adam boşamam seni diye tutturup hayatımı cehenneme çevirebilir. Ki ilk nişanımda ne kadar aşıktım , ne kadar zor kurtuldum evli bile olmama rağmen ...
ah ben keşke o garantiyi bana verdiğine inansam zaten çok daha rahat olurdum. Ama o garantiyi vereceğine inanamıyorum. Öyle daha özgür hissederim çünkü. Tamam imzayı attın diye hayatın gaspedilmedi hala özgürsün diyebilirim kendime. Ama o imza atmak yok mu 🤦🏻‍♀️ Sanki hapse sokacaklar beni bilmiyorum o sorumluluk ağır geliyor bana belki de ...

Bütün bu yaşadığınız olaylara bakış açınız gerçekten akıllara zarar, o kadar mantıktan uzak ki... Evlenmek üzere olan çiftin olmazsa ayrılırız diye bir konuşma yapması size özgürlük mü ifade ediyor??? Yaa yapmayın ne olur... Karşınızda isteme törenini bile çağ dışı bulduğunu söyleyen biri var o derece modern görüşlü ve anlaşamamanız halinde sizi zorlamı tutacak tabii ki hayır. Bunun nişanlıya ifade edilmesi başka birsey aklın bir köşesinde olması başka birşey. Ayrıca kanatimce binde bir insan bunu düşünür evlenirken. Evlilik basite alınmayacak kadar ciddi bir olay. Ya iki gezelimde ayrılırız olmazsa flörtü değil. Burda binlerce görüş ve cevap var bir tanede sizin gibi düşünen olaylara sizin gibi bakan yok. Keşke azıcık paye çıkarsanız kendinize. Ayrıca evlilik fobisi bu olamaz siz sadece evlenmek istiyorsunuz gerisini çok dert etmiyorsunuz bence. Fobiniz olsa bin tane bitme sebebi olan ilişkiyi sürdüremezdiniz.

Çok geçici olarak gördüğü için kiralık evi üstüne düşmemiş . Zaten orda kullandığımız eşyaları da kendi evimizde kullanmıyacağız. Baştan da öyle konuşmuştuk. Kendisi öyle demişti. İki kere eşya almış olacak bir yerde ama kendi bileceği iş benim için sorun yok daha iyi. Sigarayı kendi evimize geçene kadar dışarıda içecek ama ev ortamında asla dayanamam
Şimdi bu 1+1 eve geçilecek mi yoksa hemen ev mi satın alınacak???

Çok güzel bir haberim vaaaarrr ev alıyoruuuzzzz 😍😍
Dün konuştuk ben hiç ev mevzularından bahsetmedim iki gündür öyle hava su konuşuyorduk. Kendisi ev işini düşündüğünü ve benim mutsuz olacağım bir şey yaptığını , beni mutsuz edemeyeceğini benim memnun olacağım bir evde olmamızın herşeyden önemli olduğunu söyledi. Bir kaç gündür ev satın almak için araştırma yapıyormuş. Kiptaşın güzel bir projesinden bahsetti , araştırdım bende neyse oraya başvurmuş bir nevi süpriz oldu bana da . Gittiğimde beni de götürecek çok mutlu oldum yaaa 😍
Sana sormadan başvurmuş öyle mi ? yine yorumun görüşün yok , oldu bitti. ev nerde çerkezköyde mi ?

Bu konuyu ara ara gündeme çıktıkça takip ediyordum artık benim de bir şeyler yazasım geldi 😂

Garip semtlerde 1+1 ev kiralamayı uygun bulurken bir anda 3+1 ev satın almaya yönelen uçlarda yaşayan ne ayak olduğu belli olmayan bir nişanlı
Sorunlarını asla konuşmayan bir çift
Evliliğin ve hatta 2 karşı cins arasındaki romantik iletişimin temel taşı cinselliğin yokmuş gibi davranıldığı bir ilişki
Evlenmeye motivasyonu sırf kocişi ev alacak diye bir anda çok artan sadece maddiyata odaklanmış bir kadın
Ortada sevgi, aşk olmayan bir birliktelik

İkiniz de mutlu olmayı hak ediyorsunuz hayat çok kısa birbirinize bunu yapmayın demeye geldim ben

Şimdi bu 1+1 eve geçilecek mi yoksa hemen ev mi satın alınacak???
Yok 1+1 e taşınılacak çünkü henüz yapım aşamasında evler. Yapılınca taşınıcaz alınan eve . Ama şöyle bir şey var haftaya falan ben gidince eve bakmaya gidicez eğer olur verirsem satın alma işlemlerine başlanacak işte peşinatını falan yatıracak. Almış olacağız yani.

alsksnsnsks ya saka gibisin valla neyse ins diyelim 40 yas sigara falan cok darlamaz gibi ya da tam tersi bu kadar bekledik evi aldik simdi benim olacaksinnn hahahahha falan diye yesilcam kotu adami gibi gelebilir alsjsjsns

ama saka bi yana umarim kendini bu anlamda kotu hissettirmez sana
😂😂😂 valla bilemiyorum ki bir kez konuştuk dedim ya onda da hani cinselliği sevdiğinden falan bahsetti. Cinsel içerikli bir konuşma değil de tanıtma gibi ne bilim evlenince bol bol seks yapılacağını ima etti gibi bir şey oldu konuşmada. Ürktüm .
Ya bu olay böyle zaten ne kadar kaçsan peşine geliyor. Cinsel ilişki yaşadım ben daha önce ama baktım çok bir faydası yok bana en iyisi evlenmeden yaşamayım diyerek evlilik öncesi seks yapmama kararı aldım . Karşıma çıkan erkeklerde hep benim aksime gece uyumasam uyutmayacak tipler oldu. Bu da öyle olmasa diye dua ediyorum. Zaten uzun süredir ilişkide olmayınca da evlilikte ilk gece korkusu da geldi bana bakireymişim gibi 🤦🏻‍♀️ Hey yarabbim ya ne kadar tuhaf bir insanım kendimi bende anlayamıyorum valla

Bütün bu yaşadığınız olaylara bakış açınız gerçekten akıllara zarar, o kadar mantıktan uzak ki... Evlenmek üzere olan çiftin olmazsa ayrılırız diye bir konuşma yapması size özgürlük mü ifade ediyor??? Yaa yapmayın ne olur... Karşınızda isteme törenini bile çağ dışı bulduğunu söyleyen biri var o derece modern görüşlü ve anlaşamamanız halinde sizi zorlamı tutacak tabii ki hayır. Bunun nişanlıya ifade edilmesi başka birsey aklın bir köşesinde olması başka birşey. Ayrıca kanatimce binde bir insan bunu düşünür evlenirken. Evlilik basite alınmayacak kadar ciddi bir olay. Ya iki gezelimde ayrılırız olmazsa flörtü değil. Burda binlerce görüş ve cevap var bir tanede sizin gibi düşünen olaylara sizin gibi bakan yok. Keşke azıcık paye çıkarsanız kendinize. Ayrıca evlilik fobisi bu olamaz siz sadece evlenmek istiyorsunuz gerisini çok dert etmiyorsunuz bence. Fobiniz olsa bin tane bitme sebebi olan ilişkiyi sürdüremezdiniz.
Binde bir de benim işte napim 🤷‍♀️ Sonuçta bir olasılık var onu da ben yaşıyorum. Bazen o çok küçük ihtimaller gelip size vurabiliyor. Şans ...

Adam çok kurnaz.

Öncelikle sizin deli gibi sevmediğinizin ve mantık evliliği yaptığınızın köpek gibi farkında.

Sonrasında, iki ihtimal var. 1-iddia ettiği kadar zengin değil, bir şekilde kendini zengin göstermeyi başarmış. restoranda çok harcamakla zenginlik olmaz, yeri geliyor ben de çok harcıyorum. yüzük bir erkeğin evlilik arefesinde gelirine göre en çok para harcadığı şeydir ordan pay biçin. 2-zengin ama sizi gold digger olarak görüyor ( bu benim iddiam değil yanlış anlaşılmasın ) ve maddi yatırım yapmıyor. Ali Ağaoğlu taktiğiyle sadece yedirip içip gezdiriyor, aldığı hediyeler bile dandik. evi bile 1+1 alıyor ki siz ya da o vazgeçerse boşa büyük eve para harcamış olmasın.

Olay genel itibariyle böyle kesinlikle farklı değil. Yol yakınken dönün. 20-30.000'i gerçekten kazanan ve o parayla döndürdüğü büyük bir borç olmayan, 40 yaşında biri değil evleniyor olmak, sadece kendisi için bile o evi t-u-t-m-a-z.

Cinsellik yoksa insan niye evlenmek istesin ki ya hayatın balı kaymağı. Çok ilgincsiniz gelişmeleri merakla bekliyorum konu sahibi:)

Bu konuyu ara ara gündeme çıktıkça takip ediyordum artık benim de bir şeyler yazasım geldi 😂

Garip semtlerde 1+1 ev kiralamayı uygun bulurken bir anda 3+1 ev satın almaya yönelen uçlarda yaşayan ne ayak olduğu belli olmayan bir nişanlı
Sorunlarını asla konuşmayan bir çift
Evliliğin ve hatta 2 karşı cins arasındaki romantik iletişimin temel taşı cinselliğin yokmuş gibi davranıldığı bir ilişki
Evlenmeye motivasyonu sırf kocişi ev alacak diye bir anda çok artan sadece maddiyata odaklanmış bir kadın
Ortada sevgi, aşk olmayan bir birliktelik

İkiniz de mutlu olmayı hak ediyorsunuz hayat çok kısa birbirinize bunu yapmayın demeye geldim ben
Ya ne bilim olumlu şeyler oldu diye düşündüm. Bir de sırf o değil , ev alıcak diye motivem artmadı sadece , artık benimle çok ilgileniyor. Eski minnoş günlerine geri döndü.
Yoksa valla her gece istisnasız kabus gibi düğün günümü görüyorum ben rüyalarımda 🤦🏻‍♀️ Devamlı düğünümdeyim delircem valla ya kabus oldu. Biraz mutluyum şimdi belki artık görmem o rüyaları ne bilim biraz rahatlarım.

Cinsellik yoksa insan niye evlenmek istesin ki ya hayatın balı kaymağı. Çok ilgincsiniz gelişmeleri merakla bekliyorum konu sahibi:)
Ne bilim bence tek kaynağı o değil. Birbirine sırtını dayayacağın bir hayat arkadaşlığı önemli.

Adam çok kurnaz.

Öncelikle sizin deli gibi sevmediğinizin ve mantık evliliği yaptığınızın köpek gibi farkında.

Sonrasında, iki ihtimal var. 1-iddia ettiği kadar zengin değil, bir şekilde kendini zengin göstermeyi başarmış. restoranda çok harcamakla zenginlik olmaz, yeri geliyor ben de çok harcıyorum. yüzük bir erkeğin evlilik arefesinde gelirine göre en çok para harcadığı şeydir ordan pay biçin. 2-zengin ama sizi gold digger olarak görüyor ( bu benim iddiam değil yanlış anlaşılmasın ) ve maddi yatırım yapmıyor. Ali Ağaoğlu taktiğiyle sadece yedirip içip gezdiriyor, aldığı hediyeler bile dandik. evi bile 1+1 alıyor ki siz ya da o vazgeçerse boşa büyük eve para harcamış olmasın.

Olay genel itibariyle böyle kesinlikle farklı değil. Yol yakınken dönün. 20-30.000'i gerçekten kazanan ve o parayla döndürdüğü büyük bir borç olmayan, 40 yaşında biri değil evleniyor olmak, sadece kendisi için bile o evi t-u-t-m-a-z.
Ev alıyoruz o sorun aşıldı. Ama geliri konusuna bir şey diyemeyeceğim tabiki hala ortada yüzük gibi bir falso var 🤦🏻‍♀️

Ne bilim bence tek kaynağı o değil. Birbirine sırtını dayayacağın bir hayat arkadaşlığı önemli.
Aşık olarak evlenen çiftler bile asker arkadaşına döndüğünde cinselliğe ara verdiğinde ilişkileri kötüye gidiyor. Siz gün gelip kocamla sevismek istemiyorum zaten seksle aram yoktu diye konu açtığınızda size 'o zaman niye evlendiniz kocaniza niye kötülük yapıyorsunuz" denilicek. Sevgi denen şey insanın kocasıyla sevismeyi istemesine sebep olan parçalardan biridir zaten❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X