Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
10 binlik tutmayin 3000 lik normal bi ev tutun ceylam hep uclardasiniz adam seni nasil manipule edip parmaginda oynatiyor ya hayret..ava giderken av bile olmamissin kendine gel artik
Aynen o ev konusunda manipule ediliyorum. Farkındayım ama sonra burayı sen tutturdun sorumluluğuna girmek istemiyorum.

Bir şey soracağım alt tarafı o evi istemiyorum, başka bir eve 2+1 olana geçelim diyeceksiniz. Arada 1000 lira oynuyor diyelim adamın bütçesine göre neden bu kadar korkuyorsunuz? Sanki evlat edineceksiniz gibi "Ayy bu sorumluluğu alamam" demeniz garip. Sizin psikolojinizi bozmuş ya da zaten bozuktu bilemiyorum. Adama muhtaç olduğunuz izlenimi alıyorum bütün konudan. Bir şey derim de beni terk eder diye ödünüz kopuyor. 3. de gitti derler çünkü arkanızdan, kendi kendinize yetecek maddi güç de yok. Evliliği yönetecek maddi manevi güç hiç yok sizde. Yerinizde olsam döner kendimi sorgulardım adamdan önce. Sorumluluktan korkmanız, kendinizi özgürlüğü kısıtlanacak biri gibi görmeniz de normal. Yine aynı sebep; Sizin evliliği yönetecek, kocanızla ortak karar alacak yetiniz yok. Eğer olsaydı evliliği de böyle görmezdiniz.
Yok beni terk eder korkusu onda var bende yok. O ben nişanlar atmış olduğumdan beni de harcarsın diye korkuyor şimdi .

Aynen o ev konusunda manipule ediliyorum. Farkındayım ama sonra burayı sen tutturdun sorumluluğuna girmek istemiyorum.
Ceylan mantiksizsin.safsin.adam da farkinda senin zayif olmani kullanip duruyor 40 yasinda neticede.bu evlilikte surekli kandirilip yetersiz hissettirileceksin ve surekli adamin verdigine razi olacaksin.kendini dusun ya hu ben anlamiyorum bu mantigini.yazdiklarin bariz ya adam seni eziyor ama sen bunun farkinda bile degilsin hala beni kaybetmekten korkuyo yazmissin bi mesajinda.hihi cok korkuyo.yersen..

Yalnız borusuna öttüren siz değilsiniz, karşı taraf. Kim korkuyor tekrar düşünün lütfen.
Ceylan mantiksizsin.safsin.adam da farkinda senin zayif olmani kullanip duruyor 40 yasinda neticede.bu evlilikte surekli kandirilip yetersiz hissettirileceksin ve surekli adamin verdigine razi olacaksin.kendini dusun ya hu ben anlamiyorum bu mantigini.yazdiklarin bariz ya adam seni eziyor ama sen bunun farkinda bile degilsin hala beni kaybetmekten korkuyo yazmissin bi mesajinda.hihi cok korkuyo.yersen..
Onunki bu nişanı da atarım yönünde . Fakat biraz kibirli bir tip hani ben atsam da yıkıldı moduna girmez bilirim üzülür . Her şeyi ben bilirim edasında.

Yok beni terk eder korkusu onda var bende yok. O ben nişanlar atmış olduğumdan beni de harcarsın diye korkuyor şimdi .
Valla kendinizi kandırmayın adamın sizi kaybetmekten korktuğu falan yok. tam tersi olursa olur olmazsa çay demleriz mantığında . Aklı basında ,seven, değer veren biri evlenelim olmadı boşanırız demez. Kaldı ki daha olmamış nikahın teminatı olarak boşanma komik olmuş.
Bir de bu laftan sonra bu adam evlenince ev falan almaz bunu iyice anla niye olmazsa bosanacagi kadına yarısını bırakmak için ev alsın ki.

Valla kendinizi kandırmayın adamın sizi kaybetmekten korktuğu falan yok. tam tersi olursa olur olmazsa çay demleriz mantığında . Aklı basında ,seven, değer veren biri evlenelim olmadı boşanırız demez. Kaldı ki daha olmamış nikahın teminatı olarak boşanma komik olmuş.
Bir de bu laftan sonra bu adam evlenince ev falan almaz bunu iyice anla niye olmazsa bosanacagi kadına yarısını bırakmak için ev alsın ki.
Benim bu davranışlarımdan dolayı korkmuş. Evlenince insan huzuru olsun ister işte yeterince stres yaşıyoruz evde huzur bulmak ister ama bulamam diye korkmaya başladım fln dedi. Böyle fazla eyvallahı olmayan birisi düşünün ailesinden bir insanın evlilik hazırlıklarına ne maddi ne manevi katkıda olmasını kabul etmiyor. Bir işin ucundan tutmalarına izin vermiuor. Ben bilirim ben yaparım kendime yeterim modunda . Bu nedenle bu yaşına kadar evlenmemiş sanırım birisine ihtiyaç duyduğunu sanmıyorum. Benden de vazgeçermi belki işine gelmez vazgeçer bilemem ama şuan benim nişanı atmamdan korktuğunu söyledi kendisi.

Onunki bu nişanı da atarım yönünde . Fakat biraz kibirli bir tip hani ben atsam da yıkıldı moduna girmez bilirim üzülür . Her şeyi ben bilirim edasında.
Ceylan bu kibir degil senin yasin sanirim cok ufak cok safsin bunu hakaret icin soylemiyorum ayik diye diyorum yaw adam seni onemsemiyo.bu kadar safini bi daha bulamam diye uzulur uzulurse.Allah askina ayril nolur ayril ya..

Ceylan bu kibir degil senin yasin sanirim cok ufak cok safsin bunu hakaret icin soylemiyorum ayik diye diyorum yaw adam seni onemsemiyo.bu kadar safini bi daha bulamam diye uzulur uzulurse.Allah askina ayril nolur ayril ya..
Yok 30 yaşımdayım ben

Bu sefer istemedigin bi evde ve surekli onu suclayarak gececek evliliginiz ne farki var sorumlulugun onda olmasinda. Diger sekil en azindan istedigin evi tutmus olacaktiniz.
Ama o zaman bu kavgadan o sorumlu olur. Öbür türlü sen tutturdun işte ev alıcaz da taksit ödicez de bir şey isterim mesela diyelim alıcam bana lafını yapar. Ama bu şekilde yapsa lafını sağlam çıkarırım sesimi. Ne masrafın var ki benden kısıyorsun istediğime hayır diyorsun diyebilirim .

Ama o zaman bu kavgadan o sorumlu olur. Öbür türlü sen tutturdun işte ev alıcaz da taksit ödicez de bir şey isterim mesela diyelim alıcam bana lafını yapar. Ama bu şekilde yapsa lafını sağlam çıkarırım sesimi. Ne masrafın var ki benden kısıyorsun istediğime hayır diyorsun diyebilirim .

Sirf dilin uzun olsun soz hakkin olsun diye karsi tarafin hata yapmasina goz gore gore musaade etmek ne kadar mantikli

Valla panpa 1+1 bence tek kisiye yetiyor. Ben studyo dairede yasiyorum, 1+1e geliyor esyalarim hicbir yere sigmiyor. Dolabim tiklim tikis, spor esyalarimi koyacak yer dert, ayakkabi koyacak yer dert, bavul koyacak yer dert ... ev tiklim tikis oluyor. 1+1de cift olmaz diyorum, zor olur yani.
Ben de yeni evlendiğimde 3+1 de oturdum hala da 3+1deyim. Salon yatak odası giyinme odası ve ıvır zıvır odası şeklindeydi evim. Ama balkon önemli, akşamları balkonda yemek çok severim. Kocaman balkon şart.

O evde huzursuz olduktan sonra sesini kimin çıkardığının, işte ben demiştimlerin ne önemi var lütfen sağlıklı düşünün, mutlu olmak için evlenin şuan mantığınız sizi terk etmiş durumda...

Sirf dilin uzun olsun soz hakkin olsun diye karsi tarafin hata yapmasina goz gore gore musaade etmek ne kadar mantikli
3 bin liraya ev tutsa başıma kakacak . Orda da otırurduk işte dışarda sigara içerdim fln diye olmayacak şeyleri bana söyleyerek suçlu sorumlu yapacak beni. İstediğim evi tutar , Yapar ben ısrar edersem biliyorum ama başıma kakar. Ama mesela böyle o eve girip istemiyorum ben diye rest çekersem mecburen taşınır bir şey de yapamaz. Huzuru olmayınca sigara içemeyince mecbur taşınacak benim istediğim yere. Ben huyunu biliyorum.

O evde huzursuz olduktan sonra sesini kimin çıkardığının, işte ben demiştimlerin ne önemi var lütfen sağlıklı düşünün, mutlu olmak için evlenin şuan mantığınız sizi terk etmiş durumda...
O evde ben huzursuz olmayacağım ki o olacak . Sigara içemeyecek olan o ben değilim ki 🤷‍♀️ Açık açık ev sınırlarında sigara içilmesi halinde evi terk edeceğimi söyledim. Kabul etti. Ama blöf yapıyorum sanıyor olabilir. Ciddiyetimi görünce o şekilde ne kadar dayanacakki

O evde ben huzursuz olmayacağım ki o olacak . Sigara içemeyecek olan o ben değilim ki 🤷‍♀️ Açık açık ev sınırlarında sigara içilmesi halinde evi terk edeceğimi söyledim. Kabul etti. Ama blöf yapıyorum sanıyor olabilir. Ciddiyetimi görünce o şekilde ne kadar dayanacakki
Az çok tahmin edebiliyorum ki sigara kullanan biri hele ki balkonu olmayan bir evde illaki evin içinde sigarasını içecek, adam her sigara içmek istediğinde dışarı mı çıkacak, ben evde sigara içirmeyeceğimi söyledim kabul etti diyorsunuz, lütfen şu konunuzu başkası yazıyor gibi okuyun, zira sizin şuan pespembe hayaller içinde olmanız lazım, birbirinizle bir restleşme halinde işte sigara içerse terk etmemi göze alır halleri daha nişanlıyken ne kadar sağlıklı, adam siz 1+1eve sıcak bakmadığınız halde gidip kiralıyor, ortak bir karar olmadan ben o evi tuttum dio, bu kadar herşeye eyvallah demenin mantığı nee, bile bile lades diyorsunuz , hakkınızda hayırlısı olsun ama umarım 3-5 ay sonrra boşanıyorum konu başlığı açmazsınız burada...

Az çok tahmin edebiliyorum ki sigara kullanan biri hele ki balkonu olmayan bir evde illaki evin içinde sigarasını içecek, adam her sigara içmek istediğinde dışarı mı çıkacak, ben evde sigara içirmeyeceğimi söyledim kabul etti diyorsunuz, lütfen şu konunuzu başkası yazıyor gibi okuyun, zira sizin şuan pespembe hayaller içinde olmanız lazım, birbirinizle bir restleşme halinde işte sigara içerse terk etmemi göze alır halleri daha nişanlıyken ne kadar sağlıklı, adam siz 1+1eve sıcak bakmadığınız halde gidip kiralıyor, ortak bir karar olmadan ben o evi tuttum dio, bu kadar herşeye eyvallah demenin mantığı nee, bile bile lades diyorsunuz , hakkınızda hayırlısı olsun ama umarım 3-5 ay sonrra boşanıyorum konu başlığı açmazsınız burada...
E mecburen taşınacak işte . Ya beni kaybedecek ya taşınacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X