Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eğer uzatırsa adamın vazgeçmesinden korkuyor.
Vallahi yazabileceklerimi tezatlari benden once 80 kusur sayfa diger uyeler yazdigi icin ben daha yazma geregi duymuyorum sadece ev konusunda fikrimi belirttim millet asik oldugu kadinlara erkeklere gecinemezsek diye yaklasip evlilik oncesi mulk edinirken adam bal gibi cozdugu kadina niye hibe etsin

Ne para var ne pul goz boyamis oda olmazsa yurumezse gider kafasinda ha mutlu mutsuz kendi hayati ama bu adam beklentilerini veremez bu cok net
Taniyorum dedigi adama gecen beni dovermi yazmisti bilmiyorum bana oda adami pek taniyor gelmedi belkide agam bizimle eglenirdir cozemedim :)
Hayirlisi

Vallahi yazabileceklerimi tezatlari benden once 80 kusur sayfa diger uyeler yazdigi icin ben daha yazma geregi duymuyorum sadece ev konusunda fikrimi belirttim millet asik oldugu kadinlara erkeklere gecinemezsek diye yaklasip evlilik oncesi mulk edinirken adam bal gibi cozdugu kadina niye hibe etsin

Ne para var ne pul goz boyamis oda olmazsa yurumezse gider kafasinda ha mutlu mutsuz kendi hayati ama bu adam beklentilerini veremez bu cok net
Taniyorum dedigi adama gecen beni dovermi yazmisti bilmiyorum bana oda adami pek taniyor gelmedi belkide agam bizimle eglenirdir cozemedim :)
Hayirlisi
Ya arkadaşlar ben geceleri uyku uyuyamıyorum hastalanmışım bir de bana bizimle eğleniyor demeniz hoşuma gitmiyor. Ciddi hassasım şu konuda. Lütfen rica ediyorum. İstediğiniz yorumu yapmakta serbestsiniz kızmam ama ben bunca sıkıntıda iken eğlenecek durumda olmamı düşünmeniz de ayrıca üzüyor yapmayın.

Soylenecek her sey soylenmis de ben suna takildim siz sirf burdaki olumsuz yorumlardan etkilenerek problemlerinizi adama hep kotu bi uslupla dile getirmissiniz saglikli bi iletisim kurmak icin cabalamiyorsunuz. Ya net olun istemiyorum diyip bitirin ya da sorunlari guzel bir dille cozmeye calisin. Ortada bi yerde debelenip durmayin bana kalirsa.

Soylenecek her sey soylenmis de ben suna takildim siz sirf burdaki olumsuz yorumlardan etkilenerek problemlerinizi adama hep kotu bi uslupla dile getirmissiniz saglikli bi iletisim kurmak icin cabalamiyorsunuz. Ya net olun istemiyorum diyip bitirin ya da sorunlari guzel bir dille cozmeye calisin. Ortada bi yerde debelenip durmayin bana kalirsa.
Evet biraz uslubum sert oldu o da var. Bendeki değişikliğin o da farkında. Bana söylüyor da bunu. Aslında istemediğim şeyleri net bir şekilde söylüyorum ama bu da faydasız

Sayfalarca okudum konuyu ama bu evliliğin elle tutulacak hiç bir yanı yok.Adam sizi istemeye bile gelmemiş mal gibi isteyemem demiş ama belki sakladığı şeyler var.Belki memleketin de köyünde imam nikahlı eş çocuklar fln var olamaz Mı?Ailesi ile hiç tanıştınız mı mesela isteme olsaydı aile de girecekti işin içine foyası ortaya çıkacaktı belki bilmiyorum herşey olabilir yani ben olsam güvenemezdim, lütfen bu kadar cesur olmayın bu konuda kendinize bu kötülüğü yapmayın bu dediklerim olmasa bile böyle bir adamla ömür geçmez mutlu da olunmaz.Evlendikten sonra da sizi neyin beklediğini bilmiyorsunuz çok pişman olursunuz.

Istemeye gelmeme bahanesi cok saçma geldi bana. Senin ailen nasil kabul etti? Sonuçta annelerimiz babalarımız merak eder kimdir necidir ailesi ne yer ne içer . Babasi hanzo mudur konuşmasını bilen bir tıp midir ben en cok babasını merak ederdim mesela otu çekip köküne bakarsın çünkü..
Bir de adam ciddi cimri.
O yüzük olayında hak verdim baget yüzükle evlilik teklif etmek zaten tuhaf en ucuzuna kaçması da tuhaf eğer söylediğin miktarda maaşı olan birisi ise . Bir de nisanda vs takmamış ailesi altın ailesinin maddiyatı olmayabilir ama onun 2 tane bilezik alip annesine babasına taktirmasi lâzımdı bence ihtiyacın olduğundan degil bu adettir. Bu bir görgü dür yani. Madem öyle nisan falan olmuş hic utanma da yok adetler de değişmiş anlaşılan 😁😁😁
Mantık ağırlıklı bir evlilik yapıorum demissin bu anlamda sana saygı duyarım ama adam cimri adam ilgisiz adam soğuk aramıyor bile doğru düzgün elle tutulur bir tarafı yok çoğu şey de gözüne batmaya başlamış şimdiden bu evlilik olursa sen cok mutsuz olur cok yorulursun bence çünkü insanlar değişmez

Ya arkadaşlar ben geceleri uyku uyuyamıyorum hastalanmışım bir de bana bizimle eğleniyor demeniz hoşuma gitmiyor. Ciddi hassasım şu konuda. Lütfen rica ediyorum. İstediğiniz yorumu yapmakta serbestsiniz kızmam ama ben bunca sıkıntıda iken eğlenecek durumda olmamı düşünmeniz de ayrıca üzüyor yapmayın.
Valla kusura bakma ceylancim sen bir derin nefes alip donup 87 sayfayi oku sen kendine ben fake miyim acaba demezsen biz agzimizi acmayacagiz

Kendine getirme babinda soyleyecegim baska seylerde varda iste kirarim diye yazmak istemiyorum

Mutluluklar ❤️

Vallahi kızlar bende çözemiyorum. Çözsem zaten ya tamam ya devam diyebileceğim de hala araftayım . Ama inanıyorum ki Allah doğru yolu çıkartacak karşıma. Evet bir buçuk ay kadar var düğüne az kaldı farkındayım ama sonuçta zaten olan oldu. Bundan sonra tek ekstra masraf gelinliğin alınması kaldı. O nedenle kasmıyorum kendimi doğru ise o imzayı bir şekilde atarım hakkımda yanlış ise de nikahtan bir gün önce bile olsa bu iş biter. Zaten şuan gireceğim kadar zarara girmiş durumdayım. Bitecekse eğer nikahtan önce olmak koşulu ile Ne zaman biterse bitsin benim için zararın neresinden dönsen kar durumu olacak.
Tek yapmak istemediğim fevri hareket etmemek. Zamanında bunun zararlarını kendim yaşadım. Eğer düzelirse ne ala . Belki benim soğuduğumum farkına vardı belki bir arkadaşı ile konuştu o da ona yaptığı yanlışları anlattı, nasıl davranması gerektiğini anlattı bilemiyorum. Dünden beri değişim var çünkü. Ama bir iki günlük geçici bir işse tabi bu adamdan ne köy olur ne kasaba 🤷‍♀️
Canım bu evlenme kafası değil ama..
Sen adamdan emin değilsin.
Nasıl olacak bu iş..
Böyle erteleye erteleye evleneceksin..
Benden demesi..
Şu an sorunu geçiştiriyorsun.
Sorun adamsa; bu geçiştirilemez.

Ev konusunu söyledin mi?
Bir-kac üye yazmış. Onlara yüzde yüz katılıyorum.

Bu adamın ayda 30 bin kazanabilir. Ama gün sonunda eline 5 bin anca kalıyor. Ondan 700 tl nin hesabını yapıyor. Ondan 2+1 ev bile tutmuyor. Eline kalan parayı sana dememiş.
Yalancı bu adam..:KK43:

Son düzenleme:
Arada sırada gelip konuyu yorumları okudum.
Siz çalışmak istemediğiniz ama buna karşın iyi şartlara sahip olmak istediğiniz için, beyefendi de yaşımız geldi evi çekip çevirecek güzel bir kızla evli olmak için evleniyorsunuz.
Bunun farkındasınız bence siz de. İçinizdeki sevgi herhangi birine duyulacak sevgi, evlilik ya da sevgililik için gerekli olandan değil.
Bu şekilde bir beraberlikte anca böyle iterek yürütülür.
Üzgünüm ama evlenseniz sorunlarınız zaten bitmeyecek çünkü ortada beraberliği sağlayacak iki dinamik var; imkanlar ve güzellik.
Gitmeyecek, yetmeyecek bunlar.
Buradan bakınca adamın da sizin “need money for chanel” isteğinizi karşılayacak durumu yok gibi.

Canım bu evlenme kafası değil ama..
Sen adamdan emin değilsin.
Nasıl olacak bu iş..
Böyle erteleye erteleye evleneceksin..
Benden demesi..
Şu an sorunu geçiştiriyorsun.
Sorun adamsa; bu geçiştirilemez.

Ev konusunu söyledin mi?
Bir-kac üye yazmış. Onlara yüzde yüz katılıyorum.

Bu adamın ayda 30 bin kazanabilir. Ama gün sonunda eline 5 bin anca kalıyor. Ondan 700 tl nin hesabını yapıyor. Ondan 2+1 ev bile tutmuyor. Eline kalan parayı sana dememiş.
Yalancı bu adam..:KK43:
Evet belki de eline o kadar kalıyor . Ben de zaten öyle düşündüğümü söylemiştim. Ama kendisine sordum tekrardan hayır bana istersem 10 bin liralık da ev tutabileceğini ama buna gerek olmadığını söylüyor. Neden şurda burda oturuyoruz demek için o parayı verecekmişiz. İstiyorsan tutalım diyor. Ama bunu öyle bir söylüyor ki sırf sen istediğin için boşa gereksiz yere o parayı vericez gibi. Gönülsüz . Yani burada bana sorumluluk bırakıyor gibi bir şey. O öyle yapınca ben de tamam tutabiliyorsak 10 binlik evi tutalım diyemiyorum. Çünkü o zaman sorumluluk olacak omuzlarımda sanki. Ben istemiş olacağım. Top bana atılınca alamıyorum o topu . Ben söylüyorum isteğimi ama sorumluluğu bana bırakıp çekilince yapamıyorum. Ben zaten imza atmaktan korkuyorum. Yani son bir kaç günde iyice düşündüm ve kişiden bağımsız olarak evlilik fobim olduğuna kanaat getirdim. Yapamıyorum imza atamıyorum ben . Sorumluluk altına girmeyi sevmiyorum. Zangır zangır titriyorum o imzayı düşündükçe. Adet düzenim falan bozuldu. Uyku uyuyamıyorum günlerdir. Haftaya terapiye başlıcam artık. Nişanı atmak ayrı korkutuyor imzayı atmak ayrı. Devrelerim yandı yani anlıcağın 😢

Sayfalarca okudum konuyu ama bu evliliğin elle tutulacak hiç bir yanı yok.Adam sizi istemeye bile gelmemiş mal gibi isteyemem demiş ama belki sakladığı şeyler var.Belki memleketin de köyünde imam nikahlı eş çocuklar fln var olamaz Mı?Ailesi ile hiç tanıştınız mı mesela isteme olsaydı aile de girecekti işin içine foyası ortaya çıkacaktı belki bilmiyorum herşey olabilir yani ben olsam güvenemezdim, lütfen bu kadar cesur olmayın bu konuda kendinize bu kötülüğü yapmayın bu dediklerim olmasa bile böyle bir adamla ömür geçmez mutlu da olunmaz.Evlendikten sonra da sizi neyin beklediğini bilmiyorsunuz çok pişman olursunuz.
Yok daha önce söyledim ama yine söylim. Sadece ritüel olan isteme olayı olmadı. Yoksa ben ailesini o benim ailemi tanıyoruz. Herkes birbirini biliyor.

Evet belki de eline o kadar kalıyor . Ben de zaten öyle düşündüğümü söylemiştim. Ama kendisine sordum tekrardan hayır bana istersem 10 bin liralık da ev tutabileceğini ama buna gerek olmadığını söylüyor. Neden şurda burda oturuyoruz demek için o parayı verecekmişiz. İstiyorsan tutalım diyor. Ama bunu öyle bir söylüyor ki sırf sen istediğin için boşa gereksiz yere o parayı vericez gibi. Gönülsüz . Yani burada bana sorumluluk bırakıyor gibi bir şey. O öyle yapınca ben de tamam tutabiliyorsak 10 binlik evi tutalım diyemiyorum. Çünkü o zaman sorumluluk olacak omuzlarımda sanki. Ben istemiş olacağım. Top bana atılınca alamıyorum o topu . Ben söylüyorum isteğimi ama sorumluluğu bana bırakıp çekilince yapamıyorum. Ben zaten imza atmaktan korkuyorum. Yani son bir kaç günde iyice düşündüm ve kişiden bağımsız olarak evlilik fobim olduğuna kanaat getirdim. Yapamıyorum imza atamıyorum ben . Sorumluluk altına girmeyi sevmiyorum. Zangır zangır titriyorum o imzayı düşündükçe. Adet düzenim falan bozuldu. Uyku uyuyamıyorum günlerdir. Haftaya terapiye başlıcam artık. Nişanı atmak ayrı korkutuyor imzayı atmak ayrı. Devrelerim yandı yani anlıcağın 😢

Hepsi göz boyma kuzum ya, o kadar dedin o evi istemediğini. 1+1 gelin evi mi olur dedin, sigara dedin, balkon dedin... Aynı sitede az bir farka 2+1’i tutmayan gidip 10 binlik ev mi tutacakmış? Hayatı yalan bu adamın, gözlerini aç artık.

Çok üzüldüm sevgili Ceyl_an Ceyl_an
Ama ben bunun bu kişiye bedeninin hayır dediği için olduğunu düşünüyorum. Bedenin sana sinyal veriyor. Bu kişiyle evlenme diye. Bak daha bir ev konusunu bile söylemek istemiyorsun. Nasıl evleneceksin..

Tamam 10 binlik ev almasin ama 700 tl fazla verip 2000 lik ev kiralayıp 2+1 de oturabilirdiniz.
Bekarlar bile artık 2+tutuyor ki siz iki kişi yaşayacaksınız.
Bu kadar pasifize kalmamalısın.. ara nişanlını soyle o evde oturmak istemiyorum de. Diyelim 5 yil sonra ev almak istiyorsunuz. 5 yil o evde ruhun sıkılır.

Ayrıca ben bir ilişkide sana uymayan durumların söylenmesi taraftariyim. Bu konuda nişanlınla konuşamıyorsun . Bence konuşamamak çok ciddi bir sorun. Iletişim olmayan bir ilişki çok zor yürür.
Cinsellik ve sevgi bile bir yere kadar.. bana göre bir ilişkide önce saygı ve iletişim gelir.

O yüzden lütfen emin olmadan evlenme.

Ben bu kişiyi yüreğine sindirdigini düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Yok daha önce söyledim ama yine söylim. Sadece ritüel olan isteme olayı olmadı. Yoksa ben ailesini o benim ailemi tanıyoruz. Herkes birbirini biliyor.
Ben sizin konunuza gerçekten çok üzüldüm inşallah hakkınızda hayırlı olan kararı verirsiniz.Çoğu evlilikte zamanla aşklar biter sevgi saygı kalır ben sizin ilişkinizde bu evliliği yürütecek hiç bişey göremedim üzgünüm:110:

1+1 eve herkes niye bu kadar takıldı anlamadım. Çocuksuz evli bir çiftin yatak odası ve salondan başka hangi odaya ihtiyacı olur?
Ben aslında oda sayısına takılmadım. Onu da söyledim zaten de balkona takıldım. Sigara içiyor çünkü . Nerede içecek? Ben evde sigara kokusuna dayanamıyorum

Ben aslında oda sayısına takılmadım. Onu da söyledim zaten de balkona takıldım. Sigara içiyor çünkü . Nerede içecek? Ben evde sigara kokusuna dayanamıyorum

Adam karun kadar zengin niye balkonsuz evde oturasınız ??

Bakın ben doktorada yurtta kaldım, 30m2 aparttı ama balkonu yoktu tek penceresi vardı. Asla ev gibi hissettirmiyor, diyorsun ki bu bir oda. O kadar. Siz şimdi evli çift neden öşrencilerin maddi gücünün yettiği evde yaşayasınız??? Adam ayrıca sigara içiyor diyorsun nerde içecek?

Benim evim stüdyo, 45m2 balkonu var tek kişiye gayet oluyor ama zor oluyor eşya koyacak yer yok. Ama 2 kişi 1+1 e zor yani. Giysilerin bir yere sığmıyor, spor malzemen varsa sığmaz dolabın sıkış tıkış olur.

Sen bu evi gördün mü hiç ? Görsen zaten istemezsin. Balkonsuz penceresiz kutu bu ev

Ille de evlenicem dersen, nezih bir yerde 2+1 tutalim ya da genis balkonlu ferah bir 1+1 6 ay sonra da ev alalim kiraya para ziyan etmeyiz de. Acikcasi ben bu adamin ev falan alacagini da dusunmuyorum, bu adamda kesinlikle bir numaralar var.

Zaten bu iş hiçbir yerden içine sinmiyor Ceylan . bak sana 100 kere yazdım sen evlenme sakın

Çok üzüldüm sevgili Ceyl_an Ceyl_an
Ama ben bunun bu kişiye bedeninin hayır dediği için olduğunu düşünüyorum. Bedenin sana sinyal veriyor. Bu kişiyle evlenme diye. Bak daha bir ev konusunu bile söylemek istemiyorsun. Nasıl evleneceksin..

Tamam 10 binlik ev almasin ama 700 tl fazla verip 2000 lik ev kiralayıp 2+1 de oturabilirdiniz.
Bekarlar bile artık 2+tutuyor ki siz iki kişi yaşayacaksınız.
Bu kadar pasifize kalmamalısın.. ara nişanlını soyle o evde oturmak istemiyorum de. Diyelim 5 yil sonra ev almak istiyorsunuz. 5 yil o evde ruhun sıkılır.

Ayrıca ben bir ilişkide sana uymayan durumların söylenmesi taraftariyim. Bu konuda nişanlınla konuşamıyorsun . Bence konuşamamak çok ciddi bir sorun. Iletişim olmayan bir ilişki çok zor yürür.
Cinsellik ve sevgi bile bir yere kadar.. bana göre bir ilişkide önce saygı ve iletişim gelir.

O yüzden lütfen emin olmadan evlenme.

Ben bu kişiyi yüreğine sindirdigini düşünmüyorum.
Yani ben daha önce de bu korkuları yaşadım . Evlilik teklifi falan kısımlarında bir sorun yok ne zamanki ev tutuluyor dünyam kararıyor. Nikah için belediyeden gün alıyorsun da o evraklara da imza atıyorsun ya ona imza atarken bile elim öyle titredi ki büyüteçle bakılsa anca görülecek kadar küçücük bir imza atmışım 😄 Önceki nişanlarım farklı sebeplerle benim elimde olmadan bitti. Bilemiyorum belki onlar da hayırlı değildi. Belki bu da benim dışımda bir sebepten bitecek ve doğru kişi olduğunda ben bu korkuları yaşamadan evlenebileceğim🤷‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X