Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evi yokki şuanda dedim ya istanbuldaki ofisinde kalıyor son üç aydır diye. Evi başka şehirdeydi. Evlilik dolayısıyla düzen ve şirket şeklinde değişiklik yaptı.
Birşey sorabilir miyim? Siz bu adamın ailesini tanıyor musunuz? başka şehirde olduğunu söylediğiniz hayatini biliyor musunuz? Yanı evlenecek olsam dıdısına kadar bilmek aile yaşantısını görmek isterim. Gözleriniz kapalı aman hayırlısı mantığıyla gidiyorsunuz ancak Allah herkese seçmek için akıl vermiş sen aklını kullan kaderde olana zaten engel olamazsin

Evet çünkü sevdiğini değil seni sevenle mutlu olursun prensibiyle yaklaşıyorum ve o zaman beni gerçekten sevenle beni mutlu edecek biri ile olmak istiyorum. Bu benim tercihim .
Onun seni ne kadar sevdigini asla bilemeyeceksin ayrica sevmedigin icinde tahammulunuz olmayacak ufak seylere bile katlanamayacaksin ayrica adam seninle ilgilenmiyor bile birakin yuzugu evi mesaj atip aramaya bile zaman ayirmiyor boyle mantik evliligi mi olur pek mantikli bir evlilik degil bu sartlarda evlenirseniz bence sadece maddi evlilik olur onunlada omur gecmez

Birşey sorabilir miyim? Siz bu adamın ailesini tanıyor musunuz? başka şehirde olduğunu söylediğiniz hayatini biliyor musunuz? Yanı evlenecek olsam dıdısına kadar bilmek aile yaşantısını görmek isterim. Gözleriniz kapalı aman hayırlısı mantığıyla gidiyorsunuz ancak Allah herkese seçmek için akıl vermiş sen aklını kullan kaderde olana zaten engel olamazsin
Biliyorum. Sadece diğer şehirdeki evine gitmedim tabiki onun dışında biliyorum . Orayı kapattı tamamen istanbula geldi zaten 3 ay önce .

İşte o ev alma meselesinden dolayı kredi ödenecekmiş ya ondan diyor paşazadeleri🤦🏻‍♀️ Gördüm canım işini fln biliyorum da gelirini bilemiuorum tabiki . Ya da geliri de doğru ama kumarı var veya borcu vs vs o da olmadı geliri de baştan yanlış
Konunuzu okuyordum yazan arkadaslari falanda okudum hatta ortalarda israriniz karsisinda fake heralde bile dedim

Siz gercekten ev alacagina inaniyor musunuz? Bakin egri oturalim dogru konusalim adamin yasi 40 ticari anlamda is ceviriyor aylik geliri +- 20,30 bin bandinda zamaninda yemis icmis gezmis ortamlara girmis az cok insanda cozmustur.Oda cok sevgi olmadiginin farkinda ki anlattiginiz tavirlardan onunda asktan gozu kor degil bu sartlarda bir evlilikte sizce evi nikah sonrasi alip sizi yariyariya soz sahibi yapar mi?

Siz bu evlilikte maddi bir fayda saglamayacaksiniz
Calismak istemediginizi net beyan etmissiniz
Yillardir gorustugunuz bir zaman dilimi yok huy vs sonradan bir cok seyi ogreneceksiniz
Yani ozetle evliligin yuruyecegi garantisi yok gunumuz kosullarida malum sizce bu adam yatirimini evlilik oncesinemi sonrasina mi birakir?

Ben sahsin o rakamlari kazansada cebinde net kalanin 5000-6000 oldugunu dusunuyorum
Oda bir evlilik yapayim yururse yurur yurumezse doner anasinin evine mantiginda cokta umursamiyor sizin isteklerinizi isteyen boyle katlansin kafasinda

Ailesi ile ilgili de cok bir bilginiz yok cok iclerine girmemissiniz anladigim, nedir ne degildir cozme kismida muamma, bir baktirin borcuna harcina onceden nisanlilik evlilik vs olmusmu?Bu zamanda insan babasina guvenemiyor

Bana gore bu adam bu kazancta biri degil basbasta bagiriyor sizin beklentinizi maddi anlamda karsilamaz icten ice sevgi istiyorsunuz ama hotzot bir tarafida var belliki mutsuz olursunuz

Anne baskisi kardes ozel durumu elalem,2 nisan attim ,yasim geciyor hallerinde degisik bunalim gibi birseyin icinde sacma sapan bir iliski surdurme israrindasiniz sanirim,kacmaya yer ariyorsunuz ama en cok zararida siz gorursunuz hemen nisan atmaniz gerekmiyor zaten corana var uzatin biraz daha
daha iki gun once kahve gibi biryere gittigini cozmussunuz misal bu aradada destek almayi dusunun cok darlanmis bunalmissiniz bu ruh haliyle yanlislara yurumeniz dahada olasi

Hakkinizda hayirlisini diliyorum

Konunuzu okuyordum yazan arkadaslari falanda okudum hatta ortalarda israriniz karsisinda fake heralde bile dedim

Siz gercekten ev alacagina inaniyor musunuz? Bakin egri oturalim dogru konusalim adamin yasi 40 ticari anlamda is ceviriyor aylik geliri +- 20,30 bin bandinda zamaninda yemis icmis gezmis ortamlara girmis az cok insanda cozmustur.Oda cok sevgi olmadiginin farkinda ki anlattiginiz tavirlardan onunda asktan gozu kor degil bu sartlarda bir evlilikte sizce evi nikah sonrasi alip sizi yariyariya soz sahibi yapar mi?

Siz bu evlilikte maddi bir fayda saglamayacaksiniz
Calismak istemediginizi net beyan etmissiniz
Yillardir gorustugunuz bir zaman dilimi yok huy vs sonradan bir cok seyi ogreneceksiniz
Yani ozetle evliligin yuruyecegi garantisi yok gunumuz kosullarida malum sizce bu adam yatirimini evlilik oncesinemi sonrasina mi birakir?

Ben sahsin o rakamlari kazansada cebinde net kalanin 5000-6000 oldugunu dusunuyorum
Oda bir evlilik yapayim yururse yurur yurumezse doner anasinin evine mantiginda cokta umursamiyor sizin isteklerinizi isteyen boyle katlansin kafasinda

Ailesi ile ilgili de cok bir bilginiz yok cok iclerine girmemissiniz anladigim, nedir ne degildir cozme kismida muamma, bir baktirin borcuna harcina onceden nisanlilik evlilik vs olmusmu?Bu zamanda insan babasina guvenemiyor

Bana gore bu adam bu kazancta biri degil basbasta bagiriyor sizin beklentinizi maddi anlamda karsilamaz icten ice sevgi istiyorsunuz ama hotzot bir tarafida var belliki mutsuz olursunuz

Anne baskisi kardes ozel durumu elalem,2 nisan attim ,yasim geciyor hallerinde degisik bunalim gibi birseyin icinde sacma sapan bir iliski surdurme israrindasiniz sanirim,kacmaya yer ariyorsunuz ama en cok zararida siz gorursunuz hemen nisan atmaniz gerekmiyor zaten corana var uzatin biraz daha
daha iki gun once kahve gibi biryere gittigini cozmussunuz misal bu aradada destek almayi dusunun cok darlanmis bunalmissiniz bu ruh haliyle yanlislara yurumeniz dahada olasi

Hakkinizda hayirlisini diliyorum
Ben kendisiyle evlilik dolayısıyla psikolojimin bozulduğunu benim kesinlikle kıymetimi bilmediğini , isteme vs istememesine bile tamam dememe rağmen gidip benim istemediğim evi tutup üstüne en ufak şeyde bana bağırıp çağırdığını söyledim.
Bana sen de o kadar ısrar etmedin illa isteme olacak deseydin gelir isterdik ne var yani dedi ben de şok oldum bu mu dedim seni düşünmemin bundan rahatsız olduğunu söylediğin için çok üstüne gitmememin mükafatı ?
Artık iyi değilim stresten hasta oldum dedim. Yapma bitanem kendini iyi tut . Seni anlıyırum fln diyor . Galiba dayanamayacağım 😢

Bana sen de o kadar ısrar etmedin illa isteme olacak deseydin gelir isterdik ne var yani dedi ben de şok oldum bu mu dedim seni düşünmemin bundan rahatsız olduğunu söylediğin için çok üstüne gitmememin mükafatı ?
Bir iletişim sorununuz var açık şekilde. İçinizden dert edip edip sorun yaşıyorsunuz. Adamın haberi yok neyi ne kadar dert ettiğinizden bile. Belki doğru bir şekilde iletişim kurabilseniz anlaşacaksınız.

Ben kendisiyle evlilik dolayısıyla psikolojimin bozulduğunu benim kesinlikle kıymetimi bilmediğini , isteme vs istememesine bile tamam dememe rağmen gidip benim istemediğim evi tutup üstüne en ufak şeyde bana bağırıp çağırdığını söyledim.
Artık iyi değilim stresten hasta oldum dedim. Yapma bitanem kendini iyi tut . Seni anlıyırum fln diyor . Galiba dayanamayacağım 😢
Saka heralde kim istemez hakkiyla istenmek yuzuk takilmasi biraz el ustunde tutulmak sizde 5. Evlilik yapmiyorsunuz ki

Gercekten uzmek istemiyorum ama sanki o caymista sen vazgec diye bekleme tavirlari bunlar 1+1 e sark kosesi yapicam sigara icicem olmaz dediginiz ne varsa israrda az bise deseniz ses yukselio

Vazgecmiycek sureyi uzatmayacaksaniz o zaman acin telefonu ben 3+1 de su su muhitlerde oturmak istiyorum o eve gelmeyecem suan boyle sen sonra ev alirsin almazsin o senin yatirimin ben soz istemedim nisan istemedim ama evim bu sekilde olacak o evde ben kalicam kusura bakma ben bu kadar degersiz degilim benide bile isteye nisanlandin gerekirse erteleyelim diyin

Neden bu kadar korkuyorsunuz???

Amacım polemik değil ama gerçekten bu olaylar gerçek mi demeye başladım. Sayfa sayısı inanılmaz ama yazılanlara bakınca da bir arpa boyu bile yol alınmamış olduğunu görüyorum . O kadar evlenilmeyecek bir vaziyet var ki artık bana konu inandırıcı olmaktan uzak geliyor. Yani köyünde kendi halinde yaşayan kızlar bile artık böyle evlenmiyor. Eşi olacak kişinin evini, ailesini, yaşantısını az çok biliyorlar. Eğer gerçekse bırakın maddiyatın gerçek olmaması durumunu, bu adam beni keser mi, satar mı diye de mi korkmuyorsunuz? Yani burda çizdiğiniz profil o kadar karanlık ki. Aileniz nasıl böyle birşeye izin veriyor o da ayrı bir muamma. İsterseniz 10 nişan bozun, yine böyle bir yola girilmez. Çok karanlık. Para burda düşünülecek en son şey bence artık. Maddiyatınhadi düşündüğünüz gibi olsun, size bu kadar değer vermeyene bir adma o maddiyattan faydalanmanıza izin verir mi sanıyorsunuz? Kurtulmak isteseniz de yapmayacaksınız belki de.

Bir iletişim sorununuz var açık şekilde. İçinizden dert edip edip sorun yaşıyorsunuz. Adamın haberi yok neyi ne kadar dert ettiğinizden bile. Belki doğru bir şekilde iletişim kurabilseniz anlaşacaksınız.
Bana iletisim sorunundan cok ava giderken avlanmis geliyor
Konu sahibinin evi var soylediyseki soylemistir ilk 1+1 tutucam istanbulun bir ucunda tutucam dedi bakti ses cikmio sigara icicem dedi bakti ses cikmio sark kosesi yapacam dedi bakti ses yok olmayan ilgiyi dahada geri cekti aslinda kizin ben oralarda oturmam madem ev alicaz o zamana kadar benim evde oturalim teklifini bekledi ev alma falan hikaye bakti olmuyor ses tonu degismeye ilgi azalmaya basladi
Para yok adamda 3,4 bin bandinda bir geliri var oda birine yikilma pesinde
Ha evde oturulma vs karsi degilim ben yorumum sadece bu konu beklentileri icin
Yoksa kadinin evi var calismayacaksa oradada oturulur gerekirse calisilirda (calisilmali)ama ceylanin beklentisi bu degil yorumunda ona gore

Merhaba sevgili kk ailesi,
Konu nişanlımla alakalı evet. Şimdi bana sürekli bu adamla alakalı konu açıyorsun , her gün bir şeyini buluyorsun , bu ne zaten bu kadar aklına takılıyorsa sen galiba bu adamı istemiyorsun diyenleriniz olacak olabilir. O nedenle baştan söyleyeyim ben mantık ağırlıklı bir evlilik yapıyorum, sevdim de sonradan ama çok sevmiyorum daha çok mantık ağır basıyor. Neden öyle demeyin bazı nedenlerim var. Zaten önemli olan kısmı burası değil. Aklıma takılan bazı sorular var ve bu adamı çözemedim ben.Bana aşık zannediyorum ama ne sevgisini ne gerçek maddi durumunu tam olarak algılayamıyorum bu nedenle sinir olmaya başladım artık danışmak istiyorum sizlere.

Şimdi geçenlerde açtığım konuyu belki hatırlayanınız olur oyuncak almış diye. Bu şahıs maddi durumunu iyi tanıtıyor bana. Aslında yaşam şeklide öyle gibi gösteriyor. Kendi işini yapıyor ve Aylık gelirini ortalama 20 -30 bin bandında olduğunu söyledi. Gelirinin gerçek olduğunu düşünüyorum. Yaptığı işi vs bildiğimden benim hesaplarımla daha bile fazla. Düğünle ilgili ev vs tüm harcamaları da kendisi yapacak.

Önceki konumda Bana pek hediye vs almadığını aldığı hediyenin minik peluş oyuncak çıktığını söylemiştim.
Gene bana evlenme teklifi ettiği yüzük baget pırlanta ama o markada olan en ucuz baget pırlantaydı. Sertifikasını bana verince özelliklerini gördüm ve Hani yüzük kısmı varya o kısmının altını bile 8 ayar. İlkten orda bir moralim bozuldu. Ne bileyim evlenme teklifi edeceği yüzüğü insan biraz daha özel bir şey seçmez mi? En azından 8 ayar olmasaydı bari ? Beni istemeye gelmedi . Birisini mal gibi isteyemezmiş öyle dedi. Ben daha önce nişanlanıp ayrıldığım için o kısma pek takılmadım. isteme olmadan nikah tarihi alındı düğün salonu tutuldu. Yani bana söz nişan bir şey takmadı ailesi. Yine düğünde takılacak takı konusu konuşulmadı. Konuşmuyor , açmıyor.

En son ev tutma meselesinde iyice doldum taştım. En ucuz ev nerdeyse orayı tutmaya çalışıyor. İstanbul gibi bir yerde 1000 lira civarında ev bakıyor desem yeridir . Yüzükte olduğu gibi evde de en ucuzu yani . Ben çoğunu beğenmiyorum. O da bana cevaben istersek 10 bin lira kirada da otururuz ama neden geri kalan parayla kendimizi sınırlandıralım . Ev alıcaz hem ev borcuna gir hem kira öde zor olur daha pahalı ev olursa diyor. Ve bu yaşına kadar ev de almamış.Efendim benden önce evlenme düşüncesi yokmuş hayat görüşü mal edinme üzerine değilmiş falan filan. Yaşı da neredeyse 40. Hadi o sorun değil olmasın , kiralayalım ama Ev kiralarken En ucuza en fazla menfaat diyor. En fazla menfaat dediği de 1+1 evler 😰... Deliricem. Bugün yine bir ev bakmış tutucam beğenirsen diyor. Güzel yeni yapılmış şık bir Residance dairesi ama 1+1 ... iyi dedim tut . Ama 1+1 gelin evi canımı sıkıyor.

Beni manen de pek sevdiğini hissettiremiyor. Yaşının 40 a yakın olması ve Aramızda cinsel anlamda bir şey yaşanmadığından olabilir mi diye düşünüyorum. Fakat tam emin değilim. Onu da sormak istedim o nedenle.Kendisi beni doğru düzgün aramaz. O aramadıkça yazmadıkça bende pek arayıp yazmıyorum. Gerçekten yoğun çalışıyor biliuorum ama çalışmadığı günler de aynı. Bazen sabahları sadece günaydınlı kalpli mesaj atar bende cevap veririm kesilir orada. Gece geç vakitlerde de bir kez arar biraz konuşuruz o kadar . Onun dışında arama sorma olmaz. Ki 3 aydır görüşmüyoruz pandemiden dolayı farklı şehirlerdeydik .Çoğu zaman o günaydın mesajının olmadığı da olur. Yani anlayacağınız öyle benimle pek ilgilenmiyor. Ne bileyim insan erkeğin aramasını yazmasını bekliyor ama o çok donuk 🤦🏻‍♀️

Ben çalışmıyorum, mesleğim var ama çalışmıyorum çalışmayı da düşünmediğimi biliyor. Benden maddi bir menfaati yok yani. Çok üstüme de düşmüyor. Öyle aşık adam davranışı yok gibi . Salt aramalarına bile bakılarak bence düşünülebilir bu yani değil mi ?
Çok uzun oldu ama doldum yani hakkınızı helal edin. Buraya kadar vaktini ayıran okuyan , okuyamayan herkese teşekkür ederim 🙏
Birsey merak ediyorum gorunce icinizin giciklanmadigi bir adamla nasil seviseceksiniz? ( zorla evlendirilen kardeslerimizi haric tutuyorum bu denklemden) yani mantik evliligu nasil oluyo ben bilmiyorum? Benim tek bildigim mantik evliligi hulusi kentmen ya da sadri alisik filmdeki asil kiz babasiz cocuk dogurmasin diye ona nikah kiyip karisina da muamelesi yapilan durumlar. Bizim zamanimizda gercek hayatta nasil oluyo o is?

Saka heralde kim istemez hakkiyla istenmek yuzuk takilmasi biraz el ustunde tutulmak sizde 5. Evlilik yapmiyorsunuz ki

Gercekten uzmek istemiyorum ama sanki o caymista sen vazgec diye bekleme tavirlari bunlar 1+1 e sark kosesi yapicam sigara icicem olmaz dediginiz ne varsa israrda az bise deseniz ses yukselio

Vazgecmiycek sureyi uzatmayacaksaniz o zaman acin telefonu ben 3+1 de su su muhitlerde oturmak istiyorum o eve gelmeyecem suan boyle sen sonra ev alirsin almazsin o senin yatirimin ben soz istemedim nisan istemedim ama evim bu sekilde olacak o evde ben kalicam kusura bakma ben bu kadar degersiz degilim benide bile isteye nisanlandin gerekirse erteleyelim diyin

Dedim canım dedim. Ama diyince ben paragöz oluyorum . İnanılır gibi değil . Benim için tek çare var o da evlenmemek . Ne kadar denediysem zaman verdiysem daha var bir bakalım düzelir belki dediysem olmuyor. Daha önceki vukuatlarımdan bi anda kesip atmak istemedim. Bu sefer fevri olmak istemedim şans vermek istedim. Ama ne versem daha kötü ben oluyorum. İnanın psikolojim bozuldu. Hastalandım güçsüz düştüm. Uykularım kaçıyor. Gece uyuyorum 4 saat sonra uyanıyorum dön baba dön yatakta deli gibiyim. Sürekli bir korku var üstümde. Kaçmak sadece kaçmak istiyorum. Bende evlilik sevgililik herşeyin fobisi oluştu.

:KK70::KK70:yazdıklarını okudum da insanlar böyle zengin oluyor (cimrilik yaparak, para hesabı yaparak) yoksa nasıl geliri yüksek olacak😁😁 ama tabi para da harcamak için .yani iyi bir hayat sürmeyeceksem ayda 20000 tl kazansam ne olur?

Birsey merak ediyorum gorunce icinizin giciklanmadigi bir adamla nasil seviseceksiniz? ( zorla evlendirilen kardeslerimizi haric tutuyorum bu denklemden) yani mantik evliligu nasil oluyo ben bilmiyorum? Benim tek bildigim mantik evliligi hulusi kentmen ya da sadri alisik filmdeki asil kiz babasiz cocuk dogurmasin diye ona nikah kiyip karisina da muamelesi yapilan durumlar. Bizim zamanimizda gercek hayatta nasil oluyo o is?
Mantık derken seviyordum başta onu zaten konumda yüzlerce defa belirttim sevmiuorum hiç içim almıyor demedim. Sadece aşık olmadım öyle büyük bir tutku istek yok ama sevdiğim birisiydi. Seviyordum mantığıma da yatıyordu böyle olsun dedim. Evlenmeye karar verirken en azından şuan sevmiyorum . Yoksa gidip nikah günü almazdım. Onu sevdikten sonra karar vermiştim maalesef .

Bana iletisim sorunundan cok ava giderken avlanmis geliyor
Konu sahibinin evi var soylediyseki soylemistir ilk 1+1 tutucam istanbulun bir ucunda tutucam dedi bakti ses cikmio sigara icicem dedi bakti ses cikmio sark kosesi yapacam dedi bakti ses yok olmayan ilgiyi dahada geri cekti aslinda kizin ben oralarda oturmam madem ev alicaz o zamana kadar benim evde oturalim teklifini bekledi ev alma falan hikaye bakti olmuyor ses tonu degismeye ilgi azalmaya basladi
Para yok adamda 3,4 bin bandinda bir geliri var oda birine yikilma pesinde
Ha evde oturulma vs karsi degilim ben yorumum sadece bu konu beklentileri icin
Yoksa kadinin evi var calismayacaksa oradada oturulur gerekirse calisilirda (calisilmali)ama ceylanin beklentisi bu degil yorumunda ona gore
Hmmm olabilir . O evin kirada olduğunu gelirinin de anneme ait olduğunu söylemiştim ama belki de kiracıyı çıkarır biz otururuz dememizi bekledi. Şuan şok oldum benim aklıma bu gelmemişti. Çünkü öyle konuşulan bişi değildi. Bir sefer öyle üstünkörü kendim bahsetmiştim. Sormamıştı da zaten . Ama aklına bu gelmiş olabilir bilemiyorum . Öyleyse çok daha kötü

karşı tarafta mantık evliliği yapıyor gibi duruyor sizin anlattıklarınızdan. demekki sizde adama anca bu kadar mantıklı geliyorsunuz. siz aşık olmamışken size deli gibi aşık olmasını istemek günümüz koşullarında pek mantıklı değil hele 40 yaşında bir adam için.
Bence de 40 yaşında bir adamın deli gibi aşık olmasini bekleme..bu adamın alışkanlıklarını da bırakmasını bekleme çünkü yaş ilerledikçe insanlar düzenlerini değiştirmez..adamın durumu iyi,seninle paran için evlenmeyeceğine göre çocuk için evlenecektir.ünlülere baksana onlar bile 40 yaşına kadar yaşayacaklarını yaşayıp,40 yaşında anne baba oldular.😀 sevmiyorsan bu adamın herşeyi gözüne batar ki batıyor

Dedim canım dedim. Ama diyince ben paragöz oluyorum . İnanılır gibi değil . Benim için tek çare var o da evlenmemek . Ne kadar denediysem zaman verdiysem daha var bir bakalım düzelir belki dediysem olmuyor. Daha önceki vukuatlarımdan bi anda kesip atmak istemedim. Bu sefer fevri olmak istemedim şans vermek istedim. Ama ne versem daha kötü ben oluyorum. İnanın psikolojim bozuldu. Hastalandım güçsüz düştüm. Uykularım kaçıyor. Gece uyuyorum 4 saat sonra uyanıyorum dön baba dön yatakta deli gibiyim. Sürekli bir korku var üstümde. Kaçmak sadece kaçmak istiyorum. Bende evlilik sevgililik herşeyin fobisi oluştu.
Paracilikla alakasi yok bunun ister mantik ister ask herkes kendi stadardina yakinini ister cikipta kimse ben istemem demesin herkesin kendince gordugu bildigi oluyor onun icin buyukler Allah gordugunden geri koymasin diye dua ederler var bir bildikleri

Biraz yalanci birine denk gelmissin bu islerede annen ve elalem yuzunden yonelmissin kendine bir iylik yap kimseye soylemeden bir randevu al terapiye basla birde is bak illa calismam diosan ugras bul ama annen kardesinden dolayi onada sarar bunaltir seni en iyisi is asgari ucret olsun alanin disi olsun ne olacak ya maksat uzaklas evden sonra hersey corap sokugu gibi gelir

Sacma bir caresizlik psikolojisine girmissin ki boyle seylerde ne hissedersen onu yasarsin hemen topla kendini bu sahsada diyecek lafim yok ister uzatma iste istersen vazgec ondada artik aklina ne yatiyorsa kendini yakma yeter

doğru bir şekilde iletişim kurmaları mümkün değil bence. çünkü adam doğru söylemiyor. yalanlar üzerine kurulu bir ilişki olduğu için çok anlatıp kendini açık etmek istemiyor. oldu bittiye getirme derdinde. konu sahibi hadi siz objektif bakamıyorsunuz da aileniz farkında değil mi?

eğer uzatırsa adamın vazgeçmesinden korkuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X