Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olur mu ? Konuşmak istedim . Şöyle düşünün verdiği cevabın niteliğinden az çok potansiyelini ölçebilirsiniz . Ki bende ölçtüm. Zaten şiddet yanlısı olduğunu düşündüğümü de yazdım. Çünkü direk bana aşkım saçmalama olur mu öyle şey gibi keskin bir cevap bile veremedi. He böyle verseydi bile şiddet uygulamaz diyebilir miydik . Hayır diyemezdik. Ama verdiği cevapta resmen ikilemde kalır gibi oldu. Bu da bana evet bu evlilikte şiddet te görebilirsin kanısına vardırdı. Aynı eve girmeden yaşamadan kim bilebilir şiddet görür mü görmez mi. Ama ben bir tartmak cevapların arkasındaki gizli psikolojiyi görmek istedim

Maddi durumu dediğin kadar iyi değil kesinlikle.
Evleniyorum dediğin adamın cebindekini nasıl bilmezsin.
Bak ben de nişanlıyım. Adamın hesabına giren çıkanı a'dan z'ye bilirim.
Mantık evliliği yapıyorsan bunları düşünmen çok normal. İyice ölç biç sonra evlen.
Bu arada sen kaç yasındasın bilmiyorum ama 40 yaşında adamın cinsel hayatı da bir soru işareti bana göre.

Aslında cinsel hayat kısmı en düşünmediğim kısım . Ben pek aramam düşkün değilim. Sorunu varsa bile umursamam . Hiç düşünmediğim kısmı o . Diğer kısımlar önemli. Zaten ben cinselliği aramam cinselliğe düşkünler bana denk gelir. İsterim bana harcasın yapsın bu sefer cimriler gelir

Nişanlısınız, 2 ay sonra evleniyorsunuz ve siz sanki dün tanışmış gibi, seni kızdırırsam bana şiddet gösterir misin diye soruyorsunuz? Bu zaten baştan saçma bir soru. Dövecek adam da evet döverim demez. Siz onun cevabına takılmışsınız ama bence sizin sorunuz onun cevabından daha abes. Ben okuduklarımdan şöyle canlandırıyorum gözümde, sanki yaşları çok geçkin, internetten yada görücü usulü tanışmış iki kişi, 1 ay içinde evleniyor, birbirlerini yeni tanıyorlar. Aranızda hiç samimiyet, tanıma yok gibi.
Ne kadar zamandır birliktesiniz? Şuan nerede oturuyor nişanlınız? Hangi semtte evi nasıl?

Senin mantığın farklı çalışıyor, bu ölçüm tartım işlerini evlenmeyi kabulden evvel halletmelisin, böyle dümdüz sorulmaz, bu şüphen varsa o işe girilmez.
Korona çıkmamış olsa şimdiye kadar çoktan evlenmiştiniz, belki şiddet görüyor olacaktın korkunç bu!
Sen bu adamı iki gram bile tanımadan evleniyorsun. Huyunu, ruhunu, bedenini, maddi manevi hiç bir şeyini tanımadan evleniyorsun. Çok acayip

Durun daha evlenmedim ki gelin ata binmiş ya nasip demiş

Konunun en başından anladım ki sırf evlenmiş olmak için evleniyorsun. Belli ki maddi olarak iyi bir durumda değilsin. Veya ailenle sorunlar yaşadığın için evlenmek istiyorsun. Bu adama sabretmenin tek sebebi de parası. Seni seviyor veya sevmiyor diyemem ama sen kendi çıkarların için bi evlilik yoluna girmişken bunları pekte sorgulama derim.

Siz mantık evliliği yapıyorum diyorsunuz evleneceğiniz kişinin aramadığını söylüyorsunuz şöyle söylim adam nerdeyse 40 yaşında demişsiniz o yaşlardakiler zaten gün içinde 5 kere falan aramazlar cinsel anlamda birşey olmadığını yazmışsınız daha iyi eğer olsaydı anladığım kadarıyla o kalpli mesajı bile ayda yılda bir atardı ya da atmazdı bence oda mantık evliliği yapıyor
Seven insan arar ne bileyim anlamadım ben

Daha 24 yaşındasın genceciksin. Daha iyileri karşına çıkabilir. Bu adamdan bir şey olmaz

Gerçekten kadına şiddete karşı nasıl bir tutumu olduğunu bilmediğiniz biriyle mi nişanlısınız? Hatta kadına şiddet diye kısıtlamayayım, şiddete karşı tutumunu bilmediğiniz biriyle mi nişanlısınız, diyeyim.

Yahu sen bizimle dalga mı geçiyorsun? 1+1 evle başladın.dün ayrılcam diyordun şimdi de dövme sorusuyla ilerliyorsun hadi bakalım yarına daha yaratıcı sorular içerikler bekliyorum.
Neden dalga geçeyim ya. Cidden sıkıntıdayım ve burada belki bir iki insandan fikir alırım umudu ile yazıyorum. Geçen gece sabaha kadar uyumadım bu konuyu konuşucam diye. Benim için önemli bir durum. Etrafımdakilerle konuşamıyorum. Konuyu okudunuz mu bilmiyorum ama çevremden güvendiğim birisi ile konuşmaya çalıştım. Beni daha çok bu işin içine itmeye çalıştı. Ben biliyorum çevrem öyle yapacak. Kime sorucam içim şişti. Ben de insanım. Eğer hoşunuza gitmiyorsa konumu okumayabilirsiniz. Ama dalga geçiyorsunuz demeniz çok kırıcı. İnsanların değişik ve sizin yaşamadığınız yaşayamayacağınız sorunları olabilir. Size ilginç gelen durumların içinde olabilirler.
Ben yardım almak amaçlı paylaşım yapıyorum buradaki herkes gibi. Beni tanımayan bilmeyen insanlarla daha da rahatım günlüğüm gibi herşeyimi yazıyorum. Kimse yorum atmasa bile yazıp rahatlamak bana iyi geliyor .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…