- 10 Temmuz 2018
- 2.878
- 2.450
- 28
Ama bilemeyiz ki bunu yaşayıp görmeden bilemiyoruz . Daha önce erkek şiddetine uğradınız mı bilmiyorum ama bugün şiddete uğrayan kadınların çoğu da emin olun o erkeklerin şiddet yanlısı olduğunu farketmemişlerdir herşey güzelken. Anlayamazsınız çünkü öyle bir konu değil şiddet konusu.Gerçekten kadına şiddete karşı nasıl bir tutumu olduğunu bilmediğiniz biriyle mi nişanlısınız? Hatta kadına şiddet diye kısıtlamayayım, şiddete karşı tutumunu bilmediğiniz biriyle mi nişanlısınız, diyeyim.
Dışarda insanlara sesinş yükseltmeyen insanlar evdeki karısını öldüresiye dövebiliyorlar ve bunu aynı eve girmeden kesin olarak an la ya maz sınız ! Beni öldüresiye döven nişanlım bakın gerçekten ölüyordum ben ciddi şiddete uğradım. İki senelik bir ilişkiydi ve ailesinin neredeyse her gün içindeydim , çok iyi tanıdığımj düşünüyordum ve dışarıya karşı öyle beyefendi öyle eğlenceli öyle kibar birini daha tanıyamazdınız. Ama bir gün yaptı işte .
Ben en azından ses tonlamasından cevaplarından az çok tahmin edebildiğimi düşüneceğim için sordum. He kendisinin şiddete karşı tutumunu dışarda az çok biliyorum. Şiddete karşı , efendi birisi. Fakat verdiği cevap bana karşı uygulamayacağının garantisi olmadığını gösterdi. Bunu daha önce neden bu şekilde sormadım bilmiyorum. Belki cesaret bulamadım belki şuan çok doldum bilemiyorum .