Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama bilemeyiz ki bunu yaşayıp görmeden bilemiyoruz . Daha önce erkek şiddetine uğradınız mı bilmiyorum ama bugün şiddete uğrayan kadınların çoğu da emin olun o erkeklerin şiddet yanlısı olduğunu farketmemişlerdir herşey güzelken. Anlayamazsınız çünkü öyle bir konu değil şiddet konusu.
Dışarda insanlara sesinş yükseltmeyen insanlar evdeki karısını öldüresiye dövebiliyorlar ve bunu aynı eve girmeden kesin olarak an la ya maz sınız ! Beni öldüresiye döven nişanlım bakın gerçekten ölüyordum ben ciddi şiddete uğradım. İki senelik bir ilişkiydi ve ailesinin neredeyse her gün içindeydim , çok iyi tanıdığımj düşünüyordum ve dışarıya karşı öyle beyefendi öyle eğlenceli öyle kibar birini daha tanıyamazdınız. Ama bir gün yaptı işte .
Ben en azından ses tonlamasından cevaplarından az çok tahmin edebildiğimi düşüneceğim için sordum. He kendisinin şiddete karşı tutumunu dışarda az çok biliyorum. Şiddete karşı , efendi birisi. Fakat verdiği cevap bana karşı uygulamayacağının garantisi olmadığını gösterdi. Bunu daha önce neden bu şekilde sormadım bilmiyorum. Belki cesaret bulamadım belki şuan çok doldum bilemiyorum .

Kac aydir taniyorsunuz? Ne kadar sıklıkta görüsüyorsunuz? Ve evlenme kararini tanisdiktan ne kadar süre sonra aldiniz? Yasadigi ortami (evini) hic gördünüz mü? Peki arkadaslariyla tanistiniz mi?

Bana sirf evlenmek icin yürütülen bir iliski gibi geldi. Evlenmeyi kafaniza koymussunuz, elalemden korktugunuz icin bu sefer ne olursa olsun tamamina erdirmek istiyorsunuz.
Peki ya sonra? Mutsuz oldugunuzda ne olacak? Umarim yaniliyorumdur, ama su an o adamla evlenmeniz icin hic bir neden göremiyorum.
Seviyormusunuz? Hayir. O Sizi seviyor mu? Hayir (veya cok iyi sakliyor). Sizin görüslerinize saygi duyuyor mu? Hayir. Sizinle ilgileniyor mu? Hayir. Sizi iyi hissettiriyor mi? Hayir. Fikirleriniz uyusuyor mu? Hayir.

Bundan sonra mantik aradiginizi söylemistiniz. O halde ayrilin bu adamdan. Veya acik acik restinizi cekin - degismesi gereken seyleri acikca sayin, bunlari kabul etmezse de ayrilacaginizi söyleyin.
Yeterki artik yapin birseyler. Beklemekle pasif kalmakla nereye kadar. Ben yoruldum surda ya

İnsanın başına her şey geliyor . O kadar saçma durumlar yaşadım ki çoğu zaman. Sen yine yaz buraya rahatlarsın ama şu adamla karşılıklı bir konuş ayrıl ayrılma kendin bilirsin ama seni cepte görmesin bu kadar. Söz hakkın olsun ilişkinde

Kafan da olan soruları anlayabiliyorum ama bunları nişanlın ile rahat konuşman gerekiyor artık kendini sıkmadan konuş sor, sana vakit ayırması gerektiğini dile getir öyle devam et bence de. İnşallah doğru hamle ile doğru adımlar atarsın

Biraz önce konuştuk aslında baya açık açık konuştuk çoğu sorumu yanıtladı. Bazı yerlerde hak verdim. Ama bazılarını hala anlayamıyorum.
O da çok stresli şu anda herşeyi gerçekten tek başına yaptı yapıyor. Ben bile yokum yanında. Çünkü farklı bir şehirdeyim pandemi dolayısıyla gelmiştim geri dönemdim. Maddi ya da manevi tek bir insandan dahi yardım almaksızın bütün düğün ev şu bu işler ve aynı zamanda kendi işleri onun üzerinde. Akşam 10 a kadar çalışıyor çoğu gün . Zaten yoğun çalıştığını söylemiştim .
Tamam bunlarda o da haklı ama işte evde olduğunda da aramaması beni soğutmuştu. Zaten haftaiçini falan o kadar sorgulamamıştım. Beni sorguya iten çalışmadığı zamanlarda da aynı şekilde davranmasıydı. Aramama vs konusunda.

Ev için baya sert konuştum. Sigara içmicem dedi evde ama bilemiyorum. Ben dedim o evde oturursam ve sen sigara içersen ilk içtiğin dalda çeker giderim dedim. Tamam dedi. Dedim bu ev geçici diyorsun ya öyle olmazsa ben bir ömür 1+ 1 de yaşamak istemiyorum dedim. Ben de istemiyorum benim niyetim bahçeli bir villa yaptırmak dedi. Şirketini farklı bir yere taşıdı ve şuan oturtmaya çalışıyorum. Ailemden bir kuruş gelmicek başta birden fazla yük altına girmek istemedim falan dedi. Yani 40 yaşında adam birikim yapmamış işte demek yeteri kadar . Kazandığı ile döndürüyor kendini. Almış yemiş belli ki bu vakte kadar . O özgürlüğüne ve bekarlığına çok alışmış .

Ev konusunda hala ben kararsızım bilmiyorum o eve girmek istemiyorum. Sadece ona ilişkimizdeki bazı hususlarda hak verdim o kadar .

9 ay oldu. O normalde istanbulda yaşamıyordu. Evi başka bir şehirdeydi. Ben o evine gitmedim. İş yeri de merkez olarak o yaşadığı şehirdeydi. Benle evlenme kararı olunca işleri buraya aktardı ve evlenene kadar geçici bir süre şirketinin istanbuldaki ofisinde kalıyordu.
Arkadaşlarını tanıyorum. Evlenme teklifini tanıştıktan 5 ay sonra etti .
Bu adam benimle evlenmek için komple yaşam şeklini değiştirdi. İş anlamında sıkıntılarla boğuştu. Bunlar da var bir anda kesip atamamamda vicdanım sıkıştırıyor.

Bazi erkekler telefonda konusmayi sevmez. Cok sık aramaz. Benim esim de cok aramazdi gunde 2 kere falan ariyordu. Ama gun icinde surekli mesajlasirdik. Seninki mesaj da atmiyor. Garip yani iletisimsizlik var gibi. Hic sevgi sozcukleri gecmiyor mu telefonda konusurken falan?

Bilmiyorum ev konusunda gercekten boyle dusunuyorsa ( villa) 1+1 ilk etapta mantikli. Ama gercekten boyle dusundugune nasil emin olabilirsin ki

Benim esimin aylik geliri seninkinin bir iki tik ustuydu. Ama asiri rahat yasadigi ve eli acik oldugu icin dogru duzgun birikim yapmamisti. Taa ki ben olaya el koyana kadar. Baktim olmuyor boyle olmaz diye konustum. Suan biraz duzelttim bu savurganlik huyunu.

Eger nisanlin da savurgan bir insansa su zamana kadar birikim yapmamis olabilir.. Belki de isler ciddiye binince durumun farkina vardi. Suan kismaya calisiyor evden olsun ordan burdan olsun. Ama iste bunlar varsayim nasil emin olacaksin ki?

Derken yuzuk aklima geldi birden bak .. Bilmiyorum cok garip yani illa onune secenek sunmuslardir yuzuk almaya gittiginde.. Neden gidip en ucuzunu secti

Ne desem havada kaliyor ya bilemedim.

Zaten evet ah o yüzük olayı ah Diğerleriyle birleşince büyük sorun oldu. Belki sorun tek başına o olsaydı veya yüzük başka türlü olsaydı iş benim beynimde buralara gelmeyebilirdi.

Telefon olayı evet müşterileriyle falan internet üzeri olsun telefon olsun günde yüzlerle ifade edilebilecek konuşma yapıyor telefonda o da etkili olabilir tabiki.

Ama her şey birleşince canım sıkılıyor. Ona hak veriyorum vermiyor değilim ama ince bir ruhunun olmadığını düşünüyorum. Olsa insan kendisi için en özel insana en özel an için o yüzüğü seçmez. Asgari ücretle bile olsa seçmez. Para biriktirir içkisinden kısar sigarasından kısar ailesinden ister bişi yapar ama seçmez.

Kendim hariç hiç bir şey

bu kadar geliri olan adamları nasıl buluyosunuz ya, doğal yaşam alanı nereler bu tiplerin? ben hiç denk gelmiyorum o böylelerine bi taktik verseniz ben garibana

YALAN söylüyor. Tipkisinin aynısı birini biliyorum böyle yalanlarla evlendi sonuç foş çıktı. Adamın hiç bir dediği doğru olmadığı gibi birde borcu çıktı sonuç boşanma. Dahada bişey yazmayacam aynı model

bu kadar geliri olan adamları nasıl buluyosunuz ya, doğal yaşam alanı nereler bu tiplerin? ben hiç denk gelmiyorum o böylelerine bi taktik verseniz ben garibana

Herkesin cevresi kendi gelir düzeyine yakın insanlardan oluşuyor asagi yukari.
Sizin maddi durum iyi degilse, fazla kazanan bir adamla ayni mekanlarda bulunma olasiliginiz da dusuk oluyor haliyle.

Ben bir üst seviyeye atlayayim dersen butceni zorlayip pahali spor salonlarina yazilip, pahali mekanlara eglenmeye gidip ava cikabilirsin biraz sermaye lazim tabi.

Aynen o yüzük benimde günlerdir aklımdan çıkmıyor ama peluş oyuncağa daha bir gıcık oldum. Önemli birşeymiş gibi birde kargoyu sorup durmuş falan... Ünv. Okurken arkadaşın sevgilisi 5li gofret, susamlı bisküvi ve 5 elma yollamıştı ta Ankara'dan, kızcağız bize, kargom gelecek, diyip duruyordu. Beraber açmıştık ve hüsrana uğramıştı. Öyle aklıma geldi.

ben anca sinek avlarım av işi bana uymaz ama spor salonu süper olurdu hem biraz erirdim. ama o da yok, bulunduğum şehirde zenginlerin gittiği spor salonu da yok. bi de ben dobişim zenginler böyle beğenmez galiba

Mantık evliliğini vs. geçtim yüzüğün ayarına falan bakmak ne demek yada eve yardımcı gelecek,çeyiz götürmeyeceğim...Başından iki nişanlılık geçmiş birdaha olursa "söz" olur diye düşünen biri bunlara mı bakar bekler yapar lütfen ya... Bence adamın geliri doğru çünkü iyi durumda olanlar cimri oluyor belkide malı mülkü var ama başkasının üzerine bunu bilemeyiz... Mantığa gelecek olursak bence gayet mantıklı...İki tarafta kendine düşeni değil işine geleni yapıyor...

Birinin şiddete meyli dışarıdaki kibarlığıyla ölçülmez zaten. Böyle sorularla hiç ölçülmez.
Karşınızdakinin hayata bakışı, kadına bakışı, ilişkiye-evliliğe bakışı, toplumdaki kadın-erkek rolleri konusundaki fikirleri vs bunların hepsini bilerek evlilik kararı almanız gerekirdi.
Bu konulardaki fikirlerini, sinirlendiğinde nasıl bir insan olduğunu, en büyük tartışmanızdaki hareketlerini, ses tonunu, tartışma üslubunu biliyor olmalısınız.
Ben sevgilimle ilgili bunları bildiğim için "bu adam bana el kaldırmaz" diyebiliyorum. Ama oldu ki yanıldım ve hiç beklemediğim şeyi yaptı, o dayağı en fazla bir kez yerim. Gerisi artık onun problemidir.
"Bana şiddet uygular mısın" sorusu çok gereksiz o yüzden.

Daha önce de nişan atmışsınız ve eski konularınızı da hatırlıyorum. Rahat yaşamak konusundaki bu ısrarınıza bir şey diyemem, herkes rahat yaşamak ister.
Ama siz kendiniz için çaba göstermiyorsunuz, bunu anlamıyorum. İstediğiniz hayatı size sunabileceği umuduyla hiç olmayacak, tanımadığınız etmediğiniz adamlarla nişanlanıp evlenmeye kalkıyorsunuz.
Bu şekilde devam ederseniz 5. nişanı da atarsınız, 7. evliliği de yaparsınız.
Hayatı zengin ve yakışıklı adamla evlenip hayatı değişen dizi karakteri tadında yaşıyorsunuz ama Yeşilçam trajedisine sürükleniyorsunuz haberiniz yok.

Sizi aramayan sormayan adam 100 bin kazansa ne olur? Paralı ama bağımlı ve sevgisiz bir evlilik yerine kendi çabanızla 2 bin kazansanız daha mutlu olursunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…