Ama bilemeyiz ki bunu yaşayıp görmeden bilemiyoruz . Daha önce erkek şiddetine uğradınız mı bilmiyorum ama bugün şiddete uğrayan kadınların çoğu da emin olun o erkeklerin şiddet yanlısı olduğunu farketmemişlerdir herşey güzelken. Anlayamazsınız çünkü öyle bir konu değil şiddet konusu.Gerçekten kadına şiddete karşı nasıl bir tutumu olduğunu bilmediğiniz biriyle mi nişanlısınız? Hatta kadına şiddet diye kısıtlamayayım, şiddete karşı tutumunu bilmediğiniz biriyle mi nişanlısınız, diyeyim.
Adam milyon dolarlık değil. Mantığı bir çok yönüyle oturtmak istemiştim kafamda. Başta öyleydi şuan değil.Adamla değil parasıyla evlenmek istemişsin.
Neyse ki adam akilli.
İnsanın başına her şey geliyor . O kadar saçma durumlar yaşadım ki çoğu zaman. Sen yine yaz buraya rahatlarsın ama şu adamla karşılıklı bir konuş ayrıl ayrılma kendin bilirsin ama seni cepte görmesin bu kadar. Söz hakkın olsun ilişkindeNeden dalga geçeyim ya. Cidden sıkıntıdayım ve burada belki bir iki insandan fikir alırım umudu ile yazıyorum. Geçen gece sabaha kadar uyumadım bu konuyu konuşucam diye. Benim için önemli bir durum. Etrafımdakilerle konuşamıyorum. Konuyu okudunuz mu bilmiyorum ama çevremden güvendiğim birisi ile konuşmaya çalıştım. Beni daha çok bu işin içine itmeye çalıştı. Ben biliyorum çevrem öyle yapacak. Kime sorucam içim şişti. Ben de insanım. Eğer hoşunuza gitmiyorsa konumu okumayabilirsiniz. Ama dalga geçiyorsunuz demeniz çok kırıcı. İnsanların değişik ve sizin yaşamadığınız yaşayamayacağınız sorunları olabilir. Size ilginç gelen durumların içinde olabilirler.
Ben yardım almak amaçlı paylaşım yapıyorum buradaki herkes gibi. Beni tanımayan bilmeyen insanlarla daha da rahatım günlüğüm gibi herşeyimi yazıyorum. Kimse yorum atmasa bile yazıp rahatlamak bana iyi geliyor .
Biraz önce konuştuk aslında baya açık açık konuştuk çoğu sorumu yanıtladı. Bazı yerlerde hak verdim. Ama bazılarını hala anlayamıyorum.Kafan da olan soruları anlayabiliyorum ama bunları nişanlın ile rahat konuşman gerekiyor artık kendini sıkmadan konuş sor, sana vakit ayırması gerektiğini dile getir öyle devam et bence de. İnşallah doğru hamle ile doğru adımlar atarsın
Kac aydir taniyorsunuz? Ne kadar sıklıkta görüsüyorsunuz? Ve evlenme kararini tanisdiktan ne kadar süre sonra aldiniz? Yasadigi ortami (evini) hic gördünüz mü? Peki arkadaslariyla tanistiniz mi?
Bana sirf evlenmek icin yürütülen bir iliski gibi geldi. Evlenmeyi kafaniza koymussunuz, elalemden korktugunuz icin bu sefer ne olursa olsun tamamina erdirmek istiyorsunuz.
Peki ya sonra? Mutsuz oldugunuzda ne olacak? Umarim yaniliyorumdur, ama su an o adamla evlenmeniz icin hic bir neden göremiyorum.
Seviyormusunuz? Hayir. O Sizi seviyor mu? Hayir (veya cok iyi sakliyor). Sizin görüslerinize saygi duyuyor mu? Hayir. Sizinle ilgileniyor mu? Hayir. Sizi iyi hissettiriyor mi? Hayir. Fikirleriniz uyusuyor mu? Hayir.
Bundan sonra mantik aradiginizi söylemistiniz. O halde ayrilin bu adamdan. Veya acik acik restinizi cekin - degismesi gereken seyleri acikca sayin, bunlari kabul etmezse de ayrilacaginizi söyleyin.
Yeterki artik yapin birseyler. Beklemekle pasif kalmakla nereye kadar. Ben yoruldum surda ya
Zaten evet ah o yüzük olayı ahBazi erkekler telefonda konusmayi sevmez. Cok sık aramaz. Benim esim de cok aramazdi gunde 2 kere falan ariyordu. Ama gun icinde surekli mesajlasirdik. Seninki mesaj da atmiyor. Garip yani iletisimsizlik var gibi. Hic sevgi sozcukleri gecmiyor mu telefonda konusurken falan?
Bilmiyorum ev konusunda gercekten boyle dusunuyorsa ( villa) 1+1 ilk etapta mantikli. Ama gercekten boyle dusundugune nasil emin olabilirsin ki
Benim esimin aylik geliri seninkinin bir iki tik ustuydu. Ama asiri rahat yasadigi ve eli acik oldugu icin dogru duzgun birikim yapmamisti. Taa ki ben olaya el koyana kadar. Baktim olmuyor boyle olmaz diye konustum. Suan biraz duzelttim bu savurganlik huyunu.
Eger nisanlin da savurgan bir insansa su zamana kadar birikim yapmamis olabilir.. Belki de isler ciddiye binince durumun farkina vardi. Suan kismaya calisiyor evden olsun ordan burdan olsun. Ama iste bunlar varsayim nasil emin olacaksin ki?
Derken yuzuk aklima geldi birden bak.. Bilmiyorum cok garip yani illa onune secenek sunmuslardir yuzuk almaya gittiginde.. Neden gidip en ucuzunu secti
Ne desem havada kaliyor ya bilemedim.
Kendim hariç hiç bir şeyAslında düşündüm de adam çok bile yapıyor. Siz ne koyuyorsunuz ortaya, bana hiçbir şey gibi geldi. Adam da bu durumdan iskilleniyor olabilir. Sizin onu aslinda sevmediğinizin farkında olabilir. Bu adamları anlamak da zor.
bu kadar geliri olan adamları nasıl buluyosunuz ya, doğal yaşam alanı nereler bu tiplerin? ben hiç denk gelmiyorum o böylelerine bi taktik verseniz ben garibanaBazi erkekler telefonda konusmayi sevmez. Cok sık aramaz. Benim esim de cok aramazdi gunde 2 kere falan ariyordu. Ama gun icinde surekli mesajlasirdik. Seninki mesaj da atmiyor. Garip yani iletisimsizlik var gibi. Hic sevgi sozcukleri gecmiyor mu telefonda konusurken falan?
Bilmiyorum ev konusunda gercekten boyle dusunuyorsa ( villa) 1+1 ilk etapta mantikli. Ama gercekten boyle dusundugune nasil emin olabilirsin ki
Benim esimin aylik geliri seninkinin bir iki tik ustuydu. Ama asiri rahat yasadigi ve eli acik oldugu icin dogru duzgun birikim yapmamisti. Taa ki ben olaya el koyana kadar. Baktim olmuyor boyle olmaz diye konustum. Suan biraz duzelttim bu savurganlik huyunu.
Eger nisanlin da savurgan bir insansa su zamana kadar birikim yapmamis olabilir.. Belki de isler ciddiye binince durumun farkina vardi. Suan kismaya calisiyor evden olsun ordan burdan olsun. Ama iste bunlar varsayim nasil emin olacaksin ki?
Derken yuzuk aklima geldi birden bak.. Bilmiyorum cok garip yani illa onune secenek sunmuslardir yuzuk almaya gittiginde.. Neden gidip en ucuzunu secti
YALAN söylüyor. Tipkisinin aynısı birini biliyorum böyle yalanlarla evlendi sonuç foş çıktı. Adamın hiç bir dediği doğru olmadığı gibi birde borcu çıktı sonuç boşanma. Dahada bişey yazmayacam aynı modelYok canım ben 24 değil 30 yaşımdayım. İlk kaydolurken yalnış girmişim bir daha düzeltmeyi beceremedim. Denedim de olmuyor uğraşmadım.
Gerçekten o kadar moralim bozuk ki. Evi geçici gördüğü için en uygunu baktığını söylüyor en fazla 1 sene oturup çıkıcaz ev alıcaz zaten diyor. E baştan almayı teklif ettim o zaman da efendim evlere bakması etmesi ayrı bir mesai gerektiriyormuş şimdi o kadar zaman yokmuş. İyice incelemek lazımmış sonuçta alıyormuşsun. Onu evlendikten sonra geniş vakitte halledecekmişiz. Ama böyle de benim hevesim olmuyor ki 1+1 bekar evi gibi
Çocuk konusunda da pek bir şey söylemedi. Ki zaten ben çocuk yapmam evlilik bir kaç sene oturana kadar. Öyle evlendik hemen çocuk istemiyorum. O evliliğin oturması gerekiyor çocuk yapmak için bence .
bu kadar geliri olan adamları nasıl buluyosunuz ya, doğal yaşam alanı nereler bu tiplerin? ben hiç denk gelmiyorum o böylelerine bi taktik verseniz ben garibana
Aynen o yüzük benimde günlerdir aklımdan çıkmıyor ama peluş oyuncağa daha bir gıcık oldum. Önemli birşeymiş gibi birde kargoyu sorup durmuş falan... Ünv. Okurken arkadaşın sevgilisi 5li gofret, susamlı bisküvi ve 5 elma yollamıştı ta Ankara'dan, kızcağız bize, kargom gelecek, diyip duruyordu. Beraber açmıştık ve hüsrana uğramıştı. Öyle aklıma geldi.Bazi erkekler telefonda konusmayi sevmez. Cok sık aramaz. Benim esim de cok aramazdi gunde 2 kere falan ariyordu. Ama gun icinde surekli mesajlasirdik. Seninki mesaj da atmiyor. Garip yani iletisimsizlik var gibi. Hic sevgi sozcukleri gecmiyor mu telefonda konusurken falan?
ben anca sinek avlarımHerkesin cevresi kendi gelir düzeyine yakın insanlardan oluşuyor asagi yukari.
Sizin maddi durum iyi degilse, fazla kazanan bir adamla ayni mekanlarda bulunma olasiliginiz da dusuk oluyor haliyle.
Ben bir üst seviyeye atlayayim dersen butceni zorlayip pahali spor salonlarina yazilip, pahali mekanlara eglenmeye gidip ava cikabilirsin biraz sermaye lazim tabi.
Ama bilemeyiz ki bunu yaşayıp görmeden bilemiyoruz . Daha önce erkek şiddetine uğradınız mı bilmiyorum ama bugün şiddete uğrayan kadınların çoğu da emin olun o erkeklerin şiddet yanlısı olduğunu farketmemişlerdir herşey güzelken. Anlayamazsınız çünkü öyle bir konu değil şiddet konusu.
Dışarda insanlara sesinş yükseltmeyen insanlar evdeki karısını öldüresiye dövebiliyorlar ve bunu aynı eve girmeden kesin olarak an la ya maz sınız ! Beni öldüresiye döven nişanlım bakın gerçekten ölüyordum ben ciddi şiddete uğradım. İki senelik bir ilişkiydi ve ailesinin neredeyse her gün içindeydim , çok iyi tanıdığımj düşünüyordum ve dışarıya karşı öyle beyefendi öyle eğlenceli öyle kibar birini daha tanıyamazdınız. Ama bir gün yaptı işte .
Ben en azından ses tonlamasından cevaplarından az çok tahmin edebildiğimi düşüneceğim için sordum. He kendisinin şiddete karşı tutumunu dışarda az çok biliyorum. Şiddete karşı , efendi birisi. Fakat verdiği cevap bana karşı uygulamayacağının garantisi olmadığını gösterdi. Bunu daha önce neden bu şekilde sormadım bilmiyorum. Belki cesaret bulamadım belki şuan çok doldum bilemiyorum .