Ben çok iyi anladım seni. 4 sene önce benim böyle bir sevgilim vardı, nasıl zengindi ama bir o kadar da cimriydi. Hiç sevmiyordum kendisini, hiçbir huyunu sevmiyordum, kendisine de söylüyordum ama ne desem gitmiyordu illa evlenelim diye, eğitimi de bana denk olan tek kişiydi o zamana kadar karşıma çıkan, yaşım da iyice geçiyor en iyisi mantık evliliği yapayım dedim ama öncesinde hiç düşünmediğim bir şeydi, aşk evliliği yapacağım derdim hep.
Bende iyi kazanıyorum, adamın aylık geliri 50 bindi o zaman bile, fabrikası vardı yurt dışına ürün satıyordu, range rover ı falan vardı, her şeyini biliyorum gerçek, bir çok defa gittim, hatta fabrikanın internet sitesini de bana yaptırmıştı cimri :) Ev bakacağız sırf ucuz diye benim işime 4 saatlik uzak yerlere bakıyor, ben oradan sabah 8.30 daki derse nasıl yetişeyim diyorum, haklısın ama merkez pahalı o zaman 1+1 tutalım diyor, 3+1 tutalım tamam ben karşılıyacağım dedim artık en son. Yemeğe gidiyoruz onu bile ben ödüyorum, zaten dışarıda yemek yemezdi evden götürürdü para gitmesin diye :) Ben ömrümde böyle bir cimrilik görmedim, asgari ücret alan daha çok harcıyordur net.
Cimriliğine ek olarak iş saatleri aramazdı tam bir işkolikti, evlenmeden önce pazarlık yapıyordu sende beni iş saatlerinde arama diye, kaç defa kavgasını ettik bunun çözemedik, içinden gelmiyor adamın, günde 3 saat spora gidecek vakti bulurdu ama beni arayacak vakit olmazdı güya. Kırk yılda bir buluşursak onda da sürekli işinin anlatırdı, işi de bana öyle uzak bir iş ki uzmanı olmuştum ama dinlemekten :) Bende gezmeyi tozmayı, eğlenmeyi, ilgiyi çok seven birisiyim ayrıldım bunun neresi mantık evliliği, benim kazandığım parayı bile harcatmaz bana bu diye. Yaşım iyice geçti ama bir gün bile pişman olmadım ondan ayrıldığıma, tabi ki senin kararın ama cimri insanla hayat geçmez, iyi düşün taşın.