Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlilikte geçim sıkıntısı çekmeyeyim olayına o kadar takilmissiniz ki mutlu olmayacağınız bir sona doğru gidiyorsunuz. Insanlar evlilikte sadece geçim sıkıntısı cekmez. bunun iletişim sıkıntısı var , önemsenmemek var ilgi görmemek var dikkate alınmamak var ve malesef sız daha evlenmeden bu sikintilari cekiyorsunuz farkinda misiniz?
Adam hayat felsefesini söylemiş zaten en uygun fiyattan en fazla fayda daha ne demesini bekliyorsunuz.
Anladigim kadarıyla da bu hayat felsefesi size uymuyir

Bunlara gerek yok ki. İstemiyorum demek yeterli olmalı.

Nişanlısınız , 2 ay sonra evleniyorsunuz ama aranızda hiç samimiyet yok gibi duruyor. Bir kopukluk, tutukluk, iletişimsizlik var sanki benim buradan gördüğüm. Ve bana da tuhaf geldi, senin şimdi açık açık konuşup ikna etmeye çalışmak yerine, tutsun o evi ne yapayım gerekirse düğünden 1 saat önce ayrılırım ama o eve gitmem demen.

Çünkü ikna edemeyeceğimi kimbilir ne kavgalar ne stresler yaşatacağını ben biliyorum. Onun anladığı dil maalesef o değil. O bir şeyleri yanınca anlıyor. Güzellikle bundan hoşlanmadım benim fikrim bu dan anlamıyor. Ona kalsa yakupludan falan ev tutacak bir adamdı. Allah aşkınıza benim 2 artı 1 isteğimi mi dinleyecek

Siz aylık 30bin kazancı olan adamı 700 tl daha fazla kirası olan ir ev için bile ikna edemiyorken nasıl mantık evliliğinden bahsediyorsunuz bunu benim aklım almıyor. Tamamen evlenmiş olmak için evleniyorsunuz o zaman.

O zaman sizin isteklerinizi hiç umursamadığını zaten biliyordunuz bugun o yüzden uğraşmadınız,tutma evi diye aramadınız.

Neden hala bu adamla birliktesiniz o zaman?Hiçbir şeyin değişmeyeceğini düşünüyorsunuz ama ayrılmıyorsunuz da.Umudunun oldugu yerde kalır insan ama sizde yok.

Sonradan sözleşmeyi yaktı sizle evlenebilmek için sorun çıkmasın diye, sizin istediğiniz oldu diyelim.Bu adamın sizi hiç aramamasını,ilgisizliğini,cimriliğini,sizin fikirlerinize isteklerinize hiç önem vermediği gerçeğini değiştirecek mi?

Yok çok minik değil. Ama 1+ 1 işte. Her oda iki bölümlü gibi büyük odalar .
Anladım canım..
Yarın konuş bence..

Bu saatten sonra bu evlilik mantık evliliğinden cıktı.

Mantık evliliği yapmayacaksan bari başkasıyla aşk evliliği yap. Diyelim onda da 1+1de oturma durumu olsa da aşıkken tolere edersin. Ikide bir canım kocam diye adamı seyr eylersin..

Aynaya baktığımda kendimi çirkin görmeye başladım. Özgüvenim gitti. enerjim gitti .

Nişanlının vizyon nokia3310 Ekranı kadarmış maşallah.

Rahatsizliklarini yavas yavas dile getirnen gerek. Hayatinin kalemini baskasinin eline verirsen kim ne yazarsa onu oynarsin yani baskasinin hayatini yasarsin. Evi tutmus ve sen istemedigin ev tutuldugu halde ses cikarmadigin icin herseye razı imiş gibi gorunuyorsun dışarıdan bakinca. Muhtemelen adam da oyle dusunuyor. Ev tutulacaksa seni gelip almasi gerekirdi. Birlikte ev bakmaniz gerekirdi. Esyalari da birlikte secmeniz gerekir. Hatta en cok senin fikrin onemli olmaliydi. Cunku erkekler evin kullanisini, senin duzenini bilemez. Son dakikada ayrilirsan neden bastan rahatsizliklarini soykemedin demeyecek mi? Ben o evi tuttugumda sana soykedim diyecek. Sana evi tuttum diye aradiginda ben o evi istemiyordum, neden benim fikrimj es gectin, o evde sadece sen mi yasayacaksin demeliydin.

Bunlara gerek yok ki. İstemiyorum demek yeterli olmalı.
Evet, bağlamda bunları konuşmuştuk, yetmeyeceği zamanlar da olur evliliklerde. Geçinmeye gönlün varsa ittirirsin, iyi geçinmek kusursuzluktan olmaz birbirinin kusurlarını hoşgörmesiyle olur. Bunun için de öncelikle saygı sonra sevgi ve muhabbet gerekir.
Sevgi ve saygı olmadığı için muhabbet kalıyor geriye denenebilecek. Denemekten zarar gelmez.

O ne diye bakıyor biliyormusunuz ? Fiyatı fazla olunca iyi mi olmuş oluyor yani diyor .
Ben oturulabilecek evler 2 binden aşşağı değil diyordum. O bana , fiyatına göre değerlendiriyorsun pahalıysa iyi sanıyorsun diyordu. Ama ev mevzusu öyle bir şey değil ki Kiralar bellidir. Düzgün bir muhitte normal bir dairede oturmak istersen ne vereceğin bellidir. Kimse o evini 1300 liraya kiralamaz . Ona göre 3 artı 1 1500 liraya yakupluda bir ev de oturulabilir ve iyi.
Benim istediğim evleri fiyatı pahalı da o nedenle beğeniyorum , Fiyatından dolayı orayı tutturmak istiyorum mantığından bakıyor. Ben halledicem hem uygun hem güzel evi ben bulurum diyordu.

Adam cimrilikte tavan yapmis. Ben yine de evi gornek ister, begenmezsem de yuzugu eline tutustururdum.

Adam cimrilikte tavan yapmis. Ben yine de evi gornek ister, begenmezsem de yuzugu eline tutustururdum.
Tabi istanbula gidince öyle yapıcam da. İstesem de beğenemem balkon yok o sigara içecek . Yeterli . Sigara içmese beğenebilirdim. Ama sigara nasıl çözülecek imkansız

Mantık evliliğinden ne bekliyorsunuz ki maddi açıdan tamamlıyormuş mantık evliliği diye ben buna derim.. Mantıkta sevgi mi olurmuş? Belki karşı tarafta sizden adım atmanızı bekliyor ki karşı tarafta size ilgi göstersin..

Aynaya baktığımda kendimi çirkin görmeye başladım. Özgüvenim gitti. enerjim gitti .
Yok hiç gitmesin.
Bu garip adamla var olmadın o gidince de yok olmazsın.
Bu ilişkinin elle tutulur yani yok artik.

Sevilip sayılmadığın bir ilişkide kalmanın manası yok..

Tabi istanbula gidince öyle yapıcam da. İstesem de beğenemem balkon yok o sigara içecek . Yeterli . Sigara içmese beğenebilirdim. Ama sigara nasıl çözülecek imkansız
Sigara olmaz.
Bende sigara hiç içmiyorum.
Kokusu azıcık gelse bile rahatsız eder.
Seni anlıyorum.
Ya balkonda içecek ya dışarıda içecek.
Evde içilmez.

Leş gibi kokutur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…