Söylemeliydin ceylancım, değişmeyeceğini bilemezsin, ağzından girip burnundan çıkıp isteğini dayatmalıydın, Onun da gözünü boyayacak taraflarını öne sür örneğin bu odayı ileride çocuğumuza veririz, şimdilik çalışma odamız olur, odada kedi Yaşar kuş uçar, çiçek filizlenir (ilgi alanına göre) bi hayal yerleştirip istediğin noktaya getirebilirsin. Bazen çocuğun, bazen arkadaşın, bazen kocan, bazen baban, bazen sevgilin, bazen fıtığın olacak karşıdaki. İdare etmek kolay değil, idare etmeyi zamanla öğrenirsin, geçim böyle böyle oluyor.
Robot değiliz insanız, programlayalım öyle gitsin.
Zaten karşında sıkıntılı bir profil var, tanımadan bir yola girmişsin, bari tanımaya çalış.
Talihsiz deneyimlerin olmuş, çok da üzmüşler seni. Keşke bu yoğurdu üfleyip yeseydin
Çünkü ikna edemeyeceğimi kimbilir ne kavgalar ne stresler yaşatacağını ben biliyorum. Onun anladığı dil maalesef o değil. O bir şeyleri yanınca anlıyor. Güzellikle bundan hoşlanmadım benim fikrim bu dan anlamıyor. Ona kalsa yakupludan falan ev tutacak bir adamdı. Allah aşkınıza benim 2 artı 1 isteğimi mi dinleyecekNişanlısınız , 2 ay sonra evleniyorsunuz ama aranızda hiç samimiyet yok gibi duruyor. Bir kopukluk, tutukluk, iletişimsizlik var sanki benim buradan gördüğüm. Ve bana da tuhaf geldi, senin şimdi açık açık konuşup ikna etmeye çalışmak yerine, tutsun o evi ne yapayım gerekirse düğünden 1 saat önce ayrılırım ama o eve gitmem demen.
Siz aylık 30bin kazancı olan adamı 700 tl daha fazla kirası olan ir ev için bile ikna edemiyorken nasıl mantık evliliğinden bahsediyorsunuz bunu benim aklım almıyor. Tamamen evlenmiş olmak için evleniyorsunuz o zaman.Çünkü ikna edemeyeceğimi kimbilir ne kavgalar ne stresler yaşatacağını ben biliyorum. Onun anladığı dil maalesef o değil. O bir şeyleri yanınca anlıyor. Güzellikle bundan hoşlanmadım benim fikrim bu dan anlamıyor. Ona kalsa yakupludan falan ev tutacak bir adamdı. Allah aşkınıza benim 2 artı 1 isteğimi mi dinleyecek
Çünkü ikna edemeyeceğimi kimbilir ne kavgalar ne stresler yaşatacağını ben biliyorum. Onun anladığı dil maalesef o değil. O bir şeyleri yanınca anlıyor. Güzellikle bundan hoşlanmadım benim fikrim bu dan anlamıyor. Ona kalsa yakupludan falan ev tutacak bir adamdı. Allah aşkınıza benim 2 artı 1 isteğimi mi dinleyecek
Anladım canım..Yok çok minik değil. Ama 1+ 1 işte. Her oda iki bölümlü gibi büyük odalar .
Aynaya baktığımda kendimi çirkin görmeye başladım. Özgüvenim gitti. enerjim gitti .
Anladım canım..
Yarın konuş bence..
Bu saatten sonra bu evlilik mantık evliliğinden cıktı.
Mantık evliliği yapmayacaksan bari başkasıyla aşk evliliği yap. Diyelim onda da 1+1de oturma durumu olsa da aşıkken tolere edersin. Ikide bir canım kocam diye adamı seyr eylersin..
Nişanlının vizyon nokia3310 Ekranı kadarmış maşallah.Çünkü ikna edemeyeceğimi kimbilir ne kavgalar ne stresler yaşatacağını ben biliyorum. Onun anladığı dil maalesef o değil. O bir şeyleri yanınca anlıyor. Güzellikle bundan hoşlanmadım benim fikrim bu dan anlamıyor. Ona kalsa yakupludan falan ev tutacak bir adamdı. Allah aşkınıza benim 2 artı 1 isteğimi mi dinleyecek
Rahatsizliklarini yavas yavas dile getirnen gerek. Hayatinin kalemini baskasinin eline verirsen kim ne yazarsa onu oynarsin yani baskasinin hayatini yasarsin. Evi tutmus ve sen istemedigin ev tutuldugu halde ses cikarmadigin icin herseye razı imiş gibi gorunuyorsun dışarıdan bakinca. Muhtemelen adam da oyle dusunuyor. Ev tutulacaksa seni gelip almasi gerekirdi. Birlikte ev bakmaniz gerekirdi. Esyalari da birlikte secmeniz gerekir. Hatta en cok senin fikrin onemli olmaliydi. Cunku erkekler evin kullanisini, senin duzenini bilemez. Son dakikada ayrilirsan neden bastan rahatsizliklarini soykemedin demeyecek mi? Ben o evi tuttugumda sana soykedim diyecek. Sana evi tuttum diye aradiginda ben o evi istemiyordum, neden benim fikrimj es gectin, o evde sadece sen mi yasayacaksin demeliydin.Yok ben ev ile alakalı anladım da . O evde oturmak istemiyorum. Şimdi ayrılmayacağım zaten 2 aya yakın bir zaman var sayılır düğüne . O zamana kadar kimbilir ne sorunlar olacak göreceğim. Belki düğüne bir gün kala belki düğünde ama o eve girmicem . Karar verdim . Eğer kendisini düzeltirse bu süreç içerisinde bir şans veririm yoksa o imzayı atmam düğünde bile olsa bitiririm.
Evet, bağlamda bunları konuşmuştuk, yetmeyeceği zamanlar da olur evliliklerde. Geçinmeye gönlün varsa ittirirsin, iyi geçinmek kusursuzluktan olmaz birbirinin kusurlarını hoşgörmesiyle olur. Bunun için de öncelikle saygı sonra sevgi ve muhabbet gerekir.Bunlara gerek yok ki. İstemiyorum demek yeterli olmalı.
O ne diye bakıyor biliyormusunuz ? Fiyatı fazla olunca iyi mi olmuş oluyor yani diyor .Rahatsizliklarini yavas yavas dile getirnen gerek. Hayatinin kalemini baskasinin eline verirsen kim ne yazarsa onu oynarsin yani baskasinin hayatini yasarsin. Evi tutmus ve sen istemedigin ev tutuldugu halde ses cikarmadigin icin herseye razı imiş gibi gorunuyorsun dışarıdan bakinca. Muhtemelen adam da oyle dusunuyor. Ev tutulacaksa seni gelip almasi gerekirdi. Birlikte ev bakmaniz gerekirdi. Esyalari da birlikte secmeniz gerekir. Hatta en cok senin fikrin onemli olmaliydi. Cunku erkekler evin kullanisini, senin duzenini bilemez. Son dakikada ayrilirsan neden bastan rahatsizliklarini soykemedin demeyecek mi? Ben o evi tuttugumda sana soykedim diyecek. Sana evi tuttum diye aradiginda ben o evi istemiyordum, neden benim fikrimj es gectin, o evde sadece sen mi yasayacaksin demeliydin.
Adam cimrilikte tavan yapmis. Ben yine de evi gornek ister, begenmezsem de yuzugu eline tutustururdum.O ne diye bakıyor biliyormusunuz ? Fiyatı fazla olunca iyi mi olmuş oluyor yani diyor .
Ben oturulabilecek evler 2 binden aşşağı değil diyordum. O bana , fiyatına göre değerlendiriyorsun pahalıysa iyi sanıyorsun diyordu. Ama ev mevzusu öyle bir şey değil kiKiralar bellidir. Düzgün bir muhitte normal bir dairede oturmak istersen ne vereceğin bellidir. Kimse o evini 1300 liraya kiralamaz . Ona göre 3 artı 1 1500 liraya yakupluda bir ev de oturulabilir ve iyi.
Benim istediğim evleri fiyatı pahalı da o nedenle beğeniyorum , Fiyatından dolayı orayı tutturmak istiyorum mantığından bakıyor. Ben halledicem hem uygun hem güzel evi ben bulurum diyordu.
Tabi istanbula gidince öyle yapıcam da. İstesem de beğenemem balkon yok o sigara içecek . Yeterli . Sigara içmese beğenebilirdim. Ama sigara nasıl çözülecek imkansızAdam cimrilikte tavan yapmis. Ben yine de evi gornek ister, begenmezsem de yuzugu eline tutustururdum.
Mutfakta aspiratorun altinda bile icse eve yayilir sigara kokusu. Siz icmiyorsaniz sigara kokan biriyle zor yasarsiniz.Tabi istanbula gidince öyle yapıcam da. İstesem de beğenemem balkon yok o sigara içecek . Yeterli . Sigara içmese beğenebilirdim. Ama sigara nasıl çözülecek imkansız
Mantık evliliğinden ne bekliyorsunuz ki maddi açıdan tamamlıyormuş mantık evliliği diye ben buna derim.. Mantıkta sevgi mi olurmuş? Belki karşı tarafta sizden adım atmanızı bekliyor ki karşı tarafta size ilgi göstersin..Merhaba sevgili kk ailesi,
Konu nişanlımla alakalı evet. Şimdi bana sürekli bu adamla alakalı konu açıyorsun , her gün bir şeyini buluyorsun , bu ne zaten bu kadar aklına takılıyorsa sen galiba bu adamı istemiyorsun diyenleriniz olacak olabilir. O nedenle baştan söyleyeyim ben mantık ağırlıklı bir evlilik yapıyorum, sevdim de sonradan ama çok sevmiyorum daha çok mantık ağır basıyor. Neden öyle demeyin bazı nedenlerim var. Zaten önemli olan kısmı burası değil. Aklıma takılan bazı sorular var ve bu adamı çözemedim ben.Bana aşık zannediyorum ama ne sevgisini ne gerçek maddi durumunu tam olarak algılayamıyorum bu nedenle sinir olmaya başladım artık danışmak istiyorum sizlere.
Şimdi geçenlerde açtığım konuyu belki hatırlayanınız olur oyuncak almış diye. Bu şahıs maddi durumunu iyi tanıtıyor bana. Aslında yaşam şeklide öyle gibi gösteriyor. Kendi işini yapıyor ve Aylık gelirini ortalama 20 -30 bin bandında olduğunu söyledi. Gelirinin gerçek olduğunu düşünüyorum. Yaptığı işi vs bildiğimden benim hesaplarımla daha bile fazla. Düğünle ilgili ev vs tüm harcamaları da kendisi yapacak.
Önceki konumda Bana pek hediye vs almadığını aldığı hediyenin minik peluş oyuncak çıktığını söylemiştim.
Gene bana evlenme teklifi ettiği yüzük baget pırlanta ama o markada olan en ucuz baget pırlantaydı. Sertifikasını bana verince özelliklerini gördüm ve Hani yüzük kısmı varya o kısmının altını bile 8 ayar. İlkten orda bir moralim bozuldu. Ne bileyim evlenme teklifi edeceği yüzüğü insan biraz daha özel bir şey seçmez mi? En azından 8 ayar olmasaydı bari ? Beni istemeye gelmedi . Birisini mal gibi isteyemezmiş öyle dedi. Ben daha önce nişanlanıp ayrıldığım için o kısma pek takılmadım. isteme olmadan nikah tarihi alındı düğün salonu tutuldu. Yani bana söz nişan bir şey takmadı ailesi. Yine düğünde takılacak takı konusu konuşulmadı. Konuşmuyor , açmıyor.
En son ev tutma meselesinde iyice doldum taştım. En ucuz ev nerdeyse orayı tutmaya çalışıyor. İstanbul gibi bir yerde 1000 lira civarında ev bakıyor desem yeridir . Yüzükte olduğu gibi evde de en ucuzu yani . Ben çoğunu beğenmiyorum. O da bana cevaben istersek 10 bin lira kirada da otururuz ama neden geri kalan parayla kendimizi sınırlandıralım . Ev alıcaz hem ev borcuna gir hem kira öde zor olur daha pahalı ev olursa diyor. Ve bu yaşına kadar ev de almamış.Efendim benden önce evlenme düşüncesi yokmuş hayat görüşü mal edinme üzerine değilmiş falan filan. Yaşı da neredeyse 40. Hadi o sorun değil olmasın , kiralayalım ama Ev kiralarken En ucuza en fazla menfaat diyor. En fazla menfaat dediği de 1+1 evler... Deliricem. Bugün yine bir ev bakmış tutucam beğenirsen diyor. Güzel yeni yapılmış şık bir Residance dairesi ama 1+1 ... iyi dedim tut . Ama 1+1 gelin evi canımı sıkıyor.
Beni manen de pek sevdiğini hissettiremiyor. Yaşının 40 a yakın olması ve Aramızda cinsel anlamda bir şey yaşanmadığından olabilir mi diye düşünüyorum. Fakat tam emin değilim. Onu da sormak istedim o nedenle.Kendisi beni doğru düzgün aramaz. O aramadıkça yazmadıkça bende pek arayıp yazmıyorum. Gerçekten yoğun çalışıyor biliuorum ama çalışmadığı günler de aynı. Bazen sabahları sadece günaydınlı kalpli mesaj atar bende cevap veririm kesilir orada. Gece geç vakitlerde de bir kez arar biraz konuşuruz o kadar . Onun dışında arama sorma olmaz. Ki 3 aydır görüşmüyoruz pandemiden dolayı farklı şehirlerdeydik .Çoğu zaman o günaydın mesajının olmadığı da olur. Yani anlayacağınız öyle benimle pek ilgilenmiyor. Ne bileyim insan erkeğin aramasını yazmasını bekliyor ama o çok donuk
Ben çalışmıyorum, mesleğim var ama çalışmıyorum çalışmayı da düşünmediğimi biliyor. Benden maddi bir menfaati yok yani. Çok üstüme de düşmüyor. Öyle aşık adam davranışı yok gibi . Salt aramalarına bile bakılarak bence düşünülebilir bu yani değil mi ?
Çok uzun oldu ama doldum yani hakkınızı helal edin. Buraya kadar vaktini ayıran okuyan , okuyamayan herkese teşekkür ederim
Yok hiç gitmesin.Aynaya baktığımda kendimi çirkin görmeye başladım. Özgüvenim gitti. enerjim gitti .
Olabilir..Bence gay
Sigara olmaz.Tabi istanbula gidince öyle yapıcam da. İstesem de beğenemem balkon yok o sigara içecek . Yeterli . Sigara içmese beğenebilirdim. Ama sigara nasıl çözülecek imkansız