- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 39
Him bunu gormemisim evet yakupluda 1500 e site icinde guzel bi evde oturabilirsiniz.hatta eviniz deniz bile gorebilir.beylikduzu,buyukcekmece guzel yerlerdir yasamak icin istanbulda.ama diyelim ki dogru souluyor parasi da var vs.seni bu kadar onemsemeyen biriyle.ben kabul etmezdim sahsenO ne diye bakıyor biliyormusunuz ? Fiyatı fazla olunca iyi mi olmuş oluyor yani diyor .
Ben oturulabilecek evler 2 binden aşşağı değil diyordum. O bana , fiyatına göre değerlendiriyorsun pahalıysa iyi sanıyorsun diyordu. Ama ev mevzusu öyle bir şey değil kiKiralar bellidir. Düzgün bir muhitte normal bir dairede oturmak istersen ne vereceğin bellidir. Kimse o evini 1300 liraya kiralamaz . Ona göre 3 artı 1 1500 liraya yakupluda bir ev de oturulabilir ve iyi.
Benim istediğim evleri fiyatı pahalı da o nedenle beğeniyorum , Fiyatından dolayı orayı tutturmak istiyorum mantığından bakıyor. Ben halledicem hem uygun hem güzel evi ben bulurum diyordu.
Sevgi vermezseniz, sevgi alamazsınız. Ben sevmiyim, ama o bana deli divane aşık olsun diyorsunuz ama aşk karşılıklı davranışlarla, anılarla, küçük inceliklerle, kıskançlıkla, tutkuyla inşa edilen bir şey. Siz donuk ve duygusuzken, o adamla aranızda filmlerdeki gibi bir aşk olamaz. O da size mantık çerçevesinde yaklaşır.Evet çünkü sevdiğini değil seni sevenle mutlu olursun prensibiyle yaklaşıyorum ve o zaman beni gerçekten sevenle beni mutlu edecek biri ile olmak istiyorum. Bu benim tercihim .
Aynen.bu ilişkide mantıklı bulduğunuz tek şey aylık geliri galiba.
ilgi yok. e cimride. sizinde ilginiz yok beklentiniz fazla nerden baksan tutarsızlık
Ben çok iyi anladım seni. 4 sene önce benim böyle bir sevgilim vardı, nasıl zengindi ama bir o kadar da cimriydi. Hiç sevmiyordum kendisini, hiçbir huyunu sevmiyordum, kendisine de söylüyordum ama ne desem gitmiyordu illa evlenelim diye, eğitimi de bana denk olan tek kişiydi o zamana kadar karşıma çıkan, yaşım da iyice geçiyor en iyisi mantık evliliği yapayım dedim ama öncesinde hiç düşünmediğim bir şeydi, aşk evliliği yapacağım derdim hep.
Bende iyi kazanıyorum, adamın aylık geliri 50 bindi o zaman bile, fabrikası vardı yurt dışına ürün satıyordu, range rover ı falan vardı, her şeyini biliyorum gerçek, bir çok defa gittim, hatta fabrikanın internet sitesini de bana yaptırmıştı cimri :) Ev bakacağız sırf ucuz diye benim işime 4 saatlik uzak yerlere bakıyor, ben oradan sabah 8.30 daki derse nasıl yetişeyim diyorum, haklısın ama merkez pahalı o zaman 1+1 tutalım diyor, 3+1 tutalım tamam ben karşılıyacağım dedim artık en son. Yemeğe gidiyoruz onu bile ben ödüyorum, zaten dışarıda yemek yemezdi evden götürürdü para gitmesin diye :) Ben ömrümde böyle bir cimrilik görmedim, asgari ücret alan daha çok harcıyordur net.
Cimriliğine ek olarak iş saatleri aramazdı tam bir işkolikti, evlenmeden önce pazarlık yapıyordu sende beni iş saatlerinde arama diye, kaç defa kavgasını ettik bunun çözemedik, içinden gelmiyor adamın, günde 3 saat spora gidecek vakti bulurdu ama beni arayacak vakit olmazdı güya. Kırk yılda bir buluşursak onda da sürekli işinin anlatırdı, işi de bana öyle uzak bir iş ki uzmanı olmuştum ama dinlemekten :) Bende gezmeyi tozmayı, eğlenmeyi, ilgiyi çok seven birisiyim ayrıldım bunun neresi mantık evliliği, benim kazandığım parayı bile harcatmaz bana bu diye. Yaşım iyice geçti ama bir gün bile pişman olmadım ondan ayrıldığıma, tabi ki senin kararın ama cimri insanla hayat geçmez, iyi düşün taşın.
Biz daha sevgiliyken bir gün buluştuk o sırada benim elimde bir yüzük vardı. Altın pırlanta ve safir taşları olan üzerinde. İnce zarif bir yüzüktü. O yüzüğe bakıp bana benim sana alacağım yüzük çok daha güzel olacak demişti. O yüzük de kendisinin bana aldığı yüzükten 2,5 kat falan daha pahalı bir şeydi ve en azından 14 ayardı yaniYuzuk konusunda haklisin ceylan. Hayattaki en özel anlardan biri sonucta.
Ama ev konusunu bilmiyorum. Calisan insanin evle pek isi olmuyor. Bence adam soyle bakiyor; ne gerek var?
Esimin issiz kaldigi dönemler oldu evliyken askerlik yapti hic bu sekilde dusunmedim. Ama sagligi yerindeyken tercih meselesi olarak çalışmayan genc bir insan karsi taraf ne uygun gorurse yetinmeyi bilmeli.
Is bulamazsiniz ayri, cocuk olur bakmak icin cikarsiniz ayri, kafa dagitmak icin bir kac ay ara verirsiniz ayri, saglik sorununuz olur ayri. Ama keyfi olarak calismiyorsaniz karsi tarafin parasi ortak olamaz. Yani kocam keyfi calismasa zaruri ihtiyaclari kadar veririm kendi paramdan.
Çok kızdırırsan vururum demiş işte göz dağı vermiş sana yani.Sen hala bu Adamdan ayrılmadın mı bacım bak bundan bir yol olmazŞimdi biraz konulardan bahsettim ilk şiddetten korktuğum için ben biraz şiddet konusunu açtım . Diğer konuları da konuşacaktım ama kapatmak istedi telefonu uzun konuşamadım işi vardı.
Dedim ben biraz kaprisliyim tahammül sınırlarını zorlayacak şekilde davranırsam kendine hakim olamayıp şiddete yönelirmisin ? Buna da güldü. Ya ne saçmalıuorsun böyle şey mi olur . Ben seni çok seviyorum sana kıyar mıyım ? Ama şimdiden ben o an nasıl bir an olur ben ne yaparım o konuda nasıl bir garanti verebilirim ki dedi. Sen şimdiden garanti istiyorsun dedi. Bu cevabından ne anladınız ? Off bu adam acaba bir de şiddet yanlısı mı acaba
Şimdi biraz konulardan bahsettim ilk şiddetten korktuğum için ben biraz şiddet konusunu açtım . Diğer konuları da konuşacaktım ama kapatmak istedi telefonu uzun konuşamadım işi vardı.
Dedim ben biraz kaprisliyim tahammül sınırlarını zorlayacak şekilde davranırsam kendine hakim olamayıp şiddete yönelirmisin ? Buna da güldü. Ya ne saçmalıuorsun böyle şey mi olur . Ben seni çok seviyorum sana kıyar mıyım ? Ama şimdiden ben o an nasıl bir an olur ben ne yaparım o konuda nasıl bir garanti verebilirim ki dedi. Sen şimdiden garanti istiyorsun dedi. Bu cevabından ne anladınız ? Off bu adam acaba bir de şiddet yanlısı mı acaba
Off evet galiba bozukBence senin psikolojin bozuk. Kendini eksik ya da çirkin bilmiyorum ama kötü hissediyorsun. Bu adam tek ve son şansınmış gibi davranıyorsun.
Belli ki ayrılmayacaksın, o eve de paşa paşa gideceksin.
Beni döver misin diye soru sorabilen birisinden artık çok da mantıklı davranmasını beklemiyorum ben.
O daha kötü ya ,adam sizi seviyo ama siz sevmediğinizden her yaptığı gözünüze batacak,hayır adam düz bişi sizi mutlu da edemiyor ,cinsel çekim de yoksa Allahhhhh sevişmek azap gibi gelecek ya ,bir de üstüne adam cimri bariz belli yani ,ne biliyim sırf evlenmek için yapılacak en büyük hata bu olur .Evet çünkü sevdiğini değil seni sevenle mutlu olursun prensibiyle yaklaşıyorum ve o zaman beni gerçekten sevenle beni mutlu edecek biri ile olmak istiyorum. Bu benim tercihim .
Off ya anlamsız bir şekilde adama hırs doldum. Bana layık gördüklerinden dolayı nefret ediyorum şuan. Neden bu kadar mutsuz etti ki beni . Benim de hakkım değil miydi heyecanlanmak düğünüm için evim için offfKonudan garip bi şekilde çıkamıyorum sürekli yorum yapasım geliyor. Kuzum senin aklın başındamı allasen? Beni döver misin diye soru sormak nedir? Döverim tabi diyecek değil ya. Beni aldatmazsın dimi, ayrılmak istersen bunu anlarım ama aynı anda ikinci kişi olmayı asla istemem dediğim erkek arkadaşım, saçmalama ya ben öyle adi şerefsiz miyim dedi ve öğrendim ki öyle adi şerefsizmiş :)
Şimdi biraz konulardan bahsettim ilk şiddetten korktuğum için ben biraz şiddet konusunu açtım . Diğer konuları da konuşacaktım ama kapatmak istedi telefonu uzun konuşamadım işi vardı.
Hakkındı elbette ama bu kişi bunu yaşamak için demek ki doğru kişi değil. Biz kadınlar hep aynı şeyi soruyoruz sonunda: neden bana bunu yaptı ki, nasıl layık görür bana bunu yaşatmayı, ona bi kötülüğüm olmadığı halde beni neden böyle mutsuz etti diye diye kendimizi yeriz. Bunların bi cevabı yok, mutsuz olduğun yerden uzaklaşacaksın hepsi buOff ya anlamsız bir şekilde adama hırs doldum. Bana layık gördüklerinden dolayı nefret ediyorum şuan. Neden bu kadar mutsuz etti ki beni . Benim de hakkım değil miydi heyecanlanmak düğünüm için evim için offf