Onu yapıcam zaten konuşucam dedim yaTamam ama hepsinin geri dönüşü vardir. Emlakciya gider durumunu anlatir emlakci yeni kiraci bulana kadar odemesini alir sonra sözleşme feshedilebilir. Bu bir seçenek. Ya maddiyati geçtim sen al karsina evlenecegin adami otur konuş. Benim beklentim bu bu de. Bilmedigin yanlarindan cevap iste. Kaybedecek biseyin yok. Belki de o istemediğin o evi senin bitakmani istediği icin tutmustur kim bilebilir
Bana da nedense etrafa karşı biraz kendini ispat etmeye çalışıyor gibime geliyor. Ceylancım sakın yanlış anlama beni, amacım seni kırmak değil, bunun bilinçaltıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü bende 2 kez nişan attım ve milletin sana bakışını ve “eee bu kez neden ayrıldın anlat bakalım” diyen seni ciddiye almayan soruları seni yıldırmış olmalı ki, bakın durdum durdum ama Turnayı gözünden vurdum diye bakıyordun olaya ilk başta ama olayın öyle olmadığını anladığında yıldın artık ve o yüzden bıraktın kendini. Şimdi kafandan ben bu kez ne diyeceğim millete diye geçiyor seni çok anlıyorum ama bunu yapma kendine. Çok aşık olsan anlarım ama belli ki sende istemiyorsun, bence kendini yıpratma daha fazlaYa sanırım konu sahibi calismaktan kaçınıp havadan para yagsin diye bekliyor. Kolay insan yadirgayan biri degilim ama benim dedigim dedigim dedigim... bu tarz insanları bulan insanlar için gerçekten üzülüyorum. Haklarinda hayirlisi olsun. Sonu ne oldu onu da yazar düğün zamani
Öyle ya da böyle bir şekilde gördünüz anladınız ki adam size uygun değil. Lütfen eğer evlenmezseniz, aşk hayatınızın geri kalanında genel bir muhakeme yapın. Bir ilişkiden ne bekliyorsunuz, sizin verebilecekleriniz neler, sınırlarınız ne bir netleştirin bence. Yazdıklarınızı okuyunca bana sürükleniyorsunuz gibi bir izlenim veriyorsunuz. Nişanlınız güvenilir birine benzemiyor ama siz de pek tutarlı değilsiniz. Bu şekilde evlenseniz de mutlu olabileceğinizi sanmıyorum ya da tekrar birini bulsanız bence yine doğru seçim olmayacak. Kendi iyiliğiniz için önce eski ilişkilerinizden çıkarmanız gereken dersleri çıkarın.O zaman sevdim işte. Hatta geldim konuya da yazdım . Tabiki aşık olmadım ama içim ısındı mutluyum dedim. Ki bu konuda da yazdım onu. Sonradan böyle oldu işte nerden bilebilirdim ki. Ben direk hiç sevmeden evliliğe evet dememiştim. İçim ısınınca kabul etmiştim. Ben de seviyordum ama benden çok sevsin böyle biriyle daha mutlu olurum dedim. İlla aşk büyük aşkım diye tutturmayım dedim. Sıfır sevgi kötülük böyle bir şey değildi
Kendini üzme umarim hersey gönlünüzce olur. Dışardan konusmak bizler için kolay. Yasayan sizsiniz. Bizimki tecrübe olmadan verilen tavsiyeler sadece. Umarim iki taraf icinde en sağlıklı çözüm bulunur.Onu yapıcam zaten konuşucam dedim ya
Şimdi baktım 2 bin miş ! 2 bin ya ! 700 lira fazla sadece .Ceyl_an Allah aşkına o sitede 2+1 daireler ne kadarmış?
Bu kadar neden yana yakıla 1+1tuttu nişanlın?
Bir üye yazmıştı. Bu adamın eline geçen 30 bin değil.
Eline ayda 30 bin kalmıyor bence de.
Borç çeviriyor.
Ondan bu tutturması..
Umarim iki taraf içinde en saglikli kararlar alınır. Hayat kısa elalem duvarları malesef ki hepimizin etrafinda. Hatta bende bazen böyle elalem duvari olabiliyorum iste insanoğluyuz.Bana da nedense etrafa karşı biraz kendini ispat etmeye çalışıyor gibime geliyor. Ceylancım sakın yanlış anlama beni, amacım seni kırmak değil, bunun bilinçaltıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü bende 2 kez nişan attım ve milletin sana bakışını ve “eee bu kez neden ayrıldın anlat bakalım” diyen seni ciddiye almayan soruları seni yıldırmış olmalı ki, bakın durdum durdum ama Turnayı gözünden vurdum diye bakıyordun olaya ilk başta ama olayın öyle olmadığını anladığında yıldın artık ve o yüzden bıraktın kendini. Şimdi kafandan ben bu kez ne diyeceğim millete diye geçiyor seni çok anlıyorum ama bunu yapma kendine. Çok aşık olsan anlarım ama belli ki sende istemiyorsun, bence kendini yıpratma daha fazla
Evet sicilim vukuatlıBana da nedense etrafa karşı biraz kendini ispat etmeye çalışıyor gibime geliyor. Ceylancım sakın yanlış anlama beni, amacım seni kırmak değil, bunun bilinçaltıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü bende 2 kez nişan attım ve milletin sana bakışını ve “eee bu kez neden ayrıldın anlat bakalım” diyen seni ciddiye almayan soruları seni yıldırmış olmalı ki, bakın durdum durdum ama Turnayı gözünden vurdum diye bakıyordun olaya ilk başta ama olayın öyle olmadığını anladığında yıldın artık ve o yüzden bıraktın kendini. Şimdi kafandan ben bu kez ne diyeceğim millete diye geçiyor seni çok anlıyorum ama bunu yapma kendine. Çok aşık olsan anlarım ama belli ki sende istemiyorsun, bence kendini yıpratma daha fazla
Pes ya..Şimdi baktım 2 bin miş ! 2 bin ya ! 700 lira fazla sadece .
Aidatı da 500 olduğuna göre 2.500 diyelim . O kadar
Bunu sicil olarak görme. Bana öyle diyenlere, nişan tanıma evresi, tanıdım ve olmayacağına karar verdim, nişan yapmadan 100 kişiyle ilişki yaşayanlar sırf ilişkilerini bir adım ileriye taşımadı diye onlar hatasız, ben yanlış 2 nişan yaptım diye hatalı olmuyorum diyorum. Bak bir 3. dede direkten döndüm, henüz aileler tanışmadan gerçek yüzünü gördüm şükür. Ama bir nişan daha olsaydı, bunu da atardım. Hayat benimse başrol oyuncusu benim ve esas oğlanı ben seçerim, kimseye laf düşmezEvet sicilim vukuatlıArtık ne olacaksa olsun diye düşünmeye başlamıştım doğru haklısınız . Bıktım yıldım çok yorgunum çünkü .
Siz de mi evlenmediniz. Nişanlardan sonraBunu sicil olarak görme. Bana öyle diyenlere, nişan tanıma evresi, tanıdım ve olmayacağına karar verdim, nişan yapmadan 100 kişiyle ilişki yaşayanlar sırf ilişkilerini bir adım ileriye taşımadı diye onlar hatasız, ben yanlış 2 nişan yaptım diye hatalı olmuyorum diyorum. Bak bir 3. dede direkten döndüm, henüz aileler tanışmadan gerçek yüzünü gördüm şükür. Ama bir nişan daha olsaydı, bunu da atardım. Hayat benimse başrol oyuncusu benim ve esas oğlanı ben seçerim, kimseye laf düşmez
Tabiki bu cimrilikle yaşanmaz. Bunu görüyorum. Ciddi gelirini vs konuşacağım açık açık . Böyle dedin ama evi böyle yaptın. Ben geçim sıkıntısı mı yaşayacağım vs
Pes ya..
700 tl için bu inatlaşma.
Yalnız bu cimrilikle yaşamak istiyor musun?
Bak adamın durumu olmaz. Eyvallah dersin.
Ama varken en dipte yaşamak farklı bir şey.
Bu işkence.
Nasıl sabrediyorsun?
Ben olsam çoktan ya eteğimdeki tüm taşları dökmüştüm. Ya da rest çekmiştim.
Bu durum sana zarar veriyor.
Değmez bu zarara..
Hayır evlenmedim, 3. İlişkim 2 hafta önce bitti. Yedekteymişim ve ailelerin tanışmasından bahsediyorduk. Korona olmasaydı belki de aileler tanışmış olacaktı ama durum ortaya çıktı ve ayrıldım. Nişanlanmış olsaydım da umrumda olmazdı, kimse için yaşamıyorum bu hayatıSiz de mi evlenmediniz. Nişanlardan sonra
Bunu neden şimdi farkediyorsunuz ki, ev tutulmadan önce yapmalıydınız. Şok oldum.Şimdi baktım 2 bin miş ! 2 bin ya ! 700 lira fazla sadece .
Aidatı da 500 olduğuna göre 2.500 diyelim . O kadar
Ben daha önce beğendiğim evleri gönderirken 2 bin bandındaydı o evler. Ona pahalı olmaz geldi . Ondan zaten söylesem de bir şey değişmeyecekti.Bunu neden şimdi farkediyorsunuz ki, ev tutulmadan önce yapmalıydınız. Şok oldum.
Bir şeyi istiyorsan söyleyeceksin, ağlamayan bebeğe meme vermezler atasözünü asla unutma. Konuş, anlat kendini, görüntülü ara, ikna etmeye çalış. Rest çekmekle ilişki sürmez sürtüşme olur, tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Belki ısrarcı olmalıydın ikna olması için.
ben aramam o arasın mantısı ilişkiyi yıpratır, siz flört aşamasında değilsiniz düğün yeriniz bile belli artık? Arayacaksın, soracaksın, gerekirse aramayı sormayı öğreteceksin. Beni ara beni ara dersen aramaz kimse. Yaparsa da mecburen yapar öğrenmez.
Kimse niyet okuyucu değil, içindekini söze kaleme dök söyle, neden isteklerin cevap bulmasın?
Büyük ihtimalle senin Naz yaptığını, memnun olduğunu düşünüyor, huzursuzluğunun farkında bile değil adam. Kendi kendini yedin durdun.
Karşı taraf da ilişki konusunda tırt, bilmiyor sende bilmiyorsun ilişki kurmayı.
Nişan olmuş, nikah yeri belli olmuş, ev tutulmuş şimdi şimdi bazı şeyleri idrak ediyorsunuz. son yapılacak şeyi başta yapıp bekliyorsunuz, tanımadan evlenmek- olduğu kadar olur diyip içinden geçeni direk söylememek, tanımadan kararlar alıp uygulamak.
Zaten ayrılacağım nasılsa problem yaşarım son gün de olsa ayrılık kesin diye mantık olur mu hiç? İşleri çıkmaza sürükleyip beklemek. Yağmur yağarken ağzını açıp su içmeyi ummak. Olmaz yani, asla olmaz. hem bu adımlar ciddi adımlar, birlikteyken kararları verilir o doğruda hareket edilir. Yok değilse zaten nişan bile olmaz. Kendini doldurup doldurup kuruyorsun icraat yok.
Daha 24 yaşındasın, başında arkanda büyük yok mu hiç? Atının ipini çeksinler bu adamın
Aynen konuş.Tabiki bu cimrilikle yaşanmaz. Bunu görüyorum. Ciddi gelirini vs konuşacağım açık açık . Böyle dedin ama evi böyle yaptın. Ben geçim sıkıntısı mı yaşayacağım vs
Bence gay
Canım açık konuşacağım.
Bu adam çok ilgisiz.
Nişanlın senin..
Insan bir merak etmez mi , bu kız öldü mü kaldı mı diye?
Bu normal değil onu diyeyim..
Ya da...
....
..
Nişanlın burayı takip ediyor.
Senin konunu okuyor.
Iyice sana ve bize bilendi.
Olabilir mi?
Aynen konuş.
Ama bir an önce.
Ben düğün günü veya hemen öncesinde terk etmeyi etik bulmuyorum. Karşı tarafı çok kötü etkileyebilir.
Akrabaları şehir dışından gelebilir. Rezil olur.
Sana ah etmesin. Sonra mazallah ahı tutar.
O yüzden terk edeceksen şimdi et..bir an önce konuş.
Bitecekse bitsin. Veya evden vazgeçsin..
Bu arada 1+1kac m2? 50 mı? Çok mu minik?
Söylemeliydin ceylancım, değişmeyeceğini bilemezsin, ağzından girip burnundan çıkıp isteğini dayatmalıydın, Onun da gözünü boyayacak taraflarını öne sür örneğin bu odayı ileride çocuğumuza veririz, şimdilik çalışma odamız olur, odada kedi Yaşar kuş uçar, çiçek filizlenir (ilgi alanına göre) bi hayal yerleştirip istediğin noktaya getirebilirsin. Bazen çocuğun, bazen arkadaşın, bazen kocan, bazen baban, bazen sevgilin, bazen fıtığın olacak karşıdaki. İdare etmek kolay değil, idare etmeyi zamanla öğrenirsin, geçim böyle böyle oluyor.Ben daha önce beğendiğim evleri gönderirken 2 bin bandındaydı o evler. Ona pahalı olmaz geldi . Ondan zaten söylesem de bir şey değişmeyecekti.