Şimdi baktım 2 bin miş ! 2 bin ya ! 700 lira fazla sadece .
Aidatı da 500 olduğuna göre 2.500 diyelim . O kadar
Bunu neden şimdi farkediyorsunuz ki, ev tutulmadan önce yapmalıydınız. Şok oldum.
Bir şeyi istiyorsan söyleyeceksin, ağlamayan bebeğe meme vermezler atasözünü asla unutma. Konuş, anlat kendini, görüntülü ara, ikna etmeye çalış. Rest çekmekle ilişki sürmez sürtüşme olur, tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Belki ısrarcı olmalıydın ikna olması için.
ben aramam o arasın mantısı ilişkiyi yıpratır, siz flört aşamasında değilsiniz düğün yeriniz bile belli artık? Arayacaksın, soracaksın, gerekirse aramayı sormayı öğreteceksin. Beni ara beni ara dersen aramaz kimse. Yaparsa da mecburen yapar öğrenmez.
Kimse niyet okuyucu değil, içindekini söze kaleme dök söyle, neden isteklerin cevap bulmasın?
Büyük ihtimalle senin Naz yaptığını, memnun olduğunu düşünüyor, huzursuzluğunun farkında bile değil adam. Kendi kendini yedin durdun.
Karşı taraf da ilişki konusunda tırt, bilmiyor sende bilmiyorsun ilişki kurmayı.
Nişan olmuş, nikah yeri belli olmuş, ev tutulmuş şimdi şimdi bazı şeyleri idrak ediyorsunuz. son yapılacak şeyi başta yapıp bekliyorsunuz, tanımadan evlenmek- olduğu kadar olur diyip içinden geçeni direk söylememek, tanımadan kararlar alıp uygulamak.
Zaten ayrılacağım nasılsa problem yaşarım son gün de olsa ayrılık kesin diye mantık olur mu hiç? İşleri çıkmaza sürükleyip beklemek. Yağmur yağarken ağzını açıp su içmeyi ummak. Olmaz yani, asla olmaz. hem bu adımlar ciddi adımlar, birlikteyken kararları verilir o doğruda hareket edilir. Yok değilse zaten nişan bile olmaz. Kendini doldurup doldurup kuruyorsun icraat yok.
Daha 24 yaşındasın, başında arkanda büyük yok mu hiç? Atının ipini çeksinler bu adamın