Yok arkadaşlığa anlam yüklemek değil o. Çevredeki eleştırılerden bunalmak daralmak. Ben bu nişan bilmem ne mevzularından oturduğumuz sitedeki insanlarla selamlaşmıyorum bile muhatap olmak istemiyorum. Kapıdan koşa koşa girip çıkmak istiyorum. Çünkü hep aynı sorular. Hele bu nişan sonrası gelecek soruları sözcükleri tahmin bile edemiyorum .Arkadaşlığa bu kadar anlam yüklemedim hiç o yüzden hayatınızdaki etkilerini okudukça şaşırdım. Yargılanmaktan korkuyorsunuz ve adımlarınızı atarken karar aşamasında aklınızın bi köşesinde arkadaşlar da var çok ilginç gerçekten. Bakın bugun caner çalışır vefat etti yakın arkadaşlarından biri story atma derdine düştü diğeri de başka arkadaşlarıyla ikisini yudumluyor. Hayat sizin yaşayacak olan sizsiniz.
Bir üye yazmış.Hahahah yok canım okumaz hernalde sanmıyorum yahiç konu açmadan evvel de aynıydı. Değişiklik yokki
Canım yazdım tutmuş evi . Yukarıda yazdım
Bir üye yazmış.
Sen arasana..
Ara ev durumunu sor. O evi istemiyorum de.
Ben olsam çoktan 123456 kere aramıştım.
Sizin yerinizde olsam kendimi yiyeceğime gerçeklerle yüzleşmeyi tercih ederdim.
Artık tutmuş zaten konuşsam neye yarar geçti borun pazarı yaniEvlilik planlari yapiyorsunuz? Cok fazla gelenekci biri degilim ama bir aileniz varsa onlarinda kendi kizlari ile ilgili beklentileri vardir. Isteme olsun, aileler tanışsın vs vs... Siz mantik evliliği istiyorsunuz ve karsi tarafta olaya böyle bakıyor olabilir ki davranışları bahsettiginiz gibiyse bu çok yüksek bir ihtimal. Aradaki yaş farki epey var galiba. Insanlar belli bir yastan sonra mantiksal düşünmeye daha fazla yatkın olabiliyorlar. Evliliklerin ileriki zamanlarda aşkı bitirmesi bunu gösteriyor. Evlilik hazirliklari yaptığınız birisinin hayatini bilmeniz gerektigini düşünüyorum. Geliri iyi ya da kötü, gücü neye yeter ya da belli hayat planlari kurmanız gerekiyor. Sizin ilişkinizde bir çok şey havada asılı gibi duruyor. Bence evlenmeden önce herseyi oturup konusun. Beklediğiniz cevaplari alirsaniz yolunuzu bilirsiniz almazsaniz da yolunuza bakarsiniz. Evlilik idare etmek su an sandiginiz gibi bir olay degil. Hele de evlilik bir kaçış hiç değil.
Ama evlenmedin ki. Hayat senin yapacagin planlardan ibaret. Ya o degil zaten sevmiyorsun mantik evliligi yapacagin cok insan vardir tabi bu ne kadar dogruysa... ya geliri 2bin 3 bin falansa herseyi yalansa kendine yazik edeceksin. Hem sevmedigin biri, hem mantik dışı biri.Artık tutmuş zaten konuşsam neye yarar geçti borun pazarı yani
Çok ilginç geliyor davranışlarınız. Nişanlıyken eşim akrabalarına yakın ev tutacaktı ilk başta sizin gibi çekimser cvp verdim anlar da tutmaz diye baktım ki tutacak. Hemen istemediğimi söyledim 2 gün trip attı sonra başka yerden ev tuttuk. Bu kadar basit. Siz bu adamdan çekiniyorsunuz. Daha oturduğunuz eve karar vermenizi engellerken tepki vermiyorsunuz aynı evin içine girince çok çekersiniz. Erkekler düz beyinli bizler gibi değil net cvplara bakarlar anlamszlsr ki.Artık tutmuş zaten konuşsam neye yarar geçti borun pazarı yani
Yok ben ev ile alakalı anladım da . O evde oturmak istemiyorum. Şimdi ayrılmayacağım zaten 2 aya yakın bir zaman var sayılır düğüne . O zamana kadar kimbilir ne sorunlar olacak göreceğim. Belki düğüne bir gün kala belki düğünde ama o eve girmicem . Karar verdim . Eğer kendisini düzeltirse bu süreç içerisinde bir şans veririm yoksa o imzayı atmam düğünde bile olsa bitiririm.Ama evlenmedin ki. Hayat senin yapacagin planlardan ibaret. Ya o degil zaten sevmiyorsun mantik evliligi yapacagin cok insan vardir tabi bu ne kadar dogruysa... ya geliri 2bin 3 bin falansa herseyi yalansa kendine yazik edeceksin. Hem sevmedigin biri, hem mantik dışı biri.
Aramak içimden gelmiyor o böyle yaptıkça. Çünkü ben defalarca bu arama mevzunu söyledim. Erkeğin ilgisini göstermesi hoşuma gidiyor dedim. Ben aramasam bile sen ara bu beni mutlu ediyor sana daha çok bağlıyor dedim . Dedim de dedim ama aynı tas aynı hamam
Ama ben çok aşık olduğum adamı da aramadığı sürece aramazdım. Erkek aramayıp ben aradığımda sevilmediğimi hissediyorum . Ben genelde cevap veren taraf oluyorum.
Sizin ilişki nereden baksak elde kalıyor.
Sevgi duymadığınız için böyle davranıyorsunuz yoksa su yazdığınız çok saçma.
Herşeyi karşı tarafa yüklemişsiniz aklınızda maddi manevi.
Böyle sağlıklı ilişki yürüyecegini kanısına nereden vardınız ki zaten.
Erkeklerde insan , onlarda kalp taşıyor, aranıp sorulmak, onların da hoşuna gider, buna ihtiyaç duyarlar.Ama ben çok aşık olduğum adamı da aramadığı sürece aramazdım. Erkek aramayıp ben aradığımda sevilmediğimi hissediyorum . Ben genelde cevap veren taraf oluyorum.
Cok yanlis bir bakis acisi ceylanAma ben çok aşık olduğum adamı da aramadığı sürece aramazdım. Erkek aramayıp ben aradığımda sevilmediğimi hissediyorum . Ben genelde cevap veren taraf oluyorum.
Şaka gibi yaşıyorum şaka
Benim aramama gerek kalmadı . Kendi aradı biraz önce. Tutmuş hemde tutalı 5 6 saat oluyor sanırım . Ve benim haberim yok !!!! Tutunca tuttum diye arasa bari o da değil. Evi tutmuş gitmiş iş yapmış karşı yakaya falan geçmiş ordan dönüş yolunda bu saat olmuş beni arıyor. Dedim kesin tutucam demedin , pazarlık yapcan diyordun sigara meselesi vs dedim . Ya ben sana tamam dedim tutucam dedim ya dedi. İyi hayırlı olsun dedim kapadım
Ben çoğu erkeğin insani yanına inanamıyorum kusura bakmayın. Erkekleri genel olarak sevmiyorum.Erkeklerde insan , onlarda kalp taşıyor, aranıp sorulmak, onların da hoşuna gider, buna ihtiyaç duyarlar.
Sağlıklı ilişki böyle tek taraflı çabayla yürümez. Bundan sonrası için en azından bazı şeyleri değiştirin.
Evlenmeyin o zaman.Ben çoğu erkeğin insani yanına inanamıyorum kusura bakmayın. Erkekleri genel olarak sevmiyorum.