Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok arkadaşlığa anlam yüklemek değil o. Çevredeki eleştırılerden bunalmak daralmak. Ben bu nişan bilmem ne mevzularından oturduğumuz sitedeki insanlarla selamlaşmıyorum bile muhatap olmak istemiyorum. Kapıdan koşa koşa girip çıkmak istiyorum. Çünkü hep aynı sorular. Hele bu nişan sonrası gelecek soruları sözcükleri tahmin bile edemiyorum .

Birlikte yazayacaginiz eve beraber gidip tutmuyorsaniz bu sizin bu evlilikte hicbir hukmunuzun oayacagini, sadece cocuk dogurup adama bedava hizmetcilik yapacaginizi gosterir. Simdiden hicbir paylasim yok. Yazik gunah. Bile bile lades sizinki. Mutlulugun olmayacagi bir evlilik, daha dogrusu kolelige imza atacaksiniz.
Bu arada o arkadasinizin da kusura bakmayin azicik kafasi kırık sanirim. O nasil akıl oyle. Evken bir hafta dene, olmazsa bosanirsin ne demek ya? Daha neler duyacagim. Etrafinizi bu adam da dahil komple degistirin bence. Hayatin dongudu de evlenince kirilmiyor ayrica, bizzat yasadim. Hey Allah'ım ya daha neler duyacagım.

Evlilik planlari yapiyorsunuz? Cok fazla gelenekci biri degilim ama bir aileniz varsa onlarinda kendi kizlari ile ilgili beklentileri vardir. Isteme olsun, aileler tanışsın vs vs... Siz mantik evliliği istiyorsunuz ve karsi tarafta olaya böyle bakıyor olabilir ki davranışları bahsettiginiz gibiyse bu çok yüksek bir ihtimal. Aradaki yaş farki epey var galiba. Insanlar belli bir yastan sonra mantiksal düşünmeye daha fazla yatkın olabiliyorlar. Evliliklerin ileriki zamanlarda aşkı bitirmesi bunu gösteriyor. Evlilik hazirliklari yaptığınız birisinin hayatini bilmeniz gerektigini düşünüyorum. Geliri iyi ya da kötü, gücü neye yeter ya da belli hayat planlari kurmanız gerekiyor. Sizin ilişkinizde bir çok şey havada asılı gibi duruyor. Bence evlenmeden önce herseyi oturup konusun. Beklediğiniz cevaplari alirsaniz yolunuzu bilirsiniz almazsaniz da yolunuza bakarsiniz. Evlilik idare etmek su an sandiginiz gibi bir olay degil. Hele de evlilik bir kaçış hiç değil.

Hahahah yok canım okumaz hernalde sanmıyorum ya hiç konu açmadan evvel de aynıydı. Değişiklik yokki
Bir üye yazmış.
Sen arasana..
Ara ev durumunu sor. O evi istemiyorum de.
Ben olsam çoktan 123456 kere aramıştım.

Sizin yerinizde olsam kendimi yiyeceğime gerçeklerle yüzleşmeyi tercih ederdim.

Artık tutmuş zaten konuşsam neye yarar geçti borun pazarı yani

Ama evlenmedin ki. Hayat senin yapacagin planlardan ibaret. Ya o degil zaten sevmiyorsun mantik evliligi yapacagin cok insan vardir tabi bu ne kadar dogruysa... ya geliri 2bin 3 bin falansa herseyi yalansa kendine yazik edeceksin. Hem sevmedigin biri, hem mantik dışı biri.

Çok ilginç geliyor davranışlarınız. Nişanlıyken eşim akrabalarına yakın ev tutacaktı ilk başta sizin gibi çekimser cvp verdim anlar da tutmaz diye baktım ki tutacak. Hemen istemediğimi söyledim 2 gün trip attı sonra başka yerden ev tuttuk. Bu kadar basit. Siz bu adamdan çekiniyorsunuz. Daha oturduğunuz eve karar vermenizi engellerken tepki vermiyorsunuz aynı evin içine girince çok çekersiniz. Erkekler düz beyinli bizler gibi değil net cvplara bakarlar anlamszlsr ki.

Yok ben ev ile alakalı anladım da . O evde oturmak istemiyorum. Şimdi ayrılmayacağım zaten 2 aya yakın bir zaman var sayılır düğüne . O zamana kadar kimbilir ne sorunlar olacak göreceğim. Belki düğüne bir gün kala belki düğünde ama o eve girmicem . Karar verdim . Eğer kendisini düzeltirse bu süreç içerisinde bir şans veririm yoksa o imzayı atmam düğünde bile olsa bitiririm.

Sizin ilişki nereden baksak elde kalıyor.
Sevgi duymadığınız için böyle davranıyorsunuz yoksa su yazdığınız çok saçma.
Herşeyi karşı tarafa yüklemişsiniz aklınızda maddi manevi.
Böyle sağlıklı ilişki yürüyecegini kanısına nereden vardınız ki zaten.

Ama ben çok aşık olduğum adamı da aramadığı sürece aramazdım. Erkek aramayıp ben aradığımda sevilmediğimi hissediyorum . Ben genelde cevap veren taraf oluyorum.

Ama ben çok aşık olduğum adamı da aramadığı sürece aramazdım. Erkek aramayıp ben aradığımda sevilmediğimi hissediyorum . Ben genelde cevap veren taraf oluyorum.
Erkeklerde insan , onlarda kalp taşıyor, aranıp sorulmak, onların da hoşuna gider, buna ihtiyaç duyarlar.
Sağlıklı ilişki böyle tek taraflı çabayla yürümez. Bundan sonrası için en azından bazı şeyleri değiştirin.

Cok yanlis bir bakis acisi ceylan
Bence sen iliski yurutmeyi bilmiyorsun o yuzden boyle sacma durumlar icine dusuyorsun bu adamlarla
Cevrende de sana fikir verip tavsiyede bulunacak akli basinda kimse yok anladigim kadariyla ama iliskiler boyle yurumez. Sen başından sonuna hatali davraniyorsun , bu sekilde hicbir erkekle saglikli bir iliski yurutemezsin benden sana abla tavsiyesi olsun

Bu psikolojik şiddet ve manipülasyon, gaslighting.

Hiçbir şeyiniz yoksa bile kesin bir iletişim sorunu var aranızda. Tüm aranmak için bekleyeceğinize bak ben o evi kesinlikle istemiyorum diye açık açık konuşsanız ev zaten tutulmamıştı. Hep aramamak için bahane ürettiniz ve hiçbi zaman açık bir şekilde istemiyorum o evi demediniz. Yaşayacağınız yerle ilgili bir karar alınacak ama siz hiç kararınızı net bir şekilde söylemediniz. Şimdi de tutuldu o ev diye trip atacaksınız. Evlenirseniz büyük ihtimalle yeni ev bakılacak filan. Hep çift dikiş gibi. Açık ve net bir şekilde isteğinizi ve tereddütlerinizi nişanlınıza söyleyin artık yuvarlamak yerine. Böyle hep tahmini konuşmak zorunda kalıyorsunuz.

Madem ayrılacaksınız niçin "o evi tutarsan bu iş biter" diye rest çekmediniz. bi de o eve kira sözleşmesi yaptıysa yazık değil mi? Sizin ilişkinizde bir sürü problem var birisi de iletişimsizlik. İsteklerinizi net söylemiyorsunuz adama

Ben çoğu erkeğin insani yanına inanamıyorum kusura bakmayın. Erkekleri genel olarak sevmiyorum.

Dünden beri konuyu takipteyim Ceylan ve bütün yorumlarını da okudum, gözlemim çok pasif davrandığın için adam kıs kıs gülerek evi tutuyorum veya tuttum diyebiliyor. Sen bu ilişkinin içerisinde olmak istemiyorsun ama yaprak gibi sürükleniyorsun. Düğüne 1 saat kala da olsa ayrılırım diyorsun ama net olarak ne istediğini karşı tarafa söylemiyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…