- 9 Mayıs 2019
- 1.837
- 2.721
Peki siz kendinizi düzeltebilecek misiniz? Yani demek istediğim hersey planladiginiz gibi gitti. Düğün geçti. Sevmediğiniz biriyle ayni yastığı değil ayni sofrayi paylasabilecek misiniz? Evlenmeden önce iste herkesin sizin gibi kendi capinda planlari vardır. Düğüne yakın herkesin üzerinde yüksek oranda bir baskı oluşur. Vicdanen ileride konustugunuz seyleri yapamama olasiliginiz var. Sahsen benim vicdanim elvermez. Sırf hayat sartlarina göre evlilige karar verilmez. O kadar masraf yaptirip sonra hadi bye demek bilmiyorum benim etik degerlerime ters. Karşı taraf geçiştiriyor bu sanki sizin isinize geliyor gibi. Ya ben yedi ceddinin ceddini arastiririm cevap alamayinca. Bi de sevmeyecegim yeri yerinden oynatırım. Biraz davranislariniz tuhaf geldi.Yok ben ev ile alakalı anladım da . O evde oturmak istemiyorum. Şimdi ayrılmayacağım zaten 2 aya yakın bir zaman var sayılır düğüne . O zamana kadar kimbilir ne sorunlar olacak göreceğim. Belki düğüne bir gün kala belki düğünde ama o eve girmicem . Karar verdim . Eğer kendisini düzeltirse bu süreç içerisinde bir şans veririm yoksa o imzayı atmam düğünde bile olsa bitiririm.