Yok ya her gün böyle işte arama sorma yok. Ararsa belki akşam 10 dan sonra falan ararKiz bu saat oldu daha hic arayip mesaj atmadi mi
Sende hiç duygu yokmu sadece mantikmi gercekdenYok ya her gün böyle işte arama sorma yok. Ararsa belki akşam 10 dan sonra falan arar
Canım bilmiyorum yüzük olaylarında yazdığım yorumlarımı okudun mu ama , bu bana o yüzüğü bile verirken bak sana değer veriyorum güzelini seçtim beğendim aldım demişti. Yoksa önemsemesem formalite zaten yüzük en ucuzundan alır verirdim demişti. Ama zaten aldığı orda satılan en ucuz yüzüktüBana ilk evlenme teklif ettiği yüzük tektaş bir pırlantaydı, öyle gösterişli birşey de değildi, ama neredeyse iki maaşı kadardı.
O zamanlar çok düşük bir maaşla çalışıyordu, yüksek lisansı yeni bitmişti.
Ben o yüzüğü bile o kadar severek taktım ki, hatta takmadım. Komik biliyorum ama birşey olur diye korkumdan takamadım.
Bir zamanlar mantık evliliğini çok düşündüm, ama evlenince fark ettim ki, sevmeden evlilik yürümüyor. Bazen ufak tefek şeyler oluyor mesela, sevmesem katlanamam asla ama sevgim kusurlarını göstermiyor bana. Sevmesem çok rahat restleşirim, mutsuz olurum, mutsuz da ederim. Farklı biriyle uzun zaman bir evi paylaşmak gerçekten zor zanaat.
Gerçekten eminsen evlen arkadaşım, dönüşü zor olan kararlar almadan önce iyi düşünmek gerek.
Vardı özellikle ilk düğün ayarlaması yaparken falan çok heyecanlıydım. Akşamın bir körü koştur koştur düğün mekanına bakmaya gitmiştim falan . Baya heyecanlı ve mutluydum ama artık değilim maalesefSende hiç duygu yokmu sadece mantikmi gercekden
Aman sanki ariyorlarda ne oluyor.. benim esim ilk başlarda durmadan arardı şimdi sadece gelirken bisey lazimmiVardı özellikle ilk düğün ayarlaması yaparken falan çok heyecanlıydım. Akşamın bir körü koştur koştur düğün mekanına bakmaya gitmiştim falan . Baya heyecanlı ve mutluydum ama artık değilim maalesef
Ki defalarca o arama mevzularını da dile getirdim ama yok değişmiyor. Hep aynı
Canım açık konuşacağım.Yok canım bir bilgim yok aramıyor ki . Al bak bu saat oldu valla sizle ondan daha çok konuştumgerçi onla hiç konuşmadım daha çok bile sayılmaz
Hahahah yok canım okumaz hernalde sanmıyorum ya
Canım açık konuşacağım.
Bu adam çok ilgisiz.
Nişanlın senin..
Insan bir merak etmez mi , bu kız öldü mü kaldı mı diye?
Bu normal değil onu diyeyim..
Ya da...
....
..
Nişanlın burayı takip ediyor.
Senin konunu okuyor.
Iyice sana ve bize bilendi.
Olabilir mi?
Normal degil kiYok ya her gün böyle işte arama sorma yok. Ararsa belki akşam 10 dan sonra falan arar
Siz de aramıyor, mesaj atmıyorsunuz ki.Yok ya her gün böyle işte arama sorma yok. Ararsa belki akşam 10 dan sonra falan arar
Ay valla demeden geçemeyeceğim ama parası olan adam 1+1 ev tutar mı? Hadi diyelim tuttu bunca sene hiç birikim yapmaz mı? Konu sahibi ne yapmaya çalışıyor ben anlamadım vallahiSiz mantıken baktığınız İçin sevginizi veremiyorsunuzdur o da sallamıyor bellki pek siz param konuşur mantığında
Ayrıca tamamen paraya endeksli bir evlilik nasıl sürdürülebilir
Parasını sevdiğiniz bir adamın bedeninize dokunmasından tiksinmiyecekmisiniz
Kendisini sevmeyen birine o da haliyle para yedirmek istemiyordur..Ay valla demeden geçemeyeceğim ama parası olan adam 1+1 ev tutar mı? Hadi diyelim tuttu bunca sene hiç birikim yapmaz mı? Konu sahibi ne yapmaya çalışıyor ben anlamadım vallahi
Gerçi ayda o kadar miktar kazanan biri de ne bileyim vardır çevresi yaşına göre bayanlar değişik bir durum hem zenginim hem beni sevmeyen biriyle evlenicem enayilik sankiKendisini sevmeyen birine o da haliyle para yedirmek istemiyordur..
beğenirsen böyle demiş açıkça
Ne kadar ekmek o kadar köfte
İyi de parayla sevgi satın alınamaz ki. Belki milyon dolarları olur ama ömrü boyunca tek bir kadın dahi sevmez. Kısmettir bu. Bir insan yalandan sevgi gösterisi yapabilir, fakat kalbinden hissedebilmesini hiç bir para birimi yapamaz ki . Dediğiniz çok mantıksız o nedenleGerçi ayda o kadar miktar kazanan biri de ne bileyim vardır çevresi yaşına göre bayanlar değişik bir durum hem zenginim hem beni sevmeyen biriyle evlenicem enayilik sanki