Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz mantıken baktığınız İçin sevginizi veremiyorsunuzdur o da sallamıyor bellki pek siz param konuşur mantığında
Ayrıca tamamen paraya endeksli bir evlilik nasıl sürdürülebilir
Parasını sevdiğiniz bir adamın bedeninize dokunmasından tiksinmiyecekmisiniz

Bana ilk evlenme teklif ettiği yüzük tektaş bir pırlantaydı, öyle gösterişli birşey de değildi, ama neredeyse iki maaşı kadardı.
O zamanlar çok düşük bir maaşla çalışıyordu, yüksek lisansı yeni bitmişti.
Ben o yüzüğü bile o kadar severek taktım ki, hatta takmadım. Komik biliyorum ama birşey olur diye korkumdan takamadım.
Bir zamanlar mantık evliliğini çok düşündüm, ama evlenince fark ettim ki, sevmeden evlilik yürümüyor. Bazen ufak tefek şeyler oluyor mesela, sevmesem katlanamam asla ama sevgim kusurlarını göstermiyor bana. Sevmesem çok rahat restleşirim, mutsuz olurum, mutsuz da ederim. Farklı biriyle uzun zaman bir evi paylaşmak gerçekten zor zanaat.
Gerçekten eminsen evlen arkadaşım, dönüşü zor olan kararlar almadan önce iyi düşünmek gerek.

Canım bilmiyorum yüzük olaylarında yazdığım yorumlarımı okudun mu ama , bu bana o yüzüğü bile verirken bak sana değer veriyorum güzelini seçtim beğendim aldım demişti. Yoksa önemsemesem formalite zaten yüzük en ucuzundan alır verirdim demişti. Ama zaten aldığı orda satılan en ucuz yüzüktü

Sende hiç duygu yokmu sadece mantikmi gercekden
Vardı özellikle ilk düğün ayarlaması yaparken falan çok heyecanlıydım. Akşamın bir körü koştur koştur düğün mekanına bakmaya gitmiştim falan . Baya heyecanlı ve mutluydum ama artık değilim maalesef
Ki defalarca o arama mevzularını da dile getirdim ama yok değişmiyor. Hep aynı

Aman sanki ariyorlarda ne oluyor.. benim esim ilk başlarda durmadan arardı şimdi sadece gelirken bisey lazimmi erkeklerin %98i odun

Yok canım bir bilgim yok aramıyor ki . Al bak bu saat oldu valla sizle ondan daha çok konuştum gerçi onla hiç konuşmadım daha çok bile sayılmaz
Canım açık konuşacağım.
Bu adam çok ilgisiz.
Nişanlın senin..
Insan bir merak etmez mi , bu kız öldü mü kaldı mı diye?
Bu normal değil onu diyeyim..

Ya da...
....
..

Nişanlın burayı takip ediyor.
Senin konunu okuyor.
Iyice sana ve bize bilendi.

Olabilir mi?

Neden siz arayıp evin durumunu sormuyorsunuz? O evi gerçekten istemediğinizi bu konuda ciddi olduğunuzu belirtmiyorsunuz? Siz evleniyorsunuz korona olmasa evliydiniz ama buna rağmen iletişim sıfır. Onun sizi arayıp haber vermesini bekliyorsunuz, isteklerinizi söyleyemediğiniz, istediğiniz zaman arayamadığınız biriyle nasıl evleneceksiniz? Zayen ayrılığı göze almışssınız artık yapacağınız şey resti çekmek.

Hahahah yok canım okumaz hernalde sanmıyorum ya hiç konu açmadan evvel de aynıydı. Değişiklik yokki

yazılan tüm yorumları okumadım ama hissiyatımı söyleyeyim. siz bu adamı tanımıyorsunuz bence. bu adamın sizin düşündüğünüz gibi yüksek bir geliri yok. yüzük ve ev meselesi çok net gösteriyor. Evlenmeye maddi gücü yok. yan çizmeye başladı. sizin ayrılmanızı bekliyor.

Yok ya her gün böyle işte arama sorma yok. Ararsa belki akşam 10 dan sonra falan arar
Siz de aramıyor, mesaj atmıyorsunuz ki.
Nişanliniz için söylenecekleri söyledik ama sizde bir köşede oturup aranıp, sorulmayi mi bekliyorsunuz sürekli?

Ev işini ne yaptın diye mesaj atıp aramak bu kadar mi zor?

Ay valla demeden geçemeyeceğim ama parası olan adam 1+1 ev tutar mı? Hadi diyelim tuttu bunca sene hiç birikim yapmaz mı? Konu sahibi ne yapmaya çalışıyor ben anlamadım vallahi

Ay valla demeden geçemeyeceğim ama parası olan adam 1+1 ev tutar mı? Hadi diyelim tuttu bunca sene hiç birikim yapmaz mı? Konu sahibi ne yapmaya çalışıyor ben anlamadım vallahi
Kendisini sevmeyen birine o da haliyle para yedirmek istemiyordur..
beğenirsen böyle demiş açıkça
Ne kadar ekmek o kadar köfte

Gerçi ayda o kadar miktar kazanan biri de ne bileyim vardır çevresi yaşına göre bayanlar değişik bir durum hem zenginim hem beni sevmeyen biriyle evlenicem enayilik sanki
İyi de parayla sevgi satın alınamaz ki. Belki milyon dolarları olur ama ömrü boyunca tek bir kadın dahi sevmez. Kısmettir bu. Bir insan yalandan sevgi gösterisi yapabilir, fakat kalbinden hissedebilmesini hiç bir para birimi yapamaz ki . Dediğiniz çok mantıksız o nedenle

Reactions: 000
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…