Ah gün geçmiyor ki başka başka şoke olmayayım !
Biliyorsunuz çevreden gelen baskı ve alaycı tavırlar nedeniyle ben bu sorunları hiç bir arkadaşımla paylaşmadım paylaşmak da istemiyordum. Fakat dayanamayarak samimiyetine ve iyiniyetine gerçekten inandığım çok da sevdiğim bir arkadaşımla bu durumu paylaştım bugün. Kendisi de evli bu arada .
Sorunları anlattıktan sonra bana şöyle dedi. “ Artık evlen! Bunca zamanlık kısır döngünü , bu şanssızlığı kır. Hem insanlar aynı eve girince değişiyor. Belki iyi olur, belki senin evi gerçekten beğenmediğini anlayınca evden bile taşınır. Bir şans ver olmazsa boşanırsın . Biraz zaman tanıyın birbirinize .” Dedi. Bende ya iyide öyle şey mi olur? Ben evlenip bir kaç hafta bakayım sonra ayrılayım nasıl olacak bir de cinsellik yaşamış olucam adamla. Ben böyle bir şey istemem . Ev arkadaşlığı olsa deneyelim. Ama adamın koynuna girmek var işin ucunda dedim. Hadi diyelim ben cinsellik yaşamak istemedim böyle böyle ısınmak istedim biraz , bir gidişata bakmak istedim diyelim ya adam şiddet uygular veya başka bir şey yaparsa ? Bu riski nasıl göze alayım ben ?
“Onu ayarlarsın bir şekilde adet oldum de zaten kafadan bir haftan var bir bak , o bir haftada ne olduğu az çok ortaya çıkar aynı evde olmazsa çeker gidersin dedi “ böyle kolay mı cidden ?
Tekrar söylüyorum kendisi evli.
Sanırım bir nişanlıdan ayrılmanın bonusunda bir de arkadaşsız kalacağım. En güvendiklerimden biri bile böyle yaparsa