Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz de aramıyor, mesaj atmıyorsunuz ki.
Nişanliniz için söylenecekleri söyledik ama sizde bir köşede oturup aranıp, sorulmayi mi bekliyorsunuz sürekli?

Ev işini ne yaptın diye mesaj atıp aramak bu kadar mi zor?
Aramak içimden gelmiyor o böyle yaptıkça. Çünkü ben defalarca bu arama mevzunu söyledim. Erkeğin ilgisini göstermesi hoşuma gidiyor dedim. Ben aramasam bile sen ara bu beni mutlu ediyor sana daha çok bağlıyor dedim . Dedim de dedim ama aynı tas aynı hamam

Böyle şeyler ısmarlama gibi söyleyerek olmaz ki. 2 siz ararsınız 3 o arar kendiliğinden olur yani.

40 yaşında diyorsunuz yA kendi yaş civarında bir bayan İçin hoş da gelebilir demek istediğim bu ..
O zaman siz yalandan sevgi gösterisi mi yapıyorsunuz dediğiniz gibi ..
Gerçekten seveceğiniz biri çıkabilir geç çok daha mutlu olabilirsiniz sonradan umarım eyvah demezsiniz

Böyle şeyler ısmarlama gibi söyleyerek olmaz ki. 2 siz ararsınız 3 o arar kendiliğinden olur yani.
Bir de o arkadaşınızın önerisi ne öyle ya evlen, ısınmazsan boşanırsın diye, tester parfüm mü bu, bir iki sık beğenmezsen almazsın der gibi Bir de belki mutlu olursun falan demiş, belkilerle evlenilir mi yahu?!

İyi de şimdiki arama nedeniniz canım cicim yapmak, hal hatır sormak için olmayacak ki. Gayet ciddi bir konuşma yapmanız gerekiyor bunun için de onun arama lütfunu beklemeden siz arayın ve sorununuzu çözün. Arafta bekliyorsunuz acaba ne yaptı diye.

Onun tutmak istediği eve gidip baktınız mı hiç, gezdiniz mi?

Onun tutmak istediği eve gidip baktınız mı hiç, gezdiniz mi?
Doğrı az daha bekleyip arayım

Şaka gibi yaşıyorum şaka
Benim aramama gerek kalmadı . Kendi aradı biraz önce. Tutmuş hemde tutalı 5 6 saat oluyor sanırım . Ve benim haberim yok !!!! Tutunca tuttum diye arasa bari o da değil. Evi tutmuş gitmiş iş yapmış karşı yakaya falan geçmiş ordan dönüş yolunda bu saat olmuş beni arıyor. Dedim kesin tutucam demedin , pazarlık yapcan diyordun sigara meselesi vs dedim . Ya ben sana tamam dedim tutucam dedim ya dedi. İyi hayırlı olsun dedim kapadım

Gitsin tek başına yaşasın evinde, siz de yüzüğü gönderin. Bu adam o yüzüğü bir sonraki sevgiliye saklar, malum iade edince aynı parayı alamıyor

Sen biraz pasif davranıyorsun sanki adam ondan yüz buluyor gibime geldi ısrarcı değilsinz

Peki ne yapacaksiniz bundan sonra? Sanki tepkinizi yeterince göstermiyorsunuz o da ciddiye almiyor gibi? Ya da bilerek yapiyor?
Bu evliligi yapmayin, mantikla alakasi yok.

Hayırlı olsun ne diyelim. Ama siz ona o evi gerçekten istemediğinizi söylememişsiniz ki, kesin tutuncam demedin sigara olayı vs hep yuvarlak laflar. Ben o evi istemiyorum kararım kesin diyecektiniz. O ev olursa bu evlilik olmaz resti çekecektiniz, evi gerçekten istemediğinizi bilecekti sizi kaybetmemek için ikinize de uyacak ev bulacaktı. Daha nişan döneminde istekleriniz önemsenmiyor daha doğrusu karşı tarafa isteklerinizi net olarak söyleyemiyorsunuz. siz ona isteklerinizi hiç anlatamamışsınız İletişim eksikliğiniz var, ne yapmayı düşünüyorsunuz

Bazen yanlış tercihler yapabiliriz hayatta. Hayatımıza yanlış kişileri alabiliriz. Bence bu arkadaşınız da yanlış tercih diyesim geldi. Tamam direkt ayrıl demek istemez belki -karışmak istemez- fakat en azından mantıklı bir şeyler söyler. Konuyu takip ediyorum, yazmak istemedim fakat şu mesaja oldukça şaşırdım. Ki arkadaşım dediğiniz biri yazmış.. İnsan şansızlığı, kısır döngüyü bu şekilde mi kırarmış, insanlar bir haftada birbirini mi tanıyormuş? Hayır gerçekten merak ediyorum bunu nasıl bir düşünce yapısıyla dedi. Böyle parlak fikirler(!) veren bir arkadaşlıktansa inanın bazen arkadaşsızlık daha iyidir. En güvendiğiniz insanları gözden geçirin isterseniz.

Aslında gerçekten çok iyi çok temiz bir kız. Epeydir tanıyorum. Melek gibidir. Bu yorumuna çook şaşırdım

Aslında gerçekten çok iyi çok temiz bir kız. Epeydir tanıyorum. Melek gibidir. Bu yorumuna çook şaşırdım
Belki de bu konuya farklı bir bakış açısı ile bakmıştır -her ne kadar anlam vermek güç olsada-. Eğer normalde de bu şekilde değilse -nasıl ifade etsem bilemedim- yani sizi yargılamak yerine gerçekten arkadaşlık yapan biriyse tabii ki bir şey diyemem. Fakat sizi mutsuz ediyorsa gözden geçirin hayatınızdaki arkadaşlıklarınızı. Mesela daha önceki mesajınızda da arkadaşlarınızın sizi yargılayacağınızı söylediniz. Haklısınız insan böyle hayati konularda yargılanmak istemez. Fakat sizi bu evlilik üzerinden eleştiren kişiler gerçekten arkadaşınız mı? Siz üzgün olduğunuzda onlar evlerinde aa Ceylan üzgün deyip üzülmeyecekler. Kaldıkları yerden eğlenmelerine devam edecekler. Arkadaş dediğiniz kişi sizin iyiliğinizi ister. O tip insanlar arkadaş gibi görünen ama arkadaşlık sıfatını barındırmayan kişiler. Kusura bakmayın biraz sert olmuş olabilir bu yorumum. Ama gerçekten böyle insanlarla arkadaş olmak yerine tek olmak çok daha iyidir. Bir insanın çok iyi, çok temiz olması iyi bir arkadaş olması için bazen yeterli olmayabiliyor. Benim de geçmişte çok değer verdiğim bir arkadaşım vardı. Vardı diyorum çünkü arkadaşlığımızın miadı dolmuştu. Onu da mesela yıllardır tanıyorum, iyi, temiz, ahlaklı bir kız diyebilirim onun için. Fakat evlilik konusu açıldığında öyle bir moda sokuyordu ki beni sanki geç kalmışım, hayatın asıl amacını kaçırmışım gibi her konu evliliğe geliyordu. Bir yerden sonra mutsuz etmeye başlıyor bu. Bazen yakın dediğimiz arkadaşlarla aynı pencereden olmasa bile benzer pencerelerden bakmak gerekiyor olaylara. Ben arkadaşınız üzerinden örnek verdim fakat iç sesinizi duyarken arkadaş, çevre vs gibi dış etmenlerin sesini duymayın. Çünkü evlenseniz de evlenmeseniz de, mutlu olsanız da mutsuz olsanız da bunu yaşayacak olan sizsiniz.

Kişi başı 100 tl kebabı nerde yiyorsunuz yahu kazık resmen. Alkollüyse o ayrı tabii alkollü masaya harcanır.

Arkadaşlığa bu kadar anlam yüklemedim hiç o yüzden hayatınızdaki etkilerini okudukça şaşırdım. Yargılanmaktan korkuyorsunuz ve adımlarınızı atarken karar aşamasında aklınızın bi köşesinde arkadaşlar da var çok ilginç gerçekten. Bakın bugun caner çalışır vefat etti yakın arkadaşlarından biri story atma derdine düştü diğeri de başka arkadaşlarıyla ikisini yudumluyor. Hayat sizin yaşayacak olan sizsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…