- Konu Sahibi bahargunay
-
Tüm sevgili Kadınlar Kulübü arkadaşlarımın bayramını kutlarım, ve güzel bir bayram tatili geçirmenizi dilerim... Nilciğim duaların için çok teşekkür ederim, inşallah daha iyisindir güzelim.
selam tatlım biraz daha iyi olmana çok sevindim allahın izniyle daha iyi olucaksın. kalbinle ilgili sıkılma canım emin ol ciddi bişey olsaydı muhakkak belli olurdu gözden kaçmazdı. hadi birinde kaçtı dersin ama diğerinde emin ol kaçmazdı canım gözden. görüceksin buda geçicek biraz ilaç tedavisi biraz nefes egzersizi iyi gelicektir. üzülme arkadaşım ben hep yanındayım yalnız değilsin hepimizin ortak kaderleri var. allah beterinden korusun. inşallah hamilelik ardından bebek bizlere iyi gelicektir inanıyorumki bütün sıkıntılarımızı unutucaz güzelim. bende aynen dediğin gibi herşeyi göze alıp adım atmamız gerektiğine inanıyorum. başarıcaz ya da başarıcaz tatlım :)) . allah dualarını kabul etsin canım çok öptüm iyi gecelerAtaklarım konusunda, tamamen rahatladım diyebilirim...
Kullandığım ilaç bir mucize gibi.. Hamdolsun..
Hemde 10 mg. bile yetti rahatlamama..
Ama işte.. kalbim... Sürekli ekstra atımlar oluyor..
Sert çarpıyor.. Ve ben inanılmaz derecede huzursuz oluyorum..
Evet canım, kardiyolojik muayeneden geçtim, defalarca kere..
Sebebi bilinmeyen bir çarpıntı ve ekstra atımlarım var..
Onun içinde bir ilaç kullanıyorum.. Bırakıp bırakmama konusunda da kararsızım işte..
cerenim, canım benim.. tek sonuç ve çaremiz var..
O da herşeyi göze alıp, 9 aylık bir savaşa gireceğiz..
O 9 ayda neler olur Allah bilir..
Belki çok mükemmel geçecek.. Belki beklediğimize hayıflanacağız..
Belkide çok zorluklar yaşayacağız ama, o minik şeyi kucağımıza almak
uğruna katlanacaıız..
Ben başka bir yol göremiyorum..
Allah'ım hepimize yardım et..
Bizi kadın olarak yarattın..
Kadınlığımızın en doğal hakkı olan "annelik" duygusunu istediğimiz kadar
ve en güzel şekliyle yaşat bize Ya Rabb'îm...... Hepimize....
ceren, canım, çok pozitif enerji veriyorsun..
Bu enerjin hiç eksilmesin inşaAllah..
Ve en kısa zamanda hayırlı haberlerini de almak istiyorum..
Burada hep birlikte yaşayacağız hamileliğimizi değil mi?
Bu arada, bahardan ses seda yok..
En son biraz hastaydı.. Ama iyileşiyorum demişti..
Hey, bahaaarrr..
İyimisin? Nerelerdesin?
iyiyim kızlar sizler nasılsınız? çok şükür düzeldim ama çok uzun sürdü. sizler nasılsınız canlarım? bizim 25 Kasım cuma günü doktor kontrolümüz var, bakalım oğluşumun boyu kaç cm olmuş. bence 30 cm ve 620 gr.civarında çıkacak ama bakalım. Sevgili Nil'ciğim, seninde iyi olmana ne kadar sevindim bilemezsin canım. Çok şükürler olsun diyorum. İnşallah bir daha atak yaşamazsın canım.
Diğer arkadaşlarımı da çok çok öpüyorum, hepiniz iyisinizdir inşallah...
selam canımmmm... :) unutulmadığıma çok sevindim canım :) tatlım biz bi bütünüz olurmu lafa atlamayım demek. nasılsın baharcım iyimisin? kıyamam kilolar gelmeye başlamış olsun bebişle ikiniz iyi olunda ilerde verilir kilo. ilaçların dozu düşükmü canım? valla ben hamile değilim ama hızla kilo alıyorum pazar sabahı 86 çıktımsevgili ceren'im, ben sizi hiç unuturmuyum canım benim, aslında her akşam yazılanları okuyorum ama bana bir soru falan olmadan lafa atlamayayım dedim de. Ah kızlar 5. aydan sonra fena kilo alınıyor, bir yandan ilaçlar, bir yandan hamilelik, ne kadar hareketli olsam da yinede kilo alıyorum ya. Yemek yemeyi çok seviyorum, bu ilaçlar sizdede iştah açıyormu? Bu sabah tartıda 77'yi gördümde. Özellikle akşam ilacını içtikten sonra gece canınız tatlı istiyormu?
cerenim, ben de 35 yaşındayım canım..
Onun için kendimi sıkışmış gibi hissediyorum ya..
Vaktim kalmadı vaktiiiiim... :18:
Merhba bahar bende okb anksiyete panik atak haastasıyım. Yeni anne oldum hamileliğim sıkıntılı ve zor geçti. 3. Da passiflora sonra ataraks 6. Ayda antideprasan ve antipsikotik kullandım. çok şükür oğlum sağlıklı.şimdi de ona zarar verir miyim diye düşünmce ve görüntüler aklımdan çıkmyor ilaç desteği alıyorum. Anafranil faverin zedpreks xanax içiyorum emziremedim maalesef bana da edin ismim sibel bahar ceren nil unutmayın olur mu dua edin. Maşallah bebeğim 5. Ayına girdi şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?