baharcım selam canım nihayet iyi haberini aldık. maşallah bebişde iyimiş kilosu ve boyu. her geçen gün büyüyor bebiş allah sağlıkla kucağını doldurmayı nasip etsin canım. sen sonlara geliyorsun artık canım ne güzel darısı bizlerin başına inşallah. baharcım biliyorsun bahsetmişti geçen ay doğum kontrol hapımı bırakmıştım. geçen ayın 9unda adet gördüm ve hala adetim gelmedi. test yaptım negatif. acaba nedir niye adetim gelmiyor?
hamile değilim peki hastalığımmı var diye evham yaptım panik atağım tekrarladı inan hamile kalmaktanda sanki korkar oldum. hamile kalırsam panik atağım gelirse hastanede bana müdahele etmezler v.s. diye kuruntular yapmaya başladım. lus. 50mg gün aşırı olmak üzere yarım içiyorum. eğer her güne yarım içersem bu esnadada hamile kalırsam bişey olurmu acaba ya? doktora gitmeye korkuyorum tekrr yüksek dozda ilaca başlatıp doğum kontrol hapına başlatır diye. ben niye böyle oldum baharcım ilk hapı bıraktığımda yeniden doğmuş gibiydim peki şimdi ne değişti noluyor niye ben böyleyim bilemiyorum kendimi tanıyamaz anlayamaz oldum. dualarına ihtiyacım var eksik etme lütfen canım. bu hislerimi ailemlede eşimlede paylaşmaya çekiniyorum yolun sonunda tökezledim diye. dilerim bende senin kadar şanslı olurum rabbim senide bebişinide bizleride korusun canım çok öpüyorum[/QUOTE
Sevgili Ceren'im, adetinin gelmemesinin uzun yıllar kullanmış olduğun doğum kontrol hapıyla alakalı ve mevsim değişimi ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bence kadın doğum uzmanına görünsen diyorum, ama panik atak yapmana hiç gerek yok inan, çünkü bende bir kez depo hormon hapı kullanmıştım, hani ertesi gün hapı var ya, ondan, 18 gün gecikmişti adetim. Bende çok paniklemiştim ama sonra oldum, mevsim dönüşü de çok etkiliyor, ben kendimi hamile sanmıştım ve defalarca kan ve idrar testi yaptırmıştım. Ama 2 ay içinde herşey normale döndü. Hormon hapları etkiliyor tabi vücudu.