• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manik depresyon (bipolar bozukluk) tedavisi gören hamileler.. Gelin birlik olalım..

slm kızlar. benimde sizinle konuşmaya çok ihtiyacım var. yaklaşık 7 ay önce ilaçları bıraktım bilindik bi antideprasan kullandım. bebek için bıraktım. yalnız bu aralar çok kötüyüm annem ameliyat oldu zor günler geçti tetikledi galiba. şimdi doktorum ilaca başlamak istemiyor ama ben kendi ihtiyaçlarımı bile zor karşılıyorum dışarı çıkamıyorum. bilirsiniz yani. baş dönmesi oluyo bende buda depresyonu tetikliyo şuan. bütün kontroller yapıldı psikolojik yani. ne yapıcam şimdi anlaamdım. bebek çok istiyorum ama bu durumu nasıl aşıcam bilmiyorum. diyorum ilaca başlasam hamile kaldığımda bıraksam çünkü 5,6 ay denedik olmadı belki uzar bu durum ne bileyim. siz beni anlarsınız ne yapmalıyım
sevgili arkadaşım aramıza hoşgeldin yazdıklarını burdaki arkadaşlarla hemen hemen aynını yaşıyoruz. bende tedavi görüyorum son aşamadyım düşük dozda ilaç alıyorum fakat korunmayı geçen ay bıraktım hamile kaldığımda doktorum tamamen kesicek 3 aylık dönemde. sonra ihtiyaç duyarsam tekrar başlatıcak. sana tavsiye çok ilerlemeden tedaviye tekrar başla hamile kalınca bırak gülüm. iyi olmalısınki hamilede kaldığında rahat hamilelik geçirebilesin. sana geçmiş olsun canım allah hakkında herşeyin hayırlısını versin. öptüm arkadaşım

cerenseren cim çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. cumartesi ilaca başladım tekrar. tabi bu sürecte zor geçiyor ilk zamanlar. inşallah şikayetlerim zamanla geçecek diye düşünüyorum. üzülmüyo değilim bebek için ama şöyle bi durum oluştu bende, ilacı bıraktıktan sonra zorlandım çok olmasada, stres yaratıyodu buda bebeği engelleyebilir çünkü kadın doğumcu herşey normal demişti yine 6 denemede olmadı. şimdi en azında biraz daha rahat olurum belki bebekkte hemen gelir:) bende artık hamile kalınca bırakmak istiyorum. etrafımda insanların eşim hariç ailemin bile beni anlamadığımı düşünüyorum. nasıl bebeğin olacak deyip duruyolar beni ne kadar üzdüklerinin farkında bile değiller. burda bahar arkadaşımın yazdıkları beni o kadar rahatlattı ki anlatamam. Allah hepimizin yanında olsun. bize hayırlı bi evlat ve ona güzel bakabilecek güç versin arkadaşlarım. iyi ki varsınızzz...

cerenseren cim çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. cumartesi ilaca başladım tekrar. tabi bu sürecte zor geçiyor ilk zamanlar. inşallah şikayetlerim zamanla geçecek diye düşünüyorum. üzülmüyo değilim bebek için ama şöyle bi durum oluştu bende, ilacı bıraktıktan sonra zorlandım çok olmasada, stres yaratıyodu buda bebeği engelleyebilir çünkü kadın doğumcu herşey normal demişti yine 6 denemede olmadı. şimdi en azında biraz daha rahat olurum belki bebekkte hemen gelir:) bende artık hamile kalınca bırakmak istiyorum. etrafımda insanların eşim hariç ailemin bile beni anlamadığımı düşünüyorum. nasıl bebeğin olacak deyip duruyolar beni ne kadar üzdüklerinin farkında bile değiller. burda bahar arkadaşımın yazdıkları beni o kadar rahatlattı ki anlatamam. Allah hepimizin yanında olsun. bize hayırlı bi evlat ve ona güzel bakabilecek güç versin arkadaşlarım. iyi ki varsınızzz...
sevgili arkadaşım tedaviye başladıysan hiç sıkılma 10 günden sonra biliyorsun ilaçlar etkilerini göstermeye başlıyor. kısa sürede rahatlıcan canım. hamile kalmanıda kolaylaştırır bu durum.çünkü stres herşeye sebep oluyor maalesf. hele bizim gibi hassas olanları daha çok olumsuz etliliyor. insanı ailesi anlamıyor bunu ben hep savunurum. kendileri bizim yaşadıklarımızı yaşamadıkları için anlayamıyorlar. eşlerimizde bi yere kadar anlıyor. fakat buradaki arkadaşlar bizi anlayarak destek oluyor. hepimizbenzer durumları yaşadıklarımız içn birbirimizi anlıyarak destek olup moral cesaret veriyoruz. hepimizin ortak dileği sağlığımıza kavuşup bebek sahibi olmak allahın izniyle. bahardaki şansın darısı bizlerin başına inşallah. bebişninde maşallahı var baharı üzmüyor hamileliği iyi gidiyor. onun iyi haberleri hepimize cesaret veriyor. allah hepimizin gönlüne göre versin. ilaç dozlarını yüksekmi başlattı doktorun canım? hangi ilde yaşıyorsun arkadaşım? umarım izmirde yaşıyorsundur :40::40: birbirimize doktor tavsiye edriz. iyi akşamlar tatlım öpüyorum

bursa da yaşıyorum canım ne yazıkki:( ilaca 50mg la başladık ama ben yükseltmek istemiyorum. yaklaşık 10 gün sonra randevum var. bilindik bi ilaç L harfiyle başlıyor. isim verebiliyomuyuz bilmiyorum. inşallah hamileliği kolaylaştırır bende öyle umut ediyorum. belki daha rahat olabilirim. seninde ilk gebelik mi olacak canım. benim ilk olacak 27 yaşındayım. oturduğumuz apartmanda hep yeni evli çiftler var ve nerdeyse hepsinin bebeği var evlenelide 2.5 sene oldu. etrafımda benden bebek haberi bekleyen o kadar kişi var ki. her ne kadar düşünmemeye çalışsamda stres yaratıyor. farkında olmadan zarar veriyorum kendime. canım benim eşim anlayışlı ama daha yeni olduğumuz içinde olabilir. artık ne zaman sabrı biter bilemiyorum:) evet bahar dan haberler bekliyoruz sesimizi duyuyorsa..

Merhaba arkadaşlar..bende panik atak hastasıyım.ilk 4 sene tedavi gordum ve 2 yıldır da ilaç kullanmıyorum.ama bilirsiniz panik ataklar genelde hep detaylı düşünürler..5 ay once hamile kaldım ve 5 haftalıkken düşük yaotım.7 yıllıkta evliyim..ve ilk bebeğim olucaktı.ama ben bu hamilelikte bişeyi anladım..Hamilelikten ne kadar korktuğumu..hamile olduğumu oğrenince çok korktum..içimde bi canlı kıpırdıcak..çok kılo alıp yürüyemem çalışmam doğuramam vs vs sorunlar geldi hep aklıma..düşük yapınca üzüntüden çok rahatlama hissettim sanki:((ama ben çocuk istiyorum...hamilelik korkularımı nasıl yenebilirim..yada çok saçma korkularım mı var benimle bu konuda paylaşımlarınız olursa çok sevinirim:))

canım böyle düşünceler bende de oluyor. bende bilmiyorum üstesiden nasıl geleceğiz. hep nasıl olacak nasıl bakarım. karnımda olunca nasıl olur diyorum. bunu artık yaşayıp göreceğiz:( böyle düşünmek iyi değil aslında beynimizei kötü yönlendiriyoruz. o yüzden 6 ay denedik bebek olmadı benim. doktor herşey normal dedi düşün. kızlar burda hep beraber düşüncelerimizi paylaşalım destek olalaım. belli ki bu tek kendi başımıza gelmiyor.

Merhaba arkadaşlar..bende panik atak hastasıyım.ilk 4 sene tedavi gordum ve 2 yıldır da ilaç kullanmıyorum.ama bilirsiniz panik ataklar genelde hep detaylı düşünürler..5 ay once hamile kaldım ve 5 haftalıkken düşük yaotım.7 yıllıkta evliyim..ve ilk bebeğim olucaktı.ama ben bu hamilelikte bişeyi anladım..Hamilelikten ne kadar korktuğumu..hamile olduğumu oğrenince çok korktum..içimde bi canlı kıpırdıcak..çok kılo alıp yürüyemem çalışmam doğuramam vs vs sorunlar geldi hep aklıma..düşük yapınca üzüntüden çok rahatlama hissettim sanki:((ama ben çocuk istiyorum...hamilelik korkularımı nasıl yenebilirim..yada çok saçma korkularım mı var benimle bu konuda paylaşımlarınız olursa çok sevinirim:))

sevgili Bağnur, aramıza hoşgeldin canım, ve tüm arkadaşlarıma da selamlar... Duydumki burada birisi hamilelikten korkuyormuş, 28 haftalık bir hamile olarak ona korkulacak birşey olmadığını söyleyeyim de rahatlasın dedim. Öncelikle içindeki bebek o kadar yavaş büyüyor ki sen karnının büyüdüğünü hissetmiyorsun. Yani hamilelik provalarında karnını şişirip te yürümek gibi falan değil. Milim milim büyüyor ve sen ona alışıyorsun. Yüce Rabbim herşeyi o kadar güzel ayarlamışki. Mesela 4. ayda haftada 40-50 gram arası büyüyor. Sen haftada 40-50 gram alsan rahatsız olurmusun? Hayır tartılmasan farkında bile olmazsın belkide. Ayrıca yediklerine dikkat edersen çok kilo da almazsın. 6.5 aylık hamileyim daha 5.5 kilo aldım.
Sonra içindeki kıpırtılara gelince, ilk 5 ay birşey hissetmeyeceksin zaten, sonra hafif bir gaz dolanıyormuş gibi olacak içinde. Bu sürede sende tüm korkularını yenmiş ve korkulacak birşey olmadığını anlamış rahatlamış olacaksın. Daha kuvvetli tekmeler isteyeceksin. Herkes sana ayrıcalıklı davranacak. Manav sana meyvelerin sebzelerin en güzel yerinden verecek, nereye gidersen git sana hemen yer verecekler. Prenses hayatı gibi oluyor yemin ederim. Çok saltanatlı yani. Kesinlikle tavsiye ederim.
Doğuma gelince, sende epidural anestezili prenses doğum yaparsın olur biter.
Diğer tüm korkularını yaz, en güvenilir elden ben sana cevaplayayım canım. Sevgiyle kal canım benim.

Kızlar bu arada şaka maka 28 haftaya geldik hep beraber. Oğlum 38 cm. ve 1300 gramlarda.... 11 haftamız kaldı kısmetse. Hepinizi öpüyorum buradan.

Kızlar bu arada şaka maka 28 haftaya geldik hep beraber. Oğlum 38 cm. ve 1300 gramlarda.... 11 haftamız kaldı kısmetse. Hepinizi öpüyorum buradan.

baharcım selam canım nihayet iyi haberini aldık. maşallah bebişde iyimiş kilosu ve boyu. her geçen gün büyüyor bebiş allah sağlıkla kucağını doldurmayı nasip etsin canım. sen sonlara geliyorsun artık canım ne güzel darısı bizlerin başına inşallah. baharcım biliyorsun bahsetmişti geçen ay doğum kontrol hapımı bırakmıştım. geçen ayın 9unda adet gördüm ve hala adetim gelmedi. test yaptım negatif. acaba nedir niye adetim gelmiyor? :50: hamile değilim peki hastalığımmı var diye evham yaptım panik atağım tekrarladı inan hamile kalmaktanda sanki korkar oldum. hamile kalırsam panik atağım gelirse hastanede bana müdahele etmezler v.s. diye kuruntular yapmaya başladım. lus. 50mg gün aşırı olmak üzere yarım içiyorum. eğer her güne yarım içersem bu esnadada hamile kalırsam bişey olurmu acaba ya? doktora gitmeye korkuyorum tekrr yüksek dozda ilaca başlatıp doğum kontrol hapına başlatır diye. ben niye böyle oldum baharcım ilk hapı bıraktığımda yeniden doğmuş gibiydim peki şimdi ne değişti noluyor niye ben böyleyim bilemiyorum kendimi tanıyamaz anlayamaz oldum. dualarına ihtiyacım var eksik etme lütfen canım. bu hislerimi ailemlede eşimlede paylaşmaya çekiniyorum yolun sonunda tökezledim diye. dilerim bende senin kadar şanslı olurum rabbim senide bebişinide bizleride korusun canım çok öpüyorum

bursa da yaşıyorum canım ne yazıkki:( ilaca 50mg la başladık ama ben yükseltmek istemiyorum. yaklaşık 10 gün sonra randevum var. bilindik bi ilaç L harfiyle başlıyor. isim verebiliyomuyuz bilmiyorum. inşallah hamileliği kolaylaştırır bende öyle umut ediyorum. belki daha rahat olabilirim. seninde ilk gebelik mi olacak canım. benim ilk olacak 27 yaşındayım. oturduğumuz apartmanda hep yeni evli çiftler var ve nerdeyse hepsinin bebeği var evlenelide 2.5 sene oldu. etrafımda benden bebek haberi bekleyen o kadar kişi var ki. her ne kadar düşünmemeye çalışsamda stres yaratıyor. farkında olmadan zarar veriyorum kendime. canım benim eşim anlayışlı ama daha yeni olduğumuz içinde olabilir. artık ne zaman sabrı biter bilemiyorum:) evet bahar dan haberler bekliyoruz sesimizi duyuyorsa..

selam canım... nasılsın? biraz toparlandınmı? hamilelik konusunu kendine dert etme tatlım daha yeni evliymişsin yolun başındasın. kimsenin lafına bakıp kendine kuruntu yapma. yaşında küçükmüş daha canım. benden daha şanslısın. ben 37 yaşındayım.ikinci evliliğimi yaptım . ilk evliliğimden kızım var ancak 5 yıllık yaşadığım ikinci evlilimden bebeğim yok. dünya iyisi çok sevdiğim ve hakkını asla ödeyemeyeceğim eşim için bebek istiyorum. onun hiç çocuğu yok en büyük hayali baba olmak. kızımada dört dörtlük babalık yapıyor. bu onun en büyük hakkı. evlendiğimizden beri üzerime titriyor iyi olayım diye. ona haksızlık olur evlat vermezsem rabbim işlerimi rast getirmez kendimi düşünüp bebek yağmazsam. eşime bebek vermeyi ikimizin sevgisini yaşatmak benimde en büyük arzum canım. o yüzden her üzüldüğünde beni aklına getir ve moralini hiçbişeye bozup umudunu kaybetme. bak benim bile hala umudum var bu yaşta olmama rağmen. dilerim şans hepimizden yana olur ve bir gün hepimiz bu sayfalarda mutluluğumuzu konuşuruz. allaha emanet ol tatlım çok öpüyorum :1:

baharcım selam canım nihayet iyi haberini aldık. maşallah bebişde iyimiş kilosu ve boyu. her geçen gün büyüyor bebiş allah sağlıkla kucağını doldurmayı nasip etsin canım. sen sonlara geliyorsun artık canım ne güzel darısı bizlerin başına inşallah. baharcım biliyorsun bahsetmişti geçen ay doğum kontrol hapımı bırakmıştım. geçen ayın 9unda adet gördüm ve hala adetim gelmedi. test yaptım negatif. acaba nedir niye adetim gelmiyor? :50: hamile değilim peki hastalığımmı var diye evham yaptım panik atağım tekrarladı inan hamile kalmaktanda sanki korkar oldum. hamile kalırsam panik atağım gelirse hastanede bana müdahele etmezler v.s. diye kuruntular yapmaya başladım. lus. 50mg gün aşırı olmak üzere yarım içiyorum. eğer her güne yarım içersem bu esnadada hamile kalırsam bişey olurmu acaba ya? doktora gitmeye korkuyorum tekrr yüksek dozda ilaca başlatıp doğum kontrol hapına başlatır diye. ben niye böyle oldum baharcım ilk hapı bıraktığımda yeniden doğmuş gibiydim peki şimdi ne değişti noluyor niye ben böyleyim bilemiyorum kendimi tanıyamaz anlayamaz oldum. dualarına ihtiyacım var eksik etme lütfen canım. bu hislerimi ailemlede eşimlede paylaşmaya çekiniyorum yolun sonunda tökezledim diye. dilerim bende senin kadar şanslı olurum rabbim senide bebişinide bizleride korusun canım çok öpüyorum

Yazını tesadüfen gördüm.Panik atak olup hamile kalan birkaç kişiyi tanıyorum.Hamile kaldıkdan sonra hiçbirşeyleri kalmadı.Üstelikde neden müdahele etmesinler?

baharcım selam canım nihayet iyi haberini aldık. maşallah bebişde iyimiş kilosu ve boyu. her geçen gün büyüyor bebiş allah sağlıkla kucağını doldurmayı nasip etsin canım. sen sonlara geliyorsun artık canım ne güzel darısı bizlerin başına inşallah. baharcım biliyorsun bahsetmişti geçen ay doğum kontrol hapımı bırakmıştım. geçen ayın 9unda adet gördüm ve hala adetim gelmedi. test yaptım negatif. acaba nedir niye adetim gelmiyor? :50: hamile değilim peki hastalığımmı var diye evham yaptım panik atağım tekrarladı inan hamile kalmaktanda sanki korkar oldum. hamile kalırsam panik atağım gelirse hastanede bana müdahele etmezler v.s. diye kuruntular yapmaya başladım. lus. 50mg gün aşırı olmak üzere yarım içiyorum. eğer her güne yarım içersem bu esnadada hamile kalırsam bişey olurmu acaba ya? doktora gitmeye korkuyorum tekrr yüksek dozda ilaca başlatıp doğum kontrol hapına başlatır diye. ben niye böyle oldum baharcım ilk hapı bıraktığımda yeniden doğmuş gibiydim peki şimdi ne değişti noluyor niye ben böyleyim bilemiyorum kendimi tanıyamaz anlayamaz oldum. dualarına ihtiyacım var eksik etme lütfen canım. bu hislerimi ailemlede eşimlede paylaşmaya çekiniyorum yolun sonunda tökezledim diye. dilerim bende senin kadar şanslı olurum rabbim senide bebişinide bizleride korusun canım çok öpüyorum[/QUOTE

Sevgili Ceren'im, adetinin gelmemesinin uzun yıllar kullanmış olduğun doğum kontrol hapıyla alakalı ve mevsim değişimi ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bence kadın doğum uzmanına görünsen diyorum, ama panik atak yapmana hiç gerek yok inan, çünkü bende bir kez depo hormon hapı kullanmıştım, hani ertesi gün hapı var ya, ondan, 18 gün gecikmişti adetim. Bende çok paniklemiştim ama sonra oldum, mevsim dönüşü de çok etkiliyor, ben kendimi hamile sanmıştım ve defalarca kan ve idrar testi yaptırmıştım. Ama 2 ay içinde herşey normale döndü. Hormon hapları etkiliyor tabi vücudu.

baharcım selam canım nihayet iyi haberini aldık. maşallah bebişde iyimiş kilosu ve boyu. her geçen gün büyüyor bebiş allah sağlıkla kucağını doldurmayı nasip etsin canım. sen sonlara geliyorsun artık canım ne güzel darısı bizlerin başına inşallah. baharcım biliyorsun bahsetmişti geçen ay doğum kontrol hapımı bırakmıştım. geçen ayın 9unda adet gördüm ve hala adetim gelmedi. test yaptım negatif. acaba nedir niye adetim gelmiyor? :50: hamile değilim peki hastalığımmı var diye evham yaptım panik atağım tekrarladı inan hamile kalmaktanda sanki korkar oldum. hamile kalırsam panik atağım gelirse hastanede bana müdahele etmezler v.s. diye kuruntular yapmaya başladım. lus. 50mg gün aşırı olmak üzere yarım içiyorum. eğer her güne yarım içersem bu esnadada hamile kalırsam bişey olurmu acaba ya? doktora gitmeye korkuyorum tekrr yüksek dozda ilaca başlatıp doğum kontrol hapına başlatır diye. ben niye böyle oldum baharcım ilk hapı bıraktığımda yeniden doğmuş gibiydim peki şimdi ne değişti noluyor niye ben böyleyim bilemiyorum kendimi tanıyamaz anlayamaz oldum. dualarına ihtiyacım var eksik etme lütfen canım. bu hislerimi ailemlede eşimlede paylaşmaya çekiniyorum yolun sonunda tökezledim diye. dilerim bende senin kadar şanslı olurum rabbim senide bebişinide bizleride korusun canım çok öpüyorum[/QUOTE

Sevgili Ceren'im, adetinin gelmemesinin uzun yıllar kullanmış olduğun doğum kontrol hapıyla alakalı ve mevsim değişimi ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bence kadın doğum uzmanına görünsen diyorum, ama panik atak yapmana hiç gerek yok inan, çünkü bende bir kez depo hormon hapı kullanmıştım, hani ertesi gün hapı var ya, ondan, 18 gün gecikmişti adetim. Bende çok paniklemiştim ama sonra oldum, mevsim dönüşü de çok etkiliyor, ben kendimi hamile sanmıştım ve defalarca kan ve idrar testi yaptırmıştım. Ama 2 ay içinde herşey normale döndü. Hormon hapları etkiliyor tabi vücudu.

baharcım meraba canım az önce mesajını okuduktan sonra içim rahatlamışken bi ağrı girdi kasıklarımı bir baktım aynen dediğin gibi adetim gldi :( hastalandım. yinede içimde acabam vardı bebek idrarda çıkmayıpta kanda var çıkarmı diye.bu yüzden hastaneye randevu bile almıştım yılbaşı gününe. hani varsa eşime yılbaşı hediyesi müjdesi olsun diye. artık acabam kalmadı bu ayda hamile değilim.sağlık olsun napalım. herşeyde bi hayır vardır. yinede kadın doğumcuya görünücem haftaya. sağlığım hakkında bilgi edinirim hazır randevuda almışken. bu arADA PANİK ATAĞIM TEKRARLAR GİBİ OLUYOR DİYE HERZAMAN GİTTİĞİM PSİKİYATRİ DOKTORUMADA ÇIKICAM.ACABA DOZLARIMI YÜKSELTİRMİ? BUNA RAĞMEN DOĞUM KONTROL HAPIMA BAŞLAMAYI DÜŞÜNMÜYORUM. UMARIM HERŞEY YOLUNDA GİDER SENİNKİ GİBİ . EN BÜYÜK CESARETİDE SENDEN ALIYORUM CANIM. YÜM DESTEĞİN İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER CANIM BENİM. ÇOK ÖPÜYORUM BEBİŞEDE KENDİNEDE İYİ BAK ANNESİ ÜŞÜTME HAVALAR ÇOK SOĞUDU İYİ AKŞAMLAR TATLIM :)
PARDON YAZIMDA BUGÜN KARIŞMIŞ NEYSE :))

Yazını tesadüfen gördüm.Panik atak olup hamile kalan birkaç kişiyi tanıyorum.Hamile kaldıkdan sonra hiçbirşeyleri kalmadı.Üstelikde neden müdahele etmesinler?

Elifcim yazdıkların için sağol umarım senin dediğin gibi olur. hamile kaldıktan sonra hiçbirşeyi kalmayanlardan biri de ben olurum inşallah. çok öptüm canım sağol

sevgili Bağnur, aramıza hoşgeldin canım, ve tüm arkadaşlarıma da selamlar... Duydumki burada birisi hamilelikten korkuyormuş, 28 haftalık bir hamile olarak ona korkulacak birşey olmadığını söyleyeyim de rahatlasın dedim. Öncelikle içindeki bebek o kadar yavaş büyüyor ki sen karnının büyüdüğünü hissetmiyorsun. Yani hamilelik provalarında karnını şişirip te yürümek gibi falan değil. Milim milim büyüyor ve sen ona alışıyorsun. Yüce Rabbim herşeyi o kadar güzel ayarlamışki. Mesela 4. ayda haftada 40-50 gram arası büyüyor. Sen haftada 40-50 gram alsan rahatsız olurmusun? Hayır tartılmasan farkında bile olmazsın belkide. Ayrıca yediklerine dikkat edersen çok kilo da almazsın. 6.5 aylık hamileyim daha 5.5 kilo aldım.
Sonra içindeki kıpırtılara gelince, ilk 5 ay birşey hissetmeyeceksin zaten, sonra hafif bir gaz dolanıyormuş gibi olacak içinde. Bu sürede sende tüm korkularını yenmiş ve korkulacak birşey olmadığını anlamış rahatlamış olacaksın. Daha kuvvetli tekmeler isteyeceksin. Herkes sana ayrıcalıklı davranacak. Manav sana meyvelerin sebzelerin en güzel yerinden verecek, nereye gidersen git sana hemen yer verecekler. Prenses hayatı gibi oluyor yemin ederim. Çok saltanatlı yani. Kesinlikle tavsiye ederim.
Doğuma gelince, sende epidural anestezili prenses doğum yaparsın olur biter.
Diğer tüm korkularını yaz, en güvenilir elden ben sana cevaplayayım canım. Sevgiyle kal canım benim.

ahhh bahar seni bugun okudum ve nasıl rahatladım bilemezsin.sabahtan beri ağlıyorum ve ataklarım başladı.bugun psıkıyatrımı aradım..bebeği duyunca çok sevindi.sanki benden başka herkes seviniyor gibi hissediyorum:((şu içimdeki sıkıntıyı atabilsem şoyle bi deri rahat nefes alabilsem sağlıklı düşünücem belkide..Allah yardımcım olsun:((

sevgili arkadaşlarım hepinizin yeni yılını kutluyor, sizlere ve sevdiklerinize öncelikle sağlık huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. herşey dilediğiniz gibi olsun...
:1:

Arkadaşlar Merhaba hepinize dediğiniz gibi bizi bizdenbaşka kim daha iyi anlayabilir. İnsan bile bile hasta olmak ister mi istemez elbette duygularımızla kendi başımıza mücadele edebilsek eminim hiç bir şeye ihtiyacımız olmazdı ama olmuyor işte... Ben şu anda 26 haftalık hamileyim yaklaşık 4 aydır ilaç kullanmamak için mücadele ediyorum hatta geçen ay Pisk.gittim durumumu anlattım bana artık Lustrale başlayabilirz bebek yeterinde büyüdü bir şey olmaz dedi.
verdiği ilacı kadın doğumcuma danıştım o da kullanabilirsin dedi ama ben yinede 1 ay daha direndim kendimi telkinlerle avutmaya çalıştım olmadı olmadı olmadı araştırmadığım forum site kalmadı herkesin ortalama görüşü 3. ve 4. aylardan sonra ilacın zarar vermeyeceği yönünde idi. Rahatsızlığıma gelince de aklımdan çıkmak bilmeyen obsesyonlarla uğraşıyorum ben istemedikçe onlar daha çok aklıma geliyor öncesinde Panik atak yaşıyordum şimdilerde PA geçti obssesyon başladı bir türlü eski halime dönemedim...İlaca başladım bakalım umarım bebeğim zarar görmez lütfen birbirimize destek olalım iletişimizi koparmayalım bunu yaşamayan insanların empati kurabilmesi imkansız ötesi....

canım korkma Allahın izniyle birşey olmaz inşallah bende 6. ayda başladım öncesinde ataraks içtim Rabbim büyük ona sığın obsesyonların ne ben doğum yaptım. mutlaka tedavi ol sonrası daha zor oluyor benim öyle oldu direndim 6. ayda içtim keşke önce içseymişim hala obsesyonla mücadelem devam ediyor arkadaşım

Back