- Konu Sahibi bahargunay
ali furkan uzun ömürlü olsun canım allaha emanet olun güzelimcanım ceren çok sağol amin diyorum güzel dualarına adım sibel evet oğluşum adı ali furkan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ali furkan uzun ömürlü olsun canım allaha emanet olun güzelimcanım ceren çok sağol amin diyorum güzel dualarına adım sibel evet oğluşum adı ali furkan
selam nilcim nasılsın arkadaşım? nasıl gidiyor? vaaay arkadaşımızın maşallahı var ehliyet kursuna gidiyor. hayırlısı arkadaşım başarılar diliyorum. ayrıca cesaretini kutluyorum. başkalarına göre ehliyet kursu sıradan bişeydir. ama bizler için olağan üstü bi başarı rahatsızlığımızdan dolayı çok cesaret isteyen bi faaliyet. helal olsun nilcim. bende çok istiyorum ama cesaret edemiyorum bazen eşim yanımdayken direksiyona geçiyorum biraz sürüyorum hemen heyecana korkuya paniğe kapılıyorum o yüzden cesaret edip yazılamıyorum ehliyete. canım ben bu ayın 5inde doğum kontrol hapımı bıraktım doktorum bırakabileceğimi söyledi. panik atak ilacım gün aşırı olup yarım doz içiliyor. bu dozda hamile bile kalsam sakıncası yokmuş. hamile kalırsamda ilacımı bırakmıcam çünkü bu dozda sanki sarsılmaya başladım hastalığım tetiklemeden hamile kalmayı diliyorum canım dilerim sende daha kısa sürede bırakırsın korunmayı hamileliklerimiz aynı dönemlerde olur birbirimize destek oluruz.rabbim yardımcımız olsun . bahar yolu yarıladı alllahın izniyle . ne güzel onun paylaşımlarını okuduğumda bebek ile ilgili olanları çok heyecanlanıyorum yüreğime bi cesaret giriyor hamile kalsam biran önce diye. bebeği ile ilgili yazıları yüzüm gülerek okuyorum bizde aynı duyguları inşallah yaşarız canım çok öptüm seni iyi geceler arkadaşımKızlar, selam..
Bayağıdır uğrayamadım buraya..
Ehliyet kursuna gidiyorum, vakit sıkıntım var..
24 saat bana yetmiyor bugünlerde..
İlaç kullanıyorum ya, bu ilaçla tam rahatlamam 3 ayı bulacaktı..
Ben de bu arada ehliyet alayım dedim..
Hem kafam dağılır..
İlaç etkisini gösterdi ama tam olarak üstümden atabilmiş değilim..
Hala ara sıra yoklanıyorum..
2-3 ay içinde korunmayı bırakmayı düşünüyorum..
Allah nasip ederse, ilaçla da olsa gebelik düşünüyorum..
E haydi.. Ben gibi cesaret edemeyen canlarım..
ceren.. Sende niyetini boz 1-2 aya kadar..
Beni yalnız bırakma..
Bu arada bahar, kaç aylık oldun sen?
Tombiş bir hamile mi oldun?
Canın ne istiyorsa ye bence..
Hamileliğinin tadını çıkar..
Olması gerektiği gibi yaşa hamileliğini..
Sonra verirsin kiloları boşver..
Şu an için mühim olan bebişin..
Hepinizi çook öptüm..
sevgili bahar bana acil psikiyatr lazım iyi değilim keyfim yok obsesyonlar devam ediyor ölmek istiyorum
canım sana ulaşmaya çalıştım sorularım vardı hatta benim açtığım topiğede yazmışsın sağol sana özelden msj atım cvp veremiyorsan bana burdan yada benim topiktende msj atabilirsin sen benim için önemlisin ark. sana danışcaklarım var o yüzden seninle irtibata geçmek istedim. görüşmek üzere allah a emanet ol sen ve bebeğin
MANİK DEPRESYON TEDAVİSİ GÖREN VE HAMİLE KALAN, BEBEK UĞRUNA ÇOK BÜYÜK HATTA DELİCE RİSKE GİRİP GEBELİĞİ DEVAM EDEN ARKADAŞLAR VARMI? ŞU ANDA 12+2 HAMİŞİM, 15 YILDIR MANİK DEPRESİF TEDAVİSİ GÖRMEKTEYİM. PSİKİYATRIM İLAÇLARIMI MAALESEF KESEMEDİ, ANNE OLMAK İÇİN 34 YAŞIMA KADAR BEKLEMEK SORUNDA KALDIM. GENÇLİĞİMİN EN GÜZEL YILLARI BU HASTALIĞA GİTTİ. HALA İLAÇ KULLANIYORUM ARKADAŞLAR.. SAĞLIKLI BİR BEBEK DÜNYAYA GETİRMEK İÇİN BELKİ DE ÇOK AZ ŞANSIM VAR AMA BU DURUMDA OLAN ARKADAŞLARA TECRÜBELERİMLE IŞIK OLURUM DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SORULARINIZ VE SORUNLARINIZ İÇİN BURADAYIM..
sevgili great bende uykusuzluğu yaşadım zor günler geçirdim passiflora içtim ilk ay 3. aydan sonra ataraks kullandım 6. aydan sonra dayanamadığım için antidepresan ve antipsikotik kullandım hamdolsun bebeğime zarar vermedi. doktorum anne rahminin en güvenilir yer olduğunu 6. aydan sonra rahatlıkla ilaç yazdıklarını söyledi belki içini ferahlatır arkadaşım. şimdiki aklım olsa sakinleştirir kendimi hırpalamazdım
ama olmuyor şimdi de farklı şikayetler başladı inşallah bunu da yeneceğim
amin darısı başına hayırlı doğumlar diliyorum inşallah sende bahar da sağlıklı bebeklerinize kavuşursunuz inşallah.canım benim seni en iyi ben anlarım passiflora içebilirsin tamamen bitkisel yatarken 1 ölçek Rabbim yardımcımız olsun
canım benim hem uykuya dalamama hemde uyandım mı yatamama problemim vardı.şu an antidepresan alıyorum emziremiyorum tabi senin tam olarak kaç aylık bebeğin