Malatya'da ki gurbetçiler...

gelecektim gece girerim internete diye akşamdan gelmedim tam girecem ablam oturdu bilgisayara kalkmadı bende gelemedim o çıkmayınca uyudum ne yapayımm:umursamaz:

ahh canım benimmm iyi yapmışın napıcan ablan oturmus kalkmamış kuzummm benimmmkaydirigubbakcemile5 :jeyyar:

su perimmm nirdesin kusummm daha eve varamadınız heralde kıs amma gezdik alışveriş yaptık hee valla ayakalarım sızlıyo ama deger benim canım arkadasım çok eglendik yaa bugün hersey cok güzeldi yine gelin inşallahhh kuzu seni cok sefiyoyummm iyiki tanımısım seni ve iyiki varsın bidenem benim ama az önce karabiber nasıl da bana sarıldı gitmiyo allahım ya koptummmm resmennnnaklinialirimsmile :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

su perimmm nirdesin kusummm daha eve varamadınız heralde kıs amma gezdik alışveriş yaptık hee valla ayakalarım sızlıyo ama deger benim canım arkadasım çok eglendik yaa bugün hersey cok güzeldi yine gelin inşallahhh kuzu seni cok sefiyoyummm iyiki tanımısım seni ve iyiki varsın bidenem benim ama az önce karabiber nasıl da bana sarıldı gitmiyo allahım ya koptummmm resmennnnaklinialirimsmile :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

geldim bebem geldik...cadıyı uyuttum anca girdim.
ay hiç sorma ayaklarımı hissetmiyorum canım ya.,
acayip ağrıyorlar...günüm çok güzel geçti valla.çok keyif aldım.coştuk resmen :sm_cool:
herşey için tşk ederim bidenem.yemeklerinde sende çok güzeldin aşkitom...bayanssulusmile
allahtan eşlerimizde iyi anlaştı.yoksa nasıl görüşecektik canım ya.
sıra sende bidenem bekliyorum adanaya gitmeden okmi.
yarın aldıklarımızı pembe dolaba eklerim canım...
çok öptüm seni bebemmmzemuszemusŞenizŞeniz

geldim bebem geldik...cadıyı uyuttum anca girdim.
ay hiç sorma ayaklarımı hissetmiyorum canım ya.,
acayip ağrıyorlar...günüm çok güzel geçti valla.çok keyif aldım.coştuk resmen :sm_cool:
herşey için tşk ederim bidenem.yemeklerinde sende çok güzeldin aşkitom...bayanssulusmile
allahtan eşlerimizde iyi anlaştı.yoksa nasıl görüşecektik canım ya.
sıra sende bidenem bekliyorum adanaya gitmeden okmi.
yarın aldıklarımızı pembe dolaba eklerim canım...
çok öptüm seni bebemmmzemuszemusŞenizŞeniz

aynen canım yaa bi bacım daha oldu dostlugumuz daim olur inşallahhhh ne gzüel gezdik tozduk kurtlarımızı döktük vallaaaa ohh hersey çok süperdiiiiiiiii temam kuzusum geliriz inşallahhhhh bende cok isterim gitmeden seni görmek cünkü seni çok özlerimm bennnnolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz:asigim:

aynen canım yaa bi bacım daha oldu dostlugumuz daim olur inşallahhhh ne gzüel gezdik tozduk kurtlarımızı döktük vallaaaa ohh hersey çok süperdiiiiiiiii temam kuzusum geliriz inşallahhhhh bende cok isterim gitmeden seni görmek cünkü seni çok özlerimm bennnnolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz:asigim:

mutlaka beklerim canım...öpüldün bebeeemmm... zemuszemusŞeniz

X