malatya oturan var mı

fdneng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
331
0
acaba malatya da oturan varmı aranızda nasıl bir yer ilk tercihimiz çünkü polislik nasıl hayat ucuz mu pahalı mı vede hangi semtleri önerirsiniz

malatya çok cici çok şirin güzel bir yer bilmiyorum biz çok memnunuz.çok gelişmekte olan bir yer 5-6 senedir çok gelişti malatyamız. şuan fahri kayahanda oturuyorum ama ev aldık burdan çok yakında kendi evimize taşınacağız(malatyamız diyorum adeta malatyalı gibi olduk:))ben sana fahri kayahan bulvarını öneririm.tamammen sessiz kafanı dinleyebileceğin harika bir yer ve şu an malatyanın gözbebeği en güzel nezih semti.çarşı çok kalabalık bilmiyorum ben kalabalığı sevmiyorum binalar bitişik bitişik böyle .fahri kayahanda oturursan okul, market, hastanesi olsun ulaşım sorunu yok hepsi var hiç problem yaşamazsınçarşıyada yakın.malatyaya güzel değerlendirirsen herşeye sahip olabilirsin diğer şehirlere göre ekonomik bir yer .6-7 yıldır buradayız arabamızı aldık şimdide evimizi aldık tek maaşla.inşallah tayin yeriniz bura olur burhan polis arkadaşlarımız amasyaya tayin gitmişlerdi malatyanın yerini hiç biryer tutamaz çok özledil malatyayı burala hiç güzel değil diyorladı.umarım seni biraz bilgilendirebilmişimdir iyi günler

Son düzenleme:

teşekkürler esinti bizde çöşnük veya beydağı taraflarına intrnetten baktık evlere ama bilmeyince şehri bakmak olmuyor kiralar nasıl acaba orda

valla malatya çıkmaz sanmam ama eğer çıkarsa çok şanslısınız doğunun parisi malatya :)

sıtmapınarı,onbin konutlar,paşa köşkü buralar genelde polislerin oturduğu semtler,250-400 arası kiralar canım ama evler müthiş bu arada bende malatya geliniyim ama orada oturmuyorum

Mlatyalım ama hayatımda sadece 1 kere gıttım cok beyendım ne guzel şanslısınız hayırlısı olsun

aa hoş geldiniz malatya mıza gerçekten çok şanslısınız malatya hem küçük hem gelişmiş hem şirin hemde çok ekonomik bir şehir hadi bakalım malatydaki kk .oğalsında buluşma günü yapalım bende başharıkta oturuyorum yeni yapılan bi site çok geniş ferah tavsiye ederim ama kirası 500 lira hepine sevgiler.

bende malatyalıyım su an orada oturmuyorum ama. cok rahat edeceginize eminim. hayırlı olsun şimdiden. kiralar cok pahalı degil 250 500 arası kesenize göre bişr ev mutlaka bulursunuz.

selam kızlarrr bende malatyalıyım arada gıdıyorum kucuk ama superdır malatya gelısmekte olan bıyer ayrıca ekonomıkte.dogal guzellıklerı muhtesem :78: malatya 44

8 aydır malatya dayım eşiminin tayin i buraya çıktı,eşim malatya lı ve burda görev yapıyor.ben alışamadım ve alışamıcam sanırım.izmirde doğdum büyüm burası bana çok küçük geldi:

Canım benim eşimde polis ve malatyalıyız. Ama eşim elazığ kütüklü. Bizde malatyayı yazdık inşallah gelir.malatya park var yeni açıldı. Annemgil oralarda oturuyor.kocaelindeyiz biz burda öyle mağaza yok bence.her türlü mağaza var hangi marka istersen. Malatya çooooooooook güzel . Tavsiye ederim.kışları çok soğuk olmaz.bir seferden başka kar yağmaz.kernek şelalemiz kanalboyu bunlar hep merkezde gezilecek yerler.

ben adıyamanlıyım aslında yarı malatyalı sayılırım her yaz giderim malatyaya şirin bir şehirdir
ama ne bilim ben mersinde doğdum büyüdüm
burada nasıl giyinirseniz giyinin herkes birbirine anlayışlıdır malatyada ben bunu pek göremedim
tabi 5 parmağın 5i bir değildir benim denk geldiğim insanlar öyle diye şehri genellemiyorum
çarşısı insanı yormuyor ve her sene gittiğimde gelişmiş olduğunu fark ediyorum,bir önceki yıla göre
ekonomik yönden mutfak alışverişini bilemem ama kıyafet bakımından bana mersine göre pahalı geldi
havası suyu çok iyi ama insana yarıyor
malatya sevdiğim şehirlerin başında

Genelde polis eşleri eşlerinin durumundan dolayı Malatya' ya gidiyor. Ben polislere ve ailelerine hizmet vermek için gidiyorum. Nişanlım Malatya'da, acaba işime yaşamıma alışabilecek miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…