Bursaya tasinmak

Nilüfer zaten bölge olarak şehrin en gelişmiş yeri sayılır. Ben 5 yıldır burda yaşıyorum. Osmangazideyim. Osmangazi yapı olarak daha eski artık konum açısından mıdır nedendir bilinmez bir Nilüfer değil yani tabi. Ama ben seviyorum bu şehri içine çeken Bi sıcaklığı var

Doğma büyüme Bursalıyım. Severim de. Ama Ankaradan da Bursaya taşınmazdım şahsen. İş sebebiyle mi keyfi mi taşınıyorsunuz? Kumru yuvasından ne kastettiniz anlayamadım,sanırım büyük ev istiyorsunuz,her şehirde büyük ev vardır yani paradan haber verin siz. Benim evim 2+1,kiraya versem 30binden aşağı vermem. Annemin evinde tadilat yaptık 6+1 için 50bin eder şu an. İki ev de Nilüfer ilçesinde. Hem ucuz hem büyük ev olmaz yani mantıken.
Hah tam olarak oyle..benim bahsettigim gibi ev zor dimi.buyuk evden kastettigim 2. Cocuk anne ve baba 3+1.ama evlere bakiyorum olmuyor..esime de gosteriyorum bak boyle diye...zor yani

Bırsalılar uludağa o kadar az çıkar ki :) benim bursada kayak yapmayı bilen arkadaşım yoktu üniversite öncesi :)
Kışın az çıkılıyor çünkü kayak pahalı bir aktivite. Ama yazın her hafta gidebiliyorlar. Nereden biliyorsun diye sorma. 🤣

Hah tam olarak oyle..benim bahsettigim gibi ev zor dimi.buyuk evden kastettigim 2. Cocuk anne ve baba 3+1.ama evlere bakiyorum olmuyor..esime de gosteriyorum bak boyle diye...zor yani
İyi bir semtte zor. Kötü semtlerde de çocuğunuzu yetiştiremezsiniz,çevresi kötü olur,abuksubuk komşularınız olur yıpranırsınız. İyi semtler de bellidir yani,pahalıdır. Şehrin doğusu zaten Bursa gibi değil,hatta Türkiye gibi de değil. Ben yaşayamam şahsen,rezillik.

Özellikle Bursa'yı tercih etmenizin bir sebebi varsa bilmiyorum, ama eğer yoksa, ben olsam Ankara'dan Bursa'ya değil Eskişehir'e taşınırdım.

X