• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

ayrıca canel sehernaz emine ablama selamlar sizi çok özledim...ben iyi olmaya çalışıyorum diyelim...

canım benimmm bizde seni özledikk Şeniz inş sıkıntılrın atlatırsın tedavindende güzel sonuçlar alırsın :Saruboceq:sınavında güzel geçer :Saruboceq:allah büyüktürr dualarımız seninle bacımmm:Saruboceq:opuyorumnanaktan

bende öptüm canımkaydirigubbakcemile3

a.s. a.s.

valla süper olur ya..gel ablacım bekliyoruz..

canım işallah hadi allah nasip etsin..

aminnnn bitenemmmm inşopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile4

slm hanımlar nasılsınız bakalım çokk yoruldum çokkkk bakırköye gittim kızım hastaneye götrdüm sonra alışverişe gittik kızımla öldüm yorgunluktan bi çay olsada içsemm:kahve:

ahhh bacımm ewtyaaa bakırköy insanı yoruyoo şu bu magazaya bakıyım derkene vakit nasıl geçiyoo anlamıyonnn kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile2

slm hanımlar nasılsınız bakalım çokk yoruldum çokkkk bakırköye gittim kızım hastaneye götrdüm sonra alışverişe gittik kızımla öldüm yorgunluktan bi çay olsada içsemm:kahve:
çok geçmiş olsun canım..
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım...firstlady ablacım oğlunun mezuniyeti hayırlı olsun...fırsatın varken gez valla tozunu attır güzelim ülkemin...haven aramıza hoşgeldin canım baban için üzüldüm başın sağolsun...yabangülüm söylediğimi internetten okuyanlar söyledi intihabın falan varsa tüm vücuda yayılıyo dedi...bugün tahlil için bağcılar araştırmaya gittim progeston diye bi tahlil yaptırmak için...izin alabilirsem yarın sonucu alıp dr. göstericem...valla artık utanıyorumda zırt bırt izin al...bu kadar işin içinde napalım çocuk için herşey feda...ayrıca daha tedaviye başladım dur bakalım daha neler görecem...

bak ben bilmiyordum.hadi allah yardımcın olsun.bebişin glir hemencecik..:Saruboceq:

ben gelllldiiim. nasılsınız kızlar. ay burası alışkanlık yapmaya başladı. canlarım ben herhalde mlatyaya gelemeyeceğim. yinede sağlık olsun.
zekocum başınız sağolsun. bende zamanında senin iki misli hizmet yapıyordum. üstelikte hayra geçmiyordu. 2 çocuk, yaş araları 1,5 yaş. işe koştur, eve gel temizlik çamaşır bulaşık. ah ahh o günler aklıma düştü. bunları ben 5 sene malatyada yaşadım. eskiden böyle otomatik makinalar yoktu. köyden hafta sonu gelenler olunca resmen suratım düşerdi. pişir-yıka-topla allah razı olsun diyen olmadı. birde gittiklerinde çarşaf yıkama olayı beni çıldırtırdı. eskiden nevresimde pek yaygın değildi. yorgan kaplamak resmen delilikmiş. sonra çocuklarım küçüktü, hiç acıyan olmadı halime. birde hafta arası gelenlerim olurdu. tabii çoğu yatılı gelirdi. en sonunda kaynanama isyan ettim. ben çalışan kadınım ev hanımı değilim dedim. benim evimde otel ve lokanta değildi. baktım olmadı, tartışmalar büyüdü, tayinimizi istedik. balıkesire gidince huzurumuz yerine geldi. şimdi otur kalk dua et. iyiki malatyada değilsin.

eminem, sehernazım, yaban gülüm, canel72 canlarım nasılsınız.
canelcim ortalık tertemiz olmuş. ellerine kollarına sağlık canım.alkisalkisalkisdelikafadulden

canelcim ortalık tertemiz olmuş. ellerine kollarına sağlık canım.alkisalkisalkisdelikafadulden

saol ablam iyidir sende iyisindir inş ewt canelcim güzel temizlik yapmış bi sabahda ben yapam diycem ammaa ::kedi: söz vermiyimm neyse :çok üzgünüm:bende size beş cayı :kahve:yaparımmmzemuszemus

günaydınlarrrrr
bizler iyiyiz canım iyi olmaya çalışıyoruz
bizde seni seviyoruzkaydirigubbakcemile3
kızlar hepiciğinizi öpüyorumopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım...firstlady ablacım oğlunun mezuniyeti hayırlı olsun...fırsatın varken gez valla tozunu attır güzelim ülkemin...haven aramıza hoşgeldin canım baban için üzüldüm başın sağolsun...yabangülüm söylediğimi internetten okuyanlar söyledi intihabın falan varsa tüm vücuda yayılıyo dedi...bugün tahlil için bağcılar araştırmaya gittim progeston diye bi tahlil yaptırmak için...izin alabilirsem yarın sonucu alıp dr. göstericem...valla artık utanıyorumda zırt bırt izin al...bu kadar işin içinde napalım çocuk için herşey feda...ayrıca daha tedaviye başladım dur bakalım daha neler görecem...
slm cnm bağcılar araştırma dedin yakınmısın oraya bende çok sık giderim ve yakın sayılırım :sm_cool:
ah kıyamam tadlım bakırköye kadar gelmişken uğrasaydın ben sana yapardım çay oh ne güzel içerdik dinlenirdin ne ciciler aldın kız kıada geçmiş olsun opuyorumnanaktan
valla teyzoşum bende dedim geliyim ama elife bişiler alcaktık bayağı bi oyalandık oralarda geç olunca vaz geçtim yoksa sürpriz yapcaktım size:lepi:
ayrıca canel sehernaz emine ablama selamlar sizi çok özledim...ben iyi olmaya çalışıyorum diyelim...
bizde özledik cnm inşallah yakınızdırda görüşürük cnm
saolasın her zaman yaparım ne demek opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
hayırlı sabahlar herkeseeee
günaydın sanada cnm:1hug:

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır atlıyordum burayı kusura bakmayın bilgisayar bozuktu giremedim kusura bakmayın nasılsınız hemşirelim

saol ablam iyidir sende iyisindir inş ewt canelcim güzel temizlik yapmış bi sabahda ben yapam diycem ammaa ::kedi: söz vermiyimm neyse :çok üzgünüm:bende size beş cayı :kahve:yaparımmmzemuszemus

tembel kız.lülülülülülü kahveyle çayla kurtulcan sanıyon.:dilcikar:

günaydınlarrrrr
bizler iyiyiz canım iyi olmaya çalışıyoruz
bizde seni seviyoruzkaydirigubbakcemile3
kızlar hepiciğinizi öpüyorumopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

:gitme: :gitme:demek gelemiyorsun malatyaya.sağlık olsun.işallah seneye..iyiyiz sen nasılsın..

hiç belli olmaz. bir araba alırsam gelirim. arabasız asla. o kadar yol kolay kolay geçmez.naniknanikdelikafadulden

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır atlıyordum burayı kusura bakmayın bilgisayar bozuktu giremedim kusura bakmayın nasılsınız hemşirelim

hoşgeldin canım. :1hug:a.s.

günaydın kızlarrrrrrrrrrr
hayırlı sabahlar herkeseeee

saol bitenemmm bende iyi akşamlar deyimmmm nassın bacımmopuyorumnanaktana.s.

saol canım iyidir sende iyisindir inş benimde bilgisayar arada gidip geliyo bi boşluk oluyo amannn bozulmasınn öptümm bacımmmopuyorumnanaktana.s.

canel72 canım bu kızlar çok tembel. bak temizlediğin yerleri batırmışlar.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile4

ablam bana temizlik demeyin:olmaz: cayın yanında bi de kek böreklerrr yaprım cokacimcoooktemüzlügüüü canel yabangülüm emine yapsınnn hihoyyytzekoya heç demeyin başını kaşıycak vakti yokkk ::çok üzgünüm:

hoş geldin cnm iyiyiz sende iyisindir inşallah
canel72 canım bu kızlar çok tembel. bak temizlediğin yerleri batırmışlar.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile4
ewt abla yaaa bune yaaa şuraların tozun bak dur bi sileyimzemuszemusbakın bacılar olmaz böyle yaa zaten hastayım bide temizlik şaka şaka batırn kızzz ben yaparım ne olcek elimemi yapışcak :1hug::1hug:
ablam bana temizlik demeyin:olmaz: cayın yanında bi de kek böreklerrr yaprım cokacimcoooktemüzlügüüü canel yabangülüm emine yapsınnn hihoyyytzekoya heç demeyin başını kaşıycak vakti yokkk ::çok üzgünüm:

he valla ben yaparımm bacımm ama börek yapma bee sen bana salata yap en iyisiiicokacimcoookcokacimcoook

iyiyiz sen nasılsın bakim..
tembel kız.lülülülülülü kahveyle çayla kurtulcan sanıyon.:dilcikar:

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

hiç belli olmaz. bir araba alırsam gelirim. arabasız asla. o kadar yol kolay kolay geçmez.naniknanikdelikafadulden

hoşgeldin canım. :1hug:a.s.

işallah ablacım her zaman bekliyoruz..buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

slm bacılar yaa topiki acan olmamış bileydim erkene kalkardım acardımm birazda temüzlük yapardımmkaydirigubbakcemile2
neyse geç oldu bu saatten sonaaa temüzlük olmaz inş başka sefere:olmaz:

canlarımm hepiçiginize keyifli neşeli güzel bi gün olsunnnsositosositoopuyorumnanaktan

Back