Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydın....işte tempolu bigünün daha başındayız...dün staj sınavı için başvurdum bi evrak eksikmiş git gel git gel ayaklarım hala zonkluyo...ders çalışmaya başladığımda yok bendeki deli cesareti neyime güveniyorsam artık...siz neler yaptınız bakalım ben hala kocamla harpteyim tutturdu illa doktora git diye...ha deyince gidilmiyo ki eniştemin yanıda olsa bu yoğunlukta hadi ben dr. gidicem diyemiyo insan...kaynanamların gelme vakitleride yaklaştı beni ateş basmaya başladı geliyolar soldan soldan...tamam hasta dr. görünecek anlıyorum başımın üstünde yeri var ama ortalık karıştırma huyu olmasa...bide meraklısı gibi yıllık iznimde onlara gidicem halbuki geen sene izne çıkmadım ben dinlenmek istiyorum ve oraya gidersem dinlenemicem kesin...tam problemli oldum yani...huzur istiyorum huuuuzuuur...kendimi dinlemek kafamı toplamak istiyorum buna ihtiyacım var.
bugünlerde içim çok sıkıntılı. herşey bir bilinmemezlik içinde. öfff ya çok sıkıntılıyım. kızım cumartesi veya pazara ankaraya tüp bebek için gidecek. aklım onda. tedavinin son aşamasındaydı. yumurtası toplanacakmış. bu sefer eşi yanında olacağı için ben gidemeyecem. transfer olacağı zaman ben gideceğim. içim sıkılıyor.
dün eşimin kalp damarının 2 sinde daralma olduğu neticesini öğrendik. bugün bu yüzden başka tetkikler istendi. avukat karşı tarafa icra davası için celp yollamış. yakında hacize gidecek.
ya geldi mi üst üste geliyor. hani birinden olumlu bir haber alıversek. bekle bekle çıldıracağım ya.
çok geçmiş olsun ablacım .Valla ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah yardımcınız olsun
geçmiş olsun canım allah eşine acil şifa versin kızınında hayırlısıyla muradına erer inşalla canım allah sanada kolaylık versin bu cuma gününde rabbim duaların kabul olması dileğiyle hayırlı cumalar
her ikinizede teşekkür ederim. iyi haber aldım. eşim bugün tekrar farklı bir tahlil yaptırdıydı. sonuç iyi. korkulacak sorun yok. azmış daralma. biraz olsun içim rahatladı. ama yinede dikkat etmesi gerekiyor. başta sigaraya veda edecek. delikafadulden
kızlar slmm kaydirigubbakcemile3
selam ben arapgirliyim...........