• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

ooo bende börek yapacağım ay peynir ıslattım dedinizde şu mallatyada koyun peyniri çekti canım vallahi

sevdicegim nazlıcagım fıkır fkır dama gel bana gel dogru oldumu devamı böylemiydi
afiyet olsun canım yap bide yanına cay ohhhhsositososito

böle şeyleri aklında tutan bi deli ben dilmişim sağol ge bi öpim Şeniz
ooo bende börek yapacağım ay peynir ıslattım dedinizde şu mallatyada koyun peyniri çekti canım vallahi

yok ondan mersindeyim ben tuzu çıksın deyi ısladım :çok üzgünüm:

kızlar nasılsınız bakıyorum nameler yağdırmışsınız birbirinize oh börekte yapılıyo paressss çayı da koy geliyoruz

buyrun bacımm aaa nedemek hemen demlerim

attachment.php

bundan yapçem isteyen buyursun gari

vallahi kayınbabam sağolsun, her sene koyun peynirimi yolluyor. bende hasret çeken arkadaşlara (izmir deki) malatya peynirimizden tadımlık yolluyorum. bu peynirin üstünede peynir tanımıyorum. kayınbabam olmazsa ne yapardım bilmem. kaynanam sağ iken gönderirdi. şimdi bu görevi canım babam üstlendi. baba yorma kendini diyoruz ama kıyamıyor bize.

vallahi kayınbabam sağolsun, her sene koyun peynirimi yolluyor. bende hasret çeken arkadaşlara (izmir deki) malatya peynirimizden tadımlık yolluyorum. bu peynirin üstünede peynir tanımıyorum. kayınbabam olmazsa ne yapardım bilmem. kaynanam sağ iken gönderirdi. şimdi bu görevi canım babam üstlendi. baba yorma kendini diyoruz ama kıyamıyor bize.
benimde babamlar yolluyo arada ama alışmakta iyi değil insan hep o olsun istiyo o zamanda başka peynirlerden tad alamıyo
ay vallahi canım çekti. yufka alıp yapsam mı ki. yapıncada yiyiyorum. hamur işinden uzak kalmak zorundayım.:çok üzgünüm:senağlama
yapma ablacım ben eşim için yaptım diyetteyim düşünüyorum şimdiden daha pişmedi bile nası durucam diye kaydirigubbakcemile3 ben sorarım eşime güzel olmuşmu diye yeter bize yerimseniben Şeniz

ucundan azıcık bakılır canım.
benim eşim yemeğini iş yerinde yediği için ben sadece kendime hazırlıyorum. yanlızda yemek yenmiyor. eşim sadece sabah kahvaltısını evde yapar. böylede çok kötü oluyor.

aklıma börek düştü bu gün.
evde miflöy hamurum var. yapsam mı acaba diye düşünür oldum. tabii kendime.

görmemişim mesajını ablacım özür dilerim. ay kızdım kendime canının çekeceğini tahmin edemedim ne densizim ben ya inşallah başkasınada sebep olmamışımdır. :utangac: gerçektende yanlız yemek çok sıkıcı ablacım kendimden biliyorum insan sofrası şen olsun istiyo ama napalım Allah can sağlığı versin. öperim a.s.

görmemişim mesajını ablacım özür dilerim. ay kızdım kendime canının çekeceğini tahmin edemedim ne densizim ben ya inşallah başkasınada sebep olmamışımdır. :utangac: gerçektende yanlız yemek çok sıkıcı ablacım kendimden biliyorum insan sofrası şen olsun istiyo ama napalım Allah can sağlığı versin. öperim a.s.

yok canım. canı çeken yapar. di mi ya. bende yaptım. ama müflöy hamuruyla. yinede nefsimi körelttim.
3 senedir genelde böyle. artık yalnız yemeye alıştım. karnım acıkınca ancak kalkıp yapıyorum.cokacimcoookdelikafadulden

yok canım. canı çeken yapar. di mi ya. bende yaptım. ama müflöy hamuruyla. yinede nefsimi körelttim.
3 senedir genelde böyle. artık yalnız yemeye alıştım. karnım acıkınca ancak kalkıp yapıyorum.cokacimcoookdelikafadulden
afiyet olsun ablam
selam hanımlarr herkese günaydınn

açılışı sen yapmışsın bende kapanışı yapim kimse uğramamış başka
herkese iyi akşamlar a.s.

bende izliyorum bikaç yabancı dizi ama uydum yok netten indiriyorum tv dizilerini bilmiyorum bakıyorum arada arkadaşlarda bune diyom :dilcikar:

Back